Starity

David Tennant 3

100 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 24. 22:33 #1501
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 22:32)
Miért???

Nem tudom. Mert körülöttem mindenki hülyének nézett (és kb most is annak néznek) mellow.gif
2011. június 24. 22:45 #1502
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 22:26)
Én most fordítom, miközben DT audiót hallgatok  thumbsup.gif Rájöttem, hogy miért az a címe, hogy Learners. És nem az, amire én mindig is gondoltam  rohog.gif  _nevet.gif 
Jó TARDIS  thumbsup.gif  biggrin.gif

Nem azért mert tanulóvezetők?
2011. június 24. 22:48 #1503
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 22:33)
Nem tudom. Mert körülöttem mindenki hülyének nézett (és kb most is annak néznek)  mellow.gif

Ó tőlem megszokták, hogy bolondos vagyok, lehet, hogy hülyének néznek, de inkább nevessenek rajtam, minthogy én akarjak megfelelni mások elvárásainak. Az erkölkcsi fölény az enyém _nevet.gif Megvan a magam kis külön világa, ahová szükség esetén menekülhetek.
Persze ez sem volt mindig így, tizen-huszon éveim fordulóján még sokkal többet foglalkoztam azzal, mit gondolnak mások. Akkor sem adtam magam alább, de zavart, hogy mit gondolnak. Aztán rájöttem mennyire ostobák, és üres az életük azoknak az embereknek, akik kigúnyolják azt ami másnak fontos.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 24. 23:00 #1504
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 21:49)
A ti közeletekben van DW fan? Ti büszkén mutogatjátok a DW/DT fan éneteket?

Én már megfertőztem az egyik barátnőmet, most vagyok egy másik fertőzésén is biggrin.gif biggrin.gif

Hát lányok ennek a Moff gyereknek el kéne már egy alapos verés.. reklamalo.gif Megnéztem a Sherlock harmadik részét is. Ugyanolyan most-megverlek-érzésem van mint a Good men goes to war végén...
2011. június 24. 23:05 #1505
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 22:45)
Nem azért mert tanulóvezetők?

Nem. A Paul Collins and the Learners zenéről kapta a címét, amit Chris és Bev énekelt a kocsiban. (Igen, DT nem tud énekelni rohog.gif )

Quite Ugly One Morning-ot hallgatok. Minden harmadik mondatban elhangzik a murder, f*ck és doctor szó .. Most éppen a skót akcentusról beszél, skót akcentussal *-* Csak úgy pörgeti az R betűket, mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, libabőrös vagyok már a kezdetektől és még van hátra 3 óra belőle ... drool.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 24. 23:09 #1506
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
http://www.saxonrt.eu/img/csop%20034.jpg
A Mester nálunk is megvetette lábát... _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, kericske
2011. június 24. 23:15 #1507
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 23:05)
Nem. A Paul Collins and the Learners zenéről kapta a címét, amit Chris és Bev énekelt a kocsiban. (Igen, DT nem tud énekelni  rohog.gif )
Quite Ugly One Morning-ot hallgatok. Minden harmadik mondatban elhangzik a murder, f*ck és doctor szó .. Most éppen a skót akcentusról beszél, skót akcentussal *-* Csak úgy pörgeti az R betűket, mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, libabőrös vagyok már a kezdetektől és még van hátra 3 óra belőle ...  drool.gif

Ahha!

Na akkor ezt én is letöltöm gyorsan, majd nyaralásba meghallgatom.
2011. június 24. 23:31 #1508
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 23:15)
Ahha!
Na akkor ezt én is letöltöm gyorsan, majd nyaralásba meghallgatom.

Több mint 5 órányi szitkozódó Davey Tennant aki a sztori szerint egy aljas újságíró, egy doktor utána nyomoz aki meghalt. Enyhén szólva is felfűtött audió, rettenetesen csúnyán beszél és ő olvassa fel az egész audiobookot. Saját magának mondja benne, hogy 'térdelj le és tedd amit kell' és akkor megszólal mély nőies hangon azon meg muszáj röhögni rohog.gif

Csak úgy pörögnek az R betűk és a 'f*ck'-ok aminek nem vagyok híve de most egye fene, elviselem *smirk*

Csak akkor hallgasd meg ha tényleg készen állsz a csúnya szavakra. A csúnya alatt NAGYON csúnya szavakat értek laugh.gif Már már túl csúnya ...
2011. június 24. 23:53 #1509
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 23:31)
Több mint 5 órányi szitkozódó Davey Tennant aki a sztori szerint egy aljas újságíró, egy doktor utána nyomoz aki meghalt. Enyhén szólva is felfűtött audió, rettenetesen csúnyán beszél és ő olvassa fel az egész audiobookot. Saját magának mondja benne, hogy 'térdelj le és tedd amit kell' és akkor megszólal mély nőies hangon azon meg muszáj röhögni  rohog.gif 
Csak úgy pörögnek az R betűk és a 'f*ck'-ok aminek nem vagyok híve de most egye fene, elviselem *smirk*
Csak akkor hallgasd meg ha tényleg készen állsz a csúnya szavakra. A csúnya alatt NAGYON csúnya szavakat értek  laugh.gif Már már túl csúnya ...

Amikor tanuló voltam a postán, az egyik csaj aki oktatott azt mondta, ő két éve dolgozik, de az idő alatt annyi f@szt hallott már emlegetni, ami elég lenne neki egész életére. Na én 15 és fél évet húztam le, kiszámolhatod _nevet.gif Úgyhogy azt hiszem készen állok rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 24. 23:57 #1510
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 23:53)
Amikor  tanuló voltam a postán, az egyik csaj aki oktatott azt mondta, ő két éve dolgozik, de az idő alatt annyi f@szt hallott már emlegetni, ami elég lenne neki egész életére. Na én 15 és fél évet húztam le, kiszámolhatod  _nevet.gif Úgyhogy azt hiszem készen állok  rohog.gif

Akkor go ahead thumbsup.gif

Én elteszem magam holnapra/mára. Még 15 perc van a fordításból, igyekszem vele. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 25. 00:35 #1511
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 23:57)
Akkor go ahead  thumbsup.gif
Én elteszem magam holnapra/mára. Még 15 perc van a fordításból, igyekszem vele.  smileeee.gif

Hajrá thumbsup.gif és jóéjt. Én még nézek egy kis Duck Patrolt. Nemrég jött le. Nem egy nagy durranás, de vidám biggrin.gif
2011. június 25. 07:22 #1512
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.25. 00:35)
Hajrá  thumbsup.gif és jóéjt. Én még nézek egy kis Duck Patrolt. Nemrég jött le.  Nem egy nagy durranás, de vidám  biggrin.gif

Miért van mindenki oda a Duck Patrolért? blink.gif Nem izgalmas, nem is annyira poénos és David még csak nem is szép benne ..
2011. június 25. 08:23 #1513
- törölt felhasználó -    
Tegnap(előtt)??? valaki nagyon megijesztette Davidet, mikor kiment dedkálni a darab után. Azt kiabálták, hogy 'I love you', David meg ' I love you too', odament hozzájuk és mutattak neki valamit, ami miatt totális WTF pofája volt és ijedt fejjel odébbment. mellow.gif Jól olvastam, hogy a sikítozó kis brokkolik a meztelen képét nyomták az orrához, hogy írja alá? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Nem volt valami szerencsés nap. Plusz valaki lek@cs@gözte, mert David nem írta alá a színház programjának nagyban és otthon kinyomtatott verzióját. Tilos nem színházi programot aláírattatni a színészekkel. Minden nap bepróbálkoznak de David soha nem írja alá. Ilyen, tudtommal még nem történt. Oh dear .. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2011. június 25. 09:47 #1514
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.25. 08:23)
Tegnap(előtt)??? valaki nagyon megijesztette Davidet, mikor kiment dedkálni a darab után. Azt kiabálták, hogy 'I love you', David meg ' I love you too', odament hozzájuk és mutattak neki valamit, ami miatt totális WTF pofája volt és ijedt fejjel odébbment.  mellow.gif Jól olvastam, hogy a sikítozó kis brokkolik a meztelen képét nyomták az orrához, hogy írja alá? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Nem volt valami szerencsés nap. Plusz valaki lek@cs@gözte, mert David nem írta alá a színház programjának nagyban és otthon kinyomtatott verzióját. Tilos nem színházi programot aláírattatni a színészekkel. Minden nap bepróbálkoznak de David soha nem írja alá. Ilyen, tudtommal még nem történt. Oh dear .. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Jaj szegény sad.gif
Szerintem tök jogos, hogy a színház nem engedi az olyat aláíratni ami saját nyomtatás. Én láttam az eredeti plakátot az aláírásokkal, megéri azt a pár fontot a plakát.. biggrin.gif wub.gif
2011. június 25. 10:13 #1515
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.25. 07:22)
Miért van mindenki oda a Duck Patrolért?  blink.gif Nem izgalmas, nem is annyira poénos és David még csak nem is szép benne ..

Azt mondom, hogy nem egy nagy durranás. Még csak az első 2 részt néztem meg, de mondjuk az elsőn jókat röhögtem. Nem szép, de olyan kis aranyos elveszett feje van, hogy mindjárt úgy megvígasztalná az ember a lány helyett _nevet.gif Nekem inkább az nem annyira tetszik, mikor a Recoveryben szakálla van. Az jó ha borostás, de a szakáll nem jön be. Meg a Bright young thinges bajusz se...
2011. június 25. 10:21 #1516
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.25. 08:23)
Tegnap(előtt)??? valaki nagyon megijesztette Davidet, mikor kiment dedkálni a darab után. Azt kiabálták, hogy 'I love you', David meg ' I love you too', odament hozzájuk és mutattak neki valamit, ami miatt totális WTF pofája volt és ijedt fejjel odébbment.  mellow.gif Jól olvastam, hogy a sikítozó kis brokkolik a meztelen képét nyomták az orrához, hogy írja alá? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Óh szegény ember. Ha kicsit utánajárnának az őrültek, rájöhetnének, hogy ilyesmit sose fog nekik aláírni, sőt ezek után mást se igen. ohmy.gif De azért milyen már, hogy a saját pucér képeddel ijesztegetnek _nevet.gif Burleszkbe illő jelenet. Egyszer nálunk is volt a színházban ilyen meztelenkedés még a 90-es években, az Angyal szállt le Babilonba című darabban. Hát mekkora felhördülés volt a nézőtéren! Pedig az egy aranyos fiatal lány volt aki ledobta a köntösét. Furán vannak az emberek a ruhátlansággal, pedig egy csomószor nem is a nemiségről szól a dolog.
2011. június 25. 10:43 #1517
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Az én környezetemben még nem találkoztam DW/DT fannal, sajna, magam vagyok dry.gif
(van valaki itt BAZ-ból???)
De majd most akarok DW pólót csináltatni és kiállok a világ elé!!! biggrin.gif
(plusz Stargate pólót, vki, akárki???)
2011. június 25. 10:48 #1518
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kericske @ 2011.06.25. 10:43)
Az én környezetemben még nem találkoztam DW/DT fannal, sajna, magam vagyok dry.gif 
(van valaki itt BAZ-ból???)
De majd  most akarok DW pólót csináltatni és kiállok a világ elé!!! biggrin.gif 
(plusz Stargate pólót, vki, akárki???)

Imádom Jack-et wub.gif RDA miatt kezdtem el nézni a Stargate-et, szerintem nincs olyan rész vele, amit legalább 3szor nem láttam w00t.gif w00t.gif
2011. június 25. 10:53 #1519
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sunyi @ 2011.06.25. 10:48)
Imádom Jack-et wub.gif RDA miatt kezdtem el nézni a Stargate-et, szerintem nincs olyan rész vele, amit legalább 3szor nem láttam w00t.gif  w00t.gif

IMÁDOM!!!
A Sammel való kapcsolata valami álom.
Amikor azt mondja, hogy inkább meghal minthogy elveszítse.
Plusz minden alternatív és párhuzamos valóságban összejönnek biggrin.gif
Ja és amikor megpróbálják lemásolni az asgardok és a kicsi Jack , hát az besz...rás biggrin.gif

ui:
és a sorozat vége felé az utalások, hogy összejöttek, hmm

Az Atlantis-t nézted? abban Mckay a kedvencem.

ui2:
a póló elején a föld jele lesz, hátul meg az, hogy I like the yellow ones biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 25. 11:02 #1520
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.25. 10:13)
Azt mondom, hogy nem egy nagy durranás. Még csak az első 2 részt néztem meg, de mondjuk az elsőn jókat röhögtem. Nem szép, de olyan kis aranyos elveszett feje van, hogy mindjárt úgy megvígasztalná az ember a lány helyett  _nevet.gif Nekem inkább az nem annyira tetszik, mikor a Recoveryben szakálla van. Az jó ha borostás, de a szakáll nem jön be. Meg a Bright young thinges bajusz se...

A Duck Patrol csak egy valamire volt jó. DT összehaverkodott Richard Wilsonnal. Ő volt PC Roland 'Prof' Rose a sorozatban. Azóta is nagyon jóban vannak biggrin.gif

Részemről jók voltak a poénok és imádtam Davey karakterében, hogy mennyire nyuszi volt. Nem merte megszólítani vagy elhívni a csajt, aztán jött 'Mr. Jaj de Szexi vagyok' és füstbe ment minden. Mitagadás, a felsőteste tényleg jobb volt, mint a Davidé (mint most is Davidé) ... Még egy olyan gyáva nyuszit, mint Darwin biggrin.gif _nevet.gif

Nekem sem jön be a bajusz/szakáll. Borosta vagy nem borosta én 'aszondom'. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
100 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok