Starity

David Tennant 3

100 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 27. 15:37 #1561
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.27. 15:32)
Én a napokban itt a neten olvastam ezt valahol, de nem emlékszem, hogy Népszabadság, vagy Magyar Nemzet volt.
Áhh meg is van, tényleg Népszabi volt

Népszabadságonline oldalán olvastam el a cikket smileeee.gif
2011. június 27. 17:42 #1562
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.27. 15:32)
Én a napokban itt a neten olvastam ezt valahol, de nem emlékszem, hogy Népszabadság, vagy Magyar Nemzet volt.
Áhh meg is van, tényleg Népszabi volt

A cikk kicsikét sántít ami végülis nem baj, a cikk írója konyít valamit a dologhoz, ám van benne egy két dolog, amit hiba volt beleírni, mert nem úgy van mellow.gif

Random Fact. GM sorozatában, a White Van Man-ben barátnőnk egy terhes nőt alakít, aki először titkolja, hogy terhes meg tagadja de mikor már nem lehet tagadni, akkor feladja és bevallja. Meg nem született gyerekének az Olive nevet adta a sorozatban. Mik vannak oh la la la mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 27. 20:43 #1563
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Ez rajtam kívül kire igaz???
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnf9tfcz5a1qiay4ho1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 27. 21:34 #1564
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.27. 20:43)

Nálam nem igazán így működik pardon.gif

This is just in. Nézi valaki a Game Of Thronest? Állítólag Christoper Eccleston csatlakozik a második évadhoz thumbsup.gif
Sally veréb módjára repül örömébe ide meg oda, ha ezt elolvassa biggrin.gif rohog.gif
Nem röhög, így jutott eszembe tongue.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 27. 21:53 #1565
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.27. 21:34)
Nálam nem igazán így működik pardon.gif
This is just in. Nézi valaki a Game Of Thronest? Állítólag Christoper Eccleston csatlakozik a második évadhoz  thumbsup.gif 
Sally veréb módjára repül örömébe ide meg oda, ha ezt elolvassa  biggrin.gif  rohog.gif 
Nem röhög, így jutott eszembe  tongue.gif  laugh.gif

Én most töltöm le, majd vizsgák után azt is megnézem.. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 27. 22:06 #1566
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Sunyi @ 2011.06.27. 20:43)

Me too w00t.gif
2011. június 27. 22:16 #1567
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.27. 21:53)
Én most töltöm le, majd vizsgák után azt is megnézem.. biggrin.gif

A megvalósítás nagyon amerikai, jaj de amerikai, de legalább HBO minőség, úszkálnak a lében a készítők, mintha valami hollywood blockbuster lenne. A film telis tele van brit színészekkel Sean Bean-en kívül még biztosan ismerős lesz Harry Lloyd is. Már a kezdetek kezdetén olyan ismerősnek tűnt a gyerek, csak nem ugrott be, hogy honnan ismerem, mert a GOT-ban szőke haja van és nem használja az eredeti akcentusát. Ő Son of Mine volt a Human Nature-ben és a Family Blood-ban (DW). A szipogós fekete oldalra nyalt hajú fiatal srác. Megnézem az IMDB-s adatlapot fel se tűnt a kis képe, hanem tumblr oldalon láttam kiírva. Visszamegyek IMDB-re, megnézem az adatlapot és nabaxd meg, akkor esett le, hogy kire gondoltam. Nézem a képeket, olvasom a triviát, sajnálattal láttam, hogy szőke hajjal borzasztóbban néz ki, amúgy pofás kiskölyök lenne, tekerek a lap aljára. Nebaxdmeg moment #2, a pasas Charles Dickens ük-ük-ük unokája. rohog.gif
Ez cool de ha én lennék az ő helyében, nem a GOT-ban ütném el az időmet, hanem színházban vagy valamihez, aminek köze van Charles-hoz. Úgy látom a GOT után csinált egy két brit dolgot, helyes, az ő karakterét más is el tudta volna játszani, szerintem semmi extra.
2011. június 28. 06:25 #1568
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.06.27. 22:16)
A megvalósítás nagyon amerikai, jaj de amerikai, de legalább HBO minőség, úszkálnak a lében a készítők, mintha valami hollywood blockbuster lenne. A film telis tele van brit színészekkel Sean Bean-en kívül még biztosan ismerős lesz Harry Lloyd is. Már a kezdetek kezdetén olyan ismerősnek tűnt a gyerek, csak nem ugrott be, hogy honnan ismerem, mert a GOT-ban szőke haja van és nem használja az eredeti akcentusát. Ő Son of Mine volt a Human Nature-ben és a Family Blood-ban (DW). A szipogós fekete oldalra nyalt hajú fiatal srác. Megnézem az IMDB-s adatlapot fel se tűnt a kis képe, hanem tumblr oldalon láttam kiírva. Visszamegyek IMDB-re, megnézem az adatlapot és nabaxd meg, akkor esett le, hogy kire gondoltam. Nézem a képeket, olvasom a triviát, sajnálattal láttam, hogy szőke hajjal borzasztóbban néz ki, amúgy pofás kiskölyök lenne, tekerek a lap aljára. Nebaxdmeg moment #2, a pasas Charles Dickens ük-ük-ük unokája.  rohog.gif 
Ez cool de ha én lennék az ő helyében, nem a GOT-ban ütném el az időmet, hanem színházban vagy valamihez, aminek köze van Charles-hoz. Úgy látom a GOT után csinált egy két brit dolgot, helyes, az ő karakterét más is el tudta volna játszani, szerintem semmi extra.

Nem az én műfajom, de majd belepillantok, ha Chris is felbukkan... rolleyes.gif De csak miatta. wub.gif
2011. június 28. 08:08 #1569
- törölt felhasználó -    
Más is figyelte a yamm oldalt a HP4 alatt?
2011. június 28. 08:24 #1570
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.28. 08:08)
Más is figyelte a yamm oldalt a HP4 alatt?

Hát ha még azt is figyelném egész nap a gép előtt ülnék..elég rossz hatással van a társadalmi életemre így is a tumblr.. mad.gif wink.gif
2011. június 28. 10:41 #1571
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Őőőő tudom, hogy ez nem mindenkit érdekel, de megkérdezem. Az új TW nem ugyanaz lesz az UKban mint az USAban, az angol hosszabb az amcsi viszont durvább lesz. Kérdésem arra irányulna, hogy szerintetek melyikhez lesz felirat, mert én az angolt nézném továbbra is, vagy esetleg mindkettőhöz lesz?? blush.gif
2011. június 28. 10:54 #1572
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 08:24)
Hát ha még azt is figyelném egész nap a gép előtt ülnék..elég rossz hatással van a társadalmi életemre így is a tumblr.. mad.gif  wink.gif

David neve trending topik volt (igaz, hogy legalul de az volt) blink.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 10:41)
Őőőő tudom, hogy ez nem mindenkit érdekel, de megkérdezem. Az új TW nem ugyanaz lesz az UKban mint az USAban, az angol hosszabb az amcsi viszont durvább lesz. Kérdésem arra irányulna, hogy szerintetek melyikhez lesz felirat, mert én az angolt nézném továbbra is, vagy esetleg mindkettőhöz lesz?? blush.gif

Engem érdekel. biggrin.gif Szerintem az amerikaihoz lesz felirat, mert az lesz előbb. A fanok úgy sem bírják ki az angol megjelenést, mikorra megjelenik a BBC1-on már rég látta mindenki. Tuti, hogy az amerikaihoz lesz. Én azt fogom letölteni, az angol változatot. Te?
2011. június 28. 11:12 #1573
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.28. 10:54)
David neve trending topik volt (igaz, hogy legalul de az volt)  blink.gif 
Engem érdekel.  biggrin.gif Szerintem az amerikaihoz lesz felirat, mert az lesz előbb. A fanok úgy sem bírják ki az angol megjelenést, mikorra megjelenik a BBC1-on már rég látta mindenki. Tuti, hogy az amerikaihoz lesz. Én azt fogom letölteni, az angol változatot. Te?

Én azt hiszem mindkettőt. wink.gif blush.gif Megnézem az amcsit amint lesz felirat, aztán az angol de ahhoz nem kell akkor már a felirat, viszont dvd-re már csak az angolt fogom kiírni; szépen türelmesen megvárom majd amíg lesz felirat ahhoz is, és csak aztán írom ki. Mostanában mindent kiírok nem tudom miért, bbc-től roskad a polcom biggrin.gif biggrin.gif
2011. június 28. 11:39 #1574
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 11:12)
Én azt hiszem mindkettőt. wink.gif  blush.gif  Megnézem az amcsit amint lesz felirat, aztán az angol de ahhoz nem kell akkor már a felirat, viszont dvd-re már csak az angolt fogom kiírni; szépen türelmesen megvárom majd amíg lesz felirat ahhoz is, és csak aztán írom ki. Mostanában mindent kiírok nem tudom miért, bbc-től roskad a polcom biggrin.gif  biggrin.gif

Nekem már annyi mindenem van, hogy nem is veszek DVD-t, minek? Külön vinyóm van erre a célra. Gyerekek, pénzből, sóból és vinyóból soha nem elég rohog.gif _nevet.gif

Van egy jó ??? hírem. David bent maradt a rostán a TV Quick Awardson. Itt.

Nagyon nagy balhét csapok, ha nem David fog nyerni reklamalo.gif És mégis ezt hogy gondolják, egymás ellen a 4 elismert BBC színészt? Meg Karent egy kategóriában említeni Elisaeth Sladennel? blink.gif Mi ez már kérem szépen? Szeretem a Sherlock Holmes-ot de mi az, hogy sem a John Simm féle Exile sem pedig a Christoper féle Accused nem került be? WTF?
Összetörik a szívem, kis darabokra, ha David Single Father alakítása nem nyer és Matt pedig a DW-ért kap. Odamegyek és mindenkit felrugdosok Gallifreyra fehérepret szedni, az is biztos reklamalo.gif reklamalo.gif Akkor inkább Benedict nyerjen, ő is jobban megérdemli, mint Matt. mellow.gif
Amúgy pedig tuti, hogy a SH fog nyerni. A DW és a SF ellen is, hétszentség mad.gif grrr.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 28. 11:49 #1575
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.28. 11:39)
Nekem már annyi mindenem van, hogy nem is veszek DVD-t, minek? Külön vinyóm van erre a célra. Gyerekek, pénzből, sóból és vinyóból soha nem elég  rohog.gif  _nevet.gif 
Nagyon nagy balhét csapok, ha nem David fog nyerni  reklamalo.gif És mégis ezt hogy gondolják, egymás ellen a 4 elismert BBC színészt? Meg Karent egy kategóriában említeni Elisaeth Sladennel?  blink.gif Mi ez már kérem szépen? Szeretem a Sherlock Holmes-ot de mi az, hogy sem a John Simm féle Exile sem pedig a Christoper féle Accused nem került be? WTF? 
Összetörik a szívem, kis darabokra, ha David Single Father alakítása nem nyer és Matt pedig a DW-ért kap. Odamegyek és mindenkit felrugdosok Gallifreyra fehérepret szedni, az is biztos  reklamalo.gif  reklamalo.gif Akkor inkább Benedict nyerjen, ő is jobban megérdemli, mint Matt.  mellow.gif 
Amúgy pedig tuti, hogy a SH fog nyerni. A DW és a SF ellen is, hétszentség  mad.gif grrr.gif

Nekem nincs pénzem vinyora, ezért marad a kiírás... sad.gif

Én azt hiszem ebben nem vagyok kompetens lévén Dave a kedvenc nem-Doctor Davidem..
SF-nem kell nyerni és kész!! reklamalo.gif
Bár én mind három sorozatot szeretem..
2011. június 28. 12:20 #1576
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 11:49)
Én azt hiszem ebben nem vagyok kompetens lévén Dave a kedvenc nem-Doctor Davidem..
SF-nem kell nyerni és kész!! reklamalo.gif 
Bár én mind három sorozatot szeretem..

Figyuzz, én is tudom. Szeretem Benedictet és a SH-ot is (nálam mondjuk nem ér fel a régebbiekkel, de a BBC féle is nagyon jó), és inkább BC nyerjen, semmint MS, HA MÁR DAVID NEM NYERHET.
Mégis mi az, hogy nincs John Simm sem? Ő volt jelölve az Exile-lal és a Mad Dogs-zal is, és az is kiesett. Bent maradt a DW, SH, Merlin és Single Father. Nebaxdmeg moment, na most mi legyen???

És nem is beszéltem még most Airlock alpha Awards. Nem mintha lenne amúgy bármi esélyünk is a Game of Thrones ellen. A GOT amerikai produkció és rendkívül sikeres plusz HBO tehát nem nagyon rúghatunk labdába mellette. Ráadásul ez amerikai verseny, tehát a DW hátránnyal indul. Mi az Úristen? Egy kategóriában Matt Smith meg Sean Bean? ohmy.gif Whovian vagyok de most azt kell, hogy mondjam, inkább Seanre voksolnék. Matt nagyon gyenge volt az ötödik évadban (6-ikban jó, de nagyon), színszként viszont meg sem közelíti Sean Beant. Bár, mint mondtam, köszönhetően az amerikai marketingnek, Mattnek esélye sincs nyerni. Karen Lena Headey ellen van (GOT) és ott is inkább a GOT felé húz a szívem, azt viszont nem bánnám, ha nem a GOT lenne a legjobb TV series blink.gif De itt sem rúghatunk labdába az HBO-val szemben reklamalo.gif reklamalo.gif

Michael Gambon, Alex KIngston, Doctor's wife és Rupert Grint drágám is jelölve lett. Rupert Dicaprióval meg Daniel Radcliffel? Helena Carter meg Natalie Portman ellen? Hogy lehet ennyi jó színészt egymás ellen jelölni? sad.gif
2011. június 28. 15:37 #1577
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.28. 11:39)
Nekem már annyi mindenem van, hogy nem is veszek DVD-t, minek? Külön vinyóm van erre a célra. Gyerekek, pénzből, sóból és vinyóból soha nem elég  rohog.gif  _nevet.gif 
Nagyon nagy balhét csapok, ha nem David fog nyerni  reklamalo.gif És mégis ezt hogy gondolják, egymás ellen a 4 elismert BBC színészt? Meg Karent egy kategóriában említeni Elisaeth Sladennel?  blink.gif Mi ez már kérem szépen? Szeretem a Sherlock Holmes-ot de mi az, hogy sem a John Simm féle Exile sem pedig a Christoper féle Accused nem került be? WTF? 
Összetörik a szívem, kis darabokra, ha David Single Father alakítása nem nyer és Matt pedig a DW-ért kap. Odamegyek és mindenkit felrugdosok Gallifreyra fehérepret szedni, az is biztos  reklamalo.gif  reklamalo.gif Akkor inkább Benedict nyerjen, ő is jobban megérdemli, mint Matt.  mellow.gif 
Amúgy pedig tuti, hogy a SH fog nyerni. A DW és a SF ellen is, hétszentség  mad.gif grrr.gif

Leadtam a szavazatom.
Amúgy én is winyóra gyűjtöm a dolgokat, mert amiket régebben kiirtunk dvd-re, azok 2-3 év múlva olvashatatlanok. Pedig mindig minőségi lemezt vettünk, és az irónk is jó. Ezért hosszabb távon, mindenképp a vinyó a leggazdaságosabb. Csak hát tényleg bele kell ruházni... mad.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 28. 16:01 #1578
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.28. 15:37)
Leadtam a szavazatom. 
Amúgy én is winyóra gyűjtöm a dolgokat, mert amiket régebben kiirtunk dvd-re, azok 2-3 év múlva olvashatatlanok. Pedig mindig minőségi lemezt vettünk, és az irónk is jó. Ezért hosszabb távon, mindenképp a vinyó a leggazdaságosabb.  Csak hát tényleg bele kell ruházni... mad.gif

Igen karácsonyra össze is akarok gyűjteni egyre..meglepem magam vele, hamár London elúszott egy vacak petákom nincsen, egy lyukas garas se..
Kütyüs karit fogok tartani, mert a családnak benyújtom az igényt erre
2011. június 28. 16:26 #1579
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 11:49)
Nekem nincs pénzem vinyora, ezért marad a kiírás... sad.gif 

Érdemes pedig befektetni rá, egy idő után visszajön az ára. A DVD-k elvesznek, megkarcolódnak unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 28. 18:54 #1580
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.06.28. 16:26)
Érdemes pedig befektetni rá, egy idő után visszajön az ára. A DVD-k elvesznek, megkarcolódnak  unsure.gif

Így van, én is már 2 éve ezt teszem. 1 TB-s a vinyó és még mindig csak kb. a fele telt meg, pedig aztán azon minden van. rohog.gif A következő terv egy USB-s DVD-lejátszó, de annyira nem sürgős. Úgyis vadászom a filmeket eredetiben és ha találok olcsót, meg is veszem. smileeee.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.28. 16:01)
Kütyüs karit fogok tartani, mert a családnak benyújtom az igényt erre

Ez fent van Vaterán is. biggrin.gif Legalábbis láttam már. smileeee.gif
100 oldal 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok