Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.15. 13:12)
Köszönöm, köszönöm.
Igen, a sokfunkciós szemüveg is cool.
Legközelebb küldök SMS-t.

Amúgy szerintem megesett, mert nagyon meghatódott fejet vágtak a bemutatkozásomra.

(Vagy most a másik vizsgára gondoltál?) Amúgy tényleg nagyon tetszett a srác szerelése, meg a srác sem volt rossz, volt neki szemüvege is.

De a tornacsuka mindent vitt...

(én meg szép elegánsan mentem, hogy hát mégis csak felvételi...

)
Úgy gondoltam, hogy majdcsak nem buktatnak meg, ha elolvadsz (ahogyan te fogalmaztál). Az elolvadás nyilván ront a felelet értékén, ezért mentünk volna mi, női fezekkel a fejünkön, felmosófával meg DW-s felmosó vödörrel, felmentőseregként. Mondtuk volna, hogy adják meg az osztályzatot, te nem tehetsz arról, hogy ganger vagy
Milyen tuti
Tovább folytatódik a DW kontra nem DW 'meccs'. Ma, az a magazin, amelyik napokkal ezelőtt szellőztette meg a hírt, hogy a 7-ik évad csúszni fog, ismét előállt egy cikkel. És én erről már olvastam, csak nem értettem a lényeget. Megvan hogy mi okozza a problémát. A BBC WorldWide kavar. Ha csúszik az évad, akkor nem jelenik meg 2012 karácsonyára a DVD Boxset, ami nagy kiesést jelentene a BBC Amerikának. Oda ne rohanjak meg vissza.

Most ha minden igaz, Mattet hazaparancsolták Amerikából és 2012 tavaszáig ül a nagy fenekén. A BBC perkálja neki a lóvét, hogy ne csináljon semmit a DW mellett, elengedni nem akarják míg nem telik le a 3 évad, Matt nem is mehetne, mert köti a szerződése. Moffatnak újra kell írni a történetet, már régen forgatni kellene az évadot de a BBC és a stáb szerződése Novemberben lejár. Pénz alig van az emberek meg azt sem tudják, hogy merről hány méter..aláírják-e egyáltalán a szerződést.
Állítólag Karen elmegy a hatodik évad végén, ő helyette sem castingoltak még senkit. Moffaték belefogtak a Sherlockba, de most a DW-t kell neki írni, ami tehát a DW csúszását eredményezi, mivel a SH-ba belekezdtek és Martin Freeman a Hobbit miatt be van táblázva. Az egész pereputty most Martin Freeman Hobbitos időbeosztásához van kötve.

Így van köztük egyezség, ha MF nem érkezik meg időben a forgatásra, a BBC-nek perkálni kell, nem is keveset.
Óh, anyám. Még jó, hogy David nincs a Hobbitban. El tudjátok képzelni milyen lenne Davidnek, ha egy napra esne a forgatás és nem jönne össze vagy a BBC nem vállalja hogy időben elengedi Davidet? Forgat negyed órát, ott van 3 hónapot és a specials-ba sem férne bele.