Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 08:42)
Az a tapasztalatom, hogyha nem is érjük el a Robert Csillagtök szintet, lassan lesz miért aggódni. Meglepő, hogy hányan kérik tőlem a Secret Smile feliratot, ami jó de hány olyan ember van aki a DW miatt szereti ... Ami persze nem bűn csak hogy én nem lelkisegély szolgálat vagyok. David elment, szokjuk már meg ... Szívesen elcsacsogok bárkivel erről meg öntök lelket bárkibe aki nehezen tudja magát túltenni ezen de beszélek olyan emberrel is, aki a regeneráció óta nem tudja magát túltenni az eseményeken, fannak vallja magát de a DW óta semmit nem hajlandó nézni arról bezzeg tud beszélni hogy David így meg úgy néz ki. Tegnap tumblr oldalon felhívta szíves figyelmem legújabb posztjára, amiben leírta, hogyha egyszer a TARDIS-ba tévedne, mennyire vadan szeretne csinálni vele. Hatáskör itt átlépve. Nem igazán érdekel hogy mit hogyan szeretne és elképzelni sem akarom inkább. Ehhez hasonló maileket még mindig kapok, mindig pityergősen kezdődnek a beszélgetések de sok értelmes dologról nem lehet velük beszélni és ebből van egyre több. Ne! Ne amerikaiasodjunk. AZ AXN éjt nappallá téve nyomja a Davides epizódokat ha csak annyi ragad meg bennünk, hogy de jól néz ki meg ez meg az, annyival ne nevezzük magunkat fannak és ne zaklassunk engem mailben, mert én is tudom, hogy jól néz ki plusz semmi közöm ahhoz ki mit hol akar csinálni. Ez engem idegesít. Gomba módra szaporodunk ami végül is nem baj, de állj most már. Stop! Belekergetnek a bűnbe, nem akarok senkivel sem beszélni arról, hogy így meg úgy (remélem értitek mire gondolok). Talán tényleg sokat tudok de mindent még sem, és ha tudok is valami *szaftosat*, semmi közöm ahhoz ezért nem is beszélek róla. Ellopták a Secret Smile feliratomat, siettetik a Learners feliratot. Úgy gondolom most a topik veszt majd néhány látogatót (akik mellesleg lusták beregelni). Whatever.
I am myself and this is all the f*cks I give ...

Ujjé, betelt a hócipő, kedves Kate? Amit egyébként nem csodálok. Úgy értem, hogy meg tudom érteni. Én már elég régen elvágtam magam az összes Sean Bean fanatikustól, mert konkrétan egyik se normális. Csodálom a kitartásod, drága barátném, mert nem egyszerű a hülyék között normálisnak maradni. Persze ha magadtól nincsenek forró dolgokra utaló megjegyzéseid, akkor ezek az emberek se tudják elérni, hogy legyenek. Így egy idő után valóban az lesz, hogy hátat fordítasz és kilépsz. Ahogy én tettem már párszor, ha Seanról volt szó. Nem és nem vagyok hajlandó arról képzelegni, hogy ő és Viggo Mortensen "azt" csinálják, nem tartom ezt se menőnek, se szexisnek, sőt, még normálisnak sem.

Úgyhogy leléptem. Inkább nem beszélek senkivel Seanról, mint hogy ilyen hülyeségeket olvassak/hallgassak naphosszat. Nem is értem, Kate, hogy te hogy bírod ezt a dolgot. Talán az a baj, hogy túl fiatalok, és nekik még a rajongás más jelent, mint nekünk, de ez is ostobaság. Például Sean legtöbb rajongója vele egyidős, szóval...

Én nem tudom, mi az, hogy valaki nem tud túllépni rajta, hogy a kedvenc szereplője kilépett a kedvenc sorozatából? Az ilyen jobb, ha be se kapcsolja a tévét és sürgősen elkezdi élni a saját életét!