Igen, kedveseim, betelt a cipő. Az bosszant a legjobban, hogy manapság már elég sokan tudnak angolul és hozzám fordulnak mocskos információkért. Jó anyáskodni ebben a topikban és biztosan nektek is megfelel, hogy minden infó kikerül elétek de én már többször kifejtettem, hogy David magánélete nem érdekel, infókba ugyan beleütközök és olvasok erről arról. Tegnap este jól be is szóltam az egyik csajnak, hogyha mocskos infók kellenek neki, twitteren keressen rá David nevére. X Y személy DT feleségének vallja magát és terhesnek is, olyanokat tweetel, hogy liftben, színházban, backstageben meg John Barrowmannel együtt csinálják stb. Azt is megmondtam neki, hogy elmehet Gallifreyra banánt szedni. Mi vagyok én? Ellopják a feliratomat (számítottam rá hogy erre egyszer sor kerül), felteszik saját nevükön (szintúgy számítottam erre is) és még nekik van pofájuk mondani, hogy 'szívatom' őket a többi felirattal. Talán ők egész nap a gép előtt ülnek és egészségesek, van idejük és erejük feliratot fordítani de persze lusták. Megáll az eszem. Nem is csak fiatalok, idősebbek is. Olyanok, akiknek gyerekei vannak. Felöltöztetik 10-nek, ám rendben, tegyék, jó a gyereknek de mi az már, hogy a gyereknek nem olvasunk este mesét hanem Casanovát nézünk? Világ életemben nem hallottam még ilyet.
Bárkivel szívesen elbeszélgetek Davidről de a magán és szexuális élete hidegen hagy. Hogy őszinte legyek, inkább nem is akarom tudni

Nem azzal van a probléma, hogy az emberek kérdeznek, kérdezzenek de nem mindegy, hogy mit és hogyan. Sok DT fan van odakint, csak még 'bújkálnak'. Megkönnyebbülés, ha találnak valakit, akivel tudnak beszélgetni és gyakran elengedik magukat. Kedves Grace is szokott kajánkodni és jómagam is partizánkodom néha, de csak hülyeségből. Az arcpirító gondolatok egy embernél okés, célozni rá oké, jó poén, látom ti is értékelitek a burkolt megfogalmazásaimat ami jó
Az egész egyébként abból indult, hogy valaki megtudta az igazi nevemet és a saját városomban, a szomszéd nénitől kell visszahallanom, hogy miről beszélek itt. Ráadásul a kedves családtagok is mind ott voltak, tehát azóta is azzal cukkolnak, hogy ha a pasim elhagy, akkor tudják hová szaladok egyből. Kocka vagyok és minden infóra figyelek szerintem ti sem mind tudjátok az igazi nevemet az illetőről kiderült, hogy ő viszont igen. A DW pólómról azonosított be. Ez most mind összejött. Ő volt a mocskos szájú nem én tegnap ott égtem a szomszédnál, hogy milyen mocskos a szám és hogy a szülők milyen jányt neveltek, hogy 40 éves pasas jön be neki, aki ráadásul nem is egy Brad Pitt. Neki volt egy ismerőse meg annak is egy, és ők követelik a feliratokat és tárgyaltak ki a neten, hogy honnan szedem az infókat. Sőt, azt is kibeszélték, hogy egy pszichopata karakterbe vagyok szerelmes. (Inkább nem mondom meg, hogy ők mit csinálnának Brendannel -ahogyan ők fogalmaztak-). Fent vannak tumblr oldalon, figyelem melyikük reblogol (és csak mert kíváncsi vagyok, hogy a magyar fanok közül hányan ismerik).