Starity

David Tennant 3

100 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 05. 09:09 #121
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 18:22)
Bocs, nálunk nincs spoiler privacy mert itt már mindenki látta a Secret Smilet, a DW-t, Casanovát majdnem mindenki ezért nem is igazán figyelünk a régebbi filmjeinél erre, de akkor abbahagyjuk a spoilerezést ebben a topikban egy időre, míg meg nem nézed.  biggrin.gif

A Casanovát még akkor láttam mikor még nem tudtam ki David, de ott megjegyeztem hogy ki David biggrin.gif remélem érthető volt.
a DW az alap. Nyilván. biggrin.gif imádom! Meg a TW-t is
a spoiler nem igazán zavar csak hát ez a börtönös azért nagyon nagy volt...
2011. május 05. 11:31 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.05. 09:05)
Jelentem: megnéztem a Sceret smile-t smileeee.gif 
Tetszett, a végén úgy tudtam hogy nem halt meg Miranda.
Azért kicsit sajnálom Brandont hogy börtönbe ment, de valószínűleg csak azért mert David...
Az arc kifejezésébe néha belefeledkeztem..

biggrin.gif
Akkor nekem már csak egy kérdésem van, a legfontosabb mind közül.

Neked bejön az én Brendan babym? rohog.gif

Csak vicceltem, érdekel a bővebb véleményed a filmről de azért tessék megválaszolni a fenti kérdésemet is biggrin.gif
2011. május 05. 11:44 #123
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Úgy egy hete találtam egy jó animációt és arra vártam idáig, hogy postolhassam, de persze pont ilyenkor nem történik David barátunkkal semmi megdöbbentő, én meg nem fogok tovább várni! mad.gif
http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/tumblr_lexhb5TIvB1qachxg.gif
2011. május 05. 12:00 #124
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 11:44)
Úgy egy hete találtam egy jó animációt és arra vártam idáig, hogy postolhassam, de persze pont ilyenkor nem történik David barátunkkal semmi megdöbbentő, én meg nem fogok tovább várni!  mad.gif 
http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/tumblr_lexhb5TIvB1qachxg.gif

Angry, aren't we? rolleyes.gif
Nos, David ilyen. Eddig is szeretett bújkálni de most ..

Tegnap az orvosnál olvastam RTD könyvét (úgy néztek rám, mintha földönkívül lettem volna. A hajzuhatag miatt vagy már ennyire NOT COOL olvasni? blink.gif ) És találtam benne néhány érdekes részletet. RTD, Benjamin Cook, Phil Collins és DT elmentek egyszer együtt ebédelni hogy megbeszéljék a negyedik évad pontos részleteit. Persze mindenről volt szó, csak a negyedik évadról. RTD említette, hogy 'szerelmes' a Skins sztárjába, Nicolas Houltba (nézi valaki a sorozatot?) és Benjamin meg David elismerően bólogatott, hogy 'az én TARDIS-omba is beléphetne egyszer'. hahahehehuhu ...uhmmm ..

Remélem, hogy ezalatt most nem azt kell érteni, amire gondolok .. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 05. 12:04 #125
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 12:00)

Tegnap az orvosnál olvastam RTD könyvét (úgy néztek rám, mintha földönkívül lettem volna. A hajzuhatag miatt vagy már ennyire NOT COOL olvasni?  blink.gif ) És találtam benne néhány érdekes részletet. RTD, Benjamin Cook, Phil Collins és DT elmentek egyszer együtt ebédelni hogy megbeszéljék a negyedik évad pontos részleteit. Persze mindenről volt szó, csak a negyedik évadról. RTD említette, hogy 'szerelmes' a Skins sztárjába, Nicolas Houltba (nézi valaki a sorozatot?) és Benjamin meg David elismerően bólogatott, hogy 'az én TARDIS-omba is beléphetne egyszer'. hahahehehuhu ...uhmmm ..
Remélem, hogy ezalatt most nem azt kell érteni, amire gondolok ..  blink.gif

Nos, a Nicolas mindenképpen férfinév, úgyhogy a továbbiakba nem biztos, hogy bele akarok gondolni. blink.gif Persze ez attól függ, milyen hangnemben folyt a beszélgetés. A férfiak olykor viccelnek ilyesmivel. pardon.gif
2011. május 05. 12:28 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 12:04)
Nos, a Nicolas mindenképpen férfinév, úgyhogy a továbbiakba nem biztos, hogy bele akarok gondolni.  blink.gif Persze ez attól függ, milyen hangnemben folyt a beszélgetés. A férfiak olykor viccelnek ilyesmivel. pardon.gif

Nicolas 'az én TARDIS-omba inkább ne jöjjön be'. Én azt mondom. mellow.gif
Lehet, hogy csak poénkodtak tényleg. Érdekes, nem minden pasi szeret ilyenekkel viccelődni ... mellow.gif rolleyes.gif
2011. május 05. 12:32 #127
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 12:28)
Nicolas 'az én TARDIS-omba inkább ne jöjjön be'. Én azt mondom.  mellow.gif 
Lehet, hogy csak poénkodtak tényleg. Érdekes, nem minden pasi szeret ilyenekkel viccelődni ...  mellow.gif  rolleyes.gif

Jujj! Az enyémbe se jöhetne! ohmy.gif Oké, mostanában némileg elferdült az ízlésem, de ennyire azért nem! blink.gif
És igen, egyáltalán nem minden pasi szeret ilyesmivel viccelődni. Néha nem tudom megérteni egyes pasik mért tesznek ilyen kijelentéseket, ha nem viccnek szánják és amúgy heterók. Persze, nagyon ritkán velem is előfordul, hogy egy csinos nőre azt mondom, ha férfi lennék biztos tetszene nekem. De olyat sose mondok, hogy nő létemre jöhetne egy nő a Tardisomba, már ha maradunk ennél a hasonlatnál... blink.gif Szerinted David viccből mond ilyesmiket?
2011. május 05. 12:38 #128
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 11:31)
biggrin.gif 
Akkor nekem már csak egy kérdésem van, a legfontosabb mind közül. 
Neked bejön az én Brendan babym?  rohog.gif 
Csak vicceltem, érdekel a bővebb véleményed a filmről de azért tessék megválaszolni a fenti kérdésemet is  biggrin.gif

Néha a frász tört ki tőle biggrin.gif nagyon jól játsza a pszichopatát. Azon gondolkodtam, hogy engem is igy az ujja köré tudna-e csavarni, és azt kell mondjam Brandon talán, bár szerencsére nem szoktam semmibe fejest ugrani...
De ha leszámítjuk azt, hogy David akkor nem jön be. Megnyugodhatsz. laugh.gif wink.gif
2011. május 05. 14:23 #129
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 12:32)
Jujj! Az enyémbe se jöhetne!  ohmy.gif Oké, mostanában némileg elferdült az ízlésem, de ennyire azért nem!  blink.gif 
És igen, egyáltalán nem minden pasi szeret ilyesmivel viccelődni. Néha nem tudom megérteni egyes pasik mért tesznek ilyen kijelentéseket, ha nem viccnek szánják és amúgy heterók. Persze, nagyon ritkán velem is előfordul, hogy egy csinos nőre azt mondom, ha férfi lennék biztos tetszene nekem. De olyat sose mondok, hogy nő létemre jöhetne egy nő a Tardisomba, már ha maradunk ennél a hasonlatnál... blink.gif  Szerinted David viccből mond ilyesmiket?

Nem tudom. Azt észre vettem, hogy odakint divat az ilyen dolgokkal poénkodni de ott másképpen is néznek a melegekre, mint nálunk.
Passz, elképzelésem sincs, hogy komolyan mondja-e vagy csak poénkodik. Nekem mindig is úgy tűnt van benne egy kis 'ferde' hajlam. Azt hittem, csak a tévé kedvéért csinálja állandóan, de ahogyan öltözködik néha meg amiket mondanak, akik találkoztak vele. Ahogyan hozzááll a dolgokhoz, amiket nyilatkozgat, nem éppen egy lelkész fiához való 'hozzáállás', de persze ezt is meg lehet érteni. Akár lelkész az apja akár nem, születhetett így, egy kis ferde hajlammal..
Egy időben azt mondták róla, hogy mindkét nemhez vonzódik, de csak röhögve válaszolt a kérdésekre, hogy: 'no one fancies a skinny Scottish streak of nothing' ami nem egyértelmű NEM vagy IGEN.. rolleyes.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.05.05. 12:38)
Néha a frász tört ki tőle biggrin.gif  nagyon jól játsza a pszichopatát. Azon gondolkodtam, hogy engem is igy az ujja köré tudna-e csavarni, és azt kell mondjam Brandon talán, bár szerencsére nem szoktam semmibe fejest ugrani...
De ha leszámítjuk azt, hogy David akkor nem jön be. Megnyugodhatsz. laugh.gif  wink.gif

Én Brendannal egy utcában sem szeretnék szembe menni, sem egy hozzá hasonlóval. Bad boyokkal flörtölni jó csak, mert az 'nem olyan, mint te' és amolyan tiltott gyümölcs rohog.gif
2011. május 05. 14:37 #130
- törölt felhasználó -    
BRÉKING NYÚZ. Grace végre használthatja az animációját, szükség lesz rá. David Salma Hayekkel egy filmben blink.gif DT 4 pirates animation movie .. mellow.gif
2011. május 05. 14:40 #131
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 14:37)
BRÉKING NYÚZ. Grace végre használthatja az animációját, szükség lesz rá. David Salma Hayekkel egy filmben  blink.gif DT 4 pirates animation movie ..  mellow.gif

Oh, előkészítettem az animációt, de aztán mégse lepődtem meg annyira. Ez egy animációs mesefilm lesz, szóval csak a hangját fogja adni a szereplőnek. Már ahogy látom. Ha valóban együtt játszana Hayekkel (akit egyébként kedvelek) egy rendes múvíban, akkor én is ilyen fejet vágnék:
2011. május 05. 15:01 #132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 14:40)
Oh, előkészítettem az animációt, de aztán mégse lepődtem meg annyira. Ez egy animációs mesefilm lesz, szóval csak a hangját fogja adni a szereplőnek. Már ahogy látom. Ha valóban együtt játszana Hayekkel (akit egyébként kedvelek) egy rendes múvíban, akkor én is ilyen fejet vágnék:

Az ne jöjjön el soha, hogy ezek ketten egy filmben szerepelnek. Nem is tudom mit gondoljak, a szövegből nekem úgy jött le, hogy már fel is vették az anyagot. unsure.gif Ma néztem fel éppen az IMDB lapjára és ez meg sem volt említve.
A filmgyártó cég brit .. Egy olyan filmet képzelek el, mint a Gnomeo és Juliet volt, azt is telenyomták britekkel (volt egy két amerikai is benne), brit produkció. Mindenféle képpen jót tesz a karrierjének, odakint is híresebb ??? lesz, de legalább nem egy gagyi filmmel.
2011. május 05. 15:09 #133
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 15:01)
Az ne jöjjön el soha, hogy ezek ketten egy filmben szerepelnek. Nem is tudom mit gondoljak, a szövegből nekem úgy jött le, hogy már fel is vették az anyagot.  unsure.gif Ma néztem fel éppen az IMDB lapjára és ez meg sem volt említve.
A filmgyártó cég brit  .. Egy olyan filmet képzelek el, mint a Gnomeo és Juliet volt, azt is telenyomták britekkel (volt egy két amerikai is benne), brit produkció. Mindenféle képpen jót tesz a karrierjének, odakint is híresebb ??? lesz, de legalább nem egy gagyi filmmel.

Igen, nekem is úgy jött le, hogy ez már kész van, de akkor hogy-hogy nem tudtunk róla hamarabb? blink.gif Egyébként ez szerintem is pozitívum, jót fog tenni a karrierjének amcsiban.
Amúgy ha szabad kérdeznem miért elleneznél egy közös productiont Daviddel és Salma Hayekkel?
2011. május 05. 15:29 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 15:09)
Igen, nekem is úgy jött le, hogy ez már kész van, de akkor hogy-hogy nem tudtunk róla hamarabb?  blink.gif Egyébként ez szerintem is pozitívum, jót fog tenni a karrierjének amcsiban.
Amúgy ha szabad kérdeznem miért elleneznél egy közös productiont Daviddel és Salma Hayekkel?

Nem látom magam előtt, egyszerűen nem megy. Persze ilyen lesz a Fright Night is. David soha nem fókuszált amerikai karrierre és mikor mesélt arról, hogy Eva Longoria kisasszony rálépett a yeti lábaira a nagy tűsarkaival az Emmyn, azt is megemlítette, hogy nem látja maga előtt, ő nagy hollywoodi színészekkel egy hollywoodi filmben. Idegesen röhögött, hogy 'nagynak kell lennie már a bajnak a brit filmiparban' vagy valami hasonlót mondott. Már pedig Salma túl híres egy brit produkciónak, szóval a kettő sehol sem stimmel.
Ha az audió fel van véve, akkor nincs mit tenni, max számíthatunk egy amerikai premierre oda meg vagy elmegy vagy nem, de talán meg sem lesz hívva. A Hogy neveld a sárkányodban is csak 5 percet volt (itt biztosan több)tehát nem volt főszereplő és nem is kérdezte soha senki erről a produkcióról, se egy interjú, semmi. Most talán. Ha el is tekintünk attól, hogy igaz-e a hír (még nem biztos) nekem gyanús, hogy egy tudóst formál meg. Anno azt terjesztették, hogy a Hulkban lesz a tudós de mindenki, akinek van két szeme, tudhatta hogy Davidnek még gyúrnia kellett volna a szerepre (értsd szó szerint). Elég már az okoskodó bolond zsenikből reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. május 05. 15:48 #135
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.05. 15:29)
Nem látom magam előtt, egyszerűen nem megy. Persze ilyen lesz a Fright Night is. David soha nem fókuszált amerikai karrierre és mikor mesélt arról, hogy Eva Longoria kisasszony rálépett a yeti lábaira a nagy tűsarkaival az Emmyn, azt is megemlítette, hogy nem látja maga előtt, ő nagy hollywoodi színészekkel egy hollywoodi filmben. Idegesen röhögött, hogy 'nagynak kell lennie már a bajnak a brit filmiparban' vagy valami hasonlót mondott. Már pedig Salma túl híres egy brit produkciónak, szóval a kettő sehol sem stimmel.
Ha az audió fel van véve, akkor nincs mit tenni, max számíthatunk egy amerikai premierre oda meg vagy elmegy vagy nem, de talán meg sem lesz hívva. A Hogy neveld a sárkányodban is csak 5 percet volt (itt biztosan több)tehát nem volt főszereplő és nem is kérdezte soha senki erről a produkcióról, se egy interjú, semmi. Most talán. Ha el is tekintünk attól, hogy igaz-e a hír (még nem biztos) nekem gyanús, hogy egy tudóst formál meg. Anno azt terjesztették, hogy a Hulkban lesz a tudós de mindenki, akinek van két szeme, tudhatta hogy Davidnek még gyúrnia kellett volna a szerepre (értsd szó szerint). Elég már az okoskodó bolond zsenikből  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Igazad van, valójában nekem sem állna össze a kép. Bár Salma Hayek szerintem egészen remek színésznő, és valószínűleg össze is tudnának hozni valami jót, de mégiscsak utópisztikusnak tűnik a gondolat. blink.gif
Na igen, David is megkapja a neki kijáró skatulyát, éppen a DW-nek köszönhetően, de azért még így is szerencsés színész. Tényleg sokféle karaktert eljátszhatott már eddig és elég sok színt megmutathatott magából. Ám ha kimenne amcsiba, biztos, hogy ráhúznák az őrült tudós sémát és lenne nemulass!
2011. május 05. 21:32 #136
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.05. 15:48)
Igazad van, valójában nekem sem állna össze a kép. Bár Salma Hayek szerintem egészen remek színésznő, és valószínűleg össze is tudnának hozni valami jót, de mégiscsak utópisztikusnak tűnik a gondolat.  blink.gif 
Na igen, David is megkapja a neki kijáró skatulyát, éppen a DW-nek köszönhetően, de azért még így is szerencsés színész. Tényleg sokféle karaktert eljátszhatott már eddig és elég sok színt megmutathatott magából. Ám ha kimenne amcsiba, biztos, hogy ráhúznák az őrült tudós sémát és lenne nemulass!

És a hír igaz, Márciusban felvette az audiót Imelda Stauntonnal blink.gif És ezt a fórumon lévő emberek tudták. Emlékszem is rá, hogy poénkodtak (emlékszem március 15 volt akkor) hogy milyen jó lenne kalóznak mondjuk egy animációs filmben. Oh, én hülye fear.gif Azt hittem csak poénkodnak. fear.gif Van hogy egy nap alatt 15 oldalt írnak, fene sem olvasgatja azt végig rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 06. 06:49 #137
- törölt felhasználó -    
Barátunk Charles Darwint fogja alakítani (tehát nem lesz kalóz). Most már érthető, hogy miért látták őket (DT, Imelda Staunton) együtt Londonban, audiót rögzíteni. És az is világos, hogy a google miért nem adott ki találat David nevére... Van egy cikk, amit még Márciusban megírtak, de hiába kerestél DT nevére, nem dobta ki találatnak, mert a cikk írója rosszul írta David nevét fear.gif Azt írta, David Tenant fear.gif
És fent van twitteren az egyik fejes csóka, aki ennél az animációs cégnél dolgozik, ez vele egy kis chat via twitter...

"did David Tennant visit the studio ? (sometimes it's not so good working from home!)"

PeteLordAardman
"Sorry, he did. The lovely Mr Tennant paid us all a visit. Much swooning was involved. Not me obviously. Too professional."
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 06. 07:01 #138
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Szóval Davidünk suttyomban ezt is bevállalta. Hát gratula annak a munkamániás, dilis fejének. thumbsup.gif Tulajdonképpen én szeressem az ilyesmit, szóval majd meglátjuk.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 06. 07:07 #139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.06. 07:01)
Szóval Davidünk suttyomban ezt is bevállalta. Hát gratula annak a munkamániás, dilis fejének.  thumbsup.gif Tulajdonképpen én szeressem az ilyesmit, szóval majd meglátjuk.

Én csak azt nem értem, hogy miért őt akarják mindenhová tudósnak betenni? Ehhez a projekthez is amerikai ügynök kellett, Davidet pedig Amerikában max a DW-ból ismerik, de abból is csak kevesen. MI van a hangjában, hogy csak tudósnak jó mindenhová? blink.gif

Ha már audió, barátunk felvett még valamit, egyelőre nem nyilatkoznak róla, állítólag BBC radio 4 és Sir ??? Derek Jacobi is részt vesz az audióban. David csippantja őt nagyon. Megosztotta vele azt a színházi díjat, amit még 2008-ban nyert és a DW forgatáson nem 'mert' rá mérgesen nézni. Csak a szemöldökét kellett volna felemelni és mérgesen nézni rá, ahelyett a forgatás előtt végig azt kérdezgette, hogy muszáj rá mérgesnek lennem, muszáj? rohog.gif _nevet.gif
2011. május 06. 07:11 #140
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 07:07)

Ha már audió, barátunk felvett még valamit, egyelőre nem nyilatkoznak róla, állítólag BBC radio 4 és Sir ??? Derek Jacobi is részt vesz az audióban. David csippantja őt nagyon. Megosztotta vele azt a színházi díjat, amit még 2008-ban nyert és a DW forgatáson nem 'mert' rá mérgesen nézni. Csak a szemöldökét kellett volna felemelni és mérgesen nézni rá, ahelyett a forgatás előtt végig azt kérdezgette, hogy muszáj rá mérgesnek lennem, muszáj?  rohog.gif  _nevet.gif

Ó, je! _nevet.gif _nevet.gif Ez David! Imádom az ilyen sztorikat! Teljesen feldobják a napomat. w00t.gif
100 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok