Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 12:32)
Jujj! Az enyémbe se jöhetne!

Oké, mostanában némileg elferdült az ízlésem, de ennyire azért nem!
És igen, egyáltalán nem minden pasi szeret ilyesmivel viccelődni. Néha nem tudom megérteni egyes pasik mért tesznek ilyen kijelentéseket, ha nem viccnek szánják és amúgy heterók. Persze, nagyon ritkán velem is előfordul, hogy egy csinos nőre azt mondom, ha férfi lennék biztos tetszene nekem. De olyat sose mondok, hogy nő létemre jöhetne egy nő a Tardisomba, már ha maradunk ennél a hasonlatnál...

Szerinted David viccből mond ilyesmiket?
Nem tudom. Azt észre vettem, hogy odakint divat az ilyen dolgokkal poénkodni de ott másképpen is néznek a melegekre, mint nálunk.
Passz, elképzelésem sincs, hogy komolyan mondja-e vagy csak poénkodik. Nekem mindig is úgy tűnt van benne egy kis 'ferde' hajlam. Azt hittem, csak a tévé kedvéért csinálja állandóan, de ahogyan öltözködik néha meg amiket mondanak, akik találkoztak vele. Ahogyan hozzááll a dolgokhoz, amiket nyilatkozgat, nem éppen egy lelkész fiához való 'hozzáállás', de persze ezt is meg lehet érteni. Akár lelkész az apja akár nem, születhetett így, egy kis ferde hajlammal..
Egy időben azt mondták róla, hogy mindkét nemhez vonzódik, de csak röhögve válaszolt a kérdésekre, hogy: 'no one fancies a skinny Scottish streak of nothing' ami nem egyértelmű NEM vagy IGEN..
Idézet (Sunyi @ 2011.05.05. 12:38)
Néha a frász tört ki tőle

nagyon jól játsza a pszichopatát. Azon gondolkodtam, hogy engem is igy az ujja köré tudna-e csavarni, és azt kell mondjam Brandon talán, bár szerencsére nem szoktam semmibe fejest ugrani...
De ha leszámítjuk azt, hogy David akkor nem jön be. Megnyugodhatsz.

Én Brendannal egy utcában sem szeretnék szembe menni, sem egy hozzá hasonlóval. Bad boyokkal flörtölni jó csak, mert az 'nem olyan, mint te' és amolyan tiltott gyümölcs