Starity

David Tennant 3

100 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 14. 17:21 #1141
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.14. 16:52)
Nahh kérem szépen, elszántam magam a levélírásra, egy autogramm érdekében  w00t.gif  Holnap veszek hozzá válaszdíjszelvényt és feladom. Kívánjatok szerencsét  biggrin.gif 
off: Meg a holnapi pszichológia vizsgámhoz is...

Sok sikert hozzá! w00t.gif

Az egyik website szerint a Fright Night szereplői mennek a Comic Con 2011-re. Oh yeah. Már előre várom. Reméljük hogy ennek a fafejnek még mindig megfelelési kényszere van és lesmárolja Colint is hogy ezzel megint felhívja magára a figyelmet. - _ -

http://i1121.photobucket.com/albums/l510/Bloodydivision/tumblr_lgxegaPXjT1qcqkjm.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Grace Benning
2011. június 14. 20:38 #1142
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
ezt most találtam wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nagyon nagyon jóóóóóóóó kép imádom
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmsjcq70z21ql40eeo1_500.png
Minden rajta van ami kell, borosta, szép kéz, David
Most ez a kedvenc képem biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, Grace Benning
2011. június 14. 20:57 #1143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.14. 20:38)
ezt most találtam wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif nagyon nagyon jóóóóóóóó kép imádom
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmsjcq70z21ql40eeo1_500.png
Minden rajta van ami kell, borosta, szép kéz, David
Most ez a kedvenc képem biggrin.gif

Ah. Chris Moyles Show DT celebrity impressions rohog.gif biggrin.gif _nevet.gif
2 kedvencem van a hatból. Az egyik a 'Lord' David Beckhames (itt a földön fetrengtem a röhögéstől) rohog.gif _nevet.gif

És a Tom Jones impression, na az még egy klasszik rohog.gif biggrin.gif

Én el nem tudtam képzelni, hogy kit próbált utánozni, ki lehet az a 'majom'. Először azt hittem, hogy a Majmok bolygója filmből az egyik főszereplőt _nevet.gif Pft, nagyon nem talált rohog.gif mire kiderült, hogy Tom Jones _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
Az utolsó videónál megjegyezném, hogy szerintem DIREKT mondatták vele, hogy 'suck my sex trumpet' rohog.gif biggrin.gif és hogy micsoda fejeket vág, OMTL _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 14. 21:36 #1144
- törölt felhasználó -    
Oké, szóval a BBC-nek nincs pénze a DW-ra 2012-ben. Told ya so, told ya. Ennyi volt gyerekek. 4 specialt kinyögnek jövőre aztán lesz ami lesz..
2011. június 14. 21:44 #1145
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 21:36)
Oké, szóval a BBC-nek nincs pénze a DW-ra 2012-ben. Told ya so, told ya. Ennyi volt gyerekek. 4 specialt kinyögnek jövőre aztán lesz ami lesz..

Neee már... Ez most már tuti biztos 1000%?
2011. június 14. 21:49 #1146
- törölt felhasználó -    
So after last week’s quite ridiculous state of affairs concerning the state of Doctor Who and the fate of Series 7, it seems that BBC One Controller Danny Cohen has stuck his head above the pulpit and finally come clean.

Speaking to the Church and Media conference this afternoon, where Cohen was answering questions about faith and television, the man with the power to make or break a TV series confirmed the rumours that there will be no series of Doctor Who in 2012, with just a single Christmas special commissioned in advance of the 50th anniversary 2013 series.

Last Wednesday we relayed the news as published in Private Eye:

Programme chiefs in London were horrified to learn recently that BBC Wales is proposing not to make a full series of Doctor Who in 2012, but instead to put the programme on hiatus and merely bash out four “specials” as it did in 2009. Which will leave an enormous hole in the BBC1 Saturday night schedule and a bigger one in the profits of BBC Worldwide, and will mean the corporation will be paying lead actor Matt Smith to spend most of the rest of this year doing nothing.

Danny Cohen: No Series in 2012

Tehát azért lesz jövőre 4 rész, hogy 2013-ban tudjon lenni egy/kettő speciál. Matt nem csinálhat jövőre semmit emiatt a 4 speciál miatt. Ez van gyerekek..
2011. június 14. 22:32 #1147
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 21:49)
So after last week’s quite ridiculous state of affairs concerning the state of Doctor Who and the fate of Series 7, it seems that BBC One Controller Danny Cohen has stuck his head above the pulpit and finally come clean.
Speaking to the Church and Media conference this afternoon, where Cohen was answering questions about faith and television, the man with the power to make or break a TV series confirmed the rumours that there will be no series of Doctor Who in 2012, with just a single Christmas special commissioned in advance of the 50th anniversary 2013 series.
  Programme chiefs in London were horrified to learn recently that BBC Wales is proposing not to make a full series of Doctor Who in 2012, but instead to put the programme on hiatus and merely bash out four “specials” as it did in 2009. Which will leave an enormous hole in the BBC1 Saturday night schedule and a bigger one in the profits of BBC Worldwide, and will mean the corporation will be paying lead actor Matt Smith to spend most of the rest of this year doing nothing.
Tehát azért lesz jövőre 4 rész, hogy 2013-ban tudjon lenni egy/kettő speciál. Matt nem csinálhat jövőre semmit emiatt a 4 speciál miatt. Ez van gyerekek..

Óh hát életemben először sorozatfüggő lettem, erre fel leveszik a műsorról.. mad.gif reklamalo.gif
2011. június 14. 22:41 #1148
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.14. 22:32)
Óh hát életemben először sorozatfüggő lettem, erre fel leveszik a műsorról.. mad.gif  reklamalo.gif

És érdekes dolgok vannak a háttérben. Már megint a BBC kavar dry.gif Akkora pofára esés van most gyerek ohmy.gif Moffat és Matt sem tudott erről, aki állítólag 3 évadra írt alá. Jövőre emiatt semmit nem tud csinálni, magyarul kicsesztek vele (is). Moff írhatja újra a forgatókönyvet és a történetet. Ez állítólag azért van, mert Moffatnak idő kell, ímg befejezi a Sherlock Holmest, ami hülyeség, mert már forgatják réges régen. Csak ráfogták Moffatra és a Sherlockra. Erre senki sem számított. Valamit forralnak, Szombat estére meg a BBC America is kavar (lásd előző confirmation bemásolásomat).

Istenem de örülök, hogy David elment. A BBC belerúgott abba, ami nekik fontos és aranyat ér. Sem Moffat, sem Matt nem érdemli meg ezt a bánásmódot... mad.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 14. 22:43 #1149
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 21:49)

Csúnya gonosz BBC..
szerintem a legtöbb Doctor meg az útitársak potom pénzért, jelképes fizetésért is vállalnák az anniversary-s szereplést.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 14. 22:56 #1150
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.14. 22:43)
Csúnya gonosz BBC..
szerintem a legtöbb Doctor meg az útitársak potom pénzért, jelképes fizetésért is vállalnák az anniversary-s szereplést.

Stop, stop. Folyamatosan olvasom amit írnak. Ezek nem az 50-ik évfordulós speciálok lesznek. Ezek jövőre lesznek. És erre állítólag azért van szükség, hogy Moffat befejezze a SH-t és hogy legyen pénz a 2013-as két specialra. Na az tényleg sokba kerülne. Vissza akarnák hozni a Dokikat, az pedig nehéz. Az első 3 Doki halott. Csak speciális technika formájában tudják őket visszahozni, az különleges technika és sokba kerül. Ott van a negyedik Doctor aki már elég öreg ahhoz, hogy nemet mondjon. Az ötödik Doki ráér, nem is annyira idős, a hatodik és hetedik Doki Ausztráliában van (ráadásul a hetedik a Hobbitban forgat. Őt ki kellene vásárolni onnan, ha csak pár napra is. Peter tesz a BBC-re magasról és nem is lenne erre pénzük). A nyolcadik Doki talán ráér, a 9-ik nem jön vissza, sem a stáb, sem Chris nem akar visszamenni tehát ő is max speciális számítógépes technikával tér vissza. Ha David ingyé elvállalja a szerepet, Mattnek és 5 másik embernek (és most még csak a Dokikról beszélek) még perkálni kell valamiből. Gyerekek, ez nagy gáz ohmy.gif Ez óriási gáz. Berendelték a 14 részt, abből jövőre lemegy 4, 2013-ban 2 speciál, és a maradék 10 (a 14-ből) egy évvel később (ha minden igaz).
És azt sem fura kicsit sem, hogy kavarnak Moffattal, ma pedig azt nyilatkozza RTD hogy vissza akar térni sorozatot rendezni. Nem mondta meg melyiket. Szerintem Moffatot kitolták onnan, és Matt is bezony a 2013-as speciálokban fog regenerálódni. Nyakamat teszem rá ohmy.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 14. 23:05 #1151
- törölt felhasználó -    
Sajnos ez van sad.gif
2011. június 14. 23:46 #1152
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 22:56)
Stop, stop. Folyamatosan olvasom amit írnak. Ezek nem az 50-ik évfordulós speciálok lesznek. Ezek jövőre lesznek. És erre állítólag azért van szükség, hogy Moffat befejezze a SH-t és hogy legyen pénz a 2013-as két specialra. Na az tényleg sokba kerülne. Vissza akarnák hozni a Dokikat, az pedig nehéz. Az első 3 Doki halott. Csak speciális technika formájában tudják őket visszahozni, az különleges technika és sokba kerül. Ott van a negyedik Doctor aki már elég öreg ahhoz, hogy nemet mondjon. Az ötödik Doki ráér, nem is annyira idős, a hatodik és hetedik Doki Ausztráliában van (ráadásul a hetedik a Hobbitban forgat. Őt ki kellene vásárolni onnan, ha csak pár napra is. Peter tesz a BBC-re magasról és nem is lenne erre pénzük). A nyolcadik Doki talán ráér, a 9-ik nem jön vissza, sem a stáb, sem Chris nem akar visszamenni tehát ő is max speciális számítógépes technikával tér vissza. Ha David ingyé elvállalja a szerepet, Mattnek és 5 másik embernek (és most még csak a Dokikról beszélek) még perkálni kell valamiből.  Gyerekek, ez nagy gáz ohmy.gif Ez óriási gáz. Berendelték a 14 részt, abből jövőre lemegy 4, 2013-ban 2 speciál, és a maradék 10 (a 14-ből) egy évvel később (ha minden igaz). 
És azt sem fura kicsit sem, hogy kavarnak Moffattal, ma pedig azt nyilatkozza RTD hogy vissza akar térni sorozatot rendezni. Nem mondta meg melyiket. Szerintem Moffatot kitolták onnan, és Matt is bezony a 2013-as speciálokban fog regenerálódni. Nyakamat teszem rá  ohmy.gif  mellow.gif

Azt hiszem Billie sem akar visszajönni sad.gif Pedig nekem ő volt a kedvencem aki Daviddel utazott..

Van valakinek vidám témája?
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 15. 07:25 #1153
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt biggrin.gif
A BBC hivatalos indoklása a csúsztatásra az, hogy 2012-ben Olimpia lesz. Megáll az FM. http://i1121.photobucket.com/albums/l510/Bloodydivision/tumblr_lgxegaPXjT1qcqkjm.gif
Az ITV vette meg a kizárólagos sugárzási jogot, ha a BBC akarna élőben közvetíteni, akkor sem tudna, pont emiatt. A DW-t át lehetne tenni pár órával előbbre vagy egy másik napra. Itt valami nem stimm gyerekek 110.gif

Múlt héten olvastam olyat, hogy a Good man goes to war epizódból a gyíknő és leszbikus párja, Jenny mindennapjaiból tervez a BBC spin-offot. http://i1121.photobucket.com/albums/l510/Bloodydivision/tumblr_lgxegaPXjT1qcqkjm.gif

Remélem nem azt akarják betenni a DW miatt üres Szombat estére 110.gif

Matt kint van Amerikában, tud valamit a gyerek vagy nem. Ha nem, akkor jól kitoltak vele, mert halogatják a forgatást. Talán félnek attól, hogy Matt elmegy vagy nem tudom. Nagyon nagy tervek vannak a 2013-as specialokra. A BBC Drama department akkor kapja meg az új épületet, ami rengeteg új stúdiót tartalmaz majd, külön kialakítva pár terem a DW részére. Ezekre forgatás kezdés 2013 Február. Tehát 2012-ben lesz 4 speciál + a karácsonyi, 2013-ban a maradék évad, ketté törve (azt mondják tavasszal és ősszel). Az évforduló tájékán pedig 2 special, feletehetőleg itt regenerálódik Matt és lelép Moffat aki helyett nem tudom ki jön be unsure.gif

David barátunk tegnap nem ment ki dedikálni, a szeme miatt. Valami nagy baja lehet, ugyanis le kellett takarni az egyik szemét, úgy játszott tegnap a színpadon, egyik szeme letakarva.. blink.gif
2011. június 15. 08:14 #1154
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 22:56)
ma pedig azt nyilatkozza RTD hogy vissza akar térni sorozatot rendezni. Nem mondta meg melyiket. Szerintem Moffatot kitolták onnan, és Matt is bezony a 2013-as speciálokban fog regenerálódni. Nyakamat teszem rá  ohmy.gif  mellow.gif

Nagyon helyes. Már ha a DW-ről van szó. biggrin.gif Hiányoznak RTD sztorijai. Nagy mennyiségben nekem jobban emészthető, mint Moff. unsure.gif Ha meg MS regenerálódik, azt sem bánom. Remélem Rupert lesz belőle. rohog.gif
2011. június 15. 08:16 #1155
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.14. 01:10)
óhh két napig szinte csend volt itt, mit csináltatok?

Tanulás, vizsga, tanulás, vizsga. mellow.gif
2011. június 15. 08:18 #1156
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 07:25)
David barátunk tegnap nem ment ki dedikálni, a szeme miatt. Valami nagy baja lehet, ugyanis le kellett takarni az egyik szemét, úgy játszott tegnap a színpadon, egyik szeme letakarva..  blink.gif

ohmy.gif Szegényke... sad.gif Allergia? Vagy belement valami? Vagy kezelést kapott a szeme..? unsure.gif
2011. június 15. 08:58 #1157
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.15. 08:14)
Nagyon helyes. Már ha a DW-ről van szó. biggrin.gif Hiányoznak RTD sztorijai. Nagy mennyiségben nekem jobban emészthető, mint Moff. unsure.gif Ha meg MS regenerálódik, azt sem bánom. Remélem Rupert lesz belőle. rohog.gif

Azt nem mondta milyen sorozat de nem hinném, hogy a DW-ról lenne szó. Valamiért nem lenne okos döntés őt oda vissza tenni. Teljesen más elképzelése van a dolgokról, mint Moffnak. És ne felejtsük el, hogy ott van neki a TW, ami még nem bukott meg Amerikában (Ott nem is fog. Jelzem beszéltem több emberrel is, akik látták az első két részt és mondták, hogy ezt angol gyomor nem fogja szeretni. Annyira amerikai lett, hogy náluk igen is van jövője a sorozatnak). Persze RTD léphet tovább, mondhatja hogy nem csinál több TW-ot, csak ez kicsit fura.

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.15. 08:18)
ohmy.gif Szegényke... sad.gif Allergia? Vagy belement valami? Vagy kezelést kapott a szeme..? unsure.gif

Annyit tudunk, hogy egy MAAN-ban dolgozó színész szerint David szeme fáj (nem tudja miért, David nem mondta) és hogy így nem állhat ki a közönség elé. Remélem nem húzott be neki senki blink.gif unsure.gif
2011. június 15. 09:04 #1158
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 07:25)

David barátunk tegnap nem ment ki dedikálni, a szeme miatt. Valami nagy baja lehet, ugyanis le kellett takarni az egyik szemét, úgy játszott tegnap a színpadon, egyik szeme letakarva..  blink.gif

Szegényke. Mondhatná azt hogy szúrja a szemét a BBC viselkedése.. laugh.gif

Idézet
Hiányoznak RTD sztorijai. Nagy mennyiségben nekem jobban emészthető, mint Moff. unsure.gif Ha meg MS regenerálódik, azt sem bánom. Remélem Rupert lesz belőle.

Azok valóban könnyedebbek voltak, és sokkal többet lehetett rajta nevetni.
2011. június 15. 09:11 #1159
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.06.15. 08:58)
Annyit tudunk, hogy egy MAAN-ban dolgozó színész szerint David szeme fáj (nem tudja miért, David nem mondta) és hogy így nem állhat ki a közönség elé. Remélem nem húzott be neki senki blink.gif unsure.gif

sad.gif Jobbulást neki. Lehet, hogy többet kéne hordania a szép szemüvegét. unsure.gif
Csak nem húzott be neki senki... Ha mégis, törjön le a keze. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 15. 09:14 #1160
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.14. 17:21)
Sok sikert hozzá!  w00t.gif 
Az egyik website szerint a Fright Night szereplői mennek a Comic Con 2011-re. Oh yeah. Már előre várom. Reméljük hogy ennek a fafejnek még mindig megfelelési kényszere van és lesmárolja Colint is hogy ezzel megint felhívja magára a figyelmet. - _ -
http://i1121.photobucket.com/albums/l510/Bloodydivision/tumblr_lgxegaPXjT1qcqkjm.gif

Ó, anyám! Tudom, hogy le vagyok maradva, de ezen besírtam! _nevet.gif _nevet.gif Ennyire csak nem hülye a barátunk! blink.gif
Amúgy jobbulást a szemének. Nem jó dolog, ő most Benedictet játsza, nem a félszemű kalózt. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
100 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok