Jó reggelt
A BBC hivatalos indoklása a csúsztatásra az, hogy 2012-ben Olimpia lesz. Megáll az FM.
Az ITV vette meg a kizárólagos sugárzási jogot, ha a BBC akarna élőben közvetíteni, akkor sem tudna, pont emiatt. A DW-t át lehetne tenni pár órával előbbre vagy egy másik napra. Itt valami nem stimm gyerekek
Múlt héten olvastam olyat, hogy a Good man goes to war epizódból a gyíknő és leszbikus párja, Jenny mindennapjaiból tervez a BBC spin-offot.
Remélem nem azt akarják betenni a DW miatt üres Szombat estére
Matt kint van Amerikában, tud valamit a gyerek vagy nem. Ha nem, akkor jól kitoltak vele, mert halogatják a forgatást. Talán félnek attól, hogy Matt elmegy vagy nem tudom. Nagyon nagy tervek vannak a 2013-as specialokra. A BBC Drama department akkor kapja meg az új épületet, ami rengeteg új stúdiót tartalmaz majd, külön kialakítva pár terem a DW részére. Ezekre forgatás kezdés 2013 Február. Tehát 2012-ben lesz 4 speciál + a karácsonyi, 2013-ban a maradék évad, ketté törve (azt mondják tavasszal és ősszel). Az évforduló tájékán pedig 2 special, feletehetőleg itt regenerálódik Matt és lelép Moffat aki helyett nem tudom ki jön be
David barátunk tegnap nem ment ki dedikálni, a szeme miatt. Valami nagy baja lehet, ugyanis le kellett takarni az egyik szemét, úgy játszott tegnap a színpadon, egyik szeme letakarva..