Idézet (kericske @ 2011.06.21. 12:41)
tudom, hogy ez nem Doctor Who fórum, de idegesít ezért megosztom veletek
A szinkronizált sorozatot ha nézzük:
A Stolen earth részben amikor újra találkozik a Doktor Rose-al, magázódnak. Tudtam, hogy furcsa ez nekem ,ezért visszanéztem a 2-ik évadot és ott tegeződnek.
(tudom, tudom, hogy angolul kell nézni, de nekem az nem megy annyira:)
Mi a frászkarika csudájáért nem lehet az ilyen dolgokra figyelni a szinkronizálás során???
no most már, hogy kidühöngtem magam, megyek és tanulok tovább, és tovább és tovább

A Doki elméletileg mindenkit magáz. Ő a Doki, tudja, hogy mennyivel az emberi jónép felett helyezkedik el azon a bizonyos létrán, így úgymond megtiszteli az embereket. Az első és második évad szinkronizálásáról ne is beszéljünk. A második évad alapból rossz, de a tegeződéssel tisztára olyan lett a műsor, mintha Disney csatornára készült volna. Mintha egy 35 éves valaki időutazónak képzelné magát és Rose-zal együtt rózsaszín felhőkön ugrálva mentik meg a világot levegőbe rajzolt grafit segítségével

Az útitársaknak is magáznia kellene a Dokit. Régebben is úgy volt, hogy az útitárs fiatalabb, mint a Doki ezért ott még működött a dolog, de most már ha akarnánk se működne a dolog. Amy ne magázza a Doktort. Akkor még figyeltek arra, hogy idősebb színész alakítsa a Dokit, most már nem

és betesznek mellé egy fiatal valakit, kóstolgatják egymást, aztán semmi.