David Tennant 3
2011. július 11. 14:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Oké, az első nagyon király, a második isteni, a harmadik viszont egész egyszerűen priceless!
Igazi tündéri WTF moment!
I love it, it's legendary!
2011. július 11. 15:01
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 14:54)
Oké, az első nagyon király, a második isteni, a harmadik viszont egész egyszerűen priceless!
Igazi tündéri WTF moment!
I love it, it's legendary! 
Akkor erre varj gombot kisanyám
Yes, Davey, it is that... that stupid, yeah
2011. július 11. 15:07
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 11. 15:15
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 14:44)
L.A. without map 1998-ból (Johnny Depp is van a filmben)
Amúgy ti mit gondoltatok a légyott jelenetről? (3-ik epizód)
Az egyik review-ben olvastam valamit és kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondotok a jelenetről ..
Utána én mondom, hogy mit olvastam 
Amúgy ti mit gondoltatok a légyott jelenetről? (3-ik epizód)
Az egyik review-ben olvastam valamit és kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondotok a jelenetről ..
Azt hiszem tudom mit olvastál. *kezet dörzsöl, sunyin mosolyog* és én megnéztem utána már de nem igen tudok igazat adni a review-nek..van abban valami amit írnak, de nekem nem ez jött le belőle..
kellően rejtélyes maradt
2011. július 11. 15:18
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:07)
Alig lehet felismerni. Szerintem vicces. Bírtam a DW Video Diary-kban, hogy David meg merte mutatni azokat a dolgokat, amiket nem szívesen mutogat. Mintpéldául a reggeli fejét. Ez pedig a reggeli feje, nem nagyon cool, no, de nos, ez van. Gondolom a kép sem a legjobb és lássuk be, Davey nem egy Johnny Depp
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:07)
A második meg totálisan no comment.
Ahhoz, hogy valaki ilyen arcokat tudjon vágni, már diplomás végzettség kell! 
David szerzett diplomát az RSAMD-n, tehát tud
Sally Sparrow
2011. július 11. 15:21
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:18)
Alig lehet felismerni. Szerintem vicces. Bírtam a DW Video Diary-kban, hogy David meg merte mutatni azokat a dolgokat, amiket nem szívesen mutogat. Mintpéldául a reggeli fejét. Ez pedig a reggeli feje, nem nagyon cool, no, de nos, ez van. Gondolom a kép sem a legjobb és lássuk be, Davey nem egy Johnny Depp
Nem is igazán az arcot lesem, a hajra fókuszálok. Mekkora dzsungel, anyám ..
De szívesen megfésülném
Gondolom by 10 fingers, am I right?
Nem mondod, hogy van olyan egyetem, ahol oktatják a professzionális pofavágás művészetét és még lehet is belőle diplomázni?
2011. július 11. 15:22
|
|
SunyiTime Lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 0 Azonosító: 148328 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:01)
Akkor erre varj gombot kisanyám

Az David??? jesszum pepi..nagyon reggel van még ugye kicsiszívem??
2011. július 11. 15:27
|
|
SunyiTime Lady |
|
Nem is igazán az arcot lesem, a hajra fókuszálok. Mekkora dzsungel, anyám ..
De szívesen megfésülném
ÓÓÓ hogy szeretem azokat, nem mindent értek de jók... mikor játszik az újonnan kapott 10 figurával az oltári
Én most töredelmesen bevallom nekem tök közömbös Johnny Depp, nem mozgat meg bennem semmit.
2011. július 11. 15:38
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 15:15)
Azt hiszem tudom mit olvastál. *kezet dörzsöl, sunyin mosolyog* és én megnéztem utána már de nem igen tudok igazat adni a review-nek..van abban valami amit írnak, de nekem nem ez jött le belőle..
kellően rejtélyes maradt

kellően rejtélyes maradt
Őőőőő ... Te mit olvastál benne? Mert ha ugyanarról beszélünk, akkor olyan beszélgetésnek nézünk elébe, ami eddig egyetlen DT topikban sem történt még meg.
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 15:21)
Nem mondod, hogy van olyan egyetem, ahol oktatják a professzionális pofavágás művészetét és még lehet is belőle diplomázni?
Éppenséggel .. David 'diplomamunkájához' meg kellett tennie néhány dolgot ... Tudnia kellett fára mászni, novellát/verset írni, egy hangszeren játszani, illetve egy comedy vagy drama rögtönző beszédet tartani. David a comedy-t 'húzta', Hiszem azt, hogy vannak emberek, akik alapból tudnak hülye fejeket vágni, ezért a dolguk könnyebb, de ... tudtommal David részt vett olyan órákon is, ahol 'comedy-t' oktattak. Barátunk mindig is erről volt felismerhető. Pofavágások. Mer a kamerába pofázni és érzelmeket mutatni ha arról van szó, míg más arra törekszik, hogy a szép arcmimika látszódjon ..
Sally Sparrow
2011. július 11. 16:21
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 15:38)
Őőőőő ... Te mit olvastál benne? Mert ha ugyanarról beszélünk, akkor olyan beszélgetésnek nézünk elébe, ami eddig egyetlen DT topikban sem történt még meg.
és elég felnőttek vagyunk már ahhoz, hogy beszéljünk róla. Nem mintha fontos lenne beszélni róla, de ha már megemlítik a reviewben, akkor kibeszélhetjük annak tartalmát, nemdebár???
Éppenséggel .. David 'diplomamunkájához' meg kellett tennie néhány dolgot ... Tudnia kellett fára mászni, novellát/verset írni, egy hangszeren játszani, illetve egy comedy vagy drama rögtönző beszédet tartani. David a comedy-t 'húzta', Hiszem azt, hogy vannak emberek, akik alapból tudnak hülye fejeket vágni, ezért a dolguk könnyebb, de ... tudtommal David részt vett olyan órákon is, ahol 'comedy-t' oktattak. Barátunk mindig is erről volt felismerhető. Pofavágások. Mer a kamerába pofázni és érzelmeket mutatni ha arról van szó, míg más arra törekszik, hogy a szép arcmimika látszódjon ..
Akkor tuti nem az amire gondoltam..
Ugye zongorázik?! Imádom ha egy hapsi tud zongorázni
Szerintem alapjáraton van benne tehetség a pofavágáshoz, meg a szemöldök ráncoláshoz.
2011. július 11. 16:46
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 16:21)
Akkor tuti nem az amire gondoltam..
Szerintem alapjáraton van benne tehetség a pofavágáshoz, meg a szemöldök ráncoláshoz.
Attól még lökjed, kíváncsi vagyok, hogy te miről olvastál.
David nem tud zongorázni, nem láttad a Lazarus Experiment Confidentialt?
Barátunk gitáron játszik. Nem láttad még a Franz Ferdinanddal közös gitározós Comic Relief videót?
Sally Sparrow
2011. július 11. 16:57
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 13:30)
Igen, jó dolog, hogy utána ment meg minden, lehetett érezni, hogy nekik együtt kell élniük később, boldogan, de nem így. Nekem senki ne mondja, hogy még egy Dave figura is szívesen nevelget 3 saját, 1 nem vérszerinti plusz még egy 'talán az enyém' gyereket. Szerintem Dave-t nem is érdekelte hogy övé-e gyerkőc vagy nem, csak Sarah menjen hozzá vissza..
A kedvenc jelenetem a 2-ik részből:
Hogy tud valaki ennyiféle érzést mutatni, sugározni és átadni anélkül, hogy megszólal? Bámulatos.
SF animációk
Igen, én is mindjárt sírok ... ezért
hair p*rn
és
kisnyuszi
Tessék megbecsülni a 2 kiengesztelő animációt, mit össze nem kerestem olyan SF animációt a sírósak alá, ami nem szomorú és nem Dave/Sarah sex jelenetből készült gif, de alig találtam ...
Tudhattam volna. Mi kell a népnek.. 
A kedvenc jelenetem a 2-ik részből:
Hogy tud valaki ennyiféle érzést mutatni, sugározni és átadni anélkül, hogy megszólal? Bámulatos.
SF animációk
Igen, én is mindjárt sírok ... ezért
hair p*rn
és
kisnyuszi
Tessék megbecsülni a 2 kiengesztelő animációt, mit össze nem kerestem olyan SF animációt a sírósak alá, ami nem szomorú és nem Dave/Sarah sex jelenetből készült gif, de alig találtam ...
ÚRISTEN!!! Lányok, Néhány órát dolgozom és erre kell visszatérnem
Imádom ahogy sír!
2011. július 11. 17:02
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 16:57)
Imádom ahogy sír!
Imádom ahogy sír!
Hát ilyet sem hallottam még
Én kétszer megnéztem a Single Fathert és a Recoveryt is és elég volt belőle. Jól tudni sírni, de azt nem mondanám, hogy imádom ahogy sír.
2011. július 11. 17:03
|
|
kericske |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 903 Csatolások: 0 Azonosító: 151965 offline
|
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 15:15)
kellően rejtélyes maradt

kellően rejtélyes maradt
Tegnap sikerült megszerezni a filmet, hétvégén nézem majd meg, remélem, vagy hamarabb
Fogalmam sincs mit olvastatok, de ha már itt felcsigázzátok az embert, akkor tessék szépen leírni, mert nagyon-de-nagyon-de-nagyon kíváncsi lettem
2011. július 11. 17:08
|
|
kericske |
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 17:02)
Hát ilyet sem hallottam még
Olvastam már sok mindent, tényleg, minden félét, de ehhez hasonlót még soha nem olvastam ..
Én kétszer megnéztem a Single Fathert és a Recoveryt is és elég volt belőle. Jól tudni sírni, de azt nem mondanám, hogy imádom ahogy sír.
Sírni először a Single Father-ben láttam, és rendesen ledöbbentett:) annyira jól csinálja. Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de akkor is, ez van. Úgy látszik furi vagyok.
(Bár azt hétvégén észrevettem, hogy a Unitedben a kórházi lépcsőházban is így sír, plusz a Hamletben is.)
kateblock
2011. július 11. 17:26
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 16:46)
David nem tud zongorázni, nem láttad a Lazarus Experiment Confidentialt?
Barátunk gitáron játszik. Nem láttad még a Franz Ferdinanddal közös gitározós Comic Relief videót?
A confidentialt nem szoktam megnézni...nem tudom miért csak nem szoktam. de akkor lehet hogy ezt majd megkeresem a youtubeon egyszer.
a klippet még szép hogy láttam
kateblock
2011. július 11. 17:30
|
|
SunyiTime Lady |
|
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 16:57)
Imádom ahogy sír!
Imádom ahogy sír!
Tudom mire gondolsz... Mindenhol kb ugyanúgy sír.
Jól csinálja, nem úgy min a hálivúdi piperkőc egyének, rajta látszik az érzelem is közben, nemcsak hogy most el kell sirnia magát mert az van a forgatókönyvben.
Azt olvastam vhol, hogy amikor a Doomsdayt forgatták nem is mert az emberek szemébe nézni, nehogy elsírja magát... monjuk én bármikor látom azt a részt vagy csak képeket belőle szomorú leszek..
Sally Sparrow
2011. július 11. 17:39
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 17:30)
Jól csinálja, nem úgy min a hálivúdi piperkőc egyének, rajta látszik az érzelem is közben, nemcsak hogy most el kell sirnia magát mert az van a forgatókönyvben.
Azt olvastam vhol, hogy amikor a Doomsdayt forgatták nem is mert az emberek szemébe nézni, nehogy elsírja magát... monjuk én bármikor látom azt a részt vagy csak képeket belőle szomorú leszek..
Én pedig nem sírok a Doomsday-en.
Nagyon de nagyon sajnálom őket, tényleg, elszomorít amit látok de soha egyetlen könnycseppet nem tudtam elmorzsolni erre az epizódra (mondjuk szerintem annyira rossz évad lett, hogy talán 2szer láttam és azóta sem többször
Talán szívtelennek tűnök ezért de ... én is úgy éreztem, hogy eljött az idő, Rose-nak mennie kell (Nem csak azért mondtam, mert nem szerettem, hanem a történet is megkívánta).
Fájt értük a szívem, de én kissé örültem is ennek, mert alig vártam, hogy kapjon végre egy másik útitársat. Az más, hogy Martha sem volt sokkal jobb.
Oké, gonna say it now. I HATE Rose
kericske
2011. július 11. 17:46
|
|
kericske |
|
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 17:30)
A Doomsday-ban? Ezzel megleptél, én inkább az End of the Time-re gondoltam volna. Fájt, hogy ott kell hagynia Rose-t?
szomorú leszel? én sírok rajta
kateblock
2011. július 11. 18:00
|
|
kericske |
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 17:39)
Én pedig nem sírok a Doomsday-en.
Nagyon de nagyon sajnálom őket, tényleg, elszomorít amit látok de soha egyetlen könnycseppet nem tudtam elmorzsolni erre az epizódra (mondjuk szerintem annyira rossz évad lett, hogy talán 2szer láttam és azóta sem többször
), mikor Donna emlékeit elveszi, akkor igen, sírtam, és a Waters of Mars végén, EOT1 és EOT2 (of course regeneráció).
Talán szívtelennek tűnök ezért de ... én is úgy éreztem, hogy eljött az idő, Rose-nak mennie kell (Nem csak azért mondtam, mert nem szerettem, hanem a történet is megkívánta).
Fájt értük a szívem, de én kissé örültem is ennek, mert alig vártam, hogy kapjon végre egy másik útitársat. Az más, hogy Martha sem volt sokkal jobb.

Hát, ha nem szereted, nem szereted
a regenerálódás az alap a sírásban, meg a journey's end is (Doomsday:)
Először nekem furcsa volt Donna, de aztán megszereti az ember, na igen amikor elveszi az emlékeit, az nagyon brutál.
Egy kedvenc részem amikor a Journey's endben, bemutatkozik Rose Marthának és ő azt mondja, hogy "uramisten, hát megtalálta" na ott a szőr feláll a kezemen. De mondjuk én nagy Doktor-Rose fan vagyok. (ja, amikor a Stolen earth-be futnak egymás felé, az a zene alatta, meg a Doktor arca, az vmi nagyon jó
De ha már a Doktornál tartunk, a Madame Pompadour-os rész-t nem értem.mert ha Rose-Doktor fan vagyok, akkor úgy gondolom, hogy ott már kezd kialakulni köztük vmi, és közben beleszeret Rennett-be?nem tudom, lehet csak elvakít a Rose-Doktor love
plusz egy kérdés:
Mielőtt regenerálódik, elköszön a többiektől. elmegy Rose-hoz is, mielőtt még találkoztak volna, de Rose nem emlékszik rá, mármint később. Pedig az én gondolatmenetem szerint hiába sötét helyen állt a Doki, de Rose-nak látnia kellett. Ha látta, akkor amikor Chris átalakult Daviddé, akkor fel kellett volna ismernie. szerintem. de nagy valószínűséggel vagy tényleg nagyon sötétben állt, vagy Rose volt piás. Mert hát nagy szerelme a Doki és ha már látta egyszer, nem emlékszik rá?
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.