Starity

David Tennant 3

100 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 24. 11:29 #1421
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 09:39)
Tartom magam ahhoz, amit az első topikban mondtam. David vagy vámpír vagy elemekkel működik vagy time lord való életben is  rohog.gif 
He's teh Scottish duracell bunny
He's teh never sleepin' Scottish vamp
He's teh always keep running Scottish time lord
He's teh Scottish Speedy Gonzales
He's teh Scottish Greater Roadrunner
Melyik tetszik? Válasszatok  rohog.gif

Én a time lord verzióra szavazok biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 24. 11:46 #1422
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 11:23)
Egy olyan oldalon találtam, ahol rengeteg kép volt Davidről. Mindenféle kép mindenféle szerepléséről, meg újságok scannelve egy pár. Az ominózus kép is csak egy a sok közül, tehát szerintem nem "fangörl" szándékkal került fel, inkább csak mint egy szerep. A google elég elől dobta ki. 
Mint írtam, szándékosan nem is linkeltem be, és örülök, hogy nem lett tolongás az érdeklődéssel  thumbsup.gif Egyébként a legfeltűnőbb a képen egyáltalán nem a pucérság. Hanem a rettenetes soványság! ohmy.gif
A babakocsis képek meg a Daily Mail oldalán vannak.

Kérdésem nem számonkérés jellegű volt, csupán költői. És csak a babás/babakocsis képekre vonatkoztak, mert azokról úgy tudtam, David dühében leszedette őket a Daily Mail oldaláról, meg minden más oldalról is. Egy jó darabig nem is lehetett ott látni a képeket, ezért lepődtem meg, hogy mégis fent vannak.
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 24. 12:03 #1423
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.24. 11:46)
Kérdésem nem számonkérés jellegű volt, csupán költői. És csak a babás/babakocsis képekre vonatkoztak, mert azokról úgy tudtam, David dühében leszedette őket a Daily Mail oldaláról, meg minden más oldalról is. Egy jó darabig nem is lehetett ott látni a képeket, ezért lepődtem meg, hogy mégis fent vannak.

Daily Fail, ya meant rohog.gif

Az új DT fórum sem a régi már. Szétnézelődtem a képek között. Van egy külön szekció a felnőtt képeknek http://27.media.tumblr.com/tumblr_llb4lxBAQA1qe28f8o1_250.gif

És milyen elképesztő dolgok vannak még ott. Ajándék Davidnek. MAAN reviewek. Lassan már kezdem azt hinni, hogy az előző fórum gallifreyean nyelven volt írva és csak én tudtam elolvasni. David nyíltan megüzente, hogy nem kell neki ajándék a fanoktól, ne öljünk bele pénzt ilyen pénztárca szorítós időkben. Az embernek arra sincs ideje, hogy a jókívánságokat elolvassa, amit karácsonyra és szülinapjára írtunk nekik, nem még hogy revieweket. mellow.gif
Ajándékot adnak a MAAN backstage door emberkének is, a rózsaszín pólós Feket Laci termetű csókának is, amiért 'védi' Davidet és rendes hozzájuk.

És egy klaszikus, péntek alkalmából biggrin.gif

http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20pics%202/2e5jdrr.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 24. 12:28 #1424
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 12:03)
Daily Fail, ya meant  rohog.gif 
Az új DT fórum sem a régi már.

Ha nem mondod! _nevet.gif (Bocs, ezt nem hagyhattam ki. sorry.gif)

Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 12:03)
Szétnézelődtem a képek között. Van egy külön szekció a felnőtt képeknek http://27.media.tumblr.com/tumblr_llb4lxBAQA1qe28f8o1_250.gif
És milyen elképesztő dolgok vannak még ott. Ajándék Davidnek. MAAN reviewek. Lassan már kezdem azt hinni, hogy az előző fórum gallifreyean nyelven volt írva és csak én tudtam elolvasni. David nyíltan megüzente, hogy nem kell neki ajándék a fanoktól, ne öljünk bele pénzt ilyen pénztárca szorítós időkben. Az embernek arra sincs ideje, hogy a jókívánságokat elolvassa, amit karácsonyra és szülinapjára írtunk nekik, nem még hogy revieweket.  mellow.gif 
Ajándékot adnak a MAAN backstage door emberkének is, a rózsaszín pólós Feket Laci termetű csókának is, amiért 'védi' Davidet és rendes hozzájuk. 
És egy klaszikus, péntek alkalmából biggrin.gif 
http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20pics%202/2e5jdrr.gif

Nos, a külön szekciókon ne akadj le, az SB fórumon is van a felnőtt képeknek, témáknak külön szekció és csak bizonyos hsz mennyiség után tudod megnyitni. Khmm...nem vagyok rá kíváncsi, miről fantáziálnak Miss Betegék. dry.gif Valószínűleg így lenne ez velem a DT fórumon is, ha regelnék.
Azt egyébként nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy David nem akar ajándékot. Mit kell tukmálni? blink.gif
A pénteki gif nagyon király! meghajolo.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 24. 12:28 #1425
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.24. 11:46)

Értem én, nem is vettem számonkérésnek, de rossz szokásom megmagyarázni a dolgokat, még ha nem feltétlenül szükséges is smileeee.gif
Amúgy a napokban jártam úgy, hogy felkerült egy kép rólam a netre, aminek nem örültem. Nem azért mert gáz, vagy valami, csak nem kérdeztek meg előtte... Ballagáson voltunk, és a keresztlányunk felrakott a Fb-ra egy családi képet és be is címkézte, tehát odakerült az én képeim közé is. Sőt a férjem is rajta van, aki meg betegesen irtózik Fb-től, iwiwtől, nincs is fent sehol, és lám mégis kikerül a képe a netre...
Mérgelődtem, de az a helyzet, hogy olyan korban élünk, amikor ez ellen nem sokat lehet tenni, bele kell nyugodni, amíg a jó ízlés határain belül van.
2011. június 24. 13:53 #1426
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.24. 12:28)
Ha nem mondod!  _nevet.gif (Bocs, ezt nem hagyhattam ki. sorry.gif)
Nos, a külön szekciókon ne akadj le, az SB fórumon is van a felnőtt képeknek, témáknak külön szekció és csak bizonyos hsz mennyiség után tudod megnyitni. Khmm...nem vagyok rá kíváncsi, miről fantáziálnak Miss Betegék.  dry.gif Valószínűleg így lenne ez velem a DT fórumon is, ha regelnék. 
Azt egyébként nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy David nem akar ajándékot. Mit kell tukmálni?  blink.gif 
A pénteki gif nagyon király!  meghajolo.gif  thumbsup.gif

Én azt nem értem, hogy miért lovagolunk még mindig ezen a témán. David jól néz és tehetséges de nem egy Adonisz. Az is világos mindenki előtt aki már látta azt a bizonyos képet, hogy Billie jogosan hívja 10inch-nek, tessék, már ezt is tudjuk, akkor miért nem tudunk tovább lépni? 110.gif
Én megértem, hogy bizonyos videók vagy képek eszünkbe juttatnak valamit vagy keltenek bennünk arcpirító gondolatokat, de azért mégsem kellene ezzel foglalkozni állandóan. Haragszom azokra, akik csak erről tudnak beszélni vagy ez náluk a fő beszélgetési téma.

Doc doesn't even like Facebook rohog.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lnajk4ELpP1qdpnq6o1_500.jpg

rofl.gif rofl.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. június 24. 13:59 #1427
- törölt felhasználó -    
Videó DT 2005-ös Look back in anger című darabjából itt. biggrin.gif (Érdemes végignézni az egészet amúgy, aki csak a DT részre kíváncsi, az 1:00-tól nézze.)
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 24. 15:37 #1428
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Ma volt a filozófia vizsgám. a szerintem 3 legnehezebb tételt kaptam, megbuktam..
dühös vagyok magamra, csalódott és tele van a ..
2011. június 24. 16:12 #1429
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.24. 15:37)
Ma volt a filozófia vizsgám. a szerintem 3 legnehezebb tételt kaptam, megbuktam..

Sajnálom sad.gif Van lehetőség javítani?
2011. június 24. 16:28 #1430
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 16:12)
Sajnálom  sad.gif Van lehetőség javítani?

Van szerdán megyek, de akkor is..
hétfőn, kedden és szerdán is van igy vizsgám..szép lesz ohmy.gif
2011. június 24. 16:59 #1431
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.24. 16:28)
Van szerdán megyek, de akkor is..
hétfőn, kedden és szerdán is van igy vizsgám..szép lesz ohmy.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lnau2eTyDC1qlib1zo1_500.png

Bocs, gondoltam oldom a hangulatot biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 24. 17:17 #1432
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.24. 15:37)

Ohh nekem csak filozófiatörténet volt előző félévben, hát gusztustalan egy tantárgy volt, együttérzek.
2011. június 24. 17:26 #1433
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.24. 17:17)
Ohh nekem csak filozófiatörténet volt előző félévben, hát gusztustalan egy tantárgy volt, együttérzek.

Nekem ez a hatodik filozófia vizsgám volt és most hasaltam el először.. sad.gif ez is filozófia történet csak ez részletes 4. és a 19-20 század.
És úgyhogy a tanár azért tudja hogy nem vagyok hülye, mert 2 nappal korábban nála vizsgáztam logikából és aznap csak az enyém lett ötös, de úgy mentem oda hozzá, hogy ezt képtelen vagyok elmondani. 3 tételt ad és azokból átlagolt jegyet kapsz, de én egyikhez sem tudtam hozzá szólni..pluszban még ezért is rosszul érzem magam
2011. június 24. 17:26 #1434
- törölt felhasználó -    
Ha már a negatív dolgoknál tartunk ... Ma találkoztam Miss Nagyszájú 'DT fan vagyok' kisasszonnyal és úgy tűnik továbbra is olvassa a topikot. Vajon most is itt van?

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnauybFRCY1qkbodlo1_500.gif

Hmm .. Whatever.
Ez alkalommal alig nyitotta ki a száját. Csak annyit mondott a szonszéd néni, hogy az unokája szerint Davidet magamnak akarom és b*tchnek hívok minden más DT fant, aki nem én vagyok (valószínűleg nem jól értelmezte a B*tch please HAMLET animáció használatát néhány nappal ezelőtti hozzászólásomban).

Szóval bocs mindenkitől, ha csúnya szóval illettelek titeket _nevet.gif (Nem. Nyilván nem.)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 24. 17:32 #1435
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.24. 17:26)
Nekem ez a hatodik filozófia vizsgám volt és most hasaltam el először.. sad.gif  ez is filozófia történet csak ez részletes 4. és a 19-20 század.
És úgyhogy a tanár azért tudja hogy nem vagyok hülye, mert 2 nappal korábban nála vizsgáztam logikából és aznap csak az enyém lett ötös, de úgy mentem oda hozzá, hogy ezt képtelen vagyok elmondani. 3 tételt ad és azokból átlagolt jegyet kapsz, de én egyikhez sem tudtam hozzá szólni..pluszban még ezért is rosszul érzem magam

Ne érezd magad emiatt rosszul. Tudom, könnyű mondani. rolleyes.gif
2011. június 24. 17:33 #1436
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 17:26)
Ha már a negatív dolgoknál tartunk ... Ma találkoztam Miss Nagyszájú 'DT fan vagyok' kisasszonnyal és úgy tűnik továbbra is olvassa a topikot. Vajon most is itt van?
Hmm .. Whatever. 
Ez alkalommal alig nyitotta ki a száját. Csak annyit mondott a szonszéd néni, hogy az unokája szerint Davidet magamnak akarom és b*tchnek hívok minden más DT fant, aki nem én vagyok (valószínűleg nem jól értelmezte a B*tch please HAMLET animáció használatát néhány nappal ezelőtti hozzászólásomban).
Szóval bocs mindenkitől, ha csúnya szóval illettelek titeket  _nevet.gif  (Nem. Nyilván nem.)

Hát teljességgel fel vagyunk háborodva, hogy te ilyeneket mondasz?!!! Szégyeld magad.. biggrin.gif
http://i1140.photobucket.com/albums/n571/Sunyiu2/011036e2550c.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 24. 17:35 #1437
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.24. 17:33)
Hát teljességgel fel vagyunk háborodva, hogy te ilyeneket mondasz?!!! Szégyeld magad.. biggrin.gif 
http://i1140.photobucket.com/albums/n571/Sunyiu2/011036e2550c.gif

Akkor mindjárt sarokba állok 1 órára _nevet.gif
Nem, mostmár tényleg kezd elegem lenni belőle. dry.gif mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 24. 17:37 #1438
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 17:35)
Akkor mindjárt sarokba állok 1 órára  _nevet.gif 
Nem, mostmár tényleg kezd elegem lenni belőle.  dry.gif  mellow.gif

Nem csodálom, sok hülye ember van
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 24. 17:53 #1439
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.24. 17:26)
Hmm .. Whatever. 
Szóval bocs mindenkitől, ha csúnya szóval illettelek titeket  _nevet.gif  (Nem. Nyilván nem.)

Alattomban olvasgat, és ebből táplálkozik? Gáz. Még a szomszéd nénid is evvel foglalkozik? ohmy.gif Hát ha én elmennék a nagyszülőmhöz és ilyenekkel traktálnám, hogy a szomszéd lány szerintem magának akar egy külföldi színészt, valószinűleg nézne rám, hogy hülye vagy gyerekem? ohmy.gif
Amíg dolgoztam, sokkal rosszabb jelzőkkel is illettek, mint a b*tch biggrin.gif
Akkor ha olvassa az illető, jóindulatúlag tanácsolom neki, hogy sürgősen nézzen valami kielégítő partnert magának, hogy ne legyen ilyen frusztrált. cool.gif De komolyan ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 24. 17:54 #1440
Sunyi
Sunyi
Time Lady

ez az ember tényleg nem tud normálisan felöltözni..
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lnax3bUb3T1qkm5p5o1_500.jpg
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lnax2iNyd91qkm5p5o1_500.jpg
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lnax0ooBwo1qkm5p5o1_500.jpg
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
100 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok