Idézet (kateblock @ 2011.06.10. 16:27)
Pontosan. RTD és JG elmentek, mert kifogytak az ötletekből és már nem akarták ezt csinálni. Steven akarta Davidet, de állítólag olyan forgatókönyvet nyomtak az orra alá, ami nem tetszett neki. A történettel nagyon meg volt elégedve de barátunk érezte, hogy ez nem lesz így jó. Ti is érzékelitek, hogy a műsor maga is megváltozott, nem csak az emberek. És mivel RTD és JG is elment, David is így tett. Moffatnak már ott állt a háta mögött az új csapat mikor David még 'el sem döntötte, hogy akar-e maradni vagy sem'. David sérelmezte, hogy kevés pénzt kap a DW részleg és nem tudta hogyank fog ez így működni, ha már ennyire ráálltak az amerikai vetítésre és hogy ott is lenyomják az ember torkán. Mert ez van most odakint. Úgy adagolják a DW-t az embereknek, mint ahogyan az orvos adja a szúrit, szép lassan (jobb esetben). És David milyen jól tette, hogy lelépett. Most ha nem megy le 2012-ben a tervezett évad, minden csúszik és nem vállalhatnak projekteket Matték míg nem kerül pont az i-re. Már csak ez hiányzik Davidnek, semmi más. Emberek torkán nyomják le meg hónapokon keresztül megint ne csináljon semmit. Egyszóval, tudták, hogy nem fog neki tetszeni és a fejeseknek már akkor tervbe volt véve 11, tehát ez nem úgy zajlott, hogy ledobtak elé egy papírt hogy nesze ki vagy rúgva, szépen finoman túrták ki onnan, ami azért is érdekes, mert a BBC-nél is mindenki tudja, hogy ez így nem jó, csak senki nem szólal meg. Nekem senki ne mondja, hogy 11 nagy nézettséget produkál mert jó a műsor. Jónak jó de nem eléggé ahhoz, hogy ekkora sikere legyen az Államokban. Csak azért nézik sokan, mert 'cool'.
És az is igaz, hogy Davidnek fizetésemelést akartak először adni, de nemet mondott. David 4 évad után kapott volna annyit, amennyit Matt most a harmadik évadért.
És ím ez a példa arra, hogy barátunkat nem a pénz motiválja .. Ha elsőre igent mond, talán nem fúrkálják tovább és azóta is Doki lenne ...
Olvasd el, amit fentebb írtam.
És az is igaz, hogy Davidnek fizetésemelést akartak először adni, de nemet mondott. David 4 évad után kapott volna annyit, amennyit Matt most a harmadik évadért.
Olvasd el, amit fentebb írtam.
Amúgy igen, a műsor jó maradt, de az egésznek valahogy eltűnt számomra az a nagyon vidám hangulata. Több benne a nyomasztó rész. Matt nem tud úgy mosolyogni, mint David, vagy Eccleston, hogy amikor a legszarabb helyzet közepén elmosolyodtak, attól mindjárt azt lehetett érezni, hogy nem lesz baj, itt a Doctor. De az is igaz, hogy a Doctor személyisége inkarnációnként változik. Nekem Matt mehetne, és jöhetne valami vagányabb pofa.

1 felhasználónak tetszik: