Starity

David Tennant 3

100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 14:54 #1761
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Oké, az első nagyon király, a második isteni, a harmadik viszont egész egyszerűen priceless! biggrin.gif meghajolo.gif Igazi tündéri WTF moment! thumbsup.gif I love it, it's legendary! thumbsup.gif
2011. július 11. 15:01 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 14:54)
Oké, az első nagyon király, a második isteni, a harmadik viszont egész egyszerűen priceless!  biggrin.gif  meghajolo.gif Igazi tündéri WTF moment!  thumbsup.gif I love it, it's legendary!  thumbsup.gif

Akkor erre varj gombot kisanyám biggrin.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo531q6kY61qhgzhoo1_500.jpg

http://media.tumblr.com/tumblr_lo510sSBIi1qj2ldt.png

rofl.gif rofl.gif nevet2.gif nevet2.gif

Yes, Davey, it is that... that stupid, yeah biggrin.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. július 11. 15:07 #1763
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

nevet2.gif Ez nagyon kész! Az első képen én magamtól fel se ismertem volna Davidet! A második meg totálisan no comment. _nevet.gif Ahhoz, hogy valaki ilyen arcokat tudjon vágni, már diplomás végzettség kell! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 11. 15:15 #1764
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 14:44)
L.A. without map 1998-ból (Johnny Depp is van a filmben)  biggrin.gif 
Amúgy ti mit gondoltatok a légyott jelenetről? (3-ik epizód)
Az egyik review-ben olvastam valamit és kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondotok a jelenetről ..  biggrin.gif  Utána én mondom, hogy mit olvastam  rohog.gif

Azt hiszem tudom mit olvastál. *kezet dörzsöl, sunyin mosolyog* és én megnéztem utána már de nem igen tudok igazat adni a review-nek..van abban valami amit írnak, de nekem nem ez jött le belőle..
kellően rejtélyes maradt biggrin.gif biggrin.gif
2011. július 11. 15:18 #1765
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:07)
nevet2.gif Ez nagyon kész! Az első képen én magamtól fel se ismertem volna Davidet!

Alig lehet felismerni. Szerintem vicces. Bírtam a DW Video Diary-kban, hogy David meg merte mutatni azokat a dolgokat, amiket nem szívesen mutogat. Mintpéldául a reggeli fejét. Ez pedig a reggeli feje, nem nagyon cool, no, de nos, ez van. Gondolom a kép sem a legjobb és lássuk be, Davey nem egy Johnny Depp rolleyes.gif Nem is igazán az arcot lesem, a hajra fókuszálok. Mekkora dzsungel, anyám .. _nevet.gif De szívesen megfésülném laugh.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:07)
A második meg totálisan no comment.  _nevet.gif Ahhoz, hogy valaki ilyen arcokat tudjon vágni, már diplomás végzettség kell!  _nevet.gif

David szerzett diplomát az RSAMD-n, tehát tud rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 11. 15:21 #1766
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:18)
Alig lehet felismerni. Szerintem vicces. Bírtam a DW Video Diary-kban, hogy David meg merte mutatni azokat a dolgokat, amiket nem szívesen mutogat. Mintpéldául a reggeli fejét. Ez pedig a reggeli feje, nem nagyon cool, no, de nos, ez van. Gondolom a kép sem a legjobb és lássuk be, Davey nem egy Johnny Depp  rolleyes.gif Nem is igazán az arcot lesem, a hajra fókuszálok. Mekkora dzsungel, anyám ..  _nevet.gif De szívesen megfésülném  laugh.gif

Gondolom by 10 fingers, am I right? biggrin.gif

David szerzett diplomát az RSAMD-n, tehát tud  rofl.gif

Nem mondod, hogy van olyan egyetem, ahol oktatják a professzionális pofavágás művészetét és még lehet is belőle diplomázni? nevet2.gif
2011. július 11. 15:22 #1767
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:01)
Akkor erre varj gombot kisanyám  biggrin.gif 
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo531q6kY61qhgzhoo1_500.jpg
http://media.tumblr.com/tumblr_lo510sSBIi1qj2ldt.png
rofl.gif rofl.gif nevet2.gif nevet2.gif
Yes, Davey, it is that... that stupid, yeah  biggrin.gif  _nevet.gif

Az David??? jesszum pepi..nagyon reggel van még ugye kicsiszívem??
2 felhasználónak tetszik: kateblock, kericske
2011. július 11. 15:27 #1768
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Alig lehet felismerni. Szerintem vicces. Bírtam a DW Video Diary-kban, hogy David meg merte mutatni azokat a dolgokat, amiket nem szívesen mutogat. Mintpéldául a reggeli fejét. Ez pedig a reggeli feje, nem nagyon cool, no, de nos, ez van. Gondolom a kép sem a legjobb és lássuk be, Davey nem egy Johnny Depp  rolleyes.gif Nem is igazán az arcot lesem, a hajra fókuszálok. Mekkora dzsungel, anyám ..  _nevet.gif De szívesen megfésülném  laugh.gif 
David szerzett diplomát az RSAMD-n, tehát tud  rofl.gif

ÓÓÓ hogy szeretem azokat, nem mindent értek de jók... mikor játszik az újonnan kapott 10 figurával az oltári
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lgnot3Tm0J1qb84lwo1_r1_500.jpg

Én most töredelmesen bevallom nekem tök közömbös Johnny Depp, nem mozgat meg bennem semmit.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 11. 15:38 #1769
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 15:15)
Azt hiszem tudom mit olvastál. *kezet dörzsöl, sunyin mosolyog* és én megnéztem utána már de nem igen tudok igazat adni a review-nek..van abban valami amit írnak, de nekem nem ez jött le belőle..
kellően rejtélyes maradt biggrin.gif  biggrin.gif

Őőőőő ... Te mit olvastál benne? Mert ha ugyanarról beszélünk, akkor olyan beszélgetésnek nézünk elébe, ami eddig egyetlen DT topikban sem történt még meg.

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lj2lvpnwWF1qb8o02o1_r2_500.gif és elég felnőttek vagyunk már ahhoz, hogy beszéljünk róla. Nem mintha fontos lenne beszélni róla, de ha már megemlítik a reviewben, akkor kibeszélhetjük annak tartalmát, nemdebár??? unsure.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:21)

Nem mondod, hogy van olyan egyetem, ahol oktatják a professzionális pofavágás művészetét és még lehet is belőle diplomázni? nevet2.gif

Éppenséggel .. David 'diplomamunkájához' meg kellett tennie néhány dolgot ... Tudnia kellett fára mászni, novellát/verset írni, egy hangszeren játszani, illetve egy comedy vagy drama rögtönző beszédet tartani. David a comedy-t 'húzta', Hiszem azt, hogy vannak emberek, akik alapból tudnak hülye fejeket vágni, ezért a dolguk könnyebb, de ... tudtommal David részt vett olyan órákon is, ahol 'comedy-t' oktattak. Barátunk mindig is erről volt felismerhető. Pofavágások. Mer a kamerába pofázni és érzelmeket mutatni ha arról van szó, míg más arra törekszik, hogy a szép arcmimika látszódjon ..
2011. július 11. 16:21 #1770
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:38)
Őőőőő ... Te mit olvastál benne? Mert ha ugyanarról beszélünk, akkor olyan beszélgetésnek nézünk elébe, ami eddig egyetlen DT topikban sem történt még meg.
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lj2lvpnwWF1qb8o02o1_r2_500.gif és elég felnőttek vagyunk már ahhoz, hogy beszéljünk róla. Nem mintha fontos lenne beszélni róla, de ha már megemlítik a reviewben, akkor kibeszélhetjük annak tartalmát, nemdebár???  unsure.gif 
Éppenséggel .. David 'diplomamunkájához' meg kellett tennie néhány dolgot ... Tudnia kellett fára mászni, novellát/verset írni, egy hangszeren játszani, illetve egy comedy vagy drama rögtönző beszédet tartani. David a comedy-t 'húzta', Hiszem azt, hogy vannak emberek, akik alapból tudnak hülye fejeket vágni, ezért a dolguk könnyebb, de ... tudtommal David részt vett olyan órákon is, ahol 'comedy-t' oktattak. Barátunk mindig is erről volt felismerhető. Pofavágások. Mer a kamerába pofázni és érzelmeket mutatni ha arról van szó, míg más arra törekszik, hogy a szép arcmimika látszódjon ..

Akkor tuti nem az amire gondoltam..

Ugye zongorázik?! Imádom ha egy hapsi tud zongorázni wub.gif
Szerintem alapjáraton van benne tehetség a pofavágáshoz, meg a szemöldök ráncoláshoz.
2011. július 11. 16:46 #1771
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 16:21)
Akkor tuti nem az amire gondoltam..
Ugye zongorázik?! Imádom ha egy hapsi tud zongorázni wub.gif
Szerintem alapjáraton van benne tehetség a pofavágáshoz, meg a szemöldök ráncoláshoz.

Attól még lökjed, kíváncsi vagyok, hogy te miről olvastál. smileeee.gif
David nem tud zongorázni, nem láttad a Lazarus Experiment Confidentialt? laugh.gif David csak úgy tett, mint aki zongorázik a templomban, a templom alsó szintjén zongorált egy hozzáértő csóka és bevágták az ő kezeit meg billentyű ütéseit biggrin.gif

Barátunk gitáron játszik. Nem láttad még a Franz Ferdinanddal közös gitározós Comic Relief videót? ohmy.gif
2011. július 11. 16:57 #1772
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 13:30)
Igen, jó dolog, hogy utána ment meg minden, lehetett érezni, hogy nekik együtt kell élniük később, boldogan, de nem így. Nekem senki ne mondja, hogy még egy Dave figura is szívesen nevelget 3 saját, 1 nem vérszerinti plusz még egy 'talán az enyém' gyereket. Szerintem Dave-t nem is érdekelte hogy övé-e gyerkőc vagy nem, csak Sarah menjen hozzá vissza..  rolleyes.gif 
A kedvenc jelenetem a 2-ik részből:
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo5widYwMh1qmdk7jo1_400.gif
Hogy tud valaki ennyiféle érzést mutatni, sugározni és átadni anélkül, hogy megszólal? Bámulatos. 
SF animációk
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnqb5ghoMF1qebs6xo1_400.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lnp1oeDPfg1qeqoaz.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lnb54eftlW1qzk7cc.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lm6fvunjNn1qebs6xo1_400.gif
Igen, én is mindjárt sírok ... ezért 
hair p*rn
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lmd6eeVyju1ql3z1po1_500.gif
és
kisnyuszi  biggrin.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_lijgt4HSYb1qaaqmq.gif
Tessék megbecsülni a 2 kiengesztelő animációt, mit össze nem kerestem olyan SF animációt a sírósak alá, ami nem szomorú és nem Dave/Sarah sex jelenetből készült gif, de alig találtam ... mellow.gif Tudhattam volna. Mi kell a népnek..  mellow.gif

ÚRISTEN!!! Lányok, Néhány órát dolgozom és erre kell visszatérnem drool.gif drool.gif drool.gif

Imádom ahogy sír! biggrin.gif
2011. július 11. 17:02 #1773
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 16:57)
ÚRISTEN!!! Lányok, Néhány órát dolgozom és erre kell visszatérnem drool.gif drool.gif drool.gif
Imádom ahogy sír!  biggrin.gif

Hát ilyet sem hallottam még ohmy.gif Olvastam már sok mindent, tényleg, minden félét, de ehhez hasonlót még soha nem olvastam ..
Én kétszer megnéztem a Single Fathert és a Recoveryt is és elég volt belőle. Jól tudni sírni, de azt nem mondanám, hogy imádom ahogy sír.
2011. július 11. 17:03 #1774
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 15:15)
kellően rejtélyes maradt biggrin.gif  biggrin.gif

Tegnap sikerült megszerezni a filmet, hétvégén nézem majd meg, remélem, vagy hamarabb biggrin.gif
Fogalmam sincs mit olvastatok, de ha már itt felcsigázzátok az embert, akkor tessék szépen leírni, mert nagyon-de-nagyon-de-nagyon kíváncsi lettem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. július 11. 17:08 #1775
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 17:02)
Hát ilyet sem hallottam még  ohmy.gif Olvastam már sok mindent, tényleg, minden félét, de ehhez hasonlót még soha nem olvastam .. 
Én kétszer megnéztem a Single Fathert és a Recoveryt is és elég volt belőle. Jól tudni sírni, de azt nem mondanám, hogy imádom ahogy sír.

biggrin.gif Én is tudok újat mutatni neked! Elbújdosom szégyenemben unsure.gif
Sírni először a Single Father-ben láttam, és rendesen ledöbbentett:) annyira jól csinálja. Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de akkor is, ez van. Úgy látszik furi vagyok.

(Bár azt hétvégén észrevettem, hogy a Unitedben a kórházi lépcsőházban is így sír, plusz a Hamletben is.)
2011. július 11. 17:26 #1776
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 16:46)

David nem tud zongorázni, nem láttad a Lazarus Experiment Confidentialt?  laugh.gif David csak úgy tett, mint aki zongorázik a templomban, a templom alsó szintjén zongorált egy hozzáértő csóka és bevágták az ő kezeit meg billentyű ütéseit  biggrin.gif 
Barátunk gitáron játszik. Nem láttad még a Franz Ferdinanddal közös gitározós Comic Relief videót?  ohmy.gif

A confidentialt nem szoktam megnézni...nem tudom miért csak nem szoktam. de akkor lehet hogy ezt majd megkeresem a youtubeon egyszer.
a klippet még szép hogy láttam cool.gif biggrin.gif
2011. július 11. 17:30 #1777
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.07.11. 16:57)
Imádom ahogy sír!  biggrin.gif

Tudom mire gondolsz... Mindenhol kb ugyanúgy sír.
Jól csinálja, nem úgy min a hálivúdi piperkőc egyének, rajta látszik az érzelem is közben, nemcsak hogy most el kell sirnia magát mert az van a forgatókönyvben.

Azt olvastam vhol, hogy amikor a Doomsdayt forgatták nem is mert az emberek szemébe nézni, nehogy elsírja magát... monjuk én bármikor látom azt a részt vagy csak képeket belőle szomorú leszek.. sad.gif
2011. július 11. 17:39 #1778
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 17:30)
Jól csinálja, nem úgy min a hálivúdi piperkőc egyének, rajta látszik az érzelem is közben, nemcsak hogy most el kell sirnia magát mert az van a forgatókönyvben. 
Azt olvastam vhol, hogy amikor a Doomsdayt forgatták nem is mert az emberek szemébe nézni, nehogy elsírja magát... monjuk én bármikor látom azt a részt vagy csak képeket belőle szomorú leszek.. sad.gif

Én pedig nem sírok a Doomsday-en. rolleyes.gif
Nagyon de nagyon sajnálom őket, tényleg, elszomorít amit látok de soha egyetlen könnycseppet nem tudtam elmorzsolni erre az epizódra (mondjuk szerintem annyira rossz évad lett, hogy talán 2szer láttam és azóta sem többször unsure.gif ), mikor Donna emlékeit elveszi, akkor igen, sírtam, és a Waters of Mars végén, EOT1 és EOT2 (of course regeneráció).
Talán szívtelennek tűnök ezért de ... én is úgy éreztem, hogy eljött az idő, Rose-nak mennie kell (Nem csak azért mondtam, mert nem szerettem, hanem a történet is megkívánta).

Fájt értük a szívem, de én kissé örültem is ennek, mert alig vártam, hogy kapjon végre egy másik útitársat. Az más, hogy Martha sem volt sokkal jobb.

Oké, gonna say it now. I HATE Rose rolleyes.gif unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 11. 17:46 #1779
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 17:30)

blush.gif megnyugodtam, hogy nem csak elszörnyesztem az embereket a mondandómmal smileeee.gif Ezt szeretem benne igen, amit leírtál, hogy látszik rajtam, hogy tényleg sír, nem tudom láttam e már férfi színészt így sírni.
A Doomsday-ban? Ezzel megleptél, én inkább az End of the Time-re gondoltam volna. Fájt, hogy ott kell hagynia Rose-t? biggrin.gif
szomorú leszel? én sírok rajta biggrin.gif
2011. július 11. 18:00 #1780
kericske
kericske

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 17:39)
Én pedig nem sírok a Doomsday-en.  rolleyes.gif 
Nagyon de nagyon sajnálom őket, tényleg, elszomorít amit látok de soha egyetlen könnycseppet nem tudtam elmorzsolni erre az epizódra (mondjuk szerintem annyira rossz évad lett, hogy talán 2szer láttam és azóta sem többször  unsure.gif ), mikor Donna emlékeit elveszi, akkor igen, sírtam, és a Waters of Mars végén, EOT1 és EOT2 (of course regeneráció).
Talán szívtelennek tűnök ezért de ... én is úgy éreztem, hogy eljött az idő, Rose-nak mennie kell (Nem csak azért mondtam, mert nem szerettem, hanem a történet is megkívánta).
Fájt értük a szívem, de én kissé örültem is ennek, mert alig vártam, hogy kapjon végre egy másik útitársat. Az más, hogy Martha sem volt sokkal jobb. 
Oké, gonna say it now. I HATE Rose  rolleyes.gif  unsure.gif

Hát, ha nem szereted, nem szereted biggrin.gif
a regenerálódás az alap a sírásban, meg a journey's end is (Doomsday:)
Először nekem furcsa volt Donna, de aztán megszereti az ember, na igen amikor elveszi az emlékeit, az nagyon brutál.
Egy kedvenc részem amikor a Journey's endben, bemutatkozik Rose Marthának és ő azt mondja, hogy "uramisten, hát megtalálta" na ott a szőr feláll a kezemen. De mondjuk én nagy Doktor-Rose fan vagyok. (ja, amikor a Stolen earth-be futnak egymás felé, az a zene alatta, meg a Doktor arca, az vmi nagyon jó biggrin.gif

De ha már a Doktornál tartunk, a Madame Pompadour-os rész-t nem értem.mert ha Rose-Doktor fan vagyok, akkor úgy gondolom, hogy ott már kezd kialakulni köztük vmi, és közben beleszeret Rennett-be?nem tudom, lehet csak elvakít a Rose-Doktor love w00t.gif valaki világosítson fel, hogy is van ez?

plusz egy kérdés:
Mielőtt regenerálódik, elköszön a többiektől. elmegy Rose-hoz is, mielőtt még találkoztak volna, de Rose nem emlékszik rá, mármint később. Pedig az én gondolatmenetem szerint hiába sötét helyen állt a Doki, de Rose-nak látnia kellett. Ha látta, akkor amikor Chris átalakult Daviddé, akkor fel kellett volna ismernie. szerintem. de nagy valószínűséggel vagy tényleg nagyon sötétben állt, vagy Rose volt piás. Mert hát nagy szerelme a Doki és ha már látta egyszer, nem emlékszik rá?
100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok