Starity

David Tennant 3

100 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 09. 00:15 #1061
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.09. 00:05)
Off.
Mostanában minden éjjel dörög és villámlik, már 4. napja. 10 körül kezdi, és még 3-kor is nyomja. Nagyon fura..
Talán jöhetne a Doctor, hogy kivizsgálja az eseményeket. w00t.gif

Silence will fall, http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/doc11.png will rise and help us biggrin.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.09. 00:00)
Háát én mindkettőt megdögönyözném biggrin.gif macskamániás vagyok, régen volt 9 is egyszerre, most meg egy se, pedig annyira szeretnék  sad.gif

Szintúgy. Ha David idemászna mellém négykézláb, megsimogatnám őt is, nem csak a cicát. laugh.gif rohog.gif
2011. június 09. 07:57 #1062
- törölt felhasználó -    
Jól van time ladys, tegnap óta nem siekrült sok újat megtudnom. A BBC állítólag ketté akarja szedni az évadot és a hetedik évad másik fele átcsúszna 2013-ra, amikor a két ?? másik special is lenne. John Barrowman visszatér a DW-ba yahoo.gif w00t.gif (Talán John olvasta a Sallyvel közös kampányunkról a DW topikban rohog.gif biggrin.gif ), sorra jelennek meg a negatív kritikák a MAAN-ról és a The Sun írt egy cikket David a Fright Night trailerben alapötlettel, de jó minőségű képet nem találtak hozzá, ezért loptak egy pillanatképet egy fan tumblr oldaláról. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 09. 08:09 #1063
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 07:57)
sorra jelennek meg a negatív kritikák a MAAN-ról és a The Sun írt egy cikket David a Fright Night trailerben alapötlettel, de jó minőségű képet nem találtak hozzá, ezért loptak egy pillanatképet egy fan tumblr oldaláról. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Mesélj! Negatív kritika??? És David cikket írt?
2011. június 09. 08:12 #1064
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Reggelt Mindenkinek!!
Ma azt álmodtam, hogy Jack elrabolt. Én állandóan meg akartam szökni, egy elhagyatott épületben voltunk, sokat beszélgettünk. Volt ott egy szoba ahova gyerekek mentek be és soha nem jöttek vissza, egyszer betörtem, és ott volt az FBI; én meg nem értettem ha az FBI egy szobával arrébb van tőlem miért nem szabadítanak ki?? Erre rögtön elmentünk az épületből, vártunk egy autóra, és akkor meg tudtam volna lépni mikor rájöttem, hogy Jack segíteni akar... Teljesen elkámpicsorodtam, mert rájöttem agymosást végeztek rajtam és ők mentettek meg. Összetörten lekucorodtam a fal mellé és Jack odajött megkérdezni, hogy mi a baj. Én meg elkezdtem kiabálni vele, hogy nem tudom elmondani mi a baj, ezért menjen arrébb. Szegény olyan fejet vágott.. Félpercre rá el kezdtek záporozni a könnyeim, egyszerűen csak annyit tudtam kinyögni "Jack" és jött megölelni. És ekkor felébredtem.. ohmy.gif rolleyes.gif

Azért jó arra ébredni, hogy mosolyogsz mert Jack ölelget wub.gif biggrin.gif
2011. június 09. 08:17 #1065
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 08:09)
Mesélj! Negatív kritika??? És David cikket írt?

Az oldalakat az egyik DT fórumon találtam összegyűjtve, de arra sem volt érdemes, hogy elmentsem a linket. Amire számítani lehetett. DT túl Dokis, Catherine pedig túl Donnás, ezért nem jók együtt blah blah. Egyszer ezt már említettem és jót röhögtetek rajta de sajnos úgy van, ahogyan én mondtam, hogy David néhány karaktere annyira ütődött, mint David tud lenni néha, ezért mintha nem is alakítana senkit vagy formálna meg új karaktert csak kint van a színpadon, hogy ne legyen otthon. Konkrétan így szólt és ebben igazat kell, hogy adjak nekik. Nem lenne itt baj, ha a MAAN petíció nem attól függene, hogy milyen revieweket dobnak ki. Továbbra is sokan lovagolnak azon, hogy a West End a hírességekre hajt és hogy David nem csak a Hamletet de a MAAN-t is azért kapta meg, mert híres és mert pénzt fektetett bele. (Aye, ezt szerintem itt még nem is mondtam, ugye?)
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 09. 08:19 #1066
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 08:17)
Továbbra is sokan lovagolnak azon, hogy a West End a hírességekre hajt és hogy David nem csak a Hamletet de a MAAN-t is azért kapta meg, mert híres és mert pénzt fektetett bele. (Aye, ezt szerintem itt még nem is mondtam, ugye?)

Azt mondják hogy megvette a szerepet?? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Pedig a Hamletbe eszméletlen jó...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. június 09. 08:45 #1067
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 08:17)
Az oldalakat az egyik DT fórumon találtam összegyűjtve, de arra sem volt érdemes, hogy elmentsem a linket. Amire számítani lehetett. DT túl Dokis, Catherine pedig túl Donnás, ezért nem jók együtt blah blah. Egyszer ezt már említettem és jót röhögtetek rajta de sajnos úgy van, ahogyan én mondtam, hogy David néhány karaktere annyira ütődött, mint David tud lenni néha, ezért mintha nem is alakítana senkit vagy formálna meg új karaktert csak kint van a színpadon, hogy ne legyen otthon. Konkrétan így szólt és ebben igazat kell, hogy adjak nekik. Nem lenne itt baj, ha a MAAN petíció nem attól függene, hogy milyen revieweket dobnak ki. Továbbra is sokan lovagolnak azon, hogy a West End a hírességekre hajt és hogy David nem csak a Hamletet de a MAAN-t is azért kapta meg, mert híres és mert pénzt fektetett bele. (Aye, ezt szerintem itt még nem is mondtam, ugye?)

Aha, erősen rosszindulat szagot érzek... blink.gif Egyébként gondolom nem azért fektet bele, hogy megvásárolja a szerepet, hanem mert másként az ilyesmi a fenét nem érdekelné. dry.gif Nagy különbség. Az emberek nem azért mennek el manapság egy MAAN előadásra, mert jó a darab, hanem azért, hogy híres színészeket lássanak. Ez van. pardon.gif
Szóval megint baj, hogy úgymond önmagát adja. Mondjuk megértem, tud az unalmas is lenni, ha sokszor elsüti, de ő már annyiszor bizonyított előtte. Ennyit megengedhet magának. Mármint azt, hogy egy kicsit bolondozzon saját kedvére.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 09. 09:49 #1068
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 08:45)
Aha, erősen rosszindulat szagot érzek...  blink.gif Egyébként gondolom nem azért fektet bele, hogy megvásárolja a szerepet, hanem mert másként az ilyesmi a fenét nem érdekelné.  dry.gif Nagy különbség. Az emberek nem azért mennek el manapság egy MAAN előadásra, mert jó a darab, hanem azért, hogy híres színészeket lássanak. Ez van. pardon.gif 
Szóval megint baj, hogy úgymond önmagát adja. Mondjuk megértem, tud az unalmas is lenni, ha sokszor elsüti, de ő már annyiszor bizonyított előtte. Ennyit megengedhet magának. Mármint azt, hogy egy kicsit bolondozzon saját kedvére.

Ha jól értettem, Dvaid és Catherine már régóta tervezték a darabot, és mikor mindketten raértek, megbeszélték, hogy igen, belevágunk. Elkezdtek úgymond 'házalni', és a West End befogadta őket de azt is mondta, hogy felőlem lehet gyerekek de a pénz kevés, nem biztos, hogy megérné. Barátunk és CT 'for the sake of art' címszóval valamennyit finanszírozott a darabba ami nem ritka manapság a színészeknél. Úgy tudom Keira Knightley is fizetett a színháznak, ahol fellépett, mert más különben nem lett volna színdarab. Keira nem tudom hogy csinálta, de egy, a MAAN-ban dolgozó színész szerint a befektetett pénz jó helyre ment de nem volt elég, ezért a 'főszereplők' nem keresnek sokkal többet, mint bárki más a színpadon. Szóval adtak bele pénzt és a fizetésük sem lett sokkal több. Ha jól értettem, ez a helyzet ..
2011. június 09. 10:18 #1069
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 07:57)
Jól van time ladys, tegnap óta nem siekrült sok újat megtudnom. A BBC állítólag ketté akarja szedni az évadot és a hetedik évad másik fele átcsúszna 2013-ra, amikor a két ?? másik special is lenne. John Barrowman visszatér a DW-ba yahoo.gif  w00t.gif (Talán John olvasta a Sallyvel közös kampányunkról a DW topikban  rohog.gif  biggrin.gif ), sorra jelennek meg a negatív kritikák a MAAN-ról és a The Sun írt egy cikket David a Fright Night trailerben alapötlettel, de jó minőségű képet nem találtak hozzá, ezért loptak egy pillanatképet egy fan tumblr oldaláról. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Na akkor legalább 1 jó pasi lenne benne megint biggrin.gif
A kritikusok külön állatfaj szerintem.nekik sosem az tetszik mint az "egyszerű" nézőnek. Láttam én olyan darabot is, amit a kritikusok magasztaltak, én meg alig bírtam kivárni, hogy vége legyen. Az meg egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig a Doctor szerepe kísérti, nem láttak tőle mást??? Pont az a "brilliant" benne, hogy ezernyi arca van. mad.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi, Grace Benning
2011. június 09. 10:33 #1070
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.09. 10:18)
Na akkor legalább 1 jó pasi lenne benne megint biggrin.gif
A kritikusok külön állatfaj szerintem.nekik sosem az tetszik mint az "egyszerű" nézőnek. Láttam én olyan darabot is, amit a kritikusok magasztaltak, én meg alig bírtam kivárni, hogy vége legyen. Az meg egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig a Doctor szerepe kísérti, nem láttak tőle mást??? Pont az a "brilliant" benne, hogy ezernyi arca van.  mad.gif

Ezért mondom, hogy Davidnek a DW úgymond betett. Christopher csinálta jól annak idején, hogy időben elment. És ez a legviccesebb az egészben. Nem tudom kinek tart(ott) több időbe túllépni 10-en, Davidnek vagy az embereknek. rolleyes.gif Az emberek sajnos ilyenek, sokan csak a 3 legfőbb filmet látták tőle (Blackpool, Casanova, HP4) és egyből fannak mondják magukat. A sok hülye, akikben még akarat sincs, hogy mást nézzenek és nem is akarnak semmi mást nézni, csak DW-t és még akkor is DT fannak vallják magukat .. mellow.gif Kidőlhetnének a sorból igazán, sok olyan fan van, akik csak azért kedvelik meg Davidet, mert az cool. Elég volt ebből kérem szépen. David elment a DW-ból, tényleg maradandót alkotott de haladjunk már a korral, könyörgöm mellow.gif
Az ezer arccal pedig egyet értek. Mindenki csak a Dokit látja benne. Whatever. Tessék mást is nézni és szoktassák magukat a gondolhathoz, hogy David nem 'time lord' többé. Tessék elkülöníteni őt a Doki szerepétől és ésszel megírni a negatív kritikákat (elfogadom, hogy jól van megírva).
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. június 09. 10:40 #1071
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 10:33)
Ezért mondom, hogy Davidnek a DW úgymond betett. Christopher csinálta jól annak idején, hogy időben elment. És ez a legviccesebb az egészben. Nem tudom kinek tart(ott) több időbe túllépni 10-en, Davidnek vagy az embereknek.  rolleyes.gif Az emberek sajnos ilyenek, sokan csak a 3 legfőbb filmet látták tőle (Blackpool, Casanova, HP4) és egyből fannak mondják magukat. A sok hülye, akikben még akarat sincs, hogy mást nézzenek és nem is akarnak semmi mást nézni, csak DW-t és még akkor is DT fannak vallják magukat ..  mellow.gif Kidőlhetnének a sorból igazán, sok olyan fan van, akik csak azért kedvelik meg Davidet, mert az cool. Elég volt ebből kérem szépen. David elment a DW-ból, tényleg maradandót alkotott de haladjunk már a korral, könyörgöm  mellow.gif 
Az ezer arccal pedig egyet értek. Mindenki csak a Dokit látja benne. Whatever. Tessék mást is nézni és szoktassák magukat a gondolhathoz, hogy David nem 'time lord' többé. Tessék elkülöníteni őt a Doki szerepétől és ésszel megírni a negatív kritikákat (elfogadom, hogy jól van megírva).

Nekem a legjobb. Én csak pár DW epizódot láttam, számomra David alakja nem forrt egybe a Dokival. Igaz, még nem láttam olyan sok mindenben, de ettől függetlenül én mindig más és más arcát láttam eddig. Szerintem úgymond én csináltam jól, mert nem a DW-ben ismertem meg, nem azzal kezdtem. David tehetséges színész, csak ezt könnyebb nem meglátni, mint meglátni. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, kateblock
2011. június 09. 11:12 #1072
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 10:40)
Nekem a legjobb. Én csak pár DW epizódot láttam, számomra David alakja nem forrt egybe a Dokival. Igaz, még nem láttam olyan sok mindenben, de ettől függetlenül én mindig más és más arcát láttam eddig. Szerintem úgymond én csináltam jól, mert nem a DW-ben ismertem meg, nem azzal kezdtem. David tehetséges színész, csak ezt könnyebb nem meglátni, mint meglátni. pardon.gif

Ez jó biggrin.gif thumbsup.gif
Mi néztük a DW-t és tudunk különbséget tenni. 110.gif Sőt, ahogyan már eddig is mondtam, David élete legjobb alakítása nem is a DW-ban volt. Más miért nem tud különbséget tenni? 110.gif Nekünk is megy, másnak is menne. Nem is akarják. David helyében a világból is kifutnék, ha tudnám, hogy a fanjaim MEG SEM ERŐLTETIK magukat, nem AKARNAK túllépni, a projektjeimből csak a leghíresebbeket megnézni plusz a Fright Nightot mert félmeztelen vagyok benne és bőrgatya van rajtam, de arra bezzeg szakítanak elég időt, hogy az új DW showrunnert, Moffat-ot fenyegessék meg öngyilkosságot emlegessenek. Mintha érdemes lenne bármiért is felakasztani magunkat. Én múlt Szombaton, a fél évad zárónál teljesen le voltam blokkolva, hogy SM kiírkálta, hogy hányan fenyegették meg és követelik vissza Davidet, bár az öngyilkosságok része nem világos előttem. Vagy azt rták neki, hogy öngyilkosok lesznek, ha nem mond le és jön vissza David, vagy azt írták, hogy mondjon le és akassza fel magát. Az eredeti tweetek nem látszódnak. Egyet láttam csak, ő általam fentebb említett típuszú fangörl de hamar törölte a tweetjét, kb 2 percig volt fent.
Még jó, hogy Moffat nem veszi a szívére. Nem kis felháborodást keltett, ő pedig csak annyit ír ki twitteren, hogy '2 requests for recognision, death requests and suicide requests - It's a hit' (re záró epizód) ..
2011. június 09. 11:19 #1073
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 11:12)
Ez jó  biggrin.gif  thumbsup.gif 
Mi néztük a DW-t és tudunk különbséget tenni.  110.gif Sőt, ahogyan már eddig is mondtam, David élete legjobb alakítása nem is a DW-ban volt. Más miért nem tud különbséget tenni?  110.gif Nekünk is megy, másnak is menne. Nem is akarják. David helyében a világból is kifutnék, ha tudnám, hogy a fanjaim MEG SEM ERŐLTETIK magukat, nem AKARNAK túllépni, a projektjeimből csak a leghíresebbeket megnézni plusz a Fright Nightot mert félmeztelen vagyok benne és bőrgatya van rajtam, de arra bezzeg szakítanak elég időt, hogy az új DW showrunnert, Moffat-ot fenyegessék meg öngyilkosságot emlegessenek. Mintha érdemes lenne bármiért is felakasztani magunkat. Én múlt Szombaton, a fél évad zárónál teljesen le voltam blokkolva, hogy SM kiírkálta, hogy hányan fenyegették meg és követelik vissza Davidet, bár az öngyilkosságok része nem világos előttem. Vagy azt rták neki, hogy öngyilkosok lesznek, ha nem mond le és jön vissza David, vagy azt írták, hogy mondjon le és akassza fel magát. Az eredeti tweetek nem látszódnak. Egyet láttam csak, ő általam fentebb említett típuszú fangörl de hamar törölte a tweetjét, kb 2 percig volt fent. 
Még jó, hogy Moffat nem veszi a szívére. Nem kis felháborodást keltett, ő pedig csak annyit ír ki twitteren, hogy '2 requests for recognision, death requests and suicide requests - It's a hit' (re záró epizód) ..

Várjál, le vagyok maradva. Most hirtelen megint ott tartanak, hogy követelik vissza 10-et?
2011. június 09. 11:26 #1074
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 11:19)
Várjál, le vagyok maradva. Most hirtelen megint ott tartanak, hogy követelik vissza 10-et?

Igen, ez az új projekt. Követelik vissza 10-et (nem tudnak túllépni) és szeretnék ha Amerikában is sikeres lenne. Minden álmuk, hogy Hollywood elismerje őt, mint Robert Csillagtököt, váljon híressé és maradjon olyan, mint Robert, aki egyfolytában azt mondogatja magáról, hogy 'nem vagyok szép' és 'nem tudom mit esznek rajtam a nők'. Mivel Steven Moffat a fejes most, olyanokat írkálnak neki, hogy mondjon le, mert elcseszte a DW-t, 'dögöljön meg' és 'akassza fel' magát... Én ilyet is olvastam Szombaton. Nem is tudom, hónapokkal ezelőtt valaki őt is meg a családját is megfenyegette, abban az esetben ha nem írja vissza Davidet valahogy a sorozatba. Volt neki egy blogja, ott írt az érzéseiről és tudom, hogy többen is vannak, hozzá hasonlóak, fent voltak twitteren de egy ideje már nem jelentkeztek fel.
Ők azok, akik nem tudnak és nem hajlandóak tovább lépni. Az oldalnak anno 100 követője volt, amibe még belegondolni is rémisztő blink.gif
2011. június 09. 11:32 #1075
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 11:26)
Igen, ez az új projekt. Követelik vissza 10-et (nem tudnak túllépni) és szeretnék ha Amerikában is sikeres lenne. Minden álmuk, hogy Hollywood elismerje őt, mint Robert Csillagtököt, váljon híressé és maradjon olyan, mint Robert, aki egyfolytában azt mondogatja magáról, hogy 'nem vagyok szép' és 'nem tudom mit esznek rajtam a nők'. Mivel Steven Moffat a fejes most, olyanokat írkálnak neki, hogy mondjon le, mert elcseszte a DW-t, 'dögöljön meg' és 'akassza fel' magát... Én ilyet is olvastam Szombaton. Nem id tudom, hónapokkal ezelőtt valaki őt is meg a családját is megfenyegette, abban az esetben ha nem írja vissza Davidet valahogy a sorozatba. Volt neki egy blogja, ott írt az érzéseiről és tudom, hogy többen is vannak, hozzá hasonlóak, fent voltak twitteren de egy ideje már nem jelentkeztek fel.
Ők azok, akik nem tudnak és nem hajlandóak tovább lépni. Az oldalnak anno 100 követője volt, amibe még belegondolni is rémisztő  blink.gif

Ó, anyám. fear.gif Egyrészt megértem, hogy ennyire ragaszkodnak David szerény kijelentéseihez, személyiségéhez, hiszen van ebben valami megkapó. Főleg, ha valaki ennyi év után is ilyen tud maradni. Viszont az sajnos tény, hogy mindenki változik és mindenki fejlődik. Vagy legalább is próbálna fejlődni. Jó a sorozat, jó, csak éppen egy idő után unalmas. Én például imádom Thomsont Hotchnerként, de most már jó volna látni valami másban is, mert ezt kezd kicsit lapos lenni. Eltelt 6 év ugyanabban a szerepben, most már jöhetne valami új. Nem igaz, hogy egy fan nem tud idáig eljutni! ohmy.gif Hogy nem unja? David minden bizonnyal zseniális Doki, de annyi minden másban jó. Kész pocséklás volna, ha csak azt kellene folyton játszania, és semmi mást. pardon.gif
2011. június 09. 11:44 #1076
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 11:32)
Ó, anyám. fear.gif Egyrészt megértem, hogy ennyire ragaszkodnak David szerény kijelentéseihez, személyiségéhez, hiszen van ebben valami megkapó. Főleg, ha valaki ennyi év után is ilyen tud maradni. Viszont az sajnos tény, hogy mindenki változik és mindenki fejlődik. Vagy legalább is próbálna fejlődni.  Jó a sorozat, jó, csak éppen egy idő után unalmas. Én például imádom Thomsont Hotchnerként, de most már jó volna látni valami másban is, mert ezt kezd kicsit lapos lenni. Eltelt 6 év ugyanabban a szerepben, most már jöhetne valami új. Nem igaz, hogy egy fan nem tud idáig eljutni!  ohmy.gif Hogy nem unja? David minden bizonnyal zseniális Doki, de annyi minden másban jó. Kész pocséklás volna, ha csak azt kellene folyton játszania, és semmi mást. pardon.gif

De jó, te is szereted a Criminal Minds-t biggrin.gif az a másik sorozat amit mindig nézek biggrin.gif
2011. június 09. 11:46 #1077
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.09. 11:32)
Ó, anyám. fear.gif Egyrészt megértem, hogy ennyire ragaszkodnak David szerény kijelentéseihez, személyiségéhez, hiszen van ebben valami megkapó. Főleg, ha valaki ennyi év után is ilyen tud maradni. Viszont az sajnos tény, hogy mindenki változik és mindenki fejlődik. Vagy legalább is próbálna fejlődni.  Jó a sorozat, jó, csak éppen egy idő után unalmas. Én például imádom Thomsont Hotchnerként, de most már jó volna látni valami másban is, mert ezt kezd kicsit lapos lenni. Eltelt 6 év ugyanabban a szerepben, most már jöhetne valami új. Nem igaz, hogy egy fan nem tud idáig eljutni!  ohmy.gif Hogy nem unja? David minden bizonnyal zseniális Doki, de annyi minden másban jó. Kész pocséklás volna, ha csak azt kellene folyton játszania, és semmi mást. pardon.gif

Teljesen így van, ahogyan te mondod. Az ő érvelésük is megérthető, egy szinten. 13X45 perc David + 13X40 perc Confidential plusz a karácsonyi epizód és annak a Confidential. Sok tv és rádióműsor. Sokan ezért ragaszkodtak a Rexhez is. Akkor sokkal többet láttál/hallottál belőle.
2011. június 09. 11:49 #1078
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Nagyon kemény, hogy hova fajulnak a "rajongók" . Tizenévesen még sokkal jobban tudsz lelkesedni bármiért amit szeretsz, de nekem tizenévesen se voltak ilyen hülye gondolataim. Mi sikerült ennyire félre a világban, hogy egyre több az ilyen? Persze mindig voltak őrült fanatikusok, de hogy ezt még az internet nagy nyilvánossága elé is tárják.. ohmy.gif
Amúgy meg ki az a Robert Csillagtök?
2011. június 09. 11:52 #1079
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.09. 11:49)
Nagyon kemény, hogy hova fajulnak a "rajongók" . Tizenévesen még sokkal jobban tudsz lelkesedni bármiért amit szeretsz, de nekem tizenévesen se voltak ilyen hülye gondolataim. Mi sikerült ennyire félre a világban, hogy egyre több az ilyen? Persze mindig voltak őrült fanatikusok, de hogy ezt még az internet nagy nyilvánossága elé is tárják..  ohmy.gif   
Amúgy meg ki az a Robert Csillagtök?

Jó kérdés, hogy miért van belőlük sok dry.gif De szaporodnak, mint a bolond gombák az biztos mellow.gif

Robert Pattinson biggrin.gif
2011. június 09. 11:55 #1080
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 11:52)
Jó kérdés, hogy miért van belőlük sok  dry.gif De szaporodnak, mint a bolond gombák az biztos  mellow.gif 
Robert Pattinson  biggrin.gif

Ahha . És ő kicsoda? Kimaradt valami az életemből? Csak mert többször emlegettétek, azt hittem ismernem kéne.

Ahh közben meg is néztem itt, hogy ki. Már értem is miért nem tudtam...
100 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok