Starity

David Tennant 3

100 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 16. 10:29 #1201
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kericske @ 2011.06.08. 14:37)
Helló!
Megkérdezhetem, hogy mit jelent a 'meghajlás'? Annyira, de annyira megnézném a darabban, de csak reménykedni tudok, hogy kiadják dvd-n, mint a Hamlettet.
Meg amúgy is Benedek (Kenneth Branagh vmi hatalmas volt a filmben) a kedvencem benne:)  smileeee.gif 
(off. feladtam a levelet, most már csak reménykedni kell:)

Á, szia! és tényleg idetaláltál a fórumra. Ennek örülök. biggrin.gif Itt már tényleg "okosodhatsz" barátunkról. rohog.gif Az aláíráshoz pedig itt is sok sikert kívánok. smileeee.gif
2011. június 16. 11:04 #1202
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 07:18)
Én csak egyszer láttam, miután lement, azután 1 órával megnéztem a részeket. Megkönnyeztem a sírós és tükrös jelenetet valamint a második részben azt a részt, ahol kiderül, hogy megtalálta Lucy igazi apját... Nem sírtam de ha olyan hangulatomban lennék, simán végig tudnám bőgni az egészet  mellow.gif

Hát elég érdekes hangulatom volt, egész nap megakartam nézni. ohmy.gif Azt hiszem tudatalatt sírás kellett, és nem akartam utánna rosszul érezni magam és ezért nem az End of time-ra vagy a Doomsday-re volt szükség, mert azok után még a hangulati mutatom is a béka segge alá esik vissza...
Most jól érzem magam. A SF az én terápiás kezelésem biggrin.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 16. 12:28 #1203
- törölt felhasználó -    
Igen, kedveseim, betelt a cipő. Az bosszant a legjobban, hogy manapság már elég sokan tudnak angolul és hozzám fordulnak mocskos információkért. Jó anyáskodni ebben a topikban és biztosan nektek is megfelel, hogy minden infó kikerül elétek de én már többször kifejtettem, hogy David magánélete nem érdekel, infókba ugyan beleütközök és olvasok erről arról. Tegnap este jól be is szóltam az egyik csajnak, hogyha mocskos infók kellenek neki, twitteren keressen rá David nevére. X Y személy DT feleségének vallja magát és terhesnek is, olyanokat tweetel, hogy liftben, színházban, backstageben meg John Barrowmannel együtt csinálják stb. Azt is megmondtam neki, hogy elmehet Gallifreyra banánt szedni. Mi vagyok én? Ellopják a feliratomat (számítottam rá hogy erre egyszer sor kerül), felteszik saját nevükön (szintúgy számítottam erre is) és még nekik van pofájuk mondani, hogy 'szívatom' őket a többi felirattal. Talán ők egész nap a gép előtt ülnek és egészségesek, van idejük és erejük feliratot fordítani de persze lusták. Megáll az eszem. Nem is csak fiatalok, idősebbek is. Olyanok, akiknek gyerekei vannak. Felöltöztetik 10-nek, ám rendben, tegyék, jó a gyereknek de mi az már, hogy a gyereknek nem olvasunk este mesét hanem Casanovát nézünk? Világ életemben nem hallottam még ilyet. blink.gif

Bárkivel szívesen elbeszélgetek Davidről de a magán és szexuális élete hidegen hagy. Hogy őszinte legyek, inkább nem is akarom tudni rohog.gif Nem azzal van a probléma, hogy az emberek kérdeznek, kérdezzenek de nem mindegy, hogy mit és hogyan. Sok DT fan van odakint, csak még 'bújkálnak'. Megkönnyebbülés, ha találnak valakit, akivel tudnak beszélgetni és gyakran elengedik magukat. Kedves Grace is szokott kajánkodni és jómagam is partizánkodom néha, de csak hülyeségből. Az arcpirító gondolatok egy embernél okés, célozni rá oké, jó poén, látom ti is értékelitek a burkolt megfogalmazásaimat ami jó biggrin.gif

Az egész egyébként abból indult, hogy valaki megtudta az igazi nevemet és a saját városomban, a szomszéd nénitől kell visszahallanom, hogy miről beszélek itt. Ráadásul a kedves családtagok is mind ott voltak, tehát azóta is azzal cukkolnak, hogy ha a pasim elhagy, akkor tudják hová szaladok egyből. Kocka vagyok és minden infóra figyelek szerintem ti sem mind tudjátok az igazi nevemet az illetőről kiderült, hogy ő viszont igen. A DW pólómról azonosított be. Ez most mind összejött. Ő volt a mocskos szájú nem én tegnap ott égtem a szomszédnál, hogy milyen mocskos a szám és hogy a szülők milyen jányt neveltek, hogy 40 éves pasas jön be neki, aki ráadásul nem is egy Brad Pitt. Neki volt egy ismerőse meg annak is egy, és ők követelik a feliratokat és tárgyaltak ki a neten, hogy honnan szedem az infókat. Sőt, azt is kibeszélték, hogy egy pszichopata karakterbe vagyok szerelmes. (Inkább nem mondom meg, hogy ők mit csinálnának Brendannel -ahogyan ők fogalmaztak-). Fent vannak tumblr oldalon, figyelem melyikük reblogol (és csak mert kíváncsi vagyok, hogy a magyar fanok közül hányan ismerik).
2011. június 16. 12:32 #1204
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Off: A hatodik filozófia vizsgámra készülök mióta egyetemre járok, de most találtam valami érdekeset, vicceset. "A térben és időben élt élet rejtélyének megoldása téren és időn kívül van." Szóval az én értelmezésem szerint Gallifrey-n:D:D _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 12:35 #1205
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 12:28)
Igen, kedveseim, betelt a cipő. Az bosszant a legjobban, hogy manapság már elég sokan tudnak angolul és hozzám fordulnak mocskos információkért. Jó anyáskodni ebben a topikban és biztosan nektek is megfelel, hogy minden infó kikerül elétek de én már többször kifejtettem, hogy David magánélete nem érdekel, infókba ugyan beleütközök és olvasok erről arról. Tegnap este jól be is szóltam az egyik csajnak, hogyha mocskos infók kellenek neki, twitteren keressen rá David nevére. X Y személy DT feleségének vallja magát és terhesnek is, olyanokat tweetel, hogy liftben, színházban, backstageben meg John Barrowmannel együtt csinálják stb. Azt is megmondtam neki, hogy elmehet Gallifreyra banánt szedni. Mi vagyok én? Ellopják a feliratomat (számítottam rá hogy erre egyszer sor kerül), felteszik saját nevükön (szintúgy számítottam erre is) és még nekik van pofájuk mondani, hogy 'szívatom' őket a többi felirattal. Talán ők egész nap a gép előtt ülnek és egészségesek, van idejük és erejük feliratot fordítani de persze lusták. Megáll az eszem. Nem is csak fiatalok, idősebbek is. Olyanok, akiknek gyerekei vannak. Felöltöztetik 10-nek, ám rendben, tegyék, jó a gyereknek de mi az már, hogy a gyereknek nem olvasunk este mesét hanem Casanovát nézünk? Világ életemben nem hallottam még ilyet.  blink.gif 
Bárkivel szívesen elbeszélgetek Davidről de a magán és szexuális élete hidegen hagy. Hogy őszinte legyek, inkább nem is akarom tudni  rohog.gif Nem azzal van a probléma, hogy az emberek kérdeznek, kérdezzenek de nem mindegy, hogy mit és hogyan. Sok DT fan van odakint, csak még 'bújkálnak'. Megkönnyebbülés, ha találnak valakit, akivel tudnak beszélgetni és gyakran elengedik magukat. Kedves Grace is szokott kajánkodni és jómagam is partizánkodom néha, de csak hülyeségből. Az arcpirító gondolatok egy embernél okés, célozni rá oké, jó poén, látom ti is értékelitek a burkolt megfogalmazásaimat ami jó  biggrin.gif 
Az egész egyébként abból indult, hogy valaki megtudta az igazi nevemet és a saját városomban, a szomszéd nénitől kell visszahallanom, hogy miről beszélek itt. Ráadásul a kedves családtagok is mind ott voltak, tehát azóta is azzal cukkolnak, hogy ha a pasim elhagy, akkor tudják hová szaladok egyből. Kocka vagyok és minden infóra figyelek szerintem ti sem mind tudjátok az igazi nevemet az illetőről kiderült, hogy ő viszont igen. A DW pólómról azonosított be. Ez most mind összejött. Ő volt a mocskos szájú nem én tegnap ott égtem a szomszédnál, hogy milyen mocskos a szám és hogy a szülők milyen jányt neveltek, hogy 40 éves pasas jön be neki, aki ráadásul nem is egy Brad Pitt. Neki volt egy ismerőse meg annak is egy, és ők követelik a feliratokat és tárgyaltak ki a neten, hogy honnan szedem az infókat. Sőt, azt is kibeszélték, hogy egy pszichopata karakterbe vagyok szerelmes. (Inkább nem mondom meg, hogy ők mit csinálnának Brendannel -ahogyan ők fogalmaztak-). Fent vannak tumblr oldalon, figyelem melyikük reblogol (és csak mert kíváncsi vagyok, hogy a magyar fanok közül hányan ismerik).

Hogy az a.. reklamalo.gif ohmy.gif blink.gif Így próbálja meg az ember megőrizni az inkognitóját! Basszus, ezek mindent kiderítenek? Ráadásul amiket mondtak rólad, ez a pofátlanság nevotábbja, kérem szépen! Pont,hogy te vagy mindünk közül a legjózanabb fan, mindig vigyázol arra, hogy mit és hogyan mondasz. Még a poénos megjegyzésekkel is fukarkodsz, nehogy valakinek ne tessék. Most meg itt vagyunk, hogy te vagy a perverz. Pont te! Dönölű két piskóta lehet, akik kitárgyaltak, hogy a medve igyon rájuk vizet, nem sül le a bőr a képükről?
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, Sunyi
2011. június 16. 12:36 #1206
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

ohmy.gif Ez nagyon durva!!! Egyesek ennyire unatkoznak és értelmetlen sz*r az életük, hogy ráérnek ilyesmikkel foglalkozni?! Bevallom őszintén, én őket sajnálom. És szánom. Ez már beteges, akárki is legyen, biztos vagyok benne, hogy tele van rosszindulattal, keserűséggel. Az élet egyéb területein közel áll a nagy 0-hoz... Ezeket csak szánni lehet. Még utálni sem lehet őket, mert betegeket nem illendő amúgy sem. Csak szánjuk őket szép csendben. És imádkozzunk a lelki üdvükért, akkor talán egyszer megjön az eszük... rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, Sunyi
2011. június 16. 12:53 #1207
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 12:32)
Off: A hatodik filozófia vizsgámra készülök mióta egyetemre járok, de most találtam valami érdekeset, vicceset. "A térben és időben élt élet rejtélyének megoldása téren és időn kívül van."  Szóval az én értelmezésem szerint Gallifrey-n:D:D _nevet.gif

Filozófia szakra jársz? biggrin.gif Vagy valami egyéb társadalomtudományos szakra? smileeee.gif
2011. június 16. 12:58 #1208
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Igen, kedveseim, betelt a cipő. Az bosszant a legjobban, hogy manapság már elég sokan tudnak angolul és hozzám fordulnak mocskos információkért. Jó anyáskodni ebben a topikban és biztosan nektek is megfelel, hogy minden infó kikerül elétek de én már többször kifejtettem, hogy David magánélete nem érdekel, infókba ugyan beleütközök és olvasok erről arról. Tegnap este jól be is szóltam az egyik csajnak, hogyha mocskos infók kellenek neki, twitteren keressen rá David nevére. X Y személy DT feleségének vallja magát és terhesnek is, olyanokat tweetel, hogy liftben, színházban, backstageben meg John Barrowmannel együtt csinálják stb. Azt is megmondtam neki, hogy elmehet Gallifreyra banánt szedni. Mi vagyok én? Ellopják a feliratomat (számítottam rá hogy erre egyszer sor kerül), felteszik saját nevükön (szintúgy számítottam erre is) és még nekik van pofájuk mondani, hogy 'szívatom' őket a többi felirattal. Talán ők egész nap a gép előtt ülnek és egészségesek, van idejük és erejük feliratot fordítani de persze lusták. Megáll az eszem. Nem is csak fiatalok, idősebbek is. Olyanok, akiknek gyerekei vannak. Felöltöztetik 10-nek, ám rendben, tegyék, jó a gyereknek de mi az már, hogy a gyereknek nem olvasunk este mesét hanem Casanovát nézünk? Világ életemben nem hallottam még ilyet.  blink.gif 
Bárkivel szívesen elbeszélgetek Davidről de a magán és szexuális élete hidegen hagy. Hogy őszinte legyek, inkább nem is akarom tudni  rohog.gif Nem azzal van a probléma, hogy az emberek kérdeznek, kérdezzenek de nem mindegy, hogy mit és hogyan. Sok DT fan van odakint, csak még 'bújkálnak'. Megkönnyebbülés, ha találnak valakit, akivel tudnak beszélgetni és gyakran elengedik magukat. Kedves Grace is szokott kajánkodni és jómagam is partizánkodom néha, de csak hülyeségből. Az arcpirító gondolatok egy embernél okés, célozni rá oké, jó poén, látom ti is értékelitek a burkolt megfogalmazásaimat ami jó  biggrin.gif 

Hogy lehet valaki ekkora nem is találom rá a jó szót..
Üres élet szindrómának is lehetne hívni ami nekik van, hogy nincs jobb dolguk mint a mi "fórum-anyukánkat" bántani..
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 13:00 #1209
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.16. 12:53)
Filozófia szakra jársz? biggrin.gif Vagy valami egyéb társadalomtudományos szakra? smileeee.gif

Szabad bölcsészet, vallástudomány. Csak sok a filozófia, de ez az utolsó hálistennek...
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 16. 13:00 #1210
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 12:35)
Hogy az a.. reklamalo.gif  ohmy.gif  blink.gif Így próbálja meg az ember megőrizni az inkognitóját! Basszus, ezek mindent kiderítenek? Ráadásul amiket mondtak rólad, ez a pofátlanság nevotábbja, kérem szépen! Pont,hogy te vagy mindünk közül a legjózanabb fan, mindig vigyázol arra, hogy mit és hogyan mondasz. Még a poénos megjegyzésekkel is fukarkodsz, nehogy valakinek ne tessék. Most meg itt vagyunk, hogy te vagy a perverz. Pont te! Dönölű két piskóta lehet, akik kitárgyaltak, hogy a medve igyon rájuk vizet, nem sül le a bőr a képükről?

Igen, ez benne a lényeg, hogy a nevem sem teszem ki, kép sincs fent rólam. Talán az első topikban írtam arról, milyen DW pólót csináltatok magamnak és az alapján beazonosított az illető. No nem mintha nem vállalnám, amit ide leírok és tegnap is csak az igazat mondtam mikor mindenki felemelt szemöldökkel nézett rám. Nem Brad Pitt és 40, szóval akkor most mi van? Megállt az élet? Nem róla beszélünk egész nap ahogyan ott is elhangzott, mert sokszor semmit nem tudunk róla, a filmjeiről és munkásságágról beszélünk mert én nem dolgozom, ti pedig ráértek ide írni, ennyi. És nem azért, mert nincs ennél jobb dolgunk. mellow.gif No de mindegy, ez van. Ami megtörtént, az megtörtént. Igazából nem idegesítene, ha rendes fanok lennének és fel mernék vállalni a hülyeségeiket. Én nem hazudtam senkinek, nem tagadtam semmit csak amit kellett. Whatever. Attól még lesz felirat csak nektek és a rendesebbjeinek és maradok itt, nekem már úgy is mindegy ki mit gondol rólam rolleyes.gif

Oh yes. Bolondos vagyok és DT fan. Azon keves fanok egyike, akik ésszel gondolkodnak és nem perverzkednek Daviden.

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lj55i0siwc1qaaqmq.gif

Aki ezt nem érti meg (és csak azért mert ez most jól esik a lelkemnek), ezt üzenem:

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lmqzkyfxcO1qkbuajo1_400.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/flikoff.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_la6rsi7esT1qaaqmq.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 13:06 #1211
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Szerintem büszke lehetsz. Tényleg te vagy a legnormálisabb köztünk, és te vagy a legjobban informált is. Senkinek sem ártasz azzal, hogy velünk beszélgetsz, akit ez zavar, menjen kukutyinba zabot hegyezni, még adok hozzá hámozót is meg hamuvá sült pogácsát a tarisznyájába! Még én is előbb eleresztem a hajam, - bár nem ebben a topikban - ha értitek mire gondolok, mint te, pedig rólam még kép is van kint. Én azt gondolom, hogy valóban nincs mit szégyellned, meg nekünk se. Amit leírsz azt vállalod, mert vállalható, és soha semmi olyat nem írtál, ami bármelyikünk ízlésvilágát sértette volna. Aki pedig még soha nem mondta egy színészre sem, hogy : nomnomnom, na, az vesse ránk az első követ! Köszöntem szépen!
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 13:17 #1212
- törölt felhasználó -    
Jaj de aranyosak vagytok smileeee.gif biggrin.gif
Legnormálisabb? Én? Ilyennel sem vádoltak még meg sehol sem. rohog.gif

Egy magyar DW fan alkotása:

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lmr6qxML0t1qcx5tvo1_500.jpg

*geekgasm*

biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 13:20 #1213
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 13:17)
Legnormálisabb? Én? Ilyennel sem vádoltak még meg sehol sem. rohog.gif 
*geekgasm*
biggrin.gif

Bezony, ez így van! Köszönet Grace-nek a tökéletes megfogalmazásért! meghajolo.gif

Ez a fanart pedig zseniális! w00t.gif Szeretem a Kisherceget... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 16. 13:26 #1214
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Köszönöm a dicséretet, fogalmazásból mindig is ötös voltam! biggrin.gif
A fanart pedig szívszorítóan aranyos és valóban zseniális! Öröm ilyet látni, pedig nem is vagyok DW fan. (viszont Kisherceg fan igen)
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. június 16. 13:38 #1215
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 13:17)
Jaj de aranyosak vagytok  smileeee.gif  biggrin.gif 
Legnormálisabb? Én? Ilyennel sem vádoltak még meg sehol sem.  rohog.gif 
*geekgasm*
biggrin.gif

Nagyon édes... van egy hasonló bár az nem ennyire aranyos mikor Jézust hozza ki a barlangból
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 16. 14:14 #1216
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 13:38)
Nagyon édes... van egy hasonló bár az nem ennyire aranyos mikor Jézust hozza ki a barlangból

Erre gondolsz? biggrin.gif

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lla0rvTEWT1qk2h0eo1_500.gif

Ez pedig a Single Father rajongóknak biggrin.gif

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lm0gx8Sfgi1qheaffo1_500.jpg
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 16. 14:31 #1217
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 14:14)
Erre gondolsz?  biggrin.gif 
http://26.media.tumblr.com/tumblr_lla0rvTEWT1qk2h0eo1_500.gif
Ez pedig a Single Father rajongóknak  biggrin.gif 
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lm0gx8Sfgi1qheaffo1_500.jpg

Jaja ez ez..

Rájöttem mi akarok lenni ha nagy leszek. Magyarországi BBC dvd terjesztő. Mindent ki adnék, esetleg szinkronnal az eladások miatt. És persze a Davidet is meghívnám kishazánkba mondjuk egy olyan alkalomra mikor teszem azt egyszerre jelenik meg a Single Father meg a Secret Smile, vagy a Blackpool.. thumbsup.gif
2011. június 16. 15:56 #1218
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 14:31)
Jaja ez ez..
Rájöttem mi akarok lenni ha nagy leszek. Magyarországi BBC dvd terjesztő. Mindent ki adnék, esetleg szinkronnal az eladások miatt. És persze a Davidet is meghívnám kishazánkba mondjuk egy olyan alkalomra mikor teszem azt egyszerre jelenik meg a Single Father meg a Secret Smile, vagy a Blackpool.. thumbsup.gif

Ebben az az érdekes, hogy BBC DVD-ket forgalmaznak nálunk, nagy számban csak nem olyat amire te gondolsz. A Mokép és a Miramax forgalmazza az ismeretterjesztő és egyéb BBC DVD-ket (pl Torchwood). Na ezt sem értem. A Tescoban lehet kapni illegalis 'csomagolású' vékony fekete DVD tokos TW-ot és díszdobozban is lehet kapni, Miramax gondozásában 4500Ft-ért. Kérlek szépen, ki az az ember, aki szerint a TW-ot megéri itt forgalmazni? Pedig meg, másképpen nem lehetne már rendelni a weboldalukról sem. Érted, a TW-ot, amiben meleg férfiak és egy omniszexuális 'idő utazó' szerepel, aki nem tud meghalni. És erre van megoldás, míg a DW-t sokkal többen nézik és az bezzeg nincs DVD-n 110.gif
Minden szembejövő Tesco-ban van TW könyv de DW-s nincs 110.gif
Egyszerűen nem éri meg forgalmazni de én mást sejtek a dolgok mögött. A TW-ot amerikaiasították, tervbe volt ez már véve egy ideje, talán azért lehet azt DVD formájában legálisan találni nálunk a boltokban.

Részemről felháborítónak találom, hogy tömegesével viszik be az Alkonyat DVD-ket és mozifilmeket találsz csak. Meg persze sorozatos DVD-k 8000Ft-ért. Tudod mikor. 110.gif Ennyit jelent a magyar szinkron, gyerekek. Az UK-ban magyar ár feléért dobálják ki a sikerfilmeket, nálunk meg még a Tescoban is 3990 meg 2990Ft 110.gif

Tegnap beregeltem a DT oldal új fórumára. Elképesztő miket mesélnek arrafelé az emberek. Az új szenzáció. Nemrég a MAAN után odament hozzá egy részeg csajszi aki már a színdarab előtt ivott és a szünetekben is. David jól kezelte a problémát. Úgy látszik nincs baja a problémás tinikkel. Csinált vele egy közös fényképet, és a lány utána mondta neki, hogy kicsit elmosódott a kép és olyan érdekesen állnak a szemei barátunk pedig rávágta, hogy vagy talán a te szemeid nem állnak jól a képen rofl.gif rofl.gif Ez not confirmed, nem tudom igaz-e... De ha igaz, az akkor nagyon LMAO _nevet.gif
Jól megaszontad David!! thumbsup.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lg3p5ikgo11qziyvo.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lfk3gmZzJ81qaaqmq.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 16. 18:49 #1219
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Helló!

Sunyi: Ha belevágsz a magyarországi forgalmazásba és meghívod, ott fogok csápolni az első sorban:)léci, léci, léci w00t.gif
plusz örülnék ha meglenne a Blackpool és a Secret smile:)
(szeretem a szinkronos filmeket, de az ő hangjával vagyok úgy, hogy inkább angolul nézem a filmet, felirattal. Rajkai Zoltán jó magyarhang neki, meg még talán Kolovratnik Krisztián.) De ha már itt tartunk. Húsvétkor néztem a Casanovát, ott Rajkai volt a hangja, nagyon jó volt. megszereztem dvd-n ott Lux Ádám. Hát az már necces.
de kedden és szerdán a zone romantikán adták a filmet, és ott egy harmadik magyarhang volt. Na az egyáltalán nem volt jó (most nem tudom, hogy ki volt) miért kell 3 szinkron egy filmnek?

A Single father egyszerűen eszméletlen, fantasztikusan játszik benne, az ember szíve szakad meg, miközben nézi.(pl: amikor észreveszi, hogy akkor halt meg Rita amikor ő kimondta, hogy én is szeretlek:)
Nagyon jó film.

A szemüveg kérdésre:
a vastagabb fekete keretesre szavazok. nekem jobban tetszik mint a keret nélküli. Ettől valahogy sokkal karakteresebb az arca.

Sally: köszönöm a drukkot, ha minden igaz, tegnap adták fel a levelemet Angliában, most már csak imádkozni kell a válaszért thumbsup.gif
(Bár a héten a mázlim volt, remélem kitart a válaszra is, meg a két hét múlva lévő vizsgámra is:)
2011. június 16. 18:51 #1220
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Kate,

a Casanovás bevágáshoz: mit jelent ez a két ujjas mutogatás?
(kapja be, vagy dugja fel magának?) rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
100 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok