Idézet (Grace Benning @ 2011.07.01. 23:50)
Hát nézd, mindenki követ el hibákat, de ha egy gyereket az egyik szülője hibának, vagy nem kívánt valaminek tekint, ott már baj van. Persze GM is jobban megfontolhatta volna, mit csinál, hiszen már az első pasijánál se vált be ez a fogás, de vannak nők, akik semmiből sem tanulnak. Ettől még nem biztos, hogy rossz vagy alantas szándékai voltak. Az is lehet, hogy csak félt, bár mentségnek ez sem mentség, ha csőbe húzta barátunkat. Barátunk meg - mint már annyiszor mondtam -, amennyiben jelen volt és aktívan részt vett a gyerek elkészülésében, legyen oly kedves és viselkedjen apa módjára. Már nem olyan fiatal, hogy azt mondhassa, ez még korai, neki még a karrier fontosabb, meg hogy még nem elég érett az ilyesmihez. Szedje össze magát, és nőjön fel a feladathoz, mert ez élete legfontosabb szerepe, bármit is gondol most. Ha meg nem vett részt a gyermek elkészülésében, álljon a sarkára és énekelje oda az Internacionálét a kedves asszonykájának és apósának! Ennyi szufla legyen már benne, mert most így elég lámának látszik a drága!
Én most nem mondtam, hogy voltak-e rossz szándékai vagy sem. Arról van szó, hogy ha akarta/akarták a gyereket, el kellett volna gondolkoznia azon, hogy egy ilyen embernek minek gyerek.
Én azt találom furcsának, hogy sehol egy kép róluk és/vagy a gyerekről. Twitteren se ír senki, hogy látta őt/őket a városban vagy akármi. David szereti visszafogatni a képeket de most nincs mit visszafogni. Ezer meg ezeregy kép készül róla, ahogyan ki meg beszáll egy autóba, kijön a színházból, megy az Ivy-be de soha nincs egy közös képük. Ezt meg azért nehezen hiszem el. Vagy nincs mit fényképezni vagy nem tudom mi van