Starity

David Tennant 3

100 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 15. 22:17 #1181
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 22:16)
De, marad. David szeme előző nap be volt gyulladva és másnap lézeres szemműtét volt. A betegség neve STYE ezt találtam ott, ahol az infókat megosztjuk egymással, rákerestem google-n de a legértelmesebb magyarázat amit találtam az a wikipédián volt angolul, egy képpel. Szem/szempilla betegség és azt mondják hogy akinek ilyen van, az úgy érzi, hogy ez az egész pain in the http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lhssi4gk5Z1qd1jdy.gif és nagyon fáj  blink.gif

De hát pont azért műtötték meg, hogy ne fájjon, nem? Ha nem segít a műtét rövid időn belül, akkor mire volt jó?
2011. június 15. 22:21 #1182
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.15. 22:17)
De hát pont azért műtötték meg, hogy ne fájjon, nem? Ha nem segít a műtét rövid időn belül, akkor mire volt jó?

Nem tudom. Még mindig nem jöttem rá amúgy, hogy lehet az embernek ilyenje. Csak úgy valamitől feldagad így a szeme és fáj a szempillája? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 15. 22:24 #1183
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 22:21)
Nem tudom. Még mindig nem jöttem rá amúgy, hogy lehet az embernek ilyenje. Csak úgy valamitől feldagad így a szeme és fáj a szempillája?  blink.gif

Fogalmam sincs. Gondolom a szempilla töve gyullad be ilyenkor, vagy mit tudom én. Fájni biztos fáj, a szem érzékeny szervünk. Remélem hamar helyrejön. Nem kellemes így éjjel-nappal melózni. Mert az biztos, hogy Davidnek minimum haldokolnia kellene ahhoz, hogy leálljon kicsit a szerepléssel.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 15. 22:40 #1184
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.15. 22:24)
Fogalmam sincs. Gondolom a szempilla töve gyullad be ilyenkor, vagy mit tudom én. Fájni biztos fáj, a szem érzékeny szervünk. Remélem hamar helyrejön. Nem kellemes így éjjel-nappal melózni. Mert az biztos, hogy Davidnek minimum haldokolnia kellene ahhoz, hogy leálljon kicsit a szerepléssel.

Anno az egyik rádióműsor interjújában (amit pár nappal azután készítettek, hogy megműtötték a hátát), azt mondta, hogy sajnálja amiért kiesett a Hamletből és hogy mondta a rendezőnek és producernek, hogyha kell kerekesszékből is kardozik ha valaki megígéri neki, hogy a padló nem fog csúszni ugyanis vigyáznia kell a lábára és a dalekes mamuszaira (is). rofl.gif nevet2.gif
4 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Grace Benning, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 16. 00:39 #1185
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 22:40)
Anno az egyik rádióműsor interjújában (amit pár nappal azután készítettek, hogy megműtötték a hátát), azt mondta, hogy sajnálja amiért kiesett a Hamletből és hogy mondta a rendezőnek és producernek, hogyha kell kerekesszékből is kardozik ha valaki megígéri neki, hogy a padló nem fog csúszni ugyanis vigyáznia kell a lábára és a dalekes mamuszaira (is). rofl.gif nevet2.gif

Tényleg minden helyzetben szóba tudja hozni a DW-t..Egy igazi Whovian!!!

Hát gyerekek iszonyatosan büszke vagyok magamra. Megnéztem a SF-t és csak 3szor sírtam összesen, és azt mind az első részben, és egyszer majdnem mikor megnézi az utsó részben a tojásos képet. De ennyi. Borzasztóan büszke vagyok.
És jól esett megnézni, tényleg ez kellett nekem, fura..
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 16. 01:18 #1186
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 22:16)
De, marad. David szeme előző nap be volt gyulladva és másnap lézeres szemműtét volt. A betegség neve STYE ezt találtam ott, ahol az infókat megosztjuk egymással, rákerestem google-n de a legértelmesebb magyarázat amit találtam az a wikipédián volt angolul, egy képpel. Szem/szempilla betegség és azt mondják hogy akinek ilyen van, az úgy érzi, hogy ez az egész pain in the http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lhssi4gk5Z1qd1jdy.gif és nagyon fáj  blink.gif

Szerintem ez az árpa. A szempillák tövénél a mirigyek fertőzést kapnak és begyulladnak. Rossz érzés, nem mindig észre vehető, de ha eldurvul akkor halálos szövődményei is lehetnek. A nevelő apámnak többször is volt.
De ha ez volt a baja akkor az immunrendszere a béka segge alatt van, akkor alakul ki ha valaki kimerült és a szervezete nem tudja legyőzni a fertőzéseket...
2011. június 16. 07:18 #1187
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 00:39)
Tényleg minden helyzetben szóba tudja hozni a DW-t..Egy igazi Whovian!!!
Hát gyerekek iszonyatosan büszke vagyok magamra. Megnéztem a SF-t és csak 3szor sírtam összesen, és azt mind az első részben, és egyszer majdnem mikor megnézi az utsó részben a tojásos képet. De ennyi. Borzasztóan büszke vagyok.
És jól esett megnézni, tényleg ez kellett nekem, fura..

Én csak egyszer láttam, miután lement, azután 1 órával megnéztem a részeket. Megkönnyeztem a sírós és tükrös jelenetet valamint a második részben azt a részt, ahol kiderül, hogy megtalálta Lucy igazi apját... Nem sírtam de ha olyan hangulatomban lennék, simán végig tudnám bőgni az egészet mellow.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 01:18)
Szerintem ez az árpa. A szempillák tövénél a mirigyek fertőzést kapnak és begyulladnak. Rossz érzés, nem mindig észre vehető, de ha eldurvul akkor halálos szövődményei is lehetnek. A nevelő apámnak többször is volt.
De ha ez volt a baja akkor az immunrendszere a béka segge alatt van, akkor alakul ki ha valaki kimerült és a szervezete nem tudja legyőzni a fertőzéseket...

Én úgy tudtam, hogy árpa bárkinek lehet, csak úgy ott van és semmi köze az immunrendszerhez de akkor tévedtem. Egyébként nem csodálkozom ha így van. Ez az ember állandóan dolgozik, soha nincsen otthon, salátát eszik mindig, vagyis nem tudom honnan van energiája egész napra. Vékony is és alvási zavarai is vannak. Én azt mondom az is jó, hogy még nem kapott szívinfarktust vagy nem esett le a cukorja és esett kómába. mellow.gif

Kísérletezgetek. Valami feltűnt az elmúlt pár napban és erről akarok megbizonyosodni. Láttam Kati már rebloggolta a Brendan képemet tumbr oldalon, jó thumbsup.gif
2011. június 16. 07:34 #1188
- törölt felhasználó -    
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmv9hcMgIa1qahmy6o1_500.jpg

rofl.gif nevet2.gif
Fontos az őszinteség, ugye, David? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. június 16. 08:03 #1189
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 07:18)

Kísérletezgetek. Valami feltűnt az elmúlt pár napban és erről akarok megbizonyosodni.  thumbsup.gif

Mivel kapcsolatban kísérletezgetsz?
Ja, a fenti zöld pólós képek nekem tetszenek! Me likes so much! thumbsup.gif
2011. június 16. 08:06 #1190
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 08:03)
Mivel kapcsolatban kísérletezgetsz?
Ja, a fenti zöld pólós képek nekem tetszenek! Me likes so much!  thumbsup.gif

Nekem nem tetszenek csak poénos amit mondott ezért tettem ki rohog.gif biggrin.gif

Egyre több magyar DT fan van, kíváncsi vagyok hányan reblogolják majd. UNPOPULAR OPINION következik. David eddig olyan volt, mint valami 'titok', senki nem tudott róla, csak mi meg páran odakint de sajnos egyre több az a fajta FANGÖRL van put there .. dry.gif
2011. június 16. 08:10 #1191
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 08:06)
Nekem nem tetszenek csak poénos amit mondott ezért tettem ki  rohog.gif  biggrin.gif 
Egyre több magyar DT fan van, kíváncsi vagyok hányan reblogolják majd. UNPOPULAR OPINION következik. David eddig olyan volt, mint valami 'titok', senki nem tudott róla, csak mi meg páran odakint de sajnos egyre több az a fajta FANGÖRL van put there ..  dry.gif

Igen, azt én is észrevettem, hogy itt is nő a számuk gombamódra. Bár én még magyar fangörllel nem talákoztam, de hát te vagy ebben a szakértő. smileeee.gif Mi a tapasztalatod?
2011. június 16. 08:42 #1192
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 08:10)
Igen, azt én is észrevettem, hogy itt is nő a számuk gombamódra. Bár én még magyar fangörllel nem talákoztam, de hát te vagy ebben a szakértő.  smileeee.gif Mi a tapasztalatod?

Az a tapasztalatom, hogyha nem is érjük el a Robert Csillagtök szintet, lassan lesz miért aggódni. Meglepő, hogy hányan kérik tőlem a Secret Smile feliratot, ami jó de hány olyan ember van aki a DW miatt szereti ... Ami persze nem bűn csak hogy én nem lelkisegély szolgálat vagyok. David elment, szokjuk már meg ... Szívesen elcsacsogok bárkivel erről meg öntök lelket bárkibe aki nehezen tudja magát túltenni ezen de beszélek olyan emberrel is, aki a regeneráció óta nem tudja magát túltenni az eseményeken, fannak vallja magát de a DW óta semmit nem hajlandó nézni arról bezzeg tud beszélni hogy David így meg úgy néz ki. Tegnap tumblr oldalon felhívta szíves figyelmem legújabb posztjára, amiben leírta, hogyha egyszer a TARDIS-ba tévedne, mennyire vadan szeretne csinálni vele. Hatáskör itt átlépve. Nem igazán érdekel hogy mit hogyan szeretne és elképzelni sem akarom inkább. Ehhez hasonló maileket még mindig kapok, mindig pityergősen kezdődnek a beszélgetések de sok értelmes dologról nem lehet velük beszélni és ebből van egyre több. Ne! Ne amerikaiasodjunk. AZ AXN éjt nappallá téve nyomja a Davides epizódokat ha csak annyi ragad meg bennünk, hogy de jól néz ki meg ez meg az, annyival ne nevezzük magunkat fannak és ne zaklassunk engem mailben, mert én is tudom, hogy jól néz ki plusz semmi közöm ahhoz ki mit hol akar csinálni. Ez engem idegesít. Gomba módra szaporodunk ami végül is nem baj, de állj most már. Stop! Belekergetnek a bűnbe, nem akarok senkivel sem beszélni arról, hogy így meg úgy (remélem értitek mire gondolok). Talán tényleg sokat tudok de mindent még sem, és ha tudok is valami *szaftosat*, semmi közöm ahhoz ezért nem is beszélek róla. Ellopták a Secret Smile feliratomat, siettetik a Learners feliratot. Úgy gondolom most a topik veszt majd néhány látogatót (akik mellesleg lusták beregelni). Whatever.

I am myself and this is all the f*cks I give ...

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/2rw2flk.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 16. 09:00 #1193
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 08:42)
Az a tapasztalatom, hogyha nem is érjük el a Robert Csillagtök szintet, lassan lesz miért aggódni. Meglepő, hogy hányan kérik tőlem a Secret Smile feliratot, ami jó de hány olyan ember van aki a DW miatt szereti ... Ami persze nem bűn csak hogy én nem lelkisegély szolgálat vagyok. David elment, szokjuk már meg ... Szívesen elcsacsogok bárkivel erről meg öntök lelket bárkibe aki nehezen tudja magát túltenni ezen de beszélek olyan emberrel is, aki a regeneráció óta nem tudja magát túltenni az eseményeken, fannak vallja magát de a DW óta semmit nem hajlandó nézni arról bezzeg tud beszélni hogy David így meg úgy néz ki. Tegnap tumblr oldalon felhívta szíves figyelmem legújabb posztjára, amiben leírta, hogyha egyszer a TARDIS-ba tévedne, mennyire vadan szeretne csinálni vele. Hatáskör itt átlépve. Nem igazán érdekel hogy mit hogyan szeretne és elképzelni sem akarom inkább. Ehhez hasonló maileket még mindig kapok, mindig pityergősen kezdődnek a beszélgetések de sok értelmes dologról nem lehet velük beszélni és ebből van egyre több. Ne! Ne amerikaiasodjunk. AZ AXN éjt nappallá téve nyomja a Davides epizódokat ha csak annyi ragad meg bennünk, hogy de jól néz ki meg ez meg az, annyival ne nevezzük magunkat fannak és ne zaklassunk engem mailben, mert én is tudom, hogy jól néz ki plusz semmi közöm ahhoz ki mit hol akar csinálni. Ez engem idegesít. Gomba módra szaporodunk ami végül is nem baj, de állj most már. Stop! Belekergetnek a bűnbe, nem akarok senkivel sem beszélni arról, hogy így meg úgy (remélem értitek mire gondolok). Talán tényleg sokat tudok de mindent még sem, és ha tudok is valami *szaftosat*, semmi közöm ahhoz ezért nem is beszélek róla. Ellopták a Secret Smile feliratomat, siettetik a Learners feliratot. Úgy gondolom most a topik veszt majd néhány látogatót (akik mellesleg lusták beregelni). Whatever.

Ujjé, betelt a hócipő, kedves Kate? Amit egyébként nem csodálok. Úgy értem, hogy meg tudom érteni. Én már elég régen elvágtam magam az összes Sean Bean fanatikustól, mert konkrétan egyik se normális. Csodálom a kitartásod, drága barátném, mert nem egyszerű a hülyék között normálisnak maradni. Persze ha magadtól nincsenek forró dolgokra utaló megjegyzéseid, akkor ezek az emberek se tudják elérni, hogy legyenek. Így egy idő után valóban az lesz, hogy hátat fordítasz és kilépsz. Ahogy én tettem már párszor, ha Seanról volt szó. Nem és nem vagyok hajlandó arról képzelegni, hogy ő és Viggo Mortensen "azt" csinálják, nem tartom ezt se menőnek, se szexisnek, sőt, még normálisnak sem. pardon.gif Úgyhogy leléptem. Inkább nem beszélek senkivel Seanról, mint hogy ilyen hülyeségeket olvassak/hallgassak naphosszat. Nem is értem, Kate, hogy te hogy bírod ezt a dolgot. Talán az a baj, hogy túl fiatalok, és nekik még a rajongás más jelent, mint nekünk, de ez is ostobaság. Például Sean legtöbb rajongója vele egyidős, szóval... unsure.gif Én nem tudom, mi az, hogy valaki nem tud túllépni rajta, hogy a kedvenc szereplője kilépett a kedvenc sorozatából? Az ilyen jobb, ha be se kapcsolja a tévét és sürgősen elkezdi élni a saját életét!
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 16. 09:04 #1194
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.16. 08:42)

Tényleg van ilyen beteg, aki megírja mailben, hogy mik az erotikus fantáziái egy elérhetetlen emberrel??? ohmy.gif Mert az oké, hogy poénkodunk olvadozásról meg remegtetésről, meg fülvakargatásró rohog.gif ez belefér a csajos nyálcsorgatásba, na de hogy ilyen konkrét legyen valaki.. mert magánügye ha elképzeli, de azért inkább én sem volnék kíváncsi rá... beteg beteg a társadalom. Valamiért azonban úgy gondolom, hogy ezek még kislányok? És mennyi szó esik esetükben a filmek tartalmáról, mondanivalójáról? Én mondjuk nem járok máshova, Davidügyben de ezek alapján nem is fogok...
2011. június 16. 09:12 #1195
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 09:00)
Ujjé, betelt a hócipő, kedves Kate? Amit egyébként nem csodálok. Úgy értem, hogy meg tudom érteni. Én már elég régen elvágtam magam az összes Sean Bean fanatikustól, mert konkrétan egyik se normális. Csodálom a kitartásod, drága barátném, mert nem egyszerű a hülyék között normálisnak maradni. Persze ha magadtól nincsenek forró dolgokra utaló megjegyzéseid, akkor ezek az emberek se tudják elérni, hogy legyenek. Így egy idő után valóban az lesz, hogy hátat fordítasz és kilépsz. Ahogy én tettem már párszor, ha Seanról volt szó. Nem és nem vagyok hajlandó arról képzelegni, hogy ő és Viggo Mortensen "azt" csinálják, nem tartom ezt se menőnek, se szexisnek, sőt, még normálisnak sem. pardon.gif Úgyhogy leléptem. Inkább nem beszélek senkivel Seanról, mint hogy ilyen hülyeségeket olvassak/hallgassak naphosszat. Nem is értem, Kate, hogy te hogy bírod ezt a dolgot. Talán az a baj, hogy túl fiatalok, és nekik még a rajongás más jelent, mint nekünk, de ez is ostobaság. Például Sean legtöbb rajongója vele egyidős, szóval...  unsure.gif Én nem tudom, mi az, hogy valaki nem tud túllépni rajta, hogy a kedvenc szereplője kilépett a kedvenc sorozatából? Az ilyen jobb, ha be se kapcsolja a tévét és sürgősen elkezdi élni a saját életét!

Szerintem még nem is a kedvenc sorozatáról van szó, hanem inkább olyanról ahol 45 percig csorgathatja a nyálát egy helyes pasi miatt, mert ha a kedvenc sorozata lenne, akkor tudná, hogy a Doctor Christől kezdve Mattig ugyan az a személy. Jó én is gyászoltam, de a sorozat lényegében van benne a regenerálódás, ha a kedvence akkor ezt elfogadja.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 16. 09:16 #1196
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.16. 09:04)
Tényleg van ilyen beteg, aki megírja mailben, hogy mik az erotikus fantáziái egy elérhetetlen emberrel???  ohmy.gif  Mert az oké, hogy poénkodunk olvadozásról meg remegtetésről, meg fülvakargatásró  rohog.gif ez belefér a csajos nyálcsorgatásba, na de hogy ilyen konkrét legyen valaki.. mert magánügye ha elképzeli, de azért inkább én sem volnék kíváncsi rá... beteg beteg a társadalom. Valamiért azonban úgy gondolom, hogy ezek még kislányok? És mennyi szó esik esetükben a filmek tartalmáról, mondanivalójáról? Én mondjuk nem járok máshova, Davidügyben de ezek alapján nem is fogok...

Nos, én is azt gondolom, hogy egy-két kajánabb megjegyzés belefér, abba nem hal bele senki. Én is szoktam kajánkodni, Kate a megmondhatója. Ám az már valóban magánügy szférába tartozik, hogy mit csinálna az illető Daviddel a TARDIS-ban. Teljesen nem érdekel. Tartsa meg magának mindenki a szexuális fantáziáit. Hihetetlen, hogy manapság divat lett mindent leírni és megosztani az interneten. Az a sok +18-as fan fiction és hasonlók... dry.gif Képzelegjen Davidről, meg a TARDIS-ról, de nekem ne kelljen már tudni róla! A tumblr-ön is kezdenek kiakasztani, mert a kis bb-m (Kit Harington, bamba békuci) totál bezsongatta az XX kromoszómás egyedeket. Olyan fantáziálásokról olvashatok, hogy fülig belepirulok a felnőtt fejemmel, holott az ilyen fantáziák írói többnyire mindössze tizenévesek. Érti a franc, nem is akarom érteni. Totál együtt érzek Kate-tel. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 16. 09:24 #1197
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Amúgy meg lehet, hogy én nőttem fel régies mesevilágban, de én egyetlen rajongásom tárgyával sem képzelegtem ilyesmiről. Talán azért, mert akikért rajongok, azok az én tudatomban "magasabb rendűek", és már az is nagy boldogság, ha egyáltalán figyelemre méltat az illető. 24 év kellett, hogy összeszedjem a bátorságom, és egy koncert után személyesen is megszólítsam a Napoleon Boulevard tagjait, autogramm ügyben. És nem volt annál nagyobb boldogság, mint, hogy azt mondták, hogy ők köszönik, hogy szeretem őket thumbsup.gif Vagy, mikor Marian Goldhoz koncert után a biztonsági őr bevitte a prospektusomat,és ő aláírta. Vagy mikor a színházban ahol anyukám dolgozik, még tinédzsrekoromban kezitcsókolomot köszönt Hegedűs D. Géza w00t.gif szerintem egy igazi rajongónak az ilyen élmények kell, hogy a legtöbbet jelentsék. És ha most fogok kapni Davidtől dedikált fotót, akkor ez is egy szívmelengető esemény lesz, aminek egész hátralévő életemben örülni fogok. Aki mocskos dolgokkal alacsonyítja le "rajongása tárgyát" az vajon megérdemli-e, hogy rajongónak mondhassa magát?
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 16. 09:28 #1198
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.16. 09:12)
Szerintem még nem is a kedvenc sorozatáról van szó, hanem inkább olyanról ahol 45 percig csorgathatja a nyálát egy helyes pasi miatt, mert ha a kedvenc sorozata lenne, akkor tudná, hogy a Doctor Christől kezdve Mattig ugyan az a személy. Jó én is gyászoltam, de a sorozat lényegében van benne a regenerálódás, ha a kedvence akkor ezt elfogadja.

Igy van. Nekem a Doctor a hős, nem pedig DT. Az más kérdés, hogy a három közül akit láttam az ő figurája tetszett legjobban. 2. CE, Ms, csak a harmadik, de ő is jó a maga módján. De készülök rá, hogy nyáron beszerzzem a régebbieket is, mert érdekel.
2011. június 16. 09:36 #1199
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.16. 09:16)
Nos, én is azt gondolom, hogy egy-két kajánabb megjegyzés belefér, abba nem hal bele senki. Én is szoktam kajánkodni, Kate a megmondhatója. Ám az már valóban magánügy szférába tartozik, hogy mit csinálna az illető Daviddel a TARDIS-ban. Teljesen nem érdekel. Tartsa meg magának mindenki a szexuális fantáziáit. Hihetetlen, hogy manapság divat lett mindent leírni és megosztani az interneten. Az a sok +18-as fan fiction és hasonlók...  dry.gif Képzelegjen Davidről, meg a TARDIS-ról, de nekem ne kelljen már tudni róla! A tumblr-ön is kezdenek kiakasztani, mert a kis bb-m (Kit Harington, bamba békuci) totál bezsongatta az XX kromoszómás egyedeket. Olyan fantáziálásokról olvashatok, hogy fülig belepirulok a felnőtt fejemmel, holott az ilyen fantáziák írói többnyire mindössze tizenévesek. Érti a franc, nem is akarom érteni. Totál együtt érzek Kate-tel.  dry.gif

Ezért is írtam, hogy ennyi még belefér. Sőt talán kell is, ha egészséges nők vagyunk smileeee.gif A kaján poénokban én is benne vagyok, szerintem észre is lehet venni smileeee.gif Volt régebben egy pasi munkatársam, azzal állandóan ilyesmit csináltunk egymással, de sose vette egyikünk se komolyan biggrin.gif mert az ilyesmi feldobja az ember hangulatát, de ha nem tudja valaki, hogy hol a határ akkor van nagy gebasz.
2011. június 16. 09:55 #1200
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.16. 09:28)
Igy van. Nekem a Doctor a hős, nem pedig DT. Az más kérdés, hogy a három közül akit láttam az ő figurája tetszett legjobban. 2. CE, Ms, csak a harmadik, de ő is jó a maga módján. De készülök rá, hogy nyáron beszerzzem a régebbieket is, mert érdekel.

Én is be akarom szerezni, de van olyan ami elveszett, amit nem igen értek, hogy lehet elveszteni részeket egy sorozatból?? 110.gif ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
100 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok