Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 11:49)
Én azt hiszem ebben nem vagyok kompetens lévén Dave a kedvenc nem-Doctor Davidem..
SF-nem kell nyerni és kész!!
Bár én mind három sorozatot szeretem..
Figyuzz, én is tudom. Szeretem Benedictet és a SH-ot is (nálam mondjuk nem ér fel a régebbiekkel, de a BBC féle is nagyon jó), és inkább BC nyerjen, semmint MS, HA MÁR DAVID NEM NYERHET.
Mégis mi az, hogy nincs John Simm sem? Ő volt jelölve az Exile-lal és a Mad Dogs-zal is, és az is kiesett. Bent maradt a DW, SH, Merlin és Single Father. Nebaxdmeg moment, na most mi legyen???
És nem is beszéltem még most
Airlock alpha Awards. Nem mintha lenne amúgy bármi esélyünk is a Game of Thrones ellen. A GOT amerikai produkció és rendkívül sikeres plusz HBO tehát nem nagyon rúghatunk labdába mellette. Ráadásul ez amerikai verseny, tehát a DW hátránnyal indul. Mi az Úristen? Egy kategóriában Matt Smith meg Sean Bean?

Whovian vagyok de most azt kell, hogy mondjam, inkább Seanre voksolnék. Matt nagyon gyenge volt az ötödik évadban (6-ikban jó, de nagyon), színszként viszont meg sem közelíti Sean Beant. Bár, mint mondtam, köszönhetően az amerikai marketingnek, Mattnek esélye sincs nyerni. Karen Lena Headey ellen van (GOT) és ott is inkább a GOT felé húz a szívem, azt viszont nem bánnám, ha nem a GOT lenne a legjobb TV series

De itt sem rúghatunk labdába az HBO-val szemben
Michael Gambon, Alex KIngston, Doctor's wife és Rupert Grint drágám is jelölve lett. Rupert Dicaprióval meg Daniel Radcliffel? Helena Carter meg Natalie Portman ellen? Hogy lehet ennyi jó színészt egymás ellen jelölni?