Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.11. 08:16)
Jó reggelt.

(köszönni elfelejtettem)
Az utóbbi időben nagyon rá vagyok kattanva H.G. Wellsre, köszönhető ez annak, hogy nemrég vásároltam egy vaskos sci-fi könyvet, aminek ő a főszereplője és hát eléggé megtetszett... A hétvégén megnéztem Az időgép című filmet, ami az ő regényéből készült, illetve jelenleg is olvasok egy könyvet tőle... Lényeg a lényeg, hogy a hétvégén, mikor néztem a filmet, szöget ütött a fejemben, hogy a manóba is, de kár, hogy nem készült sem Chris, sem David Doktorával olyan DW, amiben Wells szerepelne, de olyan sem, amiben mondjuk Conan Doyle vagy épp Sherlock. És hatalmas hiányérzetem támadt és elképzeltem fejben, milyen is lenne...

Tulajdonképpen csodálkozom, hogy eddig még nem nyúltak egyikhez sem a sorozatban. Vagy már nyúltak a régi részekben..? Erre a kérdésre Kate szerintem tudja a választ, úgyhogy elsősorban tőle kérdezem...
Pedig milyen vicces lett volna, ha anno Bertie összefut 9-el vagy 10-el és az megmutogatja neki a TARDIS-t és annak hatására írja meg az Időgépet...

És esetleg elvitte volna magával egy útra és kiderülne, hogy a jövőben az Eolik meg a Morlockok tényleg léteznek.

Tudtommal még nem nyúltak egy részhez sem.
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 10:29)
Mit értesz az alatt,hogy eltolták a végét? Mert nekem tetszett, hogy összejöttek, de a legvége, az utcai rész nekem furcsa volt, másmilyen véget vártam, valahogy sokkal emelkedettebbet, vagy hogy is mondjam, romantikusabbat.
A SF a 2010-es év egyik legjobb kosztümös drámája lett, de nem David miatt, hanem a sztori miatt. A vége nagyon el lett tolva. Sarah megmondja, hogy terhes és el akar menni, Dave pedig az utolsó pillanatban odaállít és azt mondja, hogy 'Don't go, I love babies'. WTF??? Ebben a végletben semmi sem eredeti, a történet annyira márkáns, tökéletes, hogy ez a befejezés nem passzol oda. Nem tudom mi kellett volna oda végnek, de nem ez, az biztos. Egyéni vélemény, de Davey barátunk nem volt túl meggyőző, mikor azt mondta Sarahnak, hogy 'but I love babies'. Egyéni vélemény.

Dave szerette a gyerekeit de szerintem rohadtul nem akart még egyet, akkor sem, ha övé a gyerek. Na ez meg a másik dolog. Kié a gyerek? Ha Sarah fogamzásgátlót is szedett, és abbahagyta, koránt sem biztos, hogy Dave-é a gyerek