Starity

David Tennant 3

100 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 15:38 #1721
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 15:35)
Az a Secret Smile felirat volt. A Unitedhoz nem készítettem még.

Oh, bocs, akkor az... de a lényeg, hogy mocskok
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 10. 15:39 #1722
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
ha beírjátok a google-be, kiadja a united feliratát, akinek kell.

A secret smile-t honnan lehet leszedni?mert nem találom, bár ha meg tudnám szerezni, lehet akkor sem merném megnézni, miután elolvastam róla, amiket írtatok. "félek" Brendontól blush.gif
De a youtube-on megnéztem az első 10 percet, hát..mit nem mondjak, gyere a mamához wub.gif drool.gif és amikor reggel a csaj megkérdi tőle, hogy hogy hívják!!!
2011. július 10. 16:13 #1723
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.10. 15:39)
A secret smile-t honnan lehet leszedni?mert nem találom, bár ha meg tudnám szerezni, lehet akkor sem merném megnézni, miután elolvastam róla, amiket írtatok. "félek" Brendontól blush.gif 
De a youtube-on megnéztem az első 10 percet, hát..mit nem mondjak, gyere a mamához wub.gif drool.gif és amikor reggel a csaj megkérdi tőle, hogy hogy hívják!!!

Ezen túl kell lépni, drágám. Én álmodtam már vele rémeset de ezt egy igaz fannak látnia kell. Még Grace is megnézte pedig neki azt mondtad, hogy inkább ne nézze meg. Mindazontáltal. 2-t talán DT fant a múltban már elveszítettem, mert nem tudták megemészteni a filmet, erős vagy kedves, ha tudod, hogy amit látsz, az nem valóság, akkor előbb utóbb túl teszed magad ezen és hidd el, itt vagyunk neked ha esetleg arról lenne szó, hogy nem birod idegekkel smileeee.gif

KI igényelt Learners feliratot? Most elküldtem Katának. Tessék jelezni.

Hogy ma is tanuljatok valamit. A Chippandele nem csak vetkőző férfit jelent, hanem egy brit bútor fajtának is az a neve. A Top Marks a közúti táblák összefoglaló neve, és Madonna lányát Lourdesnek hívják. Tyűha biggrin.gif

Mi legyen a következő felirat? Mit igényeltek? (Csak angolt fordítok)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 10. 16:14 #1724
Sunyi
Sunyi
Time Lady

El fog bűvölni, be fog hálózni biggrin.gif és csak azt fogod mondani a képernyőnek, hogy "ne csináld", meg hogy "vigyázz" de nem fogsz igazán félni tőle, és a végén még sajnálni is fogod laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, kericske
2011. július 10. 16:21 #1725
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 16:13)

Nem a Takin over the asylum-ról volt szó?? Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem?
2011. július 10. 16:25 #1726
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.10. 16:21)
Nem a Takin over the asylum-ról volt szó?? Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem?

Volt szó a Unitedról is és valaki könyörgött Duck Patrol feliratért is. Most rákérdeztem tumblr oldalon is. Itt vagy tumblr oldalamra várom a válaszokat.
2011. július 10. 17:15 #1727
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Ezen túl kell lépni, drágám. Én álmodtam már vele rémeset de ezt egy igaz fannak látnia kell. Még Grace is megnézte pedig neki azt mondtad, hogy inkább ne nézze meg. Mindazontáltal. 2-t talán DT fant a múltban már elveszítettem, mert nem tudták megemészteni a filmet, erős vagy kedves, ha tudod, hogy amit látsz, az nem valóság, akkor előbb utóbb túl teszed magad ezen és hidd el, itt vagyunk neked ha esetleg arról lenne szó, hogy nem birod idegekkel  smileeee.gif 
Hogy ma is tanuljatok valamit. A Chippandele nem csak vetkőző férfit jelent, hanem egy brit bútor fajtának is az a neve. A Top Marks a közúti táblák összefoglaló neve, és Madonna lányát Lourdesnek hívják. Tyűha  biggrin.gif 

Köszi biggrin.gif
Tudom, kíváncsi is vagyok, és ha valahonnan megszerzem meg is nézem biggrin.gif Csak sok filmmel úgy vagyok, hogy "tartok" tőle.
A youtube-on megnéztem a film végét, amikor a börtön udvarán a falnak dől, szegény.
Igen, biztos furcsa lesz, hogy pszichopatát játszik, nem is tőle tartok, hanem nem szeretem az ilyen jellegű témákat. ódzkodok tőle:)

(kicsit off, de, hogy kb. megértsétek hogyan működöm: vannak a vejedre ütök filmek, na azoktól a falnak megyek. annyira idegesít, hogy majd szétrobbanok, egyáltalán nem tudom nézni, még pár percet sem. amikor egyszer néztem, és van benne valami röplabda, és erőlködik, de sehogy sem tud megfelelni, na ettől megbolondulok. egyszerűen irritál.)
2011. július 10. 18:14 #1728
- törölt felhasználó -    
Egy alapvetően megrázó és elgondolkodtató történetet olvastam, ami végül is annyira nem kapcsolódik Davidhez, inkább az amerikai ügynökségéről és hogy azok hogyan keresnek munkát a pártfogoltjaiknak. Azt hittem hátast dobok, mikor olvastam Daniel Radcliffe esetét az UTA-val (David is ennél az amerikai ügynökségnél van). Kíváncsiak vagyunk rá? rolleyes.gif
2011. július 10. 18:17 #1729
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 18:14)
Egy alapvetően megrázó és elgondolkodtató történetet olvastam, ami végül is annyira nem kapcsolódik Davidhez, inkább az amerikai ügynökségéről és hogy azok hogyan keresnek munkát a pártfogoltjaiknak. Azt hittem hátast dobok, mikor olvastam Daniel Radcliffe esetét az UTA-val (David is ennél az amerikai ügynökségnél van). Kíváncsiak vagyunk rá?  rolleyes.gif

Igen..

Találtam egy képet...hhhmm..ennivaló, imádni való..
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lo3wlyYTK91qkn8owo1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 10. 18:50 #1730
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.10. 18:17)
Igen..

There's something rotten in the state of Hogwarts and Hollywood (not that we haven't knew this already, anyway) ..

Daniel Radcliffe-nek nem sikerül a hollywoodi betörés. Amerikában az UTA képviseli, és több mint fél éve majdnem feleslegesen dolgoznak, mert SEMMI ismétlem SEMMI munkája nem akad. Akkor pedig David is és minden más, a szigetországból vagy annak környékéről érkező színész is felkötheti a gatyót. Daniel emberei Amerikában nem járnak sikerrel, megmozgósította embereit is. Ügynöksége a Warner Bros ajtaján is kopogtatott és ők is azt Csütörtököt mondtak. Megmondták, hogy a HP-be nagyon jó volt, de sem Hollywoodba, sem Amerikába nem kell, mert Hollywood (idézek) 'is selling sex' és ő nem az a fajta férfi, akivel ilyesmi témát el lehet adni vagy akire Hollywood színésznői rámásznának. Na bakker. Indoklásuk szerint még Daniel neve sem elég ahhoz, hogy valami melót adjanak neki. Már pedig ha Daniel neve nem elég ahhoz, hogy akár egy 5 percet szerepeljen, mint mondjuk egy meleg, egy amerikai filmben, akkor óriási a probléma, gyerekek.
Kérem szépen, Danielt szivatják, mint állat ohmy.gif Behívják castingolni, miközben tudják, hogy úgy sem adják neki a szerepet. A nevet odarakják a projekt mellé és nem cáfolják, csak egy idő múlva, ha már lejárt a lemez. Én úgy hallottam, hogy egy biztosnak tűnik projekt kicsúszott a kezéből, mert nem akart összejönni az egyik rendező lányával, ahogyan az akarta.
Cáfoljatok meg, de én azt is olvastam valahol, hogy Orlando Bloom is tett azért, hogy bekerüljön a Karib Tenger Kalózai-ba (hadd ne folytassam inkább). Nem mintha nem tudtuk volna ezelőtt, hogy mik vannak Hollywoodban, ezt a tisztánlátás miatt írtam le nektek.

Elnézést kérek mindenkitől azért, amit most fogok mondani, de Davidnek is melegnek kellene vallania magát, így elkerülhető lenne az esetleges 'ezt meg azt kell megtenned azért, hogy megkapd X szerepét' (amennyiben fennáll ez a helyzet) unsure.gif Danielt többen is kinézték, de mindenkit kikosarazott (megsúgom, szerintem Daniel alapból meleg by the way, szóval nem is hazudott). Ha jól emlékszem nem sokkal azelőtt, hogy lett valami a Rex pilotból, David együtt kajált ezzel a Kimberley vagyhogyhívják nevű nővel, aki a producer volt ... nyilván csak egy vacsora volt/lehetett de én azért nem akarnám tudni, hogy a kedvencemet odakint hogyan szivatják, hogyan szidják a háta mögött vagy mire akarják rávenni egy szerepért.. unsure.gif mellow.gif

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy már a hírnév sem számít semmit... Még hogy Daniel Radcliffe-nek nincsen munkája? Neki nem akarnak adni? Akkor mit kezdjen az, aki még csak nem is Daniel Radcliffe és 'jól' sem néz ki?? 110.gif 110.gif
2011. július 10. 19:07 #1731
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Hmm...nem egészen értem a problémát. Az, hogy Danielnek nincs munkája, még nem azt jelenti, hogy Davidnek se lesz. David jóval tapasztaltabb színész, bizonyított már többször és akár el is tudja magát adni (sorry, de mindannyian láttuk a FN-t, ugyebár). Daniel nem fogja feltornázni magát a nagy nevek közé, úgy fog járni, mint sok más színész, akik legendás filmekben játszottak főszerepet, aztán mégse kaptak nagy horderejű szerepeket utána. Hány ilyet láttunk már? Elég csak a Hair-re, a Star Wars-ra, vagy a GyU-ra gondolni. Mind legenda, a bennük szereplő színészekből azonban kevesek maradtak meg a köztudatban és még kevesebb az, aki felküzdötte magát a csúcsra és igazi karriert csinált. Daniel tipikusan ez a figura, sajnos, vagy nem sajnos, de így van. Ez viszont nem jelenti azt, hogy David is ilyen.
2011. július 10. 19:08 #1732
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 18:50)
There's something rotten in the state of Hogwarts and Hollywood (not that we haven't knew this already, anyway) ..

Teljesen le vagyok döbbenve, hogy már a hírnév sem számít semmit... Még hogy Daniel Radcliffe-nek nincsen munkája? Neki nem akarnak adni? Akkor mit kezdjen az, aki még csak nem is Daniel Radcliffe és 'jól' sem néz ki??  110.gif  110.gif

Ezen most teljesen megdöbbentem ohmy.gif Hihetetlen, hogy még Daniel sem kap munkát! Hova süllyed Amerika. Komolyan már a tehetség és az ismertség sem számít csak az, hogy ki mennyire tudja benyalni magát egy adott munkáért. mad.gif Szánalmas az egész. Tényleg nem tudom, hogy ezek után mihez kezdenek azok akik csak tehetségesek, de nem szívtiprók. blink.gif
2011. július 10. 20:17 #1733
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 19:07)
Hmm...nem egészen értem a problémát. Az, hogy Danielnek nincs munkája, még nem azt jelenti, hogy Davidnek se lesz. David jóval tapasztaltabb színész, bizonyított már többször és akár el is tudja magát adni (sorry, de mindannyian láttuk a FN-t, ugyebár). Daniel nem fogja feltornázni magát a nagy nevek közé, úgy fog járni, mint sok más színész, akik legendás filmekben játszottak főszerepet, aztán mégse kaptak nagy horderejű szerepeket utána. Hány ilyet láttunk már? Elég csak a Hair-re, a Star Wars-ra, vagy a GyU-ra gondolni. Mind legenda, a bennük szereplő színészekből azonban kevesek maradtak meg a köztudatban és még kevesebb az, aki felküzdötte magát a csúcsra és igazi karriert csinált. Daniel tipikusan ez a figura, sajnos, vagy nem sajnos, de így van. Ez viszont nem jelenti azt, hogy David is ilyen.

Jaj drágám biggrin.gif Nem igazán Dan miatt aggódom, soha nem igazán érdekelt, hogy mit csinál vagy hogy alakul a karrierje. Szimpla összehasonlítási alap. Mackenzie Crook ír származású színész, még Daniel 'szépségét' sem közelíti meg, de legalább a Karib tenger kalózaiba betették, mert előtte szerepelt ebben meg abban. Igaz, hogy csak egy lúzert játszott, de legalább bekerült. Danre is bárki azt mondhatná, hogy nesze, fekete vastag keretes szemüveg, fogszabályzó, lila és rózsaszín csíkos pulcsi szakadt farmerrel, Samsund C100-as mobil, botorkálj be a kamerák elé és hagyd magad összeveretni a rosszfiúk által. Majd hasba rúgnak a történet szerint, ketchup folyik a szádból, felkelsz, majd visszadőlsz és kész. Dan neve amúgy is sokkal többet ér, mint Davidé (vagy mint bárki Amerikába induló emberke neve). Egyszerűen nem akarják sehová betenni. A GOT-ba teszik be a sok Eastendersben meg hasonló szappanoperákban és pár műsorban szerepelt színészeket (ezzel nincs semmi gond), pedig nekik se hírnevük, se 'jó' kinézet.. Szóval valaki adjon nekem erre magyarázatot think.gif

Idézet (funny18 @ 2011.07.10. 19:08)
Ezen most teljesen megdöbbentem ohmy.gif Hihetetlen, hogy még Daniel sem kap munkát! Hova süllyed Amerika. Komolyan már a tehetség és az ismertség sem számít csak az, hogy ki mennyire tudja benyalni magát egy adott munkáért. mad.gif Szánalmas az egész. Tényleg nem tudom, hogy ezek után mihez kezdenek azok akik csak tehetségesek, de nem szívtiprók.  blink.gif

Ugye? Le vagyok döbbenve. És még azt mondták, hogy Daniel jövője meg van alapozva. Munka szempontjából biztosan nem.
2011. július 10. 20:50 #1734
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 20:17)
Jaj drágám  biggrin.gif Nem igazán Dan miatt aggódom, soha nem igazán érdekelt, hogy mit csinál vagy hogy alakul a karrierje. Szimpla összehasonlítási alap. Mackenzie Crook ír származású színész, még Daniel 'szépségét' sem közelíti meg, de legalább a Karib tenger kalózaiba betették, mert előtte szerepelt ebben meg abban. Igaz, hogy csak egy lúzert játszott, de legalább bekerült. Danre is bárki azt mondhatná, hogy nesze, fekete vastag keretes szemüveg, fogszabályzó, lila és rózsaszín csíkos pulcsi szakadt farmerrel, Samsund C100-as mobil, botorkálj be a kamerák elé és hagyd magad összeveretni a rosszfiúk által. Majd hasba rúgnak a történet szerint, ketchup folyik a szádból, felkelsz, majd visszadőlsz és kész. Dan neve amúgy is sokkal többet ér, mint Davidé (vagy mint bárki Amerikába induló emberke neve). Egyszerűen nem akarják sehová betenni. A GOT-ba teszik be a sok Eastendersben meg hasonló szappanoperákban és pár műsorban szerepelt színészeket (ezzel nincs semmi gond), pedig nekik se hírnevük, se 'jó' kinézet.. Szóval valaki adjon nekem erre magyarázatot think.gif
Ugye? Le vagyok döbbenve. És még azt mondták, hogy Daniel jövője meg van alapozva. Munka szempontjából biztosan nem.

Talán ha majd befut a Torchwood, meg a Doctor Who amerikában elkezdik sztárolni őket, és csurran-cseppen valami ha ennyire akarja. Én sokkal jobban örülnék még pár bbc-s drámának. Jaj mit nem adnék a Single Father 2 évadáért?? wub.gif wub.gif

Az a baj az ilyen legendás filmekkel Star Wars, GyU meg hasonlók, hogy a sok hülye amcsi a megszokott szerepekben szereik látni a "kedvencüket", és másban már nem érdekli őket "mert akkor az már nem "Ő"". Ebből a szempontból talán igazán csak Harrison Ford a nagy kivétel, szerencséje, hogy jóban volt George Lucassal és nem maradt örökre csak Han Solo..
2011. július 10. 21:53 #1735
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525

Én jelentkezem, kérném szépen! meghajolo.gif És még egyszer hálás köszönetem.
Nekem mindegy mit fordítasz, mindennek örülök! Olyat fordíts, amihez van kedved. biggrin.gif
2011. július 10. 21:59 #1736
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525

Mindenképp nézd meg. Végül is én a végére azt hiszem megértettem a lelkivilágát, és nagyon sajnáltam. Igazából nem biztos, hogy Brendan a rossz, inkább az élet.
Erről még eszembe jutott, egyszer nekem is volt egy ilyen kalandom. Igaz én a keresztnevét tudtam az illetőnek, de a vezetéknevét csak másnap reggel kérdeztem meg _nevet.gif Aztán vagy 3-4 hónapig jártunk végül, de az is inkább csak azért volt, mert nehéz volt megszabadulni tőle.. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: kericske
2011. július 10. 22:02 #1737
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.10. 20:50)
Talán ha majd befut a Torchwood, meg a Doctor Who amerikában elkezdik sztárolni őket, és csurran-cseppen valami ha ennyire akarja. Én sokkal jobban örülnék még pár bbc-s drámának. Jaj mit nem adnék a Single Father 2 évadáért?? wub.gif  wub.gif 
Az a baj az ilyen legendás filmekkel Star Wars, GyU meg hasonlók, hogy a sok hülye amcsi a megszokott szerepekben szereik látni a "kedvencüket", és másban már nem érdekli őket "mert akkor az már nem "Ő"". Ebből a szempontból talán igazán csak Harrison Ford a nagy kivétel, szerencséje, hogy jóban volt George Lucassal és nem maradt örökre csak Han Solo..

Én lezártnak tekintem a Single Fathert, nem hinném, hogy örülnék egy második évadnak. Sajnos eltolták a végét és már nem lenne aktualitása a történetnek ... Viszont más BBC drámának örülnék. Továbbra is azt mondom, amit eddig. Egy olyan dráma kell nekünk, amiben ikreket játszik (neki sem lenne ellenére) biggrin.gif és egyik lenne jó, a másik meg rossz rohog.gif Beza, egy 8 vagy 6 részes minisorozat 2 Daviddel, Skóciában, skót akcentussal beszélve. Tetszik az ötlet, kedveseim? spiteful.gif
2011. július 10. 23:44 #1738
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 22:02)
Én lezártnak tekintem a Single Fathert, nem hinném, hogy örülnék egy második évadnak. Sajnos eltolták a végét és már nem lenne aktualitása a történetnek ... Viszont más BBC drámának örülnék. Továbbra is azt mondom, amit eddig. Egy olyan dráma kell nekünk, amiben ikreket játszik (neki sem lenne ellenére)  biggrin.gif és egyik lenne jó, a másik meg rossz  rohog.gif Beza, egy 8 vagy 6 részes minisorozat 2 Daviddel, Skóciában, skót akcentussal beszélve. Tetszik az ötlet, kedveseim? spiteful.gif

Persze lezárták, de azért mindent lehet újra kezdeni...Pl Stuart perelhetne, csak hogy többet láthassam Rupert-et. biggrin.gif blush.gif Vagy megérkezik a gyerek és kicsit szétesik minden, vagy nem tudom...Csak akarok még SF-t, imádom Dave-t wub.gif wub.gif

3as ikrek lehetne az egyik vörös biggrin.gif biggrin.gif Az unokatesójuk meg John Simm lenne.. wub.gif és még ugye a komornyikok, a lovászfiú meg egy csomó szerep kiadó még, és lenne rá szerintem elég kedvencünk..
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 11. 00:08 #1739
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.10. 23:44)
3as ikrek lehetne az egyik vörös biggrin.gif  biggrin.gif Az unokatesójuk meg John Simm lenne.. wub.gif  és még ugye a komornyikok, a lovászfiú meg egy csomó szerep kiadó még, és lenne rá szerintem elég kedvencünk..

Óh, de merészek vagyunk. spiteful.gif 3as ikrek? Akkor legyen már 4es ikrek, nemdebár? spiteful.gif Vagy több? spiteful.gif No, elég belőle 4, amúgy is nehéz lehetne rá figyelni egy olyan cast után, amit most mondok nektek rohog.gif Én azt mondom, akkor legyen még benne John Barrwoman, John Simm, Miranda Hart, Catherine Tate, Andrew Garfield, Jesse Eisenberg, Gillian Anderson, Jason Isaacs, Neve McIntosh, Simon Pegg, Nick Forst, Sean Bean, David Morrisey, Gary Oldman, Benedict Cumberbatch, Rupert Graves, Suranna Jones, Eve Myles, Philip Glenister, Claire Foy, Alex Kingston, Julie Walters, Helena Bonham Carter és Laura Linney.

Így visszaolvasva, azt gondolom soha nem válik valóra és marad álomcasting, pedig egy BBC Children In Need-re egy ilyen 5-10 perces speciálra jó lenne, nem? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. július 11. 00:43 #1740
- törölt felhasználó -    
Tudom hogy nem a témához tartozik de észrevettem hogy nem csak én szeretem John Simm-et. biggrin.gif

Esetleg valaki tudja hogy hol van fent magyarul vagy magyar felirattal a Life on Mars?? wub.gif
100 oldal 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok