Idézet (kateblock @ 2011.06.09. 08:17)
Az oldalakat az egyik DT fórumon találtam összegyűjtve, de arra sem volt érdemes, hogy elmentsem a linket. Amire számítani lehetett. DT túl Dokis, Catherine pedig túl Donnás, ezért nem jók együtt blah blah. Egyszer ezt már említettem és jót röhögtetek rajta de sajnos úgy van, ahogyan én mondtam, hogy David néhány karaktere annyira ütődött, mint David tud lenni néha, ezért mintha nem is alakítana senkit vagy formálna meg új karaktert csak kint van a színpadon, hogy ne legyen otthon. Konkrétan így szólt és ebben igazat kell, hogy adjak nekik. Nem lenne itt baj, ha a MAAN petíció nem attól függene, hogy milyen revieweket dobnak ki. Továbbra is sokan lovagolnak azon, hogy a West End a hírességekre hajt és hogy David nem csak a Hamletet de a MAAN-t is azért kapta meg, mert híres és mert pénzt fektetett bele. (Aye, ezt szerintem itt még nem is mondtam, ugye?)
Aha, erősen rosszindulat szagot érzek...

Egyébként gondolom nem azért fektet bele, hogy megvásárolja a szerepet, hanem mert másként az ilyesmi a fenét nem érdekelné.

Nagy különbség. Az emberek nem azért mennek el manapság egy MAAN előadásra, mert jó a darab, hanem azért, hogy híres színészeket lássanak. Ez van.
Szóval megint baj, hogy úgymond önmagát adja. Mondjuk megértem, tud az unalmas is lenni, ha sokszor elsüti, de ő már annyiszor bizonyított előtte. Ennyit megengedhet magának. Mármint azt, hogy egy kicsit bolondozzon saját kedvére.