Starity

David Tennant 3

100 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 17. 09:52 #1241
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
És itt most kiderült, hogy az én 23 évemmel mégsem nevezném magam érettnek biggrin.gif[/quote]

hűha, de öreg vagyok rolleyes.gif (29)
2011. június 17. 10:04 #1242
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 09:42)
Cool.  cool.gif  Akkor már ketten lennénk a moziteremben. Tök jó, ha mind megyünk, ec pec kimehetsz módszerrel választhatunk magunknak helyet, ahová le tudunk ülni, akár fekve is nézhetjük  biggrin.gif Megnézzük magyarul, mielőtt belépünk az ajtón mind kaptok egy fülhallgatót, teelfonra átküldöm nektek az addigra régen kijött film eredeti szinkronját MP3-ban és azt hallgatjátok miközben nézzük a filmet. Így jó?  biggrin.gif  rohog.gif 
És itt most kiderült, hogy az én 23 évemmel mégsem nevezném magam érettnek  biggrin.gif

88 egy jó évjárat thumbsup.gif biggrin.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. június 17. 10:38 #1243
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Sally is vidéki, ám szívesen felmenne a fővárosba bitchfestelni egy moziba. rohog.gif Szóval részemről is oké lenne.
Hmm. Én magam is 88-as volnék. tongue.gif Majdnem 87-es lettem, de megúsztam. rohog.gif
DW találkozó sem hangzik rosszul amúgy, de részemről az jelenleg nem olyan valószínű. unsure.gif
2011. június 17. 11:24 #1244
- törölt felhasználó -    
Én is vidéki vagyok de szívesen felmennék ha lesz belőle valami. Amúgy nagy a csönd a film körül... Szerintem körbeszaglászom egy kicsit..

Addig pedig .. look what I've just found biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmx37kfo411qaiueho1_500.jpg

drool.gif

Apropó, ezen az oldalon még nincs is Brendan... blink.gif Éreztem én, hogy valami nincs rendben és hiányzik az életemből rohog.gif

http://img403.imageshack.us/img403/5440/dtss3.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 12:01 #1245
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Akkor azt hiszem én vagyok a legvénebb tyúk a magam 36 és fél évével _nevet.gif
Nos ígérni nem tudok, csak annyit, hogy ha bejön a DB, és a pillanatnyi helyzetem engedi, akkor én szívesen nézem meg Pesten veletek. Bár 200km, de nemrég költöztem ide, és úgyis járok fel néha látogatóba, úgyhogy nem lehetetlen.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 17. 12:06 #1246
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 12:01)
hogy ha bejön a DB

Vagy nem. Huh gyerek, there's something rotten in the state of Isle Man .. blink.gif A cég elvesztett Ł600.000-nyi pénzt amit terjesztésre és promócióra kaptak sad.gif
2011. június 17. 12:23 #1247
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 12:06)
Vagy nem. Huh gyerek, there's something rotten in the state of Isle Man ..  blink.gif A cég elvesztett Ł600.000-nyi pénzt amit terjesztésre és promócióra kaptak  sad.gif

Szóval nem lesz BD nálunk? blink.gif
2011. június 17. 12:29 #1248
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 12:06)
Vagy nem. Huh gyerek, there's something rotten in the state of Isle Man ..  blink.gif A cég elvesztett Ł600.000-nyi pénzt amit terjesztésre és promócióra kaptak  sad.gif

Elvesztette? A francba, hogy nem én találtam meg rohog.gif De most komolyan, hogy van ez?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. június 17. 12:49 #1249
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.17. 12:23)
Szóval nem lesz BD nálunk?  blink.gif

A helyzet jelenlegi állása szerint hálát adhatunk Istennek, ha egyáltalán lemegy a mozikban és DVD lesz belőle legalább az UK-ban 110.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 12:29)
Elvesztette? A francba, hogy nem én találtam meg  rohog.gif De most komolyan, hogy van ez?

Keresgéltem egy kicsit és ezt találtam. Tehát a forrás sem jól értelmezte a cikket (ő mindennek csak a pénzügyi oldalát látja, nem kifejezetten DT fan, inkább DW és néha osztja az észt, ha megtud valamit). Tehát a probléma ott van, hogy több millió Ł-ot vesztettek az elmúlt években és a Decoy Bride meg egy másik film óta Ł600.000 úszott el, amit VALÓSZÍNŰLEG el tudtak volna használni. Hogy hová tűnt? Nos, el. Ez nem kielégítő válasz, tudom én, de ilyen a filmipar, ők ráadásul nem is nagyok, hanem kicsik. Rengeteg film forog az Isle of Man-en de néhány nem hozta be az árát, elbukták a pénzt, amit forgatásokba akartak ölni, kaptak támogatást, abból meg lett a forgatás de az új kormány megvonta a támogatás egy részét (NEM CSAK TŐLÜK) így a forgatás le van tudva, de nincs pénz terjeszteni és a jogokra. A DB-nál pedig nabaxdmeg helyzet van, mert már több ország benyújtotta rá az igényt. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 17. 13:28 #1250
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 12:49)
A helyzet jelenlegi állása szerint hálát adhatunk Istennek, ha egyáltalán lemegy a mozikban és DVD lesz belőle legalább az UK-ban  110.gif 
Keresgéltem egy kicsit és ezt találtam. Tehát a forrás sem jól értelmezte a cikket (ő mindennek csak a pénzügyi oldalát látja, nem kifejezetten DT fan, inkább DW és néha osztja az észt, ha megtud valamit). Tehát a probléma ott van, hogy több millió  Ł-ot vesztettek az elmúlt években és a Decoy Bride meg egy másik film óta Ł600.000 úszott el, amit VALÓSZÍNŰLEG el tudtak volna használni. Hogy hová tűnt? Nos, el. Ez nem kielégítő válasz, tudom én, de ilyen a filmipar, ők ráadásul nem is nagyok, hanem kicsik. Rengeteg film forog az Isle of Man-en de néhány nem hozta be az árát, elbukták a pénzt, amit forgatásokba akartak ölni, kaptak támogatást, abból meg lett a forgatás de az új kormány megvonta a támogatás egy részét (NEM CSAK TŐLÜK) így a forgatás le van tudva, de nincs pénz terjeszteni és a jogokra. A DB-nál pedig nabaxdmeg helyzet van, mert már több ország benyújtotta rá az igényt.  blink.gif

Khömm...ez tényleg nabaxmeg helyzet... blink.gif De hogy ez nekem milyen ismerős! Ha annyiszor állnék fél lábon, ahányszor ezt már átéltem! Én mindig mindenre csak várok, meg várok meg várok...
Csóresz David, bár gondolom ez a film nem annyira a szíve csücske. Vagy rosszul gondolom?
2011. június 17. 14:15 #1251
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.17. 13:28)
Khömm...ez tényleg nabaxmeg helyzet...  blink.gif De hogy ez nekem milyen ismerős! Ha annyiszor állnék fél lábon, ahányszor ezt már átéltem! Én mindig mindenre csak várok, meg várok meg várok... 
Csóresz David, bár gondolom ez a film nem annyira a szíve csücske. Vagy rosszul gondolom?

Szerintem David a háta közepére sem kívánta eleinte ezt a projektet, tekintettel arra, hogy 2007-től hozzá volt kapcsolva a neve. Nem hinném, hogy David nagy fanja lenne a romcom-oknak, valami vagy legyen romantikus film, vagy comedy de ne a kettő együtt blink.gif (ebben egyet értünk).

David szerint ez vicces, jó a forgatókönyv meg blah blah és mert Skóciában játszódik. Mikor volt az a videója, amiben a liba formájú vízibiciklit tekerte, mondta, hogy szereti Skóciát, imádja, és minden jó lehetőséget megragad, hogy ott forgasthasson. A szerep viszont pont jól jött, barátunk szeret sok féle filmben szerepelni, a Fright Night és a United mellé kellett valami .. más.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 14:18 #1252
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 14:15)
Szerintem David a háta közepére sem kívánta eleinte ezt a projektet, tekintettel arra, hogy 2007-től hozzá volt kapcsolva a neve. Nem hinném, hogy David nagy fanja lenne a romcom-oknak, valami vagy legyen romantikus film, vagy comedy de ne a kettő együtt  blink.gif (ebben egyet értünk).
David szerint ez vicces, jó a forgatókönyv meg blah blah és mert Skóciában játszódik. Mikor volt az a videója, amiben a liba formájú vízibiciklit tekerte, mondta, hogy szereti Skóciát, imádja, és minden jó lehetőséget megragad, hogy ott forgasthasson. A szerep viszont pont jól jött, barátunk szeret sok féle filmben szerepelni, a Fright Night és a United mellé kellett valami .. más.

Aha, szokásos random szöveg, hogy még csak véletlenül se kelljen elmondania, amit valójában gondol. dry.gif
2011. június 17. 14:35 #1253
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.17. 14:18)
Aha, szokásos random szöveg, hogy még csak véletlenül se kelljen elmondania, amit valójában gondol.  dry.gif

Aye. biggrin.gif Eleinte engem is idegesített, hogy sokat beszél de soha nem mond semmit. Utána megszoktam, elfogadtam és azokból táplálkozom, amit tudok róla. Nem szereti, de David ebben a műfajban is jó. Csinált már egyszer ilyet az L.A. without map-ben és jól csinálta. Richardot először csak sajnáltam mikor kiutazott L.A.-be de a film végére belezúgtam és ez a romcom lényege, hogy a nő belezúgjon a szerencsétlenül járt vag csúnya pasiba, a pasik meg irigykedjenek rá, hogy 'nédd mán de csúnya és milyen csaja van neki'. biggrin.gif

3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot, Sunyi
2011. június 17. 15:21 #1254
- törölt felhasználó -    
Hát mindjárt .. valaki szedjen össze a padlóról, ha kérhetem rohog.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmwzalAE2n1qahmy6o1_500.jpg

Csajozás a la Davey T megmondja, milyen szöveget írj egy társkereső újságba _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 17. 15:23 #1255
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 14:35)
Aye.  biggrin.gif Eleinte engem is idegesített, hogy sokat beszél de soha nem mond semmit. Utána megszoktam, elfogadtam és azokból táplálkozom, amit tudok róla. Nem szereti, de David ebben a műfajban is jó. Csinált már egyszer ilyet az L.A. without map-ben és jól csinálta. Richardot először csak sajnáltam mikor kiutazott L.A.-be de a film végére belezúgtam és ez a romcom lényege, hogy a nő belezúgjon a szerencsétlenül járt vag csúnya pasiba, a pasik meg irigykedjenek rá, hogy 'nédd mán de csúnya és milyen csaja van neki'.  biggrin.gif 

Amúgy ebben a filmben az a kedvencem, amikor süti a kolbászt vagy mit. Eszméletlenül pihent ötlet thumbsup.gif w00t.gif Én valahol szeretem a romcomokat, csak ne legyen túlzásba víve. És inkább több legyen a com, mint a rom biggrin.gif
Ha valaki rengeteget beszél, de sose tudod meg mit akar mondani... az az én férjem _nevet.gif Meg lehet szokni, én mondom. biggrin.gif Aztán a sok blablát összerakva, csak ki lehet hámozni valamit.
2011. június 17. 15:24 #1256
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 15:21)
Hát mindjárt .. valaki szedjen össze a padlóról, ha kérhetem  rohog.gif 
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmwzalAE2n1qahmy6o1_500.jpg
Csajozás a la Davey T megmondja, milyen szöveget írj egy társkereső újságba  _nevet.gif  _nevet.gif

Nagyon kemény.. w00t.gif
2011. június 17. 15:26 #1257
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 12:49)
A helyzet jelenlegi állása szerint hálát adhatunk Istennek, ha egyáltalán lemegy a mozikban és DVD lesz belőle legalább az UK-ban  110.gif 
Keresgéltem egy kicsit és ezt találtam. Tehát a forrás sem jól értelmezte a cikket (ő mindennek csak a pénzügyi oldalát látja, nem kifejezetten DT fan, inkább DW és néha osztja az észt, ha megtud valamit). Tehát a probléma ott van, hogy több millió  Ł-ot vesztettek az elmúlt években és a Decoy Bride meg egy másik film óta Ł600.000 úszott el, amit VALÓSZÍNŰLEG el tudtak volna használni. Hogy hová tűnt? Nos, el. Ez nem kielégítő válasz, tudom én, de ilyen a filmipar, ők ráadásul nem is nagyok, hanem kicsik. Rengeteg film forog az Isle of Man-en de néhány nem hozta be az árát, elbukták a pénzt, amit forgatásokba akartak ölni, kaptak támogatást, abból meg lett a forgatás de az új kormány megvonta a támogatás egy részét (NEM CSAK TŐLÜK) így a forgatás le van tudva, de nincs pénz terjeszteni és a jogokra. A DB-nál pedig nabaxdmeg helyzet van, mert már több ország benyújtotta rá az igényt.  blink.gif

Úgy látszik a filmipar nem csak nálunk zavaros biznisz ohmy.gif
2011. június 17. 15:57 #1258
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 15:23)
Amúgy ebben a filmben az a kedvencem, amikor süti a kolbászt vagy mit. Eszméletlenül pihent ötlet  thumbsup.gif  w00t.gif Én valahol szeretem a romcomokat, csak ne legyen túlzásba víve. És inkább több legyen a com, mint a rom  biggrin.gif 
Ha valaki rengeteget beszél, de sose tudod meg mit akar mondani... az az én férjem  _nevet.gif Meg lehet szokni, én mondom.  biggrin.gif  Aztán a sok blablát összerakva, csak ki lehet hámozni valamit.

Nekem az tetszett nagyon, amikor Richard bebújt a csomagtartóba, Barbara meg elvitte a kocsit lemosatni _nevet.gif _nevet.gif
A másik kedvencem pedig a jelenetek a hollywoodi producerrel aki megmondja mi kell Hollywoodnak egy jó forgatókönyvbe. Pénz, krimi, nők (lehetőleg leszbikusok). Ő pedig odament olyan ötletekkel, mintpl Robbie Williams-et nővé operálják meg John Bon Jovit elrabolják a dinoszauruszok rofl.gif Aztán megint tali van, ott meg előáll azzal az öltettel, hogy egy rock sztárt elrabol 2 leszbikus rajongója és pénzt követelnek érte, meg fenyegetnek, hogy szétlövik a fejét ha nem kapnak csekket rofl.gif
Mit meg nem adnék ha láthatnám ahogyan Bon Jovit dinoszauruszok elrabolják és viszik magukkal rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 17. 16:38 #1259
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 15:57)
Nekem az tetszett nagyon, amikor Richard bebújt a csomagtartóba, Barbara meg elvitte a kocsit lemosatni  _nevet.gif  _nevet.gif 
A másik kedvencem pedig a jelenetek a hollywoodi producerrel aki megmondja mi kell Hollywoodnak egy jó forgatókönyvbe. Pénz, krimi, nők (lehetőleg leszbikusok). Ő pedig odament olyan ötletekkel, mintpl Robbie Williams-et nővé operálják meg John Bon Jovit elrabolják a dinoszauruszok rofl.gif Aztán megint tali van, ott meg előáll azzal az öltettel, hogy egy rock sztárt elrabol 2 leszbikus rajongója és pénzt követelnek érte, meg fenyegetnek, hogy szétlövik a fejét ha nem kapnak csekket rofl.gif 
Mit meg nem adnék ha láthatnám ahogyan Bon Jovit dinoszauruszok elrabolják és viszik magukkal  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Igen az a másik kedvencem, mármint a kocsimosós mindkettőn visítva röhögtem rohog.gif _nevet.gif
2011. június 17. 17:15 #1260
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.17. 16:38)
Igen az a másik kedvencem, mármint a kocsimosós mindkettőn visítva röhögtem  rohog.gif  _nevet.gif

Vicces. És olyan rosszul éreztem magam, hogy kiröhögtem, mikor Benny Hillnek meg Mr. Bean-nek titulálták. Ez a film mélyebb tartalmat takar, minthogy Richard elmegy Barbara után Hollywoodba és a film végén megkapja a csajt ... De sokan persze ezt sem veszik észre. Pár óra repülővel és mégis mennyire más az emberek viselkedése, értékrendje? Ez egyébként egy kicsit szatírikus darab is lett, konkrétan arra gondolok, nem kell minden hollywoodi színésznőnek lefeküdni a producerrel, hogy megkapja a szerepet.
Nem mellesleg szerintem Richard jogosan volt féltékeny és Barbara túlreagálta a helyzeteket. Nem azért mondom, mert DT fan vagyok és muszáj lenne pozitívat mondanom a karakterről/filmről, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy Richard egy forrófejű gyerekes férfi, Barbara pedig egy törtető csitri.

Nem árt, ha az ember megtalálja a balance-ot a munka/álmok és a magánélet között, de ennyire azért nem kellett volna komolyan venni. Másnak is vannak álmai és az élet sem olyan mindig, amilyennek szeretnénk. Lehet harcolni az álmainkért, nem arról van szó, de nem ilyen áron. Eszem megáll. Hozzámegyek valakihez utána a volt pasim felhív, hogy feküdjek le vele és megkapom a szerepet. A pasimnak nem tetszik, féltékeny és még ráteszek egy lapáttal hogy azt mondom, talán megteszem talán nem. Nem Richardot akarom védeni, de hogy lehet valaki ennyire szívtelen törtető csitri?

Richard karakterében az tetszik, hogy olyan, mint álmaim pasija volt. Lovagias és szerény, aranyos és kedves. Bár némileg papucs, sőt. Igazi papucs. Én Richard helyében már kezdetek kezdetén ott hagytam volna a hülye csajt a fenébe unsure.gif rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
100 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok