Starity

David Tennant 3

100 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 06. 12:02 #161
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 11:53)

Szereted Simmet? Talán egy másik Simm fanhoz van szerencsém?  biggrin.gif Isteni a csóka, micsoda sírást levágott az Exile-ban, mikor Alzheimer-kóros apját (Jim Broadbent) ápolta. (És nem mellesleg milyen jól nézett ki yummy XD)

Szeretem, az Exile-ban nem láttam, sajna nagyon béna vagyok angolból szóval igazán feliratosat szoktam nézni. Ezért még a Mad Doggal is várnom kell pedig abban Max Beesley és Philip Glenister is játszik sad.gif
De a Skelliget láttam abban is nagyon jó
2011. május 06. 12:10 #162
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.06. 11:51)
Én megnézném magamnak Barcelonát. Utána bezsúfolnám a vendégeket a TARDIS-ba és a Medúza-kaszkád körül keringve nyitott ajtóval lenne a lagzi. biggrin.gif És akkor nyilván JB lenne az énekes, szeretem a hangját...
Bár ha elvenne teljesen mindegy hol mikor blush.gif 
Nem kérdés hogy otthonosan érzem magam, jóóóó hely biggrin.gif  biggrin.gif 
bár kicsit levagyok maradva, vizsgaidőszak utánra tervezem elolvani végig az előző két DT topikot, pár nap alatt meg is lesz biggrin.gif remélem..

Barcelona thumbsup.gif
Hmmm... szép kis ceremónia lenne, nem is gondoltam én a nyitott ajtóra csak akkor óvatosan kell celebrálni és házasodni nehogy az újdonsült ara kiessen az ajtón _nevet.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 11:56)
Akkor a lehető legjobb választás volt! Én is imádom Franket. blush.gif Jó buli lenne.  biggrin.gif 
Mi a te válaszod?

Én csak akkor házasodnék a Dokival, ha elvált a feleségeitől. A csirkefogónak több felesége is van, ezért első utunk Gallifreyre vezetne az ottani hivatalba??? vagy utazunk időben a múltba vagy a jövőbe, attól függ mikor vette el őket és újraírjuk a sztorikat. A Doki ezt nem szereti, de néha újra lehet írni az idővonalat. Én egy másik bolygóra mennék vagy a Medusa Cascade-hoz rohog.gif
2011. május 06. 12:32 #163
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.06. 12:02)
Szeretem, az Exile-ban nem láttam, sajna nagyon béna vagyok angolból szóval igazán feliratosat szoktam nézni. Ezért még a Mad Doggal is várnom kell pedig abban Max Beesley és Philip Glenister is játszik sad.gif 
De a Skelliget láttam abban is nagyon jó

Skelligben nagyon jó, Tim Roth oldalán mondjuk engem Tim szárnyakkal jobban megrázott. John tipikus apa figura de én biz Isten nem akarnám apámnak, egy bizonyos okból kifolyólag. rohog.gif
Twitteren van egy csaj, aki Mad Dogs feliratot fordított magyarra. Nem tudom végzett-e vele. Kell a címe?
2011. május 06. 12:41 #164
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 12:32)
Skelligben nagyon jó, Tim Roth oldalán mondjuk engem Tim szárnyakkal jobban megrázott. John tipikus apa figura de én biz Isten nem akarnám apámnak, egy bizonyos okból kifolyólag.  rohog.gif 
Twitteren van egy csaj, aki Mad Dogs feliratot fordított magyarra. Nem tudom végzett-e vele. Kell a címe?

Ugyanebből az okból nekem sem kéne apának biggrin.gif
Persze, hogy kell a címe. Köszönöm
2011. május 06. 12:45 #165
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.06. 12:41)
Ugyanebből az okból nekem sem kéne apának biggrin.gif 
Persze, hogy kell a címe. Köszönöm

Szóval neked is bejön Simmy? rohog.gif
Cím megy üziben smileeee.gif
2011. május 06. 13:32 #166
- törölt felhasználó -    
Lement a Gobetweenies első rész... Vannak aggályaim az audióval kapcsolatban ... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 06. 13:33 #167
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 13:32)
Lement a Gobetweenies első rész... Vannak aggályaim az audióval kapcsolatban ...  rolleyes.gif

Ó, most már leesett mi ez! w00t.gif Milyen aggályaid vannak?
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 06. 13:40 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 13:33)
Ó, most már leesett mi ez!  w00t.gif  Milyen aggályaid vannak?

Kissé laposan indul. Gondoltam én, hogy valami ilyesmire számíthatok majd de számomra nem túl sok újdonságot tartalmaz karakter szempontjából. Lehet hogy csak én vagyok vele így, mert már sok mindent hallottam tőle. Több helyen a hónap és a hét audiójának nevezik de ki tudja nem-e azért mondják, mert David van benne a rizsa meg csak oda van írva mellé aztán kalap kabát.
David karaktere Joe skót emberke, micsoda akcentus mamma mia wub2.gif drool.gif Help me wub2.gif
2011. május 06. 13:41 #169
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 13:40)
Kissé laposan indul. Gondoltam én, hogy valami ilyesmire számíthatok majd de számomra nem túl sok újdonságot tartalmaz karakter szempontjából. Lehet hogy csak én vagyok vele így, mert már sok mindent hallottam tőle. Több helyen a hónap és a hét audiójának nevezik de ki tudja nem-e azért mondják, mert David van benne a rizsa meg csak oda van írva mellé aztán kalap kabát.
David karaktere Joe skót emberke, micsoda akcentus mamma mia wub2.gif drool.gif Help me wub2.gif

Akkor mégis csak van benne valami jó. rohog.gif Szeressem én is a skót akcentust. blush.gif
Tehát kicsit lapos, átlagos vígjáték? Vígjáték, nem?
2011. május 06. 13:50 #170
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 13:41)
Akkor mégis csak van benne valami jó.  rohog.gif Szeressem én is a skót akcentust.  blush.gif 
Tehát kicsit lapos, átlagos vígjáték? Vígjáték, nem?

Átlagosnak nem mondanám, elvégre csak elvált szülőkről van szó. Nem túl sok elvált szülőről készítenek médiaanyagot. Amolyan bevezető rész volt ez, és Davidnek szinte alig volt valami fontos jelenete. A fiával volt egy telefonos beszélgetése (az vicces volt rohog.gif ) és lemondást írt, de nem tudott. Valami családi biznisz dolog lesz ez, hogy az elvált felesége férje Joe főnöke és le akar mondani (van még pár kérdőjel). Mondom, nekem kicsit Single Father/DINKY érzésem volt. Daniel a DINKY-ben volt ilyen 'lame' és Dave szerencsétlenkedett ennyit a SF-ben. Negyed óra után már jobb lett és kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben, ha már Joe így alakította a dolgokat. _nevet.gif Még mindig hallom a fülemben, ahogyan mondja, hogy 'come here, now [kám híör náü] meg 'I cannae believe this [áj kennéj bilív disz]' wub2.gif
2011. május 06. 14:04 #171
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 13:50)
Átlagosnak nem mondanám, elvégre csak elvált szülőkről van szó. Nem túl sok elvált szülőről készítenek médiaanyagot. Amolyan bevezető rész volt ez, és Davidnek szinte alig volt valami fontos jelenete. A fiával volt egy telefonos beszélgetése (az vicces volt  rohog.gif ) és lemondást írt, de nem tudott. Valami családi biznisz dolog lesz ez, hogy az elvált felesége férje Joe főnöke és le akar mondani (van még pár kérdőjel). Mondom, nekem kicsit Single Father/DINKY érzésem volt. Daniel a DINKY-ben volt ilyen 'lame' és Dave szerencsétlenkedett ennyit a SF-ben. Negyed óra után már jobb lett és kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben, ha már Joe így alakította a dolgokat.  _nevet.gif Még mindig hallom a fülemben, ahogyan mondja, hogy 'come here, now [kám híör náü] meg 'I cannae believe this [áj kennéj bilív disz]'  wub2.gif

Ha mini tévésorozat lenne, kíváncsi lennék rá, de az ilyen rádiójátékokat annyira nem szeretem. (Egyet szerettem még gyerekfejjel, méghozzá a Szíriusz kapitányt. rohog.gif ) Magát az audiókat is szeretem. Mármint ha egy kellemes hangú, szép akcentusú színész felolvas valamilyen irodalmi művet, de a rádiójátékok annyira nem fognak meg...
2011. május 06. 14:11 #172
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 14:04)
Ha mini tévésorozat lenne, kíváncsi lennék rá, de az ilyen rádiójátékokat annyira nem szeretem. (Egyet szerettem még gyerekfejjel, méghozzá a Szíriusz kapitányt.  rohog.gif ) Magát az audiókat is szeretem. Mármint ha egy kellemes hangú, szép akcentusú színész felolvas valamilyen irodalmi művet, de a rádiójátékok annyira nem fognak meg...

Én mindkettőt szeretem, de valamiért a rádiójáték felé jobban húz a szívem. Úgy értem, ha érdekel egy könyv, inkább elolvasom, nem hagyatkozom a felolvasóra, de ha a hangját szeretném hallani, akkor inkább egy rádiójátékra voksolok, abban mások is vannak, jobban ki tudja mutatni az ember az érzéseket, jobban átjön, minthogyha valaki felolvas egy történetet, nem is beszélve arról, hogy sokszor engem megnevettet amit hallok. PL David vagy Rupert Grint, mikor olvas fel valamit, ami irodalmi témájú lenne és ők adják a hangjukat maguknak ... nekem azon röhögnöm kell (ha olyan a sztori persze). Van Davidnek az 5 órás audiója, sajátmagával flörtölt, nagyon mély hangú nőt próbált utánozni és én pedig csak röhögtem, hogy ilyen már nincs. Meg mikor levetkőztette 'sajátmagát' és nyögve mondta 'magának', hogy mit hová tegyen 'akció közben'. Én ezt nem bírom ki röhögés nélkül _nevet.gif Egy Shakespeare sztori persze más ..
2011. május 06. 14:13 #173
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 14:11)
Én mindkettőt szeretem, de valamiért a rádiójáték felé jobban húz a szívem. Úgy értem, ha érdekel egy könyv, inkább elolvasom, nem hagyatkozom a felolvasóra, de ha a hangját szeretném hallani, akkor inkább egy rádiójátékra voksolok, abban mások is vannak, jobban ki tudja mutatni az ember az érzéseket, jobban átjön, minthogyha valaki felolvas egy történetet, nem is beszélve arról, hogy sokszor engem megnevettet amit hallok. PL David vagy Rupert Grint, mikor olvas fel valamit, ami irodalmi témájú lenne és ők adják a hangjukat maguknak ... nekem azon röhögnöm kell (ha olyan a sztori persze). Van Davidnek az 5 órás audiója, sajátmagával flörtölt, nagyon mély hangú nőt próbált utánozni és én pedig csak röhögtem, hogy ilyen már nincs. Meg mikor levetkőztette 'sajátmagát' és nyögve mondta 'magának', hogy mit hová tegyen 'akció közben'. Én ezt nem bírom ki röhögés nélkül  _nevet.gif Egy Shakespeare sztori persze más ..

Na jó, ezt azért én se bírnám ki röhögés nélkül. _nevet.gif David amint magában nyögdécsel többféle hangon. _nevet.gif Skizó gruppen party. _nevet.gif _nevet.gif
2011. május 06. 14:21 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 14:13)
Na jó, ezt azért én se bírnám ki röhögés nélkül.  _nevet.gif David amint magában nyögdécsel többféle hangon.  _nevet.gif Skizó gruppen party.  _nevet.gif  _nevet.gif

Igen, abban az audióban egy irodában történik meg valami, bejön egy másik 'nő' és beszáll ő is. Nem is a pasinak, hanem a 'titkárnőnek' van nagyon piszkos és mocskos szája. Hihetetlen nagy fantáziával lettem megáldva és inkább nem szeretném magam előtt látni, ahogyan 'csinálják' egy fénymásológépen aztán társul még valaki, ráadásul isznak is közben, szóval nem csak kemény glasgowi akcentusa van de részeget is alakít benne, még nehezebb megérteni. rohog.gif

Nem igazán szeretem ezt az audiót. Sajnos az audiobookat is 'lesajnálják' és nem veszik elég komolyan, pedig az is nagyszerű dolog. Jesse Eisenberg (Mark a Facebookos filmben) egy audiobookban egy macskának adja a hangját és nyávog is. Hát behalok. _nevet.gif rohog.gif
2011. május 06. 15:06 #175
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 14:21)
Igen, abban az audióban egy irodában történik meg valami, bejön egy másik 'nő' és beszáll ő is. Nem is a pasinak, hanem a 'titkárnőnek' van nagyon piszkos és mocskos szája. Hihetetlen nagy fantáziával lettem megáldva és inkább nem szeretném magam előtt látni, ahogyan 'csinálják' egy fénymásológépen aztán társul még valaki, ráadásul isznak is közben, szóval nem csak kemény glasgowi akcentusa van de részeget is alakít benne, még nehezebb megérteni.  rohog.gif 
Nem igazán szeretem ezt az audiót. Sajnos az audiobookat is 'lesajnálják' és nem veszik elég komolyan, pedig az is nagyszerű dolog. Jesse Eisenberg (Mark a Facebookos filmben) egy audiobookban egy macskának adja a hangját és nyávog is. Hát behalok.  _nevet.gif  rohog.gif

Mi a kedvenc David audiobookod?
2011. május 06. 15:15 #176
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 15:06)
Mi a kedvenc David audiobookod?

His 'n' hers 2004-ből. (READ BY DAVID TENNANT & SAMANTHA BOND)
Nem mondanám comedynek, amolyan vegyes. Egy párról szól, akik boldogan élnek, annyira 'szerelmesek', hogy fel sem tűnik nekik, hogy már csak a megszokás tartja őket össze. Ez persze csak később derül ki, az elhangzó viták hallatán ..
2011. május 06. 15:17 #177
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 15:15)
His 'n' hers 2004-ből. (READ BY DAVID TENNANT & SAMANTHA BOND)
Nem mondanám comedynek, amolyan vegyes. Egy párról szól, akik boldogan élnek, annyira 'szerelmesek', hogy fel sem tűnik nekik, hogy már csak a megszokás tartja őket össze. Ez persze csak később derül ki, az elhangzó viták hallatán ..

Hmm, ez érdekesen hangzik. Ezt majd egyszer szívesen meghallgatnám, mert Samantha Bondot is szeretem.
2011. május 06. 15:23 #178
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 15:17)
Hmm, ez érdekesen hangzik. Ezt majd egyszer szívesen meghallgatnám, mert Samantha Bondot is szeretem.

Ha gondolod, át tudom neked küldeni valahogy. Sok apró kis fájl. Maradjunk annyiban, hogy nem a boltból vettem viszont pont ezért, kis darabokra van szétszedve. rohog.gif
Az összes DT audióm ilyen. Egyesével kell betenni őket a lejátszólistába különben az nem olvassa be ABC sorrendben 110.gif

A radioplayek másak, azokhoz könnyű volt hozzájutni (azokat sem a boltból vettem rohog.gif ) abból is van egy két favorit biggrin.gif
2011. május 06. 15:52 #179
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 15:23)
Ha gondolod, át tudom neked küldeni valahogy. Sok apró kis fájl. Maradjunk annyiban, hogy nem a boltból vettem viszont pont ezért, kis darabokra van szétszedve.  rohog.gif 

Szerintem a közeljövőben igényt fogok tartani rá, mert kíváncsivá tettél, még így is, hogy egy kicsit gubancos a dolog. De végül is az én audioim is ilyenek. Több részre szedve, nem sorban és a többi. rohog.gif Ha nem a boltban veszed, sajna ilyen. rohog.gif
2011. május 07. 11:53 #180
- törölt felhasználó -    
Napot mindenkinek!
Jerry O'Connell nem tudja, hogy ki az a David Tennant. Oh man. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Együtt dolgoztak a Rex piloton több mint 2 hónapig és 'véletlenül' összekeverte valakivel, mikor a Defenders sorozatáról (Nálunk Jog/ászok) kérdezték, és azt mondta, hogy David Tennant nagyszerű ember és blah blah (szokásos sablonos jaj de jó volt vele dolgozni duma)fear.gif Bár azóta az ügynökség azt mondja, hogy a cikk írója nézett el valamit. Akár az újságíró volt akár Jack, ez totális facepalm gyerekek http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif Ha cikket írok, rendesen utána járok annak, amiről írok, ha meg valakivel 2 hónapon keresztül össze vagyok zárva, napi 13 óra hosszáig, csak tudom már legalább a nevét http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif vagy azt, hogy melyik projekten dolgoztunk már együtt. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Ha a hülyeség fájna .. fear.gif
100 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok