Starity

David Tennant 3

100 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 17. 18:42 #1261
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 17:15)
Vicces. És olyan rosszul éreztem magam, hogy kiröhögtem, mikor Benny Hillnek meg Mr. Bean-nek titulálták. Ez a film mélyebb tartalmat takar, minthogy Richard elmegy Barbara után Hollywoodba és a film végén megkapja a csajt ... De sokan persze ezt sem veszik észre. Pár óra repülővel és mégis mennyire más az emberek viselkedése, értékrendje? Ez egyébként egy kicsit szatírikus darab is lett, konkrétan arra gondolok, nem kell minden hollywoodi színésznőnek lefeküdni a producerrel, hogy megkapja a szerepet. 
Nem mellesleg szerintem Richard jogosan volt féltékeny és Barbara túlreagálta a helyzeteket. Nem azért mondom, mert DT fan vagyok és muszáj lenne pozitívat mondanom a karakterről/filmről, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy Richard egy forrófejű gyerekes férfi, Barbara pedig egy törtető csitri. 
Nem árt, ha az ember megtalálja a balance-ot a munka/álmok és a magánélet között, de ennyire azért nem kellett volna komolyan venni. Másnak is vannak álmai és az élet sem olyan mindig, amilyennek szeretnénk. Lehet harcolni az álmainkért, nem arról van szó, de nem ilyen áron. Eszem megáll. Hozzámegyek valakihez utána a volt pasim felhív, hogy feküdjek le vele és megkapom a szerepet. A pasimnak nem tetszik, féltékeny és még ráteszek egy lapáttal hogy azt mondom, talán megteszem talán nem. Nem Richardot akarom védeni, de hogy lehet valaki ennyire szívtelen törtető csitri? 
Richard karakterében az tetszik, hogy olyan, mint álmaim pasija volt. Lovagias és szerény, aranyos és kedves. Bár némileg papucs, sőt. Igazi papucs. Én Richard helyében már kezdetek kezdetén ott hagytam volna  a hülye csajt a fenébe  unsure.gif  rolleyes.gif

Az tetszett meg, hogy fogta magát, hátrahagyott mindent ami a kialakult élete volt, és elment egy vadidegen világba, hogy megkeressen egy lányt akitől kapott egy csókot. wub.gif És mindezt nem nagy dérrel dúrral, csak csendesen, de eltökélten tette. És képes volt alkalmazkodni, tudott új barátokat találni, és nem adta fel, hiába utasították el. A vége felé azt gondoltam, hogy az a lány meg sem érdemli ezt a pasit.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 17. 19:31 #1262
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 18:42)
Az tetszett meg, hogy fogta magát, hátrahagyott mindent ami a kialakult élete volt, és elment egy vadidegen világba, hogy megkeressen egy lányt akitől kapott egy csókot. wub.gif  És mindezt nem nagy dérrel dúrral, csak csendesen, de eltökélten tette. És képes volt alkalmazkodni, tudott új barátokat találni, és nem adta fel, hiába utasították el. A vége felé azt gondoltam, hogy az a lány meg sem érdemli ezt a pasit.

Totally. Richard törte magát állandóan Barbara pedig mit adott bele a kapcsolatba? Hogy Patterson ajánlatát nem fogadta el? Wow, ez igen, hasra ne essek már ettől. Én annyira sajnáltam Richardot, mikor Barbara a fejéhez vágta, hogy szívesen meg..ta volna Pattersont, ha utána megkapta volna a szerepet de mégsem tette meg. Nem elég, hogy csapot papot otthagy a lányért, az meg ilyeneket mond neki. Barbara nem érdemelte meg ezt a pasit. 110.gif

És van egy kedvenc jelenetem még, ezt inkább a fangörl oldalam mondatja velem. rohog.gif Meg nem tudom mondani, hogy miért. I swear on fish and custard, hogy fogalmam sincs miért de ettől felmegy a testhőmérsékletem blush.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Secret%20Smile/without%20map/jjj.png

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Secret%20Smile/without%20map/Kpernykp-3.png

(benne maradt az egér a második képen, bocs blush.gif )
3 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, kericske
2011. június 17. 19:37 #1263
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Most olvastam FB-n, hogy van petíció arra, hogy David vigye a fáklyát az olimpiai játékokra..Vannak elme roggyant emberek
2011. június 17. 20:38 #1264
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Sziasztok!

Egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy hogyan kell profilképet beállítani? blush.gif

köszi
2011. június 17. 20:39 #1265
kericske
kericske

már megtaláltam:) blush.gif
2011. június 17. 20:50 #1266
kericske
kericske

Sunyi!
Ez avatárom az a kép ami az egyik kedvencem a DW-hez kapcsolódóan, pont az a hangulat,amit beszéltünk a Doomsday-el, és a The end of time-hoz kapcsolódóan smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 17. 21:07 #1267
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 19:31)

És van egy kedvenc jelenetem még, ezt inkább a fangörl oldalam mondatja velem.  rohog.gif Meg nem tudom mondani, hogy miért. I swear on fish and custard, hogy fogalmam sincs miért de ettől felmegy a testhőmérsékletem  blush.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Secret%20Smile/without%20map/jjj.png
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Secret%20Smile/without%20map/Kpernykp-3.png
(benne maradt az egér a második képen, bocs  blush.gif )

Ez egy igazi romantikus pillanat. Melyik pasi mulasztja el a filmet csak azért, hogy a félhomályban egy lány arcában gyönyörködjön? Óhh te szentséges péntek este smileeee.gif
2011. június 17. 21:09 #1268
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.17. 19:37)
Most olvastam FB-n, hogy van petíció arra, hogy David vigye a fáklyát az olimpiai játékokra..Vannak elme roggyant emberek

Mondjuk a futással biztos nem lenne gondja _nevet.gif w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 17. 23:50 #1269
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 21:09)
Mondjuk a futással biztos nem lenne gondja  _nevet.gif  w00t.gif

Hát futni azt mindenképpen tud az biztos... biggrin.gif biggrin.gif

Jaj még nem láttam az LA without map-et, itt fájdítjátok kicsi szívem.. egyre jobban meg akarom nézni..
2011. június 18. 00:02 #1270
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.17. 23:50)
Hát futni azt mindenképpen tud az biztos... biggrin.gif  biggrin.gif 
Jaj még nem láttam az LA without map-et, itt fájdítjátok kicsi szívem.. egyre jobban meg akarom nézni..

Na de kérlek, mi tart vissza? Még van vizsgád? Nekem már vakáció van thumbsup.gif 18 éve nem volt benne részem, de most épp munkanélküli is vagyok beer.gif
2011. június 18. 02:55 #1271
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Nahát az Army of ghostsban, most fedeztem fel, hogy játszik Freema Agyeman. Mindig gyanús volt, meg a hangja is, de mindig elfelejtettem megnézni a végén a stáblistán. Mentségemre szolgáljon, hogy baromi rossz az arcmemóriám, sokszor vagyok úgy, hogy ismerem, ismerem, de honnan w00t.gif mindig van új a nap alatt biggrin.gif
2011. június 18. 08:24 #1272
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.18. 00:02)
Na de kérlek, mi tart vissza? Még van vizsgád? Nekem már vakáció van  thumbsup.gif  18 éve nem volt benne részem, de most épp munkanélküli is vagyok  beer.gif

igen még van 4 vizsgám, kicsit széthúztam őket hogy rendesen tudjak készülni rájuk...27én lesz az utolsó, ha mindenigaz
Meg egyébként nem találtam még hozzá feliratot sem..
2011. június 18. 09:12 #1273
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.18. 08:24)
igen még van 4 vizsgám, kicsit széthúztam őket hogy rendesen tudjak készülni rájuk...27én lesz az utolsó, ha mindenigaz
Meg egyébként nem találtam még hozzá feliratot sem..

Szerintem ahhoz egyelőre nem is fogsz találni. De viszonylag jól érthető úgy is. Én azt mondom, annyi pihenés jár , nézd csak meg biggrin.gif
2011. június 18. 13:00 #1274
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 21:07)
Ez egy igazi romantikus pillanat. Melyik pasi mulasztja el a filmet csak azért, hogy a félhomályban egy lány arcában gyönyörködjön? Óhh te szentséges péntek este smileeee.gif

Elbeszéltünk egymás mellett. Én arra gondoltam, hogy van valami a profiljában... Nem sok színészről mondható el ez, megfog a profiljuk. Olyan .. jó vagy nemtudom rohog.gif Imádom Davidet nézni oldalról, na. Erőteljes állkapcsa lehet és szája meg a szeme blush.gif Plusz az a tekintet. Égnék mint a Reichstag, ha engem is így fel akarna falni a szemeivel blush.gif

Oké, gondolom, hogy ebből senki nem értette meg a lényeget, szerintem ennél jobban nem tudom kifejezni amit mondani szeretnék szóval veszett fejsze nyele, hagyjuk. rohog.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: kericske, Sunyi, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 18. 20:54 #1275
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.18. 13:00)
Elbeszéltünk egymás mellett. Én arra gondoltam, hogy van valami a profiljában... Nem sok színészről mondható el ez, megfog a profiljuk. Olyan .. jó vagy nemtudom  rohog.gif Imádom Davidet nézni oldalról, na. Erőteljes állkapcsa lehet és szája meg a szeme  blush.gif Plusz az a tekintet. Égnék mint a Reichstag, ha engem is így fel akarna falni a szemeivel  blush.gif 
Oké, gondolom, hogy ebből senki nem értette meg a lényeget, szerintem ennél jobban nem tudom kifejezni amit mondani szeretnék szóval veszett fejsze nyele, hagyjuk.  rohog.gif  biggrin.gif

Valóban másra gondoltunk smileeee.gif de mostmár értem mire céloztál biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 19. 08:41 #1276
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Ma Davideset álmodtam. Ő volt az irodalom tanárom, önkéntesként szellemileg fogyatékos gyerekeknél segített, és nekem oda kellett mennem mert a jegyemmel valami gond volt. Szóval megkerestem, de pont nem ért rá és megkért, hogy egy kicsit segítsek a gyerekekkel mert elhavazódtak. Szóval segítettem és egy Alíza nevű lány ragaszkodott hozzám. Ekkor David megkérte, hogy hozzak ki neki valamit az irodából. Bementem, de utánfutóm akadt, a kislány nem akarta elengedni a pólóm. Kerestem minden fele a 100%-os alkoholt amit David kért, de nem találtam (bár fogalmam sincs miért kellett neki). Letelepedtem az iroda egyik sarkában és labdáztam a kölyökkel. Egy csomó ember odajött, mert a kislány eddig nem csinált semmit, bezárkozott volt. 3 óra múlva az anyja érte jött, az egy hárpia volt. szóval odaadtam neki a kölököt, ő meg teljesen felháborodottan kérdezte a gyerek számát, én meg nem tudtam. Egy jó nagy hegyi beszédet kaptam, hogy milyen felelőtlen vagyok hogy még a lánya számát sem tudom. Én meg közöltem vele, hogy bocs hogy a nevén szólítottam a gyereket és nem egy számon. Akkor betelt nálam a pumpa szóltam a személyzetnek, hogy elmegyek mert David elment valahova megint dolgozni - hova máshova - és nem várom meg míg visszajön. Ekkor hatalmas mosollyal az arcán megjelent wub.gif , én meg fölébredtem.. ohmy.gif ohmy.gif jellemző
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 19. 09:18 #1277
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Itt egy kép tegnapról. Egy kicsit még be van dagadva a szeme nem??
http://27.media.tumblr.com/tumblr_ln0ijryjOI1qc05q0o1_500.jpg
2011. június 19. 10:26 #1278
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.19. 08:41)
Ma Davideset álmodtam. Ő volt az irodalom tanárom, önkéntesként szellemileg fogyatékos gyerekeknél segített, és nekem oda kellett mennem mert a jegyemmel valami gond volt. Szóval megkerestem, de pont nem ért rá és megkért, hogy egy kicsit segítsek a gyerekekkel mert elhavazódtak. Szóval segítettem és egy Alíza nevű lány ragaszkodott hozzám. Ekkor David megkérte, hogy hozzak ki neki valamit az irodából. Bementem, de utánfutóm akadt, a kislány nem akarta elengedni a pólóm. Kerestem minden fele a 100%-os alkoholt amit David kért, de nem találtam (bár fogalmam sincs miért kellett neki). Letelepedtem az iroda egyik sarkában és labdáztam a kölyökkel. Egy csomó ember odajött, mert a kislány eddig nem csinált semmit, bezárkozott volt. 3 óra múlva az anyja érte jött, az egy hárpia volt. szóval odaadtam neki a kölököt, ő meg teljesen felháborodottan kérdezte a gyerek számát, én meg nem tudtam. Egy jó nagy hegyi beszédet kaptam, hogy milyen felelőtlen vagyok hogy még a lánya számát sem tudom. Én meg közöltem vele, hogy bocs hogy a nevén szólítottam a gyereket és nem egy számon. Akkor betelt nálam a pumpa szóltam a személyzetnek, hogy elmegyek mert David elment valahova megint dolgozni - hova máshova - és nem várom meg míg visszajön. Ekkor hatalmas mosollyal az arcán megjelent wub.gif , én meg fölébredtem.. ohmy.gif  ohmy.gif jellemző

Hát ez ... nagyon random, de van ilyen... Én azt hiszem tudom mire kellett neki a pia. Inni. rohog.gif Ezután a válasz után, amire egyikőtök sem számított (nyilván rohog.gif ) elmondom, hogy David skót létére nagyon könnyen berúg. Szeret inni főleg a whsikey-t de annyit nem szokott inni, hogy ne tudjon magáról. Csak vedel és oldódik az alkoholban. Egyszer David azt mondta, hogy 2 pohár tömény után 'bárkié leszek'. rohog.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.19. 09:18)
Itt egy kép tegnapról. Egy kicsit még be van dagadva a szeme nem??

Be is lesz még. Hetekig.
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 19. 10:49 #1279
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.19. 10:26)
Hát ez ... nagyon random, de van ilyen... Én azt hiszem tudom mire kellett neki a pia. Inni.  rohog.gif Ezután a válasz után, amire egyikőtök sem számított (nyilván  rohog.gif ) elmondom, hogy David skót létére nagyon könnyen berúg. Szeret inni főleg a whsikey-t de annyit nem szokott inni, hogy ne tudjon magáról. Csak vedel és oldódik az alkoholban. Egyszer David azt mondta, hogy 2 pohár tömény után 'bárkié leszek'.  rohog.gif 
Be is lesz még. Hetekig.

Nem hiszem hogy 100%-os alkoholt akarna inni, az inkább ilyen lemosó bisz-basz.
Egyébként én is a whiskey-t szeretem w00t.gif meg a Baileys-t
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 19. 13:00 #1280
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.19. 10:49)
Nem hiszem  hogy 100%-os alkoholt akarna inni, az inkább ilyen lemosó bisz-basz.
Egyébként én is a whiskey-t szeretem w00t.gif meg a Baileys-t

Akkor már meg van hogy mit adj neki ajándékba biggrin.gif Van egy kedvenc skót whiskey-je de nem emlékszem pontosan megyik. Szerintem L-el kezdődik de nem vagyok benne biztos.

David részt vett a The Itch of the Golden Nit című animációs film szinkronizálásában. A történet és a rajzok a gyerekek által készültek. Idézek a cikkből.

" As David Tennant joked when recording his two cameos: 'Are these kids on drugs?’ "

A mese megjelenik mozikban és a BBC-n is, július 2-án (de egyenlőre ez not confirmed)
100 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok