Starity

David Tennant 3

100 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 01:57 #1741
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Krissy 98 @ 2011.07.11. 00:43)
Tudom hogy nem a témához tartozik de észrevettem hogy nem csak én szeretem John Simm-et. biggrin.gif 
Esetleg valaki tudja hogy hol van fent magyarul vagy magyar felirattal a Life on Mars?? wub.gif

Felirat a feliratok.info-n van hozzá. A sorozatot meg isohuntról letudod tölteni. biggrin.gif Szerintem tetszeni fog.

Nem tudja valaki, hogy a Downton Abbey-nek mikor lesz a 2. évada?? Nagyon tetszett most néztem végig.
2011. július 11. 02:06 #1742
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 00:08)
Óh, de merészek vagyunk. spiteful.gif 3as ikrek? Akkor legyen már 4es ikrek, nemdebár? spiteful.gif Vagy több? spiteful.gif No, elég belőle 4, amúgy is nehéz lehetne rá figyelni egy olyan cast után, amit most mondok nektek  rohog.gif Én azt mondom, akkor legyen még benne John Barrwoman, John Simm, Miranda Hart, Catherine Tate, Andrew Garfield, Jesse Eisenberg, Gillian Anderson, Jason Isaacs, Neve McIntosh, Simon Pegg, Nick Forst, Sean Bean, David Morrisey, Gary Oldman, Benedict Cumberbatch, Rupert Graves, Suranna Jones, Eve Myles, Philip Glenister, Claire Foy, Alex Kingston, Julie Walters, Helena Bonham Carter és Laura Linney. 
Így visszaolvasva, azt gondolom soha nem válik valóra és marad álomcasting, pedig egy BBC Children In Need-re egy ilyen 5-10 perces speciálra jó lenne, nem?  biggrin.gif

Nem akarok telhetetlen lenni de: Hugh Laurie, Stephen Fry, Kenneth Branagh, Aidan Quinn, és Sarah Parish szinte biztos hogy még besuvasztható valahogyan.. blush.gif blush.gif blush.gif
Jeremy Northam-et már nem is merem hozzá írni..
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 11. 06:39 #1743
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 20:17)
Jaj drágám  biggrin.gif Nem igazán Dan miatt aggódom, soha nem igazán érdekelt, hogy mit csinál vagy hogy alakul a karrierje. Szimpla összehasonlítási alap. Mackenzie Crook ír származású színész, még Daniel 'szépségét' sem közelíti meg, de legalább a Karib tenger kalózaiba betették, mert előtte szerepelt ebben meg abban. Igaz, hogy csak egy lúzert játszott, de legalább bekerült. Danre is bárki azt mondhatná, hogy nesze, fekete vastag keretes szemüveg, fogszabályzó, lila és rózsaszín csíkos pulcsi szakadt farmerrel, Samsund C100-as mobil, botorkálj be a kamerák elé és hagyd magad összeveretni a rosszfiúk által. Majd hasba rúgnak a történet szerint, ketchup folyik a szádból, felkelsz, majd visszadőlsz és kész. Dan neve amúgy is sokkal többet ér, mint Davidé (vagy mint bárki Amerikába induló emberke neve). Egyszerűen nem akarják sehová betenni. A GOT-ba teszik be a sok Eastendersben meg hasonló szappanoperákban és pár műsorban szerepelt színészeket (ezzel nincs semmi gond), pedig nekik se hírnevük, se 'jó' kinézet.. Szóval valaki adjon nekem erre magyarázatot think.gif
Ugye? Le vagyok döbbenve. És még azt mondták, hogy Daniel jövője meg van alapozva. Munka szempontjából biztosan nem.

Tisztában vagyok vele, hogy nem Dan miatt aggódsz. Viszont David miatt se igazán van mit aggódni. Van, aki megcsinálja a szerencséjét Hollywoodban, vagy nevezzük inkább szerencsétleségnek? Van, aki meg nem. Talán valóban az az oka, hogy ő már örökre a Harry Potter marad és a rajongókat most már igazán nem érdekli. Nem tudom mi a valódi ok, de ez, mint mondtam, sokszor fordul elő a legendás kutlfilmekbne szereplő színészekkel, főleg ha az a kultfilm több részből állt. David DW-je inkább a szigetországban skatulyázza be őt, hiába, hogy az amcsiknál is nő a DW mánia. Legalábbis én így látom. Sean Bean is azért ment ki Amerikába egy időre, mert az angolok a Sharpe után nem akarták másban látni. Most persze kérdéses, volt-e értelme a dolognak, de hát GyU nélkül én sem ismerném. pardon.gif Bár nem hiszem, hogy azt akarnád, hogy David befusson Hollywoodban. (Az meg, hogy engem nem sokkolt, hogy Danielt nem keresik, azért van, mert még sose láttam végig egy HP részt sem, és azokból is csak az első kettőbe lestem bele. Ha valaki nem érdekel, nem sokkol a sorsa. biggrin.gif )
2011. július 11. 07:53 #1744
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 01:57)

Nem tudja valaki, hogy a Downton Abbey-nek mikor lesz a 2. évada?? Nagyon tetszett most néztem végig.

Lesz 2-ik évad biggrin.gif

John Simm szülinapját megünnepelve tegnap Mad Dogsot néztem. Még mindig a földön fetrengek, mikor látom őket a kocsiban ökörködni meg Madonnát énekelni _nevet.gif

Ma DT megy megint audiózni, bár egyenlőre nem lehet tudni mit csinál (reklám, audiobook vagy radioplay).. Minden elismerésem neki, mit ne mondjak blink.gif
2011. július 11. 08:04 #1745
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 16:13)
KI igényelt Learners feliratot? Most elküldtem Katának. Tessék jelezni.

Én, én! *lelkesen jelentkezik* biggrin.gif
2011. július 11. 08:07 #1746
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek akkor elküldöm. Tehát mindenkinek jó a TOTA felirat? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. július 11. 08:16 #1747
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Jó reggelt. biggrin.gif (köszönni elfelejtettem)

Az utóbbi időben nagyon rá vagyok kattanva H.G. Wellsre, köszönhető ez annak, hogy nemrég vásároltam egy vaskos sci-fi könyvet, aminek ő a főszereplője és hát eléggé megtetszett... A hétvégén megnéztem Az időgép című filmet, ami az ő regényéből készült, illetve jelenleg is olvasok egy könyvet tőle... Lényeg a lényeg, hogy a hétvégén, mikor néztem a filmet, szöget ütött a fejemben, hogy a manóba is, de kár, hogy nem készült sem Chris, sem David Doktorával olyan DW, amiben Wells szerepelne, de olyan sem, amiben mondjuk Conan Doyle vagy épp Sherlock. És hatalmas hiányérzetem támadt és elképzeltem fejben, milyen is lenne... rolleyes.gif Tulajdonképpen csodálkozom, hogy eddig még nem nyúltak egyikhez sem a sorozatban. Vagy már nyúltak a régi részekben..? Erre a kérdésre Kate szerintem tudja a választ, úgyhogy elsősorban tőle kérdezem... smileeee.gif
Pedig milyen vicces lett volna, ha anno Bertie összefut 9-el vagy 10-el és az megmutogatja neki a TARDIS-t és annak hatására írja meg az Időgépet... biggrin.gif És esetleg elvitte volna magával egy útra és kiderülne, hogy a jövőben az Eolik meg a Morlockok tényleg léteznek. rohog.gif
2011. július 11. 08:43 #1748
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.11. 08:16)
Az utóbbi időben nagyon rá vagyok kattanva H.G. Wellsre, köszönhető ez annak, hogy nemrég vásároltam egy vaskos sci-fi könyvet, aminek ő a főszereplője és hát eléggé megtetszett... A hétvégén megnéztem Az időgép című filmet, ami az ő regényéből készült, illetve jelenleg is olvasok egy könyvet tőle... Lényeg a lényeg, hogy a hétvégén, mikor néztem a filmet, szöget ütött a fejemben, hogy a manóba is, de kár, hogy nem készült sem Chris, sem David Doktorával olyan DW, amiben Wells szerepelne, de olyan sem, amiben mondjuk Conan Doyle vagy épp Sherlock. És hatalmas hiányérzetem támadt és elképzeltem fejben, milyen is lenne... rolleyes.gif Tulajdonképpen csodálkozom, hogy eddig még nem nyúltak egyikhez sem a sorozatban. Vagy már nyúltak a régi részekben..? Erre a kérdésre Kate szerintem tudja a választ, úgyhogy elsősorban tőle kérdezem... smileeee.gif
Pedig milyen vicces lett volna, ha anno Bertie összefut 9-el vagy 10-el és az megmutogatja neki a TARDIS-t és annak hatására írja meg az Időgépet... biggrin.gif És esetleg elvitte volna magával egy útra és kiderülne, hogy a jövőben az Eolik meg a Morlockok tényleg léteznek. rohog.gif

Ez tényleg jó lenne...bár én akkor inkább Jeremy Brett-et szeretném, bár sajna erről lekéstünk sad.gif Pedig milyen jó lett volna DT és Jeremy Brett együtt..

Ha szereted H.G. Wells-t nehogy megnézd a tom cruise féle fos Világok harcát, a könyv ezermilliószor jobb, jah és angol. A film egy rakás amcsi kaki reklamalo.gif
Milyen az a könyv??
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 11. 08:53 #1749
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 08:43)
Ez tényleg jó lenne...bár én akkor inkább Jeremy Brett-et szeretném, bár sajna erről lekéstünk sad.gif  Pedig milyen jó lett volna DT és Jeremy Brett együtt..
Ha szereted H.G. Wells-t nehogy megnézd a tom cruise féle fos Világok harcát, a könyv ezermilliószor jobb, jah és angol. A film egy rakás amcsi kaki reklamalo.gif
Milyen az a könyv??

Igen, Jeremy Brett... Pont a hétvégén volt valamelyik adón (talán Discovery?) egy dokumentumfilm Doyle-ról és Holmes figurájáról. Az egyik vendég Stephen Fry volt. Nem is tudtam, hogy fanatikus Doyle és Holmes rajongó. biggrin.gif És természetesen esett benne szó Jeremyről és az egekig magasztalták, miszerint legjobb Holmes ever... És én ezzel nem tudok mást csinálni, csak bőszen helyeselni. Jeremy volt az igazi Holmes. (És valóban én is mit nem adtam volna egy DT-JB párosért. rolleyes.gif )
Azt mondod, ne nézzem meg a Világok harcát? Jó. Bár az az igazság, hogy annyira nem szeretem a könyvadaptációkat előbb megnézni, mint elolvasni... Néha teszek kivételt, de nem jellemző.
Melyik könyvre gondolsz? Arra, amiben Wells a főhős? Ez egy posztmodern regény, egy spanyol író első regénye. Nem rossz, nekem tetszett, csak néhol kicsit már "túlírta" a könyvet. Az a címe, hogy "Az idő térképe", idén tavasszal jelent meg az Európa kiadó gondozásában. A könyvben egyébként szó esik a Hasfelmetszőről is, akit egyébként szintén hiányolok így utólag a DW-ból. rolleyes.gif Nem is értem, ezeket hogy hagyhatták ki a történetből eddig... unsure.gif Mondjuk Mattel már nem lennék olyan lelkes, ha megfilmesítenék, de hát... rolleyes.gif Abban reménykedem, hogy legalább a majdani speciális rész, amibe Davidet is vissza akarják hívni, valami ilyesmi témájú lesz... Nekem ezek sokszor jobban bejönnek, mint az ilyen gyíkűrlények és társaik. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock
2011. július 11. 10:29 #1750
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 22:02)
Én lezártnak tekintem a Single Fathert, nem hinném, hogy örülnék egy második évadnak. Sajnos eltolták a végét és már nem lenne aktualitása a történetnek ... Viszont más BBC drámának örülnék. Továbbra is azt mondom, amit eddig. Egy olyan dráma kell nekünk, amiben ikreket játszik (neki sem lenne ellenére)  biggrin.gif és egyik lenne jó, a másik meg rossz  rohog.gif Beza, egy 8 vagy 6 részes minisorozat 2 Daviddel, Skóciában, skót akcentussal beszélve. Tetszik az ötlet, kedveseim? spiteful.gif

Mit értesz az alatt,hogy eltolták a végét? Mert nekem tetszett, hogy összejöttek, de a legvége, az utcai rész nekem furcsa volt, másmilyen véget vártam, valahogy sokkal emelkedettebbet, vagy hogy is mondjam, romantikusabbat.
2011. július 11. 12:34 #1751
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.07.11. 08:16)

Tudtommal még nem nyúltak egy részhez sem. mellow.gif

Idézet (kericske @ 2011.07.11. 10:29)
Mit értesz az alatt,hogy eltolták a végét? Mert nekem tetszett, hogy összejöttek, de a legvége, az utcai rész nekem furcsa volt, másmilyen véget vártam, valahogy sokkal emelkedettebbet, vagy hogy is mondjam, romantikusabbat.

A SF a 2010-es év egyik legjobb kosztümös drámája lett, de nem David miatt, hanem a sztori miatt. A vége nagyon el lett tolva. Sarah megmondja, hogy terhes és el akar menni, Dave pedig az utolsó pillanatban odaállít és azt mondja, hogy 'Don't go, I love babies'. WTF??? Ebben a végletben semmi sem eredeti, a történet annyira márkáns, tökéletes, hogy ez a befejezés nem passzol oda. Nem tudom mi kellett volna oda végnek, de nem ez, az biztos. Egyéni vélemény, de Davey barátunk nem volt túl meggyőző, mikor azt mondta Sarahnak, hogy 'but I love babies'. Egyéni vélemény. mellow.gif Dave szerette a gyerekeit de szerintem rohadtul nem akart még egyet, akkor sem, ha övé a gyerek. Na ez meg a másik dolog. Kié a gyerek? Ha Sarah fogamzásgátlót is szedett, és abbahagyta, koránt sem biztos, hogy Dave-é a gyerek rolleyes.gif
2011. július 11. 13:02 #1752
- törölt felhasználó -    
Harry Potter marathon van az amerikai ABC csatornán. Eredmény:

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lo5ug2oqxY1qj13vmo1_r1_500.png

rofl.gif rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 11. 13:06 #1753
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 12:34)
Tudtommal még nem nyúltak egy részhez sem.  mellow.gif 
A SF a 2010-es év egyik legjobb kosztümös drámája lett, de nem David miatt, hanem a sztori miatt. A vége nagyon el lett tolva. Sarah megmondja, hogy terhes és el akar menni, Dave pedig az utolsó pillanatban odaállít és azt mondja, hogy 'Don't go, I love babies'. WTF??? Ebben a végletben semmi sem eredeti, a történet annyira márkáns, tökéletes, hogy ez a befejezés nem passzol oda. Nem tudom mi kellett volna oda végnek, de nem ez, az biztos. Egyéni vélemény, de Davey barátunk nem volt túl meggyőző, mikor azt mondta Sarahnak, hogy 'but I love babies'. Egyéni vélemény.  mellow.gif Dave szerette a gyerekeit de szerintem rohadtul nem akart még egyet, akkor sem, ha övé a gyerek. Na ez meg a másik dolog. Kié a gyerek? Ha Sarah fogamzásgátlót is szedett, és abbahagyta, koránt sem biztos, hogy Dave-é a gyerek  rolleyes.gif

Én örültem, hogy végülis utánament, de írtam is, hogy nekem sem tetszett a befejezés, meg ha most belegondolok,maga az a tény sem, hogy Sarah terhes. olyan csöbörből vödörbe helyzet. örülnének, hogy ott vannak egymásnak, meg a sok gyerek is megszokná őt, erre ő hoz még egy babát. (plusz csak nagyon zárójelben: amikor azt mondja, hogy úgyis van pénzük, elköltöznek egy nagyobb házba, hát nekem az nagyon necces volt..) pedig imádom a karakterét, jól játszik, meg minden, de az a mondat... az nem kellett volna oda.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, Sunyi
2011. július 11. 13:30 #1754
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 13:06)
Én örültem, hogy végülis utánament, de írtam is, hogy nekem sem tetszett a befejezés, meg ha most belegondolok,maga az a tény sem, hogy Sarah terhes. olyan csöbörből vödörbe helyzet. örülnének, hogy ott vannak egymásnak, meg a sok gyerek is megszokná őt, erre ő hoz még egy babát. (plusz csak nagyon zárójelben: amikor azt mondja, hogy úgyis van pénzük, elköltöznek egy nagyobb házba, hát nekem az nagyon necces volt..) pedig imádom a karakterét, jól játszik, meg minden, de az a mondat... az nem kellett volna oda.

Igen, jó dolog, hogy utána ment meg minden, lehetett érezni, hogy nekik együtt kell élniük később, boldogan, de nem így. Nekem senki ne mondja, hogy még egy Dave figura is szívesen nevelget 3 saját, 1 nem vérszerinti plusz még egy 'talán az enyém' gyereket. Szerintem Dave-t nem is érdekelte hogy övé-e gyerkőc vagy nem, csak Sarah menjen hozzá vissza.. rolleyes.gif

A kedvenc jelenetem a 2-ik részből:

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo5widYwMh1qmdk7jo1_400.gif

Hogy tud valaki ennyiféle érzést mutatni, sugározni és átadni anélkül, hogy megszólal? Bámulatos.

SF animációk

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnqb5ghoMF1qebs6xo1_400.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lnp1oeDPfg1qeqoaz.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lnb54eftlW1qzk7cc.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lm6fvunjNn1qebs6xo1_400.gif

Igen, én is mindjárt sírok ... ezért

hair p*rn
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lmd6eeVyju1ql3z1po1_500.gif

és

kisnyuszi biggrin.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lijgt4HSYb1qaaqmq.gif

Tessék megbecsülni a 2 kiengesztelő animációt, mit össze nem kerestem olyan SF animációt a sírósak alá, ami nem szomorú és nem Dave/Sarah sex jelenetből készült gif, de alig találtam ... mellow.gif Tudhattam volna. Mi kell a népnek.. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi, kericske, Sally Sparrow
2011. július 11. 13:35 #1755
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Oké, a tékozló leány visszatért és valami vidámat kér ezek után. sorry.gif
2011. július 11. 14:24 #1756
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 13:30)
Igen, jó dolog, hogy utána ment meg minden, lehetett érezni, hogy nekik együtt kell élniük később, boldogan, de nem így. Nekem senki ne mondja, hogy még egy Dave figura is szívesen nevelget 3 saját, 1 nem vérszerinti plusz még egy 'talán az enyém' gyereket. Szerintem Dave-t nem is érdekelte hogy övé-e gyerkőc vagy nem, csak Sarah menjen hozzá vissza..  rolleyes.gif 
A kedvenc jelenetem a 2-ik részből:
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo5widYwMh1qmdk7jo1_400.gif
Hogy tud valaki ennyiféle érzést mutatni, sugározni és átadni anélkül, hogy megszólal? Bámulatos. 
SF animációk
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnqb5ghoMF1qebs6xo1_400.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lnp1oeDPfg1qeqoaz.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lnb54eftlW1qzk7cc.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lm6fvunjNn1qebs6xo1_400.gif
Igen, én is mindjárt sírok ... ezért 
hair p*rn
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lmd6eeVyju1ql3z1po1_500.gif
és
kisnyuszi  biggrin.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_lijgt4HSYb1qaaqmq.gif
Tessék megbecsülni a 2 kiengesztelő animációt, mit össze nem kerestem olyan SF animációt a sírósak alá, ami nem szomorú és nem Dave/Sarah sex jelenetből készült gif, de alig találtam ... mellow.gif Tudhattam volna. Mi kell a népnek..  mellow.gif

Kicsit érdekes volt, igaz bár nekem tetszett de egy ötödik rész jó lett volna, egy kapcsolat tisztázásra
http://media.tumblr.com/tumblr_lm4j32gR4p1qflr6l.gif
2011. július 11. 14:27 #1757
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 13:35)

Remélem ez megteszi..
http://media.tumblr.com/tumblr_llca521MYo1qb3d45.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kericske
2011. július 11. 14:39 #1758
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 14:27)
Remélem ez megteszi..
http://media.tumblr.com/tumblr_llca521MYo1qb3d45.gif

Wow! Ezt még sose láttam, nagyon jó! w00t.gif thumbsup.gif meghajolo.gif Köszönöm szépen! Mikori interjúból készült, egyébként?
2011. július 11. 14:44 #1759
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 14:39)
Wow! Ezt még sose láttam, nagyon jó!  w00t.gif  thumbsup.gif  meghajolo.gif Köszönöm szépen! Mikori interjúból készült, egyébként?

L.A. without map 1998-ból (Johnny Depp is van a filmben) biggrin.gif

Amúgy ti mit gondoltatok a légyott jelenetről? (3-ik epizód)

Az egyik review-ben olvastam valamit és kíváncsi vagyok, hogy ti mit mondotok a jelenetről .. biggrin.gif Utána én mondom, hogy mit olvastam rohog.gif
2011. július 11. 14:50 #1760
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.11. 13:35)

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lo5lsbaIWD1qlrp05o1_400.jpg

http://media.tumblr.com/tumblr_lo5r5kZ5fn1qh2hgx.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lo5i9uP5vl1qel3cko1_500.png

spiteful.gif biggrin.gif rohog.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
100 oldal 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok