Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 15:56)
Ebben az az érdekes, hogy BBC DVD-ket forgalmaznak nálunk, nagy számban csak nem olyat amire te gondolsz. A Mokép és a Miramax forgalmazza az ismeretterjesztő és egyéb BBC DVD-ket (pl Torchwood). Na ezt sem értem. A Tescoban lehet kapni illegalis 'csomagolású' vékony fekete DVD tokos TW-ot és díszdobozban is lehet kapni, Miramax gondozásában 4500Ft-ért. Kérlek szépen, ki az az ember, aki szerint a TW-ot megéri itt forgalmazni? Pedig meg, másképpen nem lehetne már rendelni a weboldalukról sem. Érted, a TW-ot, amiben meleg férfiak és egy omniszexuális 'idő utazó' szerepel, aki nem tud meghalni. És erre van megoldás, míg a DW-t sokkal többen nézik és az bezzeg nincs DVD-n
Minden szembejövő Tesco-ban van TW könyv de DW-s nincs
Egyszerűen nem éri meg forgalmazni de én mást sejtek a dolgok mögött. A TW-ot amerikaiasították, tervbe volt ez már véve egy ideje, talán azért lehet azt DVD formájában legálisan találni nálunk a boltokban.
Részemről felháborítónak találom, hogy tömegesével viszik be az Alkonyat DVD-ket és mozifilmeket találsz csak. Meg persze sorozatos DVD-k 8000Ft-ért. Tudod mikor.

Ennyit jelent a magyar szinkron, gyerekek. Az UK-ban magyar ár feléért dobálják ki a sikerfilmeket, nálunk meg még a Tescoban is 3990 meg 2990Ft
Igen, ezen ki vagyok én is akadva. Úgy értem, tényleg elég sok BBC filmet kiadnak, de hát csak olyanokat, amikben "nagy nevek vannak".

Meg igen, a természetfilmek és dokumentumfilmek. UK-ban tényleg olcsóbb minden, vagy ami mégsem, az kb. egy árfolyam azzal, amit itthon árulnak. Olyan akcióik vannak, hogy csak na. X mennyiségű filmet vehetsz 9 fontért, vagy két vadi új lemezt odaadnak egy áráért vagy kettőt szintén 10 fontért... Ezért "nem szeretek" betévedni Londonban a lemezboltokba, mert órákig képes vagyok nézelődni és mindig találok valamit...
Én sem értem, miért a TW került kiadásra és miért nem a DW.

(bár nekem szerencsére megvan a New Who végig, kivéve MS-t eredetiben)