Starity

David Tennant 3

100 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 16. 20:19 #1221
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Na kicsit nem vagyok itthon, és máris mennyi olvasnivaló van thumbsup.gif
Baromira elszomorított amit Kate írt. Hogy ilyen rosszindulatú legyen valaki. Még ha tudja is, hogy ki az illető, mitől jobb neki, hogy kiadja mások előtt? Na az ilyennek ettől legyen élete legjobb orgazmusa reklamalo.gif Tényleg nem tudsz az ilyennel mit csinálni, minthogy teszel rá magasról. Amúgy DW-s pólót sajátkezűleg is lehet csinálni, ha van egy jó nyomtatód, és veszel vasalható matricát. biggrin.gif (Tervezek ilyesmit magamnak biggrin.gif Húú mennyi tervem van a nyárra thumbsup.gif )
A szinkronok meg annyira gáz némelyik! Például a TW-ben Jack hangja is nagggyyyon rossz.
A BBC-megnyitóról én sem maradhatok le _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. június 16. 21:04 #1222
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.06.16. 18:51)
Kate,
a Casanovás bevágáshoz: mit jelent ez a két ujjas mutogatás?
(kapja be, vagy dugja fel magának?) rolleyes.gif

rofl.gif rofl.gif rofl.gif

'Szúrd ki a szemét' vagy 'Nyomd ki a szemét' biggrin.gif Amelyik tetszik biggrin.gif
2011. június 16. 21:25 #1223
- törölt felhasználó -    
A képemet pedig csak egy ember rebloggolta, Kata. Meg kell állapítsam, Brendan nem népszerű nálunk sem.. Tényleg mindenkinek csak Doctor és Casanova marad (tisztelet a kivételnek).
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 22:06 #1224
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Most mert tele lett a tököm a filozófiával újra néztem a Silence of Libraryt és a Forest of dead-et. Mikor először láttam örültem, hogy az a nő aki a Vészhelyzetben is játszott nem engedte a Doctornak, hogy letöltse magába a cuccot. biggrin.gif Most nem akartam, hogy River/Melody meghaljon.. sad.gif sad.gif sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 06:51 #1225
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 21:04)
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
'Szúrd ki a szemét' vagy 'Nyomd ki a szemét'  biggrin.gif Amelyik tetszik  biggrin.gif

Köszönöm:)
2011. június 17. 07:03 #1226
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.16. 20:19)
Amúgy DW-s pólót sajátkezűleg is lehet csinálni, ha van egy jó nyomtatód, és veszel vasalható matricát.  biggrin.gif  (Tervezek ilyesmit magamnak  biggrin.gif Húú mennyi tervem van a nyárra  thumbsup.gif )

Igen, tényleg lehet, de annak a minősége ritka gyenge. Alig 1-2 mosás után olyan fakó, hogy már alig látszik a kép. sad.gif (akkor picit tovább bírja, ha kézzel mosod, de akkor sem az igazi) Nekem volt/van ilyen pólóm, nem is egy. De már nem hordom őket, mert kínos lenne... rohog.gif Viszont van remek "The angels have the phone box" pólóm thumbsup.gif , azt szeretem és viselem is. Kár, hogy alig érti valaki... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 07:04 #1227
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 21:25)
A képemet pedig csak egy ember rebloggolta, Kata. Meg kell állapítsam, Brendan nem népszerű nálunk sem.. Tényleg mindenkinek csak Doctor és Casanova marad (tisztelet a kivételnek).

Nekem is gyere be Brendan baby, tudod jól. rohog.gif
2011. június 17. 07:12 #1228
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 15:56)
Ebben az az érdekes, hogy BBC DVD-ket forgalmaznak nálunk, nagy számban csak nem olyat amire te gondolsz. A Mokép és a Miramax forgalmazza az ismeretterjesztő és egyéb BBC DVD-ket (pl Torchwood). Na ezt sem értem. A Tescoban lehet kapni illegalis 'csomagolású' vékony fekete DVD tokos TW-ot és díszdobozban is lehet kapni, Miramax gondozásában 4500Ft-ért. Kérlek szépen, ki az az ember, aki szerint a TW-ot megéri itt forgalmazni? Pedig meg, másképpen nem lehetne már rendelni a weboldalukról sem. Érted, a TW-ot, amiben meleg férfiak és egy omniszexuális 'idő utazó' szerepel, aki nem tud meghalni. És erre van megoldás, míg a DW-t sokkal többen nézik és az bezzeg nincs DVD-n  110.gif 
Minden szembejövő Tesco-ban van TW könyv de DW-s nincs  110.gif 
Egyszerűen nem éri meg forgalmazni de én mást sejtek a dolgok mögött. A TW-ot amerikaiasították, tervbe volt ez már véve egy ideje, talán azért lehet azt DVD formájában legálisan találni nálunk a boltokban. 
Részemről felháborítónak találom, hogy tömegesével viszik be az Alkonyat DVD-ket és mozifilmeket találsz csak. Meg persze sorozatos DVD-k 8000Ft-ért. Tudod mikor.  110.gif Ennyit jelent a magyar szinkron, gyerekek. Az UK-ban magyar ár feléért dobálják ki a sikerfilmeket, nálunk meg még a Tescoban is 3990 meg 2990Ft  110.gif

Igen, ezen ki vagyok én is akadva. Úgy értem, tényleg elég sok BBC filmet kiadnak, de hát csak olyanokat, amikben "nagy nevek vannak". dry.gif Meg igen, a természetfilmek és dokumentumfilmek. UK-ban tényleg olcsóbb minden, vagy ami mégsem, az kb. egy árfolyam azzal, amit itthon árulnak. Olyan akcióik vannak, hogy csak na. X mennyiségű filmet vehetsz 9 fontért, vagy két vadi új lemezt odaadnak egy áráért vagy kettőt szintén 10 fontért... Ezért "nem szeretek" betévedni Londonban a lemezboltokba, mert órákig képes vagyok nézelődni és mindig találok valamit... rohog.gif
Én sem értem, miért a TW került kiadásra és miért nem a DW. unsure.gif (bár nekem szerencsére megvan a New Who végig, kivéve MS-t eredetiben)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 17. 08:01 #1229
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.17. 07:04)
Nekem is gyere be Brendan baby, tudod jól. rohog.gif

Wha? Do ya fancy mah Brendan baby? Really? Why? I dunno why ya fancy meh Brendan. Do ya like bad boyz at all? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif

http://img839.imageshack.us/img839/430/dtss.gif

I've found a Brendan Block tumblr page yesterday and I thought 'Let's sin http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif' and then I realized that it has barely enough Brendan baby photo for my appetite http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Dammit. I am still hungry for Brendan's pictures .. Wha? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif

Oh yes, I am in fangirl mood rolleyes.gif yet again biggrin.gif

This is Friday and we could call that day Friday Bitchpost Fest or Friday Squee thumbsup.gif Who's up for it? Who's up for sharing yummy pictures of David? rohog.gif biggrin.gif
Wanna share yummy Davidness?/Szeretnéd megosztani velünk kedvenc David képedet? Linkeld be biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi, Sally Sparrow, kericske, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 08:03 #1230
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Jó reggelt Mindenkinek! Kate, drágám, látom ma nagyon formában vagy! Örülök, ha ilyennek "látlak". rolleyes.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 17. 08:06 #1231
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.17. 07:03)
Igen, tényleg lehet, de annak a minősége ritka gyenge. Alig 1-2 mosás után olyan fakó, hogy már alig látszik a kép. sad.gif (akkor picit tovább bírja, ha kézzel mosod, de akkor sem az igazi) Nekem volt/van ilyen pólóm, nem is egy. De már nem hordom őket, mert kínos lenne... rohog.gif Viszont van remek "The angels have the phone box" pólóm thumbsup.gif , azt szeretem és viselem is. Kár, hogy alig érti valaki... unsure.gif

Pont olyan pólót tervezek csináltatni biggrin.gif biggrin.gif De még a Vote Saxon és a Rude and not ginger(ami rám is igaz) póló versenyben vannak a másodikra amit megcsináltatni fogok cool.gif
2011. június 17. 08:09 #1232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.17. 08:03)
Jó reggelt Mindenkinek! Kate, drágám, látom ma nagyon formában vagy! Örülök, ha ilyennek "látlak".  rolleyes.gif  thumbsup.gif

No idea what are ya talkin' about. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif

Mivel régen volt már Brendan kép ...

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/secretsmile-1.jpg

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 17. 08:15 #1233
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Need some Brendan baby, do ya? wink.gif

http://www.kephost.com/images4/2011/6/17/uttd588fugtupx313f1b.jpg
4 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow, kericske, kateblock
2011. június 17. 09:05 #1234
kericske
kericske

Ez a kép nagyon ott van:)
2011. június 17. 09:13 #1235
kericske
kericske

Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 11:04)
Hát elég érdekes hangulatom volt, egész nap megakartam nézni. ohmy.gif  Azt hiszem tudatalatt sírás kellett, és nem akartam utánna rosszul érezni magam és ezért nem az End of time-ra vagy a Doomsday-re volt szükség, mert azok után még a hangulati mutatom is a béka segge alá esik vissza...
Most jól érzem magam. A SF az én terápiás kezelésem biggrin.gif  _nevet.gif

Hali!

Én is sokszor vagyok úgy, hogy "muszáj" sírni egyet. De tényleg úgy van, hogy a DW-s részeken az ember szíve szakad meg, és baromira sajnálja a Dokit,De az SF-en is lehet sírni, mert ott is annyira szerethető a figura, de ott jó látni ahogy kilábal a helyzetből, mondjuk furcsa egy kicsit, hogy milyen hamar, de hát ki tudja... -szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben, ki tudja mit hoz ki egyes emberekből az ilyen helyzet.
Na igen, a tojásos rész nagyon gáz, plusz a fürdőszobás jelenet.Ott készen voltam. Amikor megnéztem szinte egészben akartam az egészet, mert teljesen magával ragadott. De az jó amikor a piros kanapéról beszél:)
4 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 17. 09:25 #1236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.17. 08:15)
Need some Brendan baby, do ya?  wink.gif 
http://www.kephost.com/images4/2011/6/17/uttd588fugtupx313f1b.jpg

Do.need.do.want!! biggrin.gif

Aye drágaságaim. Mit szólnátok egy DT találkozóhoz valamikor a jövőben? biggrin.gif Most a DHW DW-sat szervez ott sokan lesznek, Budapesten lesz egy bárban, mindegy, hosszú. Mi már felnőtt és érett nők vagyunk, nekem ugyan 'se macskám, se kutyám' (még) nektek viszont biztosan van szóval semmi gond ha leszavazzátok. Csak egy ötlet. Tudom, hogy Sally hol lakik nem tudom ti hol laktok vagy lenne-e kedvetek egyáltalán. Nem mintha rajongnék a szinkronért, de ha pl megjelenik a Decoy Bride nálunk, elmehetnénk megnézni együtt. Valahol. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. június 17. 09:32 #1237
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 09:25)
Do.need.do.want!!  biggrin.gif 
Aye drágaságaim. Mit szólnátok egy DT találkozóhoz valamikor a jövőben?  biggrin.gif Most a DHW DW-sat szervez ott sokan lesznek, Budapesten lesz egy bárban, mindegy, hosszú. Mi már felnőtt és érett nők vagyunk, nekem ugyan 'se macskám, se kutyám' (még) nektek viszont biztosan van szóval semmi gond ha leszavazzátok. Csak egy ötlet. Tudom, hogy Sally hol lakik nem tudom ti hol laktok vagy lenne-e kedvetek egyáltalán. Nem mintha rajongnék a szinkronért, de ha pl megjelenik a Decoy Bride nálunk, elmehetnénk megnézni együtt. Valahol. biggrin.gif

Hát Budapesten lakom, de DB-re mindenképp elmehetünk biggrin.gif biggrin.gif
A DW-s találkozón erősen gondolkodom hogy elmegyek, mert akkora vége a vizsgáminak.
És én tiltakoznék a felnőtt/érett jelző ellen, azt csak rám ragasztják a 23 évességem miatt, mert jogilag az lettem de ne áltassuk magunkat nekem kell még jó néhány év mire azt mondom érett vagyok ha egyáltalán el fog jönni az idő mikor saját magamra tényleg úgy is fogok gondolni biggrin.gif vagy rátok wink.gif
2011. június 17. 09:38 #1238
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.17. 09:25)
Do.need.do.want!!  biggrin.gif 
Aye drágaságaim. Mit szólnátok egy DT találkozóhoz valamikor a jövőben?  biggrin.gif Most a DHW DW-sat szervez ott sokan lesznek, Budapesten lesz egy bárban, mindegy, hosszú. Mi már felnőtt és érett nők vagyunk, nekem ugyan 'se macskám, se kutyám' (még) nektek viszont biztosan van szóval semmi gond ha leszavazzátok. Csak egy ötlet. Tudom, hogy Sally hol lakik nem tudom ti hol laktok vagy lenne-e kedvetek egyáltalán. Nem mintha rajongnék a szinkronért, de ha pl megjelenik a Decoy Bride nálunk, elmehetnénk megnézni együtt. Valahol. biggrin.gif

Nekem necces. Vidéki vagyok, ráadásul van egy uram, akit etetni kell, mert magától nem igazán találja meg a hűtőt. rohog.gif Esetleg ha nyár végén kimegy külföldre melóügyben, de én tényleg nem tudok semmit sem ígérni.
2011. június 17. 09:42 #1239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.17. 09:32)
Hát Budapesten lakom, de DB-re mindenképp elmehetünk biggrin.gif  biggrin.gif 
A DW-s találkozón erősen gondolkodom hogy elmegyek, mert akkora vége a vizsgáminak.
És én tiltakoznék a felnőtt/érett jelző ellen, azt csak rám ragasztják a 23 évességem miatt, mert jogilag az lettem de ne áltassuk magunkat nekem kell még jó néhány év mire azt mondom érett vagyok ha egyáltalán el fog jönni az idő mikor saját magamra tényleg úgy is fogok gondolni biggrin.gif vagy rátok wink.gif

Cool. cool.gif Akkor már ketten lennénk a moziteremben. Tök jó, ha mind megyünk, ec pec kimehetsz módszerrel választhatunk magunknak helyet, ahová le tudunk ülni, akár fekve is nézhetjük biggrin.gif Megnézzük magyarul, mielőtt belépünk az ajtón mind kaptok egy fülhallgatót, teelfonra átküldöm nektek az addigra régen kijött film eredeti szinkronját MP3-ban és azt hallgatjátok miközben nézzük a filmet. Így jó? biggrin.gif rohog.gif

És itt most kiderült, hogy az én 23 évemmel mégsem nevezném magam érettnek biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 17. 09:51 #1240
kericske
kericske

Sajnos nem főváros, úgyhogy nem tudom, de azt megígérem, hogyha bejön a DB elmegyek a moziba és megnézem.

Hol lesz és mikor DW találkozó?

(én is szeretnék majd DW-s pólót)
100 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok