Starity

David Tennant 3

100 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 22. 13:16 #1361
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.22. 13:13)
Ó, ez édes!  rolleyes.gif  w00t.gif Mármint nem a csokira gondolok.  rohog.gif Egyébként én nem nevettelek ki, legfeljebb némileg mosolyogtam. Aranyos beszólás volt, nekem tetszett. 
Jut eszembe, ha már David szeme...hogy van barátunk szeme?

Még mindig fel van dagadva, nem jó. Hiába na, a színházi világítás biztosan nem tesz jót a szemének ..
2011. június 22. 13:29 #1362
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 13:16)
Még mindig fel van dagadva, nem jó. Hiába na, a színházi világítás biztosan nem tesz jót a szemének ..

Szegénykém. De hogy még ilyenkor se ad magának egy-két nap pihit. Most igazán ráférne. A szem betegség nem tréfa dolog, azt komolyan kell venni. Ha túlerőlteti, lehet ebből még súlyosabb gondja is. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 22. 13:33 #1363
- törölt felhasználó -    
Meghallgattam, sajnos nem elég hosszú de így is nagyon 'Davidy'. JO egyből rákérdezett, hogy milyen megint CT-tel együtt dolgozni és mit kell tudni a darabról. David szerint CT a mindenség alapja és ő a poénjaival csak kismiska CT-hez képest, a darab pedig egy új fajta feldolgozás. A szavak ugyanazok csak modernebb köntösbe öltöztetve. Elmesélte, hogy néz ki az öltözője (nincsenek rajta ablakok és vannak virágok az asztalon meg az egyik előtte abban a szobában pihenő színésznő vett egy képet és ott is hagyta). Nem tetszik neki a kép de nem akarja levenni a falról ezért virágokkal takarja el. rofl.gif

Nincs nála 'kupi', bögre, fogkefe és cupcake van az asztalon. Beszélt a színházi hangulatról. Minden nap 6.30-tól a színfalak mögött találkoznak és beszélgetnek kinek milyen napja volt stb stb és CT komolytalansága miatt (idézek) 'useless'. rofl.gif ilyen beszélgetésekben.

Jo ajánlgatott neki zenéket, letöltögetett 1-1 számot és azok (idézek) 'very punky' úgyhogy nem is vette meg az albumokat. Glasvegast hallgat minden nap a műsoridő előtt, Glastonbury fesztiválra nem megy majd mert színházozik.

Jön a Decoy Bride (pontos dátumot ő sem tudott mondani) és a Fright Night (idézek) 'some sort of hollywood blockbouster or something' ezt promótálni szeretne menni Jo-hoz egy későbbi műsorba.

Legalább ennyi hasznunk lesz az FN-ből .. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Grace Benning
2011. június 22. 14:19 #1364
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
5 lett a logikám... biggrin.gif biggrin.gif
már csak 3 vizsga van hátra, és bele vetem magam a Brotherhood-ba biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 22. 14:22 #1365
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.22. 14:19)
5 lett a logikám... biggrin.gif  biggrin.gif 
már csak 3 vizsga van hátra, és bele vetem magam a Brotherhood-ba biggrin.gif

Gratulálok thumbsup.gif

Brotherhood? Láttad a Case Historiest, amit ajánlgattam nektek a britsorin? Készülj fel a harapós Jason Isaacs-re (és ezt szó szerint mondom rohog.gif )
2011. június 22. 14:35 #1366
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 14:22)
Gratulálok  thumbsup.gif 
Brotherhood? Láttad a Case Historiest, amit ajánlgattam nektek a britsorin? Készülj fel a harapós Jason Isaacs-re (és ezt szó szerint mondom  rohog.gif )

Nem még nem láttam, lassan már nem lesz indok, de nincs hozzá felirat... pedig azt megakarom nézni, nagyon ígéretesnek tűnik biggrin.gif
2011. június 22. 15:42 #1367
- törölt felhasználó -    
Barátunkat tegnap látták a BBC Radio 1 épületénél biggrin.gif A tegnapi interjú telefonos rögzített lehetett, tehát barátunk felvett előre valami interjút biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 22. 15:50 #1368
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 13:33)

Jo ajánlgatott neki zenéket, letöltögetett 1-1 számot és azok (idézek) 'very punky' úgyhogy nem is vette meg az albumokat. Glasvegast hallgat minden nap a műsoridő előtt, Glastonbury fesztiválra nem megy majd mert színházozik.

Letöltöttem azt az albumot amit hallgat. Tetszik. asszem a többi albumuk is jön a gépre nem sokára biggrin.gif
2011. június 22. 15:51 #1369
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 15:42)
Barátunkat tegnap látták a BBC Radio 1 épületénél  biggrin.gif A tegnapi interjú telefonos rögzített lehetett, tehát barátunk felvett előre valami interjút  biggrin.gif  thumbsup.gif

Ez most nekem nem egészen tiszta... unsure.gif
2011. június 22. 15:53 #1370
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.22. 15:50)
Letöltöttem azt az albumot amit hallgat. Tetszik. asszem a többi albumuk is jön a gépre nem sokára biggrin.gif

A Glasvegas hatalmas!!! Én már egy éve hallgatom őket és szerintem Sally is szeretné, az ő ízlése hasonlít az enyémre. Akkor ha nálad is bejön, akkor már 4??? ember van (Daviddel együtt) akinek 'gyere be' a csapat/album thumbsup.gif

Faxomnak sem kell Justin Bieber vagy Fogkrém Tomi, hallgassatok Glasvegast wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 22. 16:02 #1371
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.22. 15:51)
Ez most nekem nem egészen tiszta... unsure.gif

Ez az interjú a BBC Radio 2-n ment le, de az egyes épületnél látták többen (BBC 1-es radio épület 2 emeletes, a BBC Radio 1 van az első emeleten, a BBC Radio 2 a második emeleten). Ez a tegnapi interjú telefonos volt tehát nem az épületben vette fel, de ott volt, többen látták őt arra felé.
Végre megint beindul az élet. Interjúk és műsorok hada.

http://media.tumblr.com/tumblr_ln68d4NOAK1qabhqb.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_ln68lxzmaI1qabhqb.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 22. 16:05 #1372
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 16:02)
Ez az interjú a BBC Radio 2-n ment le, de az egyes épületnél látták többen (BBC 1-es radio épület 2 emeletes, a BBC Radio 1 van az első emeleten, a BBC Radio 2 a második emeleten). Ez a tegnapi interjú telefonos volt tehát nem az épületben vette fel, de ott volt, többen látták őt arra felé. 
Végre megint beindul az élet. Interjúk és műsorok hada. 
http://media.tumblr.com/tumblr_ln68d4NOAK1qabhqb.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_ln68lxzmaI1qabhqb.gif

Szóval bent volt a Radio 1-nél miközben telefonon beszélt a Radio 2-vel ami egy emelettel feljebb volt nála biggrin.gif
2011. június 22. 16:05 #1373
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Aham! Most már értem! Köcce! thumbsup.gif
Na, mit tudsz, amit mi nem? Milyen új projektek?
2011. június 22. 16:20 #1374
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 15:53)
A Glasvegas hatalmas!!! Én már egy éve hallgatom őket és szerintem Sally is szeretné, az ő ízlése hasonlít az enyémre. Akkor ha nálad is bejön, akkor már 4??? ember van (Daviddel együtt) akinek 'gyere be' a csapat/album  thumbsup.gif 
Faxomnak sem kell Justin Bieber vagy Fogkrém Tomi, hallgassatok Glasvegast  wink.gif

Olyan U2-ba oltott Manic streat preachers hatása van, tetszik, és szerencsére nincs benne gépzene mint a MSP-ben

És hát nekem a szívem csücske a U2. Ott ülnek a csücskömön a U2-s srácok és Daviddel beszélgetnek wub.gif biggrin.gif
2011. június 22. 16:30 #1375
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.22. 16:05)
Aham! Most már értem! Köcce!  thumbsup.gif 
Na, mit tudsz, amit mi nem? Milyen új projektek?

Honnan szeded, hogy tudok valamit, amit ti nem? unsure.gif LOL
*Kidding*

Igen, van valami új projekt a zsebben! biggrin.gif Olvastam a bizonyos fórumon, hogy Davidnek egy évre előre van már terv blink.gif Hiába kósoltgatjuk a fószert (forrás), nem hajlandó bővebb részleteket elárulni. Már felajánlottam neki egy tányér rakott zöldbabot (UK-ban lakik), a szomszéd ripacsot, egy DW-s posztert ami neki nincs meg de nem lehet megtörni. rohog.gif
És továbbra sem világos előttem, hogy mit keresett a Red film forgatásán. Az böki a csőröm leginkább, hogy magáról a filmről sem találok semmit. Valami szupertitkos projekt lehet, mert még a forrás sincs tisztában a dolgokkal és ha kigooglezod a Red filmet, a 2010-es Helen Mirren/Bruce Willis filmet dobja ki találatnak. Mindenki rázzan a fejét meg kussol. Ez böki a csőröm, a többit nem tudom de nem is érdekel, most még .. biggrin.gif Sem hogy comedy vagy drama, ki, mikor, hol, merről hány m .. semmi dry.gif
2011. június 22. 19:55 #1376
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 15:53)
A Glasvegas hatalmas!!! Én már egy éve hallgatom őket és szerintem Sally is szeretné, az ő ízlése hasonlít az enyémre. Akkor ha nálad is bejön, akkor már 4??? ember van (Daviddel együtt) akinek 'gyere be' a csapat/album  thumbsup.gif 
Faxomnak sem kell Justin Bieber vagy Fogkrém Tomi, hallgassatok Glasvegast  wink.gif

rohog.gif Sallynek is bejövős, bár ő nem nagyon tudott mit leszedni anno, mert nem talált - működőt - sehol. De ha ez új, akkor még biztos lesz valami róla. rolleyes.gif Én abszolút Fratellis és Pogues fanatikus vagyok amúgy, hallgassátok őket is. rohog.gif rock.gif
2011. június 22. 20:42 #1377
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.22. 19:55)
rohog.gif Sallynek is bejövős, bár ő nem nagyon tudott mit leszedni anno, mert nem talált - működőt - sehol. De ha ez új, akkor még biztos lesz valami róla. rolleyes.gif Én abszolút Fratellis és Pogues fanatikus vagyok amúgy, hallgassátok őket is. rohog.gif rock.gif

2-3 éve azt mondtam volna hogy Pogues, akkor voltam nagyon rákattanva pl: a Dubliners-re, de most inkább a Fratellis tetszik.
Nekem most az új kedvencem a Brooks & Dunn nyilván akkor szerettem meg őket miután megtartották a búcsúkoncertjüket.. kereken egy hónappal utána akadtam rájuk. Van mikor Murphy-t egy kanál vízben tudnám megfolytani reklamalo.gif
2011. június 22. 20:48 #1378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.22. 20:42)
most inkább a Fratellis tetszik.

Úgy tűnik ebben a topicban nem csak a Davidness fertőző _nevet.gif

Már a Glasvegas is feloszlott egyszer de úgy tűnik megint összeálltak biggrin.gif A Fratellis pedig felbomlott és soha nem lesznek már újra amit nagyon bánok sad.gif Amit még Daviddel közös kedvencet hallgatunk az a The Wombats, Proclaimers és a Florence and the Machine. A The Housemartins-t és Lilly Alen-t viszont nem tudom hová tenni think.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 22. 20:50 #1379
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.22. 20:48)
Úgy tűnik ebben a topicban nem csak a Davidness fertőző  _nevet.gif 
Már a Glasvegas is feloszlott egyszer de úgy tűnik megint összeálltak  biggrin.gif A Fratellis pedig felbomlott és soha nem lesznek már újra amit nagyon bánok  sad.gif Amit még Daviddel közös kedvencet hallgatunk az a The Wombats, Proclaimers és a Florence and the Machine. A The Housemartins-t és Lilly Alen-t viszont nem tudom hová tenni think.gif

A Proclaimers-t én is szeretem, a többit majd később megnézem milyen.
Nem fog már az agyam..
2011. június 22. 21:21 #1380
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.22. 20:50)
A Proclaimers-t én is szeretem, a többit majd később megnézem milyen. 
Nem fog már az agyam..

AKkor dőlj hátra és relaxálj, míg a Doki vetkőzik neked rohog.gif spiteful.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ln7fgdSkux1qfkaqso1_400.jpg

http://doctorwho.sonicbiro.co.uk/gallery/albums/userpics/Smith_and_Jones_909.JPG

és

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ugye ezt most nem gondoltad komolyan? biggrin.gif A Doki nem vetkőzik, Gallifreyn ilyet nem szokás csinálni és az sem teszi, aki onnan jön tongue.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, Grace Benning, EsmeCrowfoot
100 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok