Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.10. 16:09)
Én inkább úgy értelmeztem, hogy Davies és Gardner távozásának van köze David kilépéséhez. De mondom nem értem túl jól. Esetleg arra gondoltam, hogy az új producer nem akarta Davidet? Merthogy Kate mondta, hogy nem önszántából lépett ki. De én csak találgatok. Valamit meg mondania kell, hogy miért megy el, és ha engem egy cég egy produkciójából kitennének, de szeretek dolgozni, akkor én se teregetném ki a szennyest, mert akkor biztos nem kapnék ott több munkát... De az biztos, hogy a videonaplójában nem érzékenyült volna el ennyire, ha ő lett volna annyira mehetnék... Vagy legalábbis nem mutatta volna meg. És ahogy magát biztatgatja, hogy jól van ez így, na főleg ez az árulkodó.
Pontosan. RTD és JG elmentek, mert kifogytak az ötletekből és már nem akarták ezt csinálni. Steven akarta Davidet, de állítólag olyan forgatókönyvet nyomtak az orra alá, ami nem tetszett neki. A történettel nagyon meg volt elégedve de barátunk érezte, hogy ez nem lesz így jó. Ti is érzékelitek, hogy a műsor maga is megváltozott, nem csak az emberek. És mivel RTD és JG is elment, David is így tett. Moffatnak már ott állt a háta mögött az új csapat mikor David még 'el sem döntötte, hogy akar-e maradni vagy sem'. David sérelmezte, hogy kevés pénzt kap a DW részleg és nem tudta hogyank fog ez így működni, ha már ennyire ráálltak az amerikai vetítésre és hogy ott is lenyomják az ember torkán. Mert ez van most odakint. Úgy adagolják a DW-t az embereknek, mint ahogyan az orvos adja a szúrit, szép lassan (jobb esetben). És David milyen jól tette, hogy lelépett. Most ha nem megy le 2012-ben a tervezett évad, minden csúszik és nem vállalhatnak projekteket Matték míg nem kerül pont az i-re. Már csak ez hiányzik Davidnek, semmi más. Emberek torkán nyomják le meg hónapokon keresztül megint ne csináljon semmit. Egyszóval, tudták, hogy nem fog neki tetszeni és a fejeseknek már akkor tervbe volt véve 11, tehát ez nem úgy zajlott, hogy ledobtak elé egy papírt hogy nesze ki vagy rúgva, szépen finoman túrták ki onnan, ami azért is érdekes, mert a BBC-nél is mindenki tudja, hogy ez így nem jó, csak senki nem szólal meg. Nekem senki ne mondja, hogy 11 nagy nézettséget produkál mert jó a műsor. Jónak jó de nem eléggé ahhoz, hogy ekkora sikere legyen az Államokban. Csak azért nézik sokan, mert 'cool'.
És az is igaz, hogy Davidnek fizetésemelést akartak először adni, de nemet mondott. David 4 évad után kapott volna annyit, amennyit Matt most a harmadik évadért.

És ím ez a példa arra, hogy barátunkat nem a pénz motiválja .. Ha elsőre igent mond, talán nem fúrkálják tovább és azóta is Doki lenne ...
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.10. 15:03)
Ez nekem is megvan. Olyan meghatóan aranyos. Úúúúgy sajnáltam.
Értem ,hogy magyarázkodik, de nem mond semmi konkrétat? Meg valami olyasmit vettem ki, hogy a producer is lelépett, vagy mi? Általában szoktam érteni jobban, de ebből valahogy kevés jött át

Olvasd el, amit fentebb írtam.