Starity

David Tennant 3

100 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 01. 23:01 #1641
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 22:54)
Megy. Forrás tudni véli, hogy az amerikai csóka különleges bánásmódot kapott a színházban és nem kifejezetten azért ment, mert érdekelte a darab.  mellow.gif Csak azt nem tudjuk, hogy mi lehetett az ajánlat. De amerikai és sorozat. Vagy vendégszereplés vagy új sorozatba új szereplőnek  mellow.gif

Hmm...mi van mostanában a jó brit színészekkel? Ez valami influenza? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 01. 23:13 #1642
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.01. 23:01)
Hmm...mi van mostanában a jó brit színészekkel? Ez valami influenza?  unsure.gif

Én mostmár azt mondom, hogy menjen is ki. Nem akarok ő betörni Hollyweirdbe csak ki akarja magát próbálni. Menjen csak ki és ráébred, hogy hiányzik majd neki a hazája. Talán gonosz is leszek, de ha megégeti magát, megint vár fél évet egy nyomorult telefonra, dolgozik 4 hónapot és a hazájától is messze van, törlik a sorozatot, úgy húz majd haza, hogy hozzá képest Speedy Gonzales csak csiga biggrin.gif rohog.gif
Nem tudom mi jár abban a geek fejében, de végülis .. Most hogy tudom, csak szerencsét akar próbálni és mondta, hogy tanult az amerikai bukásból (hiszek benne), egy sorozat nem árthat. Biztosan nem valami hülyeség lenne, és biztosítaná a heti 20 vagy 40 percnyi DT adagot. Dolgozhat kedvére, napi 13 meg 14 órát.
Ha olyan hülye, hogy 7 évadon keresztül csináljon amerikai sorozatot, arra nem tudok mit mondani, az egészsége sem számít, akkor nincs miről beszélni mellow.gif
Így soha nem tudunk róla semmit, ha menne, legalább tudnánk róla .. mellow.gif
2011. július 01. 23:20 #1643
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 23:13)
Én mostmár azt mondom, hogy menjen is ki. Nem akarok ő betörni Hollyweirdbe csak ki akarja magát próbálni. Menjen csak ki és ráébred, hogy hiányzik majd neki a hazája. Talán gonosz is leszek, de ha megégeti magát, megint vár fél évet egy nyomorult telefonra, dolgozik 4 hónapot és a hazájától is messze van, törlik a sorozatot, úgy húz majd haza, hogy hozzá képest Speedy Gonzales csak csiga  biggrin.gif  rohog.gif 
Nem tudom mi jár abban a geek fejében, de végülis .. Most hogy tudom, csak szerencsét akar próbálni és mondta, hogy tanult az amerikai bukásból (hiszek benne), egy sorozat nem árthat. Biztosan nem valami hülyeség lenne, és biztosítaná a heti 20 vagy 40 percnyi DT adagot. Dolgozhat kedvére, napi 13 meg 14 órát.
Ha olyan hülye, hogy 7 évadon keresztül csináljon amerikai sorozatot, arra nem tudok mit mondani, az egészsége sem számít, akkor nincs miről beszélni  mellow.gif 
Így soha nem tudunk róla semmit, ha menne, legalább tudnánk róla ..  mellow.gif

Aha, szóval próbálod a jó oldalát nézni. Persze, jó az a heti fix, amit egy sorozatnak köszönhetően megkaphatsz a kedvencedből, de egy idő után uncsi. Azért hét évet ne húzzon le, főleg ne egy amcsi sorozatban! Így eltékozolni a tehetségét! Csak nem ennyire dilis!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 01. 23:24 #1644
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.01. 23:20)
Aha, szóval próbálod a jó oldalát nézni. Persze, jó az a heti fix, amit egy sorozatnak köszönhetően megkaphatsz a kedvencedből, de egy idő után uncsi. Azért hét évet ne húzzon le, főleg ne egy amcsi sorozatban! Így eltékozolni a tehetségét! Csak nem ennyire dilis!

David bolond. Én már megaszontam, nem?
Engem hidegen hagy már, csupán gy dolog érdekel. Asszonnyal és gyerekekkel megy vagy nélkülük? Ha nem is hagyja ott őket, a 12 hónapból 9-et kint kell neki dolgozni, elég keveset lenne otthon, Az már jelentene valamit, ha egyedül menne ki ..
2011. július 01. 23:29 #1645
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 23:24)
David bolond. Én már megaszontam, nem? 
Engem hidegen hagy már, csupán gy dolog érdekel. Asszonnyal és gyerekekkel megy vagy nélkülük? Ha nem is hagyja ott őket, a 12 hónapból 9-et kint kell neki dolgozni, elég keveset lenne otthon, Az már jelentene valamit, ha egyedül menne ki ..

Persze, az már jelentene valamit, de nem szeretném, hogy így legyen. Ugyan közöm aztán semmi nincs hozzá, de valamiért ragaszkodom a hagyományos családi képhez. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. július 01. 23:44 #1646
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.01. 23:29)
Persze, az már jelentene valamit, de nem szeretném, hogy így legyen. Ugyan közöm aztán semmi nincs hozzá, de valamiért ragaszkodom a hagyományos családi képhez. pardon.gif

Mindig oda lyukadok ki, hogy ez a GM bolond, esküszöm ... nem is tudom, hogy kettejük közül melyik a hülyébb. David a munkamániája és nemtörődömsége miatt vagy GM amiért gyereket szült egy ilyen pasinak. Annyira hülye mindkettő, hogy meg is érdemlik egymást. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. július 01. 23:50 #1647
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 23:44)
Mindig oda lyukadok ki, hogy ez a GM bolond, esküszöm ... nem is tudom, hogy kettejük közül melyik a hülyébb. David a munkamániája és nemtörődömsége miatt vagy GM amiért gyereket szült egy ilyen pasinak. Annyira hülye mindkettő, hogy meg is érdemlik egymást.  mellow.gif

Hát nézd, mindenki követ el hibákat, de ha egy gyereket az egyik szülője hibának, vagy nem kívánt valaminek tekint, ott már baj van. Persze GM is jobban megfontolhatta volna, mit csinál, hiszen már az első pasijánál se vált be ez a fogás, de vannak nők, akik semmiből sem tanulnak. Ettől még nem biztos, hogy rossz vagy alantas szándékai voltak. Az is lehet, hogy csak félt, bár mentségnek ez sem mentség, ha csőbe húzta barátunkat. Barátunk meg - mint már annyiszor mondtam -, amennyiben jelen volt és aktívan részt vett a gyerek elkészülésében, legyen oly kedves és viselkedjen apa módjára. Már nem olyan fiatal, hogy azt mondhassa, ez még korai, neki még a karrier fontosabb, meg hogy még nem elég érett az ilyesmihez. Szedje össze magát, és nőjön fel a feladathoz, mert ez élete legfontosabb szerepe, bármit is gondol most. Ha meg nem vett részt a gyermek elkészülésében, álljon a sarkára és énekelje oda az Internacionálét a kedves asszonykájának és apósának! Ennyi szufla legyen már benne, mert most így elég lámának látszik a drága!
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 01. 23:58 #1648
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.01. 23:50)
Hát nézd, mindenki követ el hibákat, de ha egy gyereket az egyik szülője hibának, vagy nem kívánt valaminek tekint, ott már baj van. Persze GM is jobban megfontolhatta volna, mit csinál, hiszen már az első pasijánál se vált be ez a fogás, de vannak nők, akik semmiből sem tanulnak. Ettől még nem biztos, hogy rossz vagy alantas szándékai voltak. Az is lehet, hogy csak félt, bár mentségnek ez sem mentség, ha csőbe húzta barátunkat. Barátunk meg - mint már annyiszor mondtam -, amennyiben jelen volt és aktívan részt vett a gyerek elkészülésében, legyen oly kedves és viselkedjen apa módjára. Már nem olyan fiatal, hogy azt mondhassa, ez még korai, neki még a karrier fontosabb, meg hogy még nem elég érett az ilyesmihez. Szedje össze magát, és nőjön fel a feladathoz, mert ez élete legfontosabb szerepe, bármit is gondol most. Ha meg nem vett részt a gyermek elkészülésében, álljon a sarkára és énekelje oda az Internacionálét a kedves asszonykájának és apósának! Ennyi szufla legyen már benne, mert most így elég lámának látszik a drága!

_nevet.gif _nevet.gif
Én most nem mondtam, hogy voltak-e rossz szándékai vagy sem. Arról van szó, hogy ha akarta/akarták a gyereket, el kellett volna gondolkoznia azon, hogy egy ilyen embernek minek gyerek.
Én azt találom furcsának, hogy sehol egy kép róluk és/vagy a gyerekről. Twitteren se ír senki, hogy látta őt/őket a városban vagy akármi. David szereti visszafogatni a képeket de most nincs mit visszafogni. Ezer meg ezeregy kép készül róla, ahogyan ki meg beszáll egy autóba, kijön a színházból, megy az Ivy-be de soha nincs egy közös képük. Ezt meg azért nehezen hiszem el. Vagy nincs mit fényképezni vagy nem tudom mi van mellow.gif
2011. július 02. 00:02 #1649
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.01. 23:58)
_nevet.gif  _nevet.gif 
Én most nem mondtam, hogy voltak-e rossz szándékai vagy sem. Arról van szó, hogy ha akarta/akarták a gyereket, el kellett volna gondolkoznia azon, hogy egy ilyen embernek minek gyerek. 
Én azt találom furcsának, hogy sehol egy kép róluk és/vagy a gyerekről. Twitteren se ír senki, hogy látta őt/őket a városban vagy akármi. David szereti visszafogatni a képeket de most nincs mit visszafogni. Ezer meg ezeregy kép készül róla, ahogyan ki meg beszáll egy autóba, kijön a színházból, megy az Ivy-be de soha nincs egy közös képük. Ezt meg azért nehezen hiszem el. Vagy nincs mit fényképezni vagy nem tudom mi van  mellow.gif

Mondjuk ez tényleg elég furcsa. Mármint, hogy sosincs lefényképezve a kis családjával egy meghitt délutáni séta közben. Ettől függetlenül lehet, hogy szokott velük sétálgatni, csak a fotósok meg vannak nevelve. Ez is megeshet, hiszen David köztudottan kicsit kattyos ebben a témában. De azért legalább egy kósza hír lenne róla, hogy valaki látta valahol a gyerekkel, meg az asszonnyal andalogni, ha kép nincs is.
2011. július 02. 00:04 #1650
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:02)
Mondjuk ez tényleg elég furcsa. Mármint, hogy sosincs lefényképezve a kis családjával egy meghitt délutáni séta közben. Ettől függetlenül lehet, hogy szokott velük sétálgatni, csak a fotósok meg vannak nevelve. Ez is megeshet, hiszen David köztudottan kicsit kattyos ebben a témában. De azért legalább egy kósza hír lenne róla, hogy valaki látta valahol a gyerekkel, meg az asszonnyal andalogni, ha kép nincs is.

No akkor .. Milyen US sorozatban (meglévő vagy új) szeretnénk látni Davidet? Hmmm think.gif

BIG BANG THEORY biggrin.gif
2011. július 02. 00:13 #1651
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.02. 00:04)
No akkor .. Milyen US sorozatban (meglévő vagy új) szeretnénk látni Davidet? Hmmm think.gif
BIG BANG THEORY  biggrin.gif

Hmm... nem is tudom. A Big Bang Theory jó ötlet. Én szívesen venném, ha esetleg a hangját adná mondjuk egy jellegzetes mellékszereplőnek a Family Guyban. rohog.gif De ha rendes sorozat, hmm... Talán a Dexterben játszhatna rivális sorozatgyilkost. rohog.gif
2011. július 02. 00:19 #1652
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:13)
Hmm... nem is tudom. A Big Bang Theory jó ötlet. Én szívesen venném, ha esetleg a hangját adná mondjuk egy jellegzetes mellékszereplőnek a Family Guyban.  rohog.gif De ha rendes sorozat, hmm... Talán a Dexterben játszhatna rivális sorozatgyilkost.  rohog.gif

Na baxa meg, Brian Fuller NBC-s producer mellow.gif
Oh anyám, már megint az NBC *előkeresi a megfelelő mozgó avatart*

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/w7fyts.gif

Egyiket se nézem, de akkor inkább a Dexterbe menjen. Az Office is az NBC-n van, ahová CT is megy majd .. Hmm .. Talán mindketten mennek az Office-ba? mellow.gif Na baxa meg, GM-nek egy álma van csak (a sok gyereken kívül), az pedig az, hogy bekerülhessen az Office-ba.. mellow.gif
2011. július 02. 00:23 #1653
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.02. 00:19)
Na baxa meg, Brian Fuller NBC-s producer  mellow.gif 
Oh anyám, már megint az NBC  *előkeresi a megfelelő mozgó avatart*
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/w7fyts.gif
Egyiket se nézem, de akkor inkább a Dexterbe menjen. Az Office is az NBC-n van, ahová CT is megy majd .. Hmm .. Talán mindketten mennek az Office-ba?  mellow.gif  Na baxa meg, GM-nek egy álma van csak (a sok gyereken kívül), az pedig az, hogy bekerülhessen az Office-ba..  mellow.gif

Konkrétan én sem nézem egyiket sem, de szívesen megnézném Davidet egy ilyen sötétebb szerepben. Oké, ott volt Brendan rosszfiúnak, de igazából Brendan az a fajta rosszfiú volt, akit lehet sajnálni, akivel talán még együtt is érzel. Én viszont szívesen megnézném Davidet olyan badboyként, aki teljesen elmebeteg és ellenszenves és morbid. Olyat még ugyanis nem láttam tőle. (Nem szeretem az Office-t... unsure.gif )
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. július 02. 00:28 #1654
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:23)
Konkrétan én sem nézem egyiket sem, de szívesen megnézném Davidet egy ilyen sötétebb szerepben. Oké, ott volt Brendan rosszfiúnak, de igazából Brendan az a fajta rosszfiú volt, akit lehet sajnálni, akivel talán még együtt is érzel. Én viszont szívesen megnézném Davidet olyan badboyként, aki teljesen elmebeteg és ellenszenves és morbid. Olyat még ugyanis nem láttam tőle. (Nem szeretem az Office-t... unsure.gif )

Nézem az NBC kínálatát, azok inkább comedyk. Egyik fájdalamasabb a másiknál fear.gif
A Chuck is NBC biggrin.gif (ha csak vendégszereplésről lenne szó).
Óh, tudom mit akarok. Davidet az Awake sorozatba. Uram Teremtő, Jason Isaacs és David Tennant végre együtt dolgozhatna, ha már a tavalyi gyilkolós filmjük nem jött össze. Oh yes, ezt akarom. spiteful.gif
Már a gondolattól is felforrott körülöttem a levegő. Jason és David egy Eredet szerű sorozatban. Oh yes please. Me.wants.so.f*cking.badly.so.friggin.badly. spiteful.gif
2011. július 02. 00:32 #1655
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.02. 00:28)
Nézem az NBC kínálatát, azok inkább comedyk. Egyik fájdalamasabb a másiknál fear.gif
A Chuck is NBC  biggrin.gif (ha csak vendégszereplésről lenne szó). 
Óh, tudom mit akarok. Davidet az Awake sorozatba. Uram Teremtő,  Jason Isaacs és David Tennant végre együtt dolgozhatna, ha már a tavalyi gyilkolós filmjük nem jött össze. Oh yes, ezt akarom. spiteful.gif
Már a gondolattól is felforrott körülöttem a levegő. Jason és David egy Eredet szerű sorozatban. Oh yes please. Me.wants.so.f*cking.badly.so.friggin.badly. spiteful.gif

Neked az lenne a mennyország, mint nekem lesz a Silent Hill2. _nevet.gif Attól aztán beolvadnál észrevétlen a "nagyfotöljbe", az is biztos. _nevet.gif _nevet.gif
2011. július 02. 00:36 #1656
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:32)
Neked az lenne a mennyország, mint nekem lesz a Silent Hill2.  _nevet.gif Attól aztán beolvadnál észrevétlen a "nagyfotöljbe", az is biztos.  _nevet.gif  _nevet.gif

Hát hadd kapjak már valami kompenzációt, ha ezt majd az amerikai akcentusával kell elszenvedni, ez a legkevesebb mellow.gif
2011. július 02. 00:40 #1657
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.02. 00:36)
Hát hadd kapjak már valami kompenzációt, ha ezt majd az amerikai akcentusával kell elszenvedni, ez a legkevesebb  mellow.gif

Ó, ezt átérzem. Olyan kiábrándító tud lenni, amikor kedvenceink lecserélik szexis szigetországi akcentusukat egy film kedvéért és a steril, monoton amcsit kényszerítik magukra. Még csak nem is áll jól nekik, de hát muszáj, mert Hollywoodban így kell beszélni, másként elszörnyülködnek. Davidünk akcentusa kincs, attól bennünket megfosztani hét halálos bűn!
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi, Sally Sparrow
2011. július 02. 00:43 #1658
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:40)
Ó, ezt átérzem. Olyan kiábrándító tud lenni, amikor kedvenceink lecserélik szexis szigetországi akcentusukat egy film kedvéért és a steril, monoton amcsit kényszerítik magukra. Még csak nem is áll jól nekik, de hát muszáj, mert Hollywoodban így kell beszélni, másként elszörnyülködnek. Davidünk akcentusa kincs, attól bennünket megfosztani hét halálos bűn!

Én azt nem tudom, hogy gondolja mégis ezt. Képes lenne a 12 hónapból 9-et máshol forgatni? Hogy aztán egész évben semmi mást ne forgasson és ezt ráadásul 7 évadon keresztül? mellow.gif
2011. július 02. 00:48 #1659
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.02. 00:43)
Én azt nem tudom, hogy gondolja mégis ezt. Képes lenne a 12 hónapból 9-et máshol forgatni? Hogy aztán egész évben semmi mást ne forgasson és ezt ráadásul 7 évadon keresztül?  mellow.gif

Még semmi sem biztos, ne igyunk előre a medve bőrére. Még lehet szó akár egy minisorozatban egy mellékszerepről is, az meg azért nem akkora dolog, hogy ott kelljen tengődnie a 12 hónapból 9-et, távol a családjától, hét évadon keresztül. Ne lássunk rémeket még.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 02. 01:01 #1660
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.02. 00:48)
Ne lássunk rémeket még.

Én nem. De valaki nem fog tudni ma este jól aludni, az is biztos ... omg.gif

Peter kinyitja a száját, avagy megint nyilatkozik a kedves após a Daily Failnek, amit David annyira szeret laugh.gif biggrin.gif
100 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok