Starity

David Tennant 3

100 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 06. 07:22 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 07:11)
Ó, je!  _nevet.gif  _nevet.gif Ez David! Imádom az ilyen sztorikat! Teljesen feldobják a napomat.  w00t.gif

Van egy ennél is édesebb sztorim. Régebbi audió interjú és arról faggatták, hogy szeretne-e visszatérni a DW 50-ik évfordulójára ("majd meglátjuk") és valaki felhozta a műsorban, hogy talált egy blogot, amit egy eladó írt, aki egy DWs boltban dolgozik és találkozott Tom Bakerrel. Betért a boltba, felvette 10 barna kabátját, le is van fényképezve valahol 9/10 szonikusával a kezében. Elkezdtek arról beszélgetni, hogy szerinte Tom Baker vissza fog-e térni és azt mondta, hogy már beszéltek ők ketten erről, de 'ez még messze van', ami ugye tipikus Davides válasz. Végighümmögte az amúgy is rövid interjút, előbújt belőle a fanboy oldala és azt mondogatta először, hogy a kép fake és nem akarta elhinni, hogy 'everyone's fav Doctor' felvette 10 ruháját meg hogy micsoda megtiszteltetés stb ... Már pedig tudjuk, hogy David akkor hümmögi végig az interjúkat, ha hülyéskedik, nem akar beszélni egy jövőbeli projektről vagy belezavarodik egy kérdésbe (jót mondanak róla, dícsérik vagy nem akarja elhinni a hallottakat) rohog.gif _nevet.gif

Bolond vagy David laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 06. 08:04 #142
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 07:22)
Van egy ennél is édesebb sztorim. Régebbi audió interjú és arról faggatták, hogy szeretne-e visszatérni a DW 50-ik évfordulójára ("majd meglátjuk") és valaki felhozta a műsorban, hogy talált egy blogot, amit egy eladó írt, aki egy DWs boltban dolgozik és találkozott Tom Bakerrel. Betért a boltba, felvette 10 barna kabátját, le is van fényképezve valahol 9/10 szonikusával a kezében. Elkezdtek arról beszélgetni, hogy szerinte Tom Baker vissza fog-e térni és azt mondta, hogy már beszéltek ők ketten erről, de 'ez még messze van', ami ugye tipikus Davides válasz. Végighümmögte az amúgy is rövid interjút, előbújt belőle a fanboy oldala és azt mondogatta először, hogy a kép fake és nem akarta elhinni, hogy 'everyone's fav Doctor' felvette 10 ruháját meg hogy micsoda megtiszteltetés stb ... Már pedig tudjuk, hogy David akkor hümmögi végig az interjúkat, ha hülyéskedik, nem akar beszélni egy jövőbeli projektről vagy belezavarodik egy kérdésbe (jót mondanak róla, dícsérik vagy nem akarja elhinni a hallottakat)  rohog.gif  _nevet.gif 
Bolond vagy David  laugh.gif

Szerintem nem bolond, csak simán aranyos. rolleyes.gif
2011. május 06. 08:19 #143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 08:04)
Szerintem nem bolond, csak simán aranyos.  rolleyes.gif

Igen, aranyos is, meg néha smexy is, just sayin'. rohog.gif

Amúgy pedig Happy Friday rohog.gif

Reggeliztünk már? Nem? David hozott nekünk timey wimey sajtot reggelire biggrin.gif _nevet.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lk2dckrwDk1qahmy6o1_500.png

Bon Appétit biggrin.gif laugh.gif

Most esküszöm, hogy nem a fangörl énem mondatja ezt velem http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png, de David, nem tudnád a felsődet levenni és úgy felszolgálni a reggelinket? Ez az audio/gyerekműsoros zöld jumper fear.gif oh a szemem, vedd már le haver http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif és vegyél fel helyette más jumpert .. vagy semmit http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif, úgy is jó, csak ez ne legyen rajtad http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2011. május 06. 08:25 #144
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 08:19)
Igen, aranyos is, meg néha smexy is, just sayin'.  rohog.gif 
Amúgy pedig Happy Friday  rohog.gif 
Reggeliztünk már? Nem? David hozott nekünk timey wimey sajtot reggelire  biggrin.gif  _nevet.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lk2dckrwDk1qahmy6o1_500.png
Bon Appétit  biggrin.gif  laugh.gif 
Most esküszöm, hogy nem a fangörl énem mondatja ezt velem http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png, de David, nem tudnád a felsődet levenni és úgy felszolgálni a reggelinket? Ez az audio/gyerekműsoros zöld jumper fear.gif oh a szemem, vedd már le haver http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif és vegyél fel helyette más jumpert .. vagy semmit http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif, úgy is jó, csak ez ne legyen rajtad http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Még nem reggeliztem, köszi a sajtot! thumbsup.gif
Nekem mindegy a pulcsi, olyan éhes vagyok, észre se vettem a szörnyű felsőjét. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 06. 08:31 #145
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 08:25)
Még nem reggeliztem, köszi a sajtot!  thumbsup.gif 
Nekem mindegy a pulcsi, olyan éhes vagyok, észre se vettem a szörnyű felsőjét.  _nevet.gif

Nincs mit, Davidnek köszönd, ő hozta rohog.gif
Ez szörnyű, ez a felső. Borzasztó. Nem bánom, hogy félmeztelen David hozza a sajtot vagy nem, csak ez a zöld jumper ne legyen mert az awful ... mellow.gif
2011. május 06. 08:34 #146
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 08:31)
Nincs mit, Davidnek köszönd, ő hozta  rohog.gif 
Ez szörnyű, ez a felső. Borzasztó. Nem bánom, hogy félmeztelen David hozza a sajtot vagy nem, csak ez a zöld jumper ne legyen mert az awful ...  mellow.gif

Öhmm...erre most nem mondok semmit...öhmm... blush.gif
2011. május 06. 08:56 #147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 08:34)
Öhmm...erre most nem mondok semmit...öhmm... blush.gif

Nem a felsőteste miatt szeretjük, az biztos. Hanem ezért

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/R-167.jpg

és

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lk51rkE3EH1qahmy6o1_400.jpg

ezért (is, többek között) biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. május 06. 09:12 #148
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 08:56)
és 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lk51rkE3EH1qahmy6o1_400.jpg
ezért  (is, többek között) biggrin.gif

Sajnos engem konkrétan nem is érdekel a felsőteste, de mondjuk ocsmánynak nem mondanám. Jó, hát nem egy titán, de egész normális testfelépítése van. Ám ami nem képezi vita tárgyát, az a tehetsége, és engem konkrétan benne ez érdekel a legjobban. blush.gif
2011. május 06. 09:22 #149
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 07:07)

Ha már audió, barátunk felvett még valamit, egyelőre nem nyilatkoznak róla, állítólag BBC radio 4 és Sir ??? Derek Jacobi is részt vesz az audióban. David csippantja őt nagyon. Megosztotta vele azt a színházi díjat, amit még 2008-ban nyert és a DW forgatáson nem 'mert' rá mérgesen nézni. Csak a szemöldökét kellett volna felemelni és mérgesen nézni rá, ahelyett a forgatás előtt végig azt kérdezgette, hogy muszáj rá mérgesnek lennem, muszáj?  rohog.gif  _nevet.gif

Ezektől a vidám kis dolgoktól lesz még emberibb biggrin.gif Imádom az ilyet.
2011. május 06. 09:29 #150
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 08:56)
és 
ezért  (is, többek között) biggrin.gif

Várom a köveket, de én nem szeretem a kigyúrt pasikat blush.gif Le a kocka hassal..
Nekem az a lényeg, hogy ne legyen pocakja és Davidé szerintem jó. Pont olyan ami nekem tetszik. thumbsup.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 06. 10:31 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 09:12)
Sajnos engem konkrétan nem is érdekel a felsőteste, de mondjuk ocsmánynak nem mondanám. Jó, hát nem egy titán, de egész normális testfelépítése van. Ám ami nem képezi vita tárgyát, az a tehetsége, és engem konkrétan benne ez érdekel a legjobban.  blush.gif

Ez különböztet meg minket a hülye fanoktól.No problem ha belátod, hogy a kedvenced nem tökéletes. smileeee.gif
David tehetséges azon pedig vitázhatnánk, hogy helyes-e vagy nem, de nem is az a lényeg, mert ha helyes pasikat akartok nézni, akkor nézzetek Harry Pottert vagy Karib Tenger kalózai/Halálosabb Irambant/Game of Thronest biggrin.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.05.06. 09:29)
Várom a köveket, de én nem szeretem a kigyúrt pasikat blush.gif Le a kocka hassal..
Nekem az a lényeg, hogy ne legyen pocakja és Davidé szerintem jó. Pont olyan ami nekem tetszik. thumbsup.gif  biggrin.gif

Nem dobálunk meg senkit sem. Értékeljük a véleményedet. Ha neked ez jön be, akkor ez jön be, az a lényeg, hogy elég otthonosan érzed magad nálunk és elmondtad, kezdesz megnyílni felénk, látod, hogy nem harapunk ha valamiben nem egyezik a véleményünk és akkor sem ha szemet vetsz a pasimra rolleyes.gif rohog.gif

Ma lesz a Gobetweenies első része 12:30-tól, addig is pedig két DW kép nektek. Az egyiket a szünni nem akaró John Simm és DT mániám miatt itt a másikat pedig .. azért mert David aranyos. Ez nem lesz népszerű kép itt, de engem érdekel a véleményetek erről a képről.
Davidnek itt nem olyan feje van, mintha azt mondaná, hogy 'oh my time lord, most lefényképezkedem a Dokival' vagy 'oh my time lord, itt állok a Doki mellett'. Most mondjátok már meg, biztosan nem azért vág ilyen fejet, mert 'most forgattam DW-t utoljára'... Micsoda fanboy, OMTL ...

biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 06. 10:44 #152
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 10:31)
Ez különböztet meg minket a hülye fanoktól.No problem ha belátod, hogy a kedvenced nem tökéletes.  smileeee.gif 
David tehetséges azon pedig vitázhatnánk, hogy helyes-e vagy nem, de nem is az a lényeg, mert ha helyes pasikat akartok nézni, akkor nézzetek Harry Pottert vagy Karib Tenger kalózai/Halálosabb Irambant  biggrin.gif

Én nézhetek GoT-ot, kérem szépen? Abban is van pár szépséges teremtmény... wub.gif blush.gif
Egyébként nem vitázom azon, hogy David helyes-e. Helyes pasi, csak éppen nem az esetem. (Bár egy hete már nem igazán tudom milyen is az én esetem... rohog.gif ) Ezért mondtam, hogy én a tehetségét tudom a leginkább értékelni, mert azzal viszont levesz a lábamról, ha a felsőtestével nem is. blush.gif

Ma lesz a Gobetweenies első része 12:30-tól, addig is pedig két DW kép nektek. Az egyiket a szünni nem akaró John Simm és DT mániám miatt itt a másikat pedig .. azért mert David aranyos. Ez nem lesz népszerű kép itt, de engem érdekel a véleményetek erről a képről.
Davidnek itt nem olyan feje van, mintha azt mondaná, hogy 'oh my time lord, most lefényképezkedem a Dokival' vagy 'oh my time lord, itt állok a Doki mellett'. Most mondjátok már meg, biztosan nem azért vág ilyen fejet, mert 'most forgattam DW-t utoljára'... Micsoda fanboy, OMTL ... 
biggrin.gif  rohog.gif

Hmmm...őszintén megmondom nem tudom mit gondolok erről a képről. Fura a mosolya... rolleyes.gif
2011. május 06. 10:50 #153
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 10:44)
Én nézhetek GoT-ot, kérem szépen? Abban is van pár szépséges teremtmény... wub.gif  blush.gif 
Egyébként nem vitázom azon, hogy David helyes-e. Helyes pasi, csak éppen nem az esetem. (Bár egy hete már nem igazán tudom milyen is az én esetem... rohog.gif ) Ezért mondtam, hogy én a tehetségét tudom a leginkább értékelni, mert azzal viszont levesz a lábamról, ha a felsőtestével nem is.  blush.gif 
Hmmm...őszintén megmondom nem tudom mit gondolok erről a képről. Fura a mosolya... rolleyes.gif

Javítottam már az előbb, kihagytam biggrin.gif

Szerintem totális fanboy look rohog.gif

Mindenkinek elküldtem a SS feliratot, aki kérte. Még valaki? Akár ír a topikba, akár nem, akár csak figyeli a topikot, akár nem, írhat bárki és szívesen küldöm biggrin.gif
2011. május 06. 10:59 #154
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 10:50)
Javítottam már az előbb, kihagytam  biggrin.gif

meghajolo.gif thumbsup.gif

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 10:50)
Mindenkinek elküldtem a SS feliratot, aki kérte. Még valaki? Akár ír a topikba, akár nem, akár csak figyeli a topikot, akár nem, írhat bárki és szívesen küldöm  biggrin.gif

Köszönöm, megkaptam! És köszi hozzá a tanácsot is! meghajolo.gif Már alig várom, hogy megnézhessem. Bár én még mindig lógok magamnak a Single Fatherrel. Holnap jön a következő epizód. Azt hiszem kellőképpen rápihentem már az elsőre és nagyon kíváncsi vagyok rá.
2011. május 06. 11:26 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 10:59)
meghajolo.gif  thumbsup.gif 
Köszönöm, megkaptam! És köszi hozzá a tanácsot is!  meghajolo.gif Már alig várom, hogy megnézhessem. Bár én még mindig lógok magamnak a Single Fatherrel. Holnap jön a következő epizód. Azt hiszem kellőképpen rápihentem már az elsőre és nagyon kíváncsi vagyok rá.

SF episode 2? Jó filmezést hozzá smileeee.gif Van benne 2 nagyon jó jelenet, kíváncsi vagyok ha megnézted az epizódot meg tudod-e mondani melyik kettőre gondoltam.. biggrin.gif

Most játszunk, megint. biggrin.gif
Ha valahol/valamikor összeházasodhatnál a Dokival (10) hol és mikor lenne az esküvőtök?
Grace kedvéért egy kis ismertető hogy működik a timey wimey thing. A TARDIS-szal utazhatsz térben és időben BÁRHOVÁ csak van egy fontos dolog. A múltnak vannak fix pontjai, amit egy tájm lord nem változtathat meg, mert akkor a jövő nem így alakult volna ahogy. Ezzel most arra gondolok, hogy a Vezúv kitörésekor nem akarhatsz Pompeiiben megházasodni és ha a jövőt választod, ott is vigyázni kell, mert ha az 'idők végezetéig' mész, talán már semmi nem lesz az univerzumban, egy két Csillagtök poszter és Madonna és/vagy SP turné jegy az atmoszférában, de semmi más. rolleyes.gif biggrin.gif
2011. május 06. 11:42 #156
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 11:26)
SF episode 2? Jó filmezést hozzá  smileeee.gif Van benne 2 nagyon jó jelenet, kíváncsi vagyok ha megnézted az epizódot meg tudod-e mondani melyik kettőre gondoltam..  biggrin.gif

Általában el szoktam találni, majd meglátjuk. biggrin.gif

Most játszunk, megint.  biggrin.gif 
Ha valahol/valamikor összeházasodhatnál a Dokival (10) hol és mikor lenne az esküvőtök? 
Grace kedvéért egy kis ismertető hogy működik a timey wimey thing. A TARDIS-szal utazhatsz térben és időben BÁRHOVÁ csak van egy fontos dolog. A múltnak vannak fix pontjai, amit egy tájm lord nem változtathat meg, mert akkor a jövő nem így alakult volna ahogy. Ezzel most arra gondolok, hogy a Vezúv kitörésekor nem akarhatsz Pompeiiben megházasodni és ha a jövőt választod, ott is vigyázni kell, mert ha az 'idők végezetéig' mész, talán már semmi nem lesz az univerzumban, egy két Csillagtök poszter és Madonna és/vagy SP turné jegy az atmoszférában, de semmi más.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Hmm, ez most jól feladta nekem a leckét, mivel nem akarnék hozzámenni a Dokihoz, de egye fene. biggrin.gif Aszongya hogy, mondjuk valamikor a 40'-es években, amikor még az értelmes zene a fénykorát élte, és a helyszín egy Las Vegas-i kaszinó, ahol Frank Sinatra énekel. Most így hirtelen ez jutott az eszembe. pardon.gif
2011. május 06. 11:42 #157
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Az egyiket a szünni nem akaró John Simm és DT mániám miatt itt a másikat pedig .. azért mert David aranyos. Ez nem lesz népszerű kép itt, de engem érdekel a véleményetek erről a képről.
biggrin.gif  rohog.gif

Az első képhez csak annyi, hogy nekem is van egy ilyen mániám és a DW maratonom után Life on Mars hétvégét csináltam..
A másodikhoz pedig az is gondolhatja "hát igen azért nekem jobban áll az öltöny" biggrin.gif
2011. május 06. 11:51 #158
Sunyi
Sunyi
Time Lady

SF episode 2? Jó filmezést hozzá  smileeee.gif Van benne 2 nagyon jó jelenet, kíváncsi vagyok ha megnézted az epizódot meg tudod-e mondani melyik kettőre gondoltam..  biggrin.gif 
Most játszunk, megint.  biggrin.gif 
Grace kedvéért egy kis ismertető hogy működik a timey wimey thing. A TARDIS-szal utazhatsz térben és időben BÁRHOVÁ csak van egy fontos dolog. A múltnak vannak fix pontjai, amit egy tájm lord nem változtathat meg, mert akkor a jövő nem így alakult volna ahogy. Ezzel most arra gondolok, hogy a Vezúv kitörésekor nem akarhatsz Pompeiiben megházasodni és ha a jövőt választod, ott is vigyázni kell, mert ha az 'idők végezetéig' mész, talán már semmi nem lesz az univerzumban, egy két Csillagtök poszter és Madonna és/vagy SP turné jegy az atmoszférában, de semmi más.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Én megnézném magamnak Barcelonát. Utána bezsúfolnám a vendégeket a TARDIS-ba és a Medúza-kaszkád körül keringve nyitott ajtóval lenne a lagzi. biggrin.gif És akkor nyilván JB lenne az énekes, szeretem a hangját...
Bár ha elvenne teljesen mindegy hol mikor blush.gif

Idézet
Nem dobálunk meg senkit sem. Értékeljük a véleményedet. Ha neked ez jön be, akkor ez jön be, az a lényeg, hogy elég otthonosan érzed magad nálunk és elmondtad, kezdesz megnyílni felénk, látod, hogy nem harapunk ha valamiben nem egyezik a véleményünk és akkor sem ha szemet vetsz a pasimra rolleyes.gif rohog.gif

Nem kérdés hogy otthonosan érzem magam, jóóóó hely biggrin.gif biggrin.gif
bár kicsit levagyok maradva, vizsgaidőszak utánra tervezem elolvani végig az előző két DT topikot, pár nap alatt meg is lesz biggrin.gif remélem..
2011. május 06. 11:53 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 11:42)
Aszongya hogy, mondjuk valamikor a 40'-es években, amikor még az értelmes zene a fénykorát élte, és a helyszín egy Las Vegas-i kaszinó, ahol Frank Sinatra énekel. pardon.gif

A Doki szereti Franket w00t.gif (meg Elvis Presleyt is) szóval tuti biztos választás lenne biggrin.gif (Doki Imádja a nagy neveket. Lefényképezkedett a Mikulással, Einstennel és hozzáment Erzsébet Királynőhöz, majd Marilyn Monroet elvette feleségül (11) ) rohog.gif
Volt egy Housemartins koncerten is és miatta bomlottak fel (Housemartins létező banda, David egyik kedvence, felbomlottak régebben).

Idézet (Sunyi @ 2011.05.06. 11:42)
Az első képhez csak annyi, hogy nekem is van egy ilyen mániám és a DW maratonom után Life on Mars hétvégét csináltam..
A másodikhoz pedig az is gondolhatja "hát igen azért nekem jobban áll az öltöny" biggrin.gif

Szereted Simmet? Talán egy másik Simm fanhoz van szerencsém? biggrin.gif Isteni a csóka, micsoda sírást levágott az Exile-ban, mikor Alzheimer-kóros apját (Jim Broadbent) ápolta. (És nem mellesleg milyen jól nézett ki yummy XD)
2011. május 06. 11:56 #160
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 11:53)
A Doki szereti Franket  w00t.gif (meg Elvis Presleyt is) szóval tuti biztos választás lenne biggrin.gif (Doki Imádja a nagy neveket. Lefényképezkedett a Mikulással, Einstennel és hozzáment Erzsébet Királynőhöz, majd Marilyn Monroet elvette feleségül (11) )  rohog.gif 

Akkor a lehető legjobb választás volt! Én is imádom Franket. blush.gif Jó buli lenne. biggrin.gif
Mi a te válaszod?
100 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok