Starity

David Tennant 3

100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 06. 23:35 #1001
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 167
Csatolások: 0
Azonosító: 151438
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 23:22)
Who's up for Bitchpost Fest?  biggrin.gif

Ez izgalmasan hangzik! biggrin.gif
2011. június 06. 23:41 #1002
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.06.06. 23:35)
Ez izgalmasan hangzik! biggrin.gif

Tudod egyáltalán, hogy mit jelent ez nálunk? rohog.gif
2011. június 06. 23:46 #1003
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 23:41)
Tudod egyáltalán, hogy mit jelent ez nálunk?  rohog.gif

Ha jól sejtem ez ilyen beszéljük ki mi a legszebb, legjobb, legelgondolkodtatóbb ésatöbbi DT.-n!tongue.gif Tévedek? Vagy esetleg mások, máshol mit írtak össze róla, ez a két tippem van smileeee.gif
2011. június 06. 23:49 #1004
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.06.06. 23:46)
Ha jól sejtem ez ilyen beszéljük ki mi a legszebb, legjobb, legelgondolkodtatóbb ésatöbbi DT.-n!tongue.gif Tévedek?

Majdnem rohog.gif
Mi rendes fannok vagyunk de néha ránk jön a fangörl 5 perc. Egy ideje már nem volt és én úgy érzem, hogy ma ilyen kedvemben vagyunk, remélem nem viselitek majd nehezen a smexy DT képeket .. Lelkemre venném, ha nem tudnátok este aludni emiatt rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 06. 23:54 #1005
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 23:49)
Majdnem  rohog.gif 
Mi rendes fannok vagyunk de néha ránk jön a fangörl 5 perc. Egy ideje már nem volt és én úgy érzem, hogy ma ilyen kedvemben vagyunk, remélem nem viselitek majd nehezen a smexy DT képeket .. Lelkemre venném, ha nem tudnátok este aludni emiatt  rohog.gif

én fogadóképes vagyok..jöhetnek tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 07. 00:05 #1006
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.06.06. 23:54)
én fogadóképes vagyok..jöhetnek tongue.gif

Mi az jöhetnek? Ez nem csak én dolgom. Mindenki, aki szeretne áldozni a fangölrség oltárán (bitchpost fest) szúrhat be kép linkeket spamekben (több link egy hozzászólásban). biggrin.gif

Én kezdem, remélem csatlakozik valaki hozzám rohog.gif

Bitchfest Post Picsspam part 1 rohog.gif
ízelítő

Brendan baby

Pusz nyusz

csak mert

klasszikus

biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 07. 07:40 #1007
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 23:17)
Kár, hogy Rory lelécel a hatodik évad végén  sad.gif Színházozik inkább  sad.gif Úgyhogy most leshetjük Karen lábait meg Matt haját  dry.gif Nem lesz mit *nézni*. Mattben gyönyörködhetünk csak, ami nálam nem igazán gyere be ...  mellow.gif Enyhén szólva sem jön be a gyerek. Viszont el tudnám viselni a ma 48 éves Jason Isaacs-et 12-ik Dokinak  thumbsup.gif  biggrin.gif 
Végre megint egy igaz tehetség és nekünk nőknek is lenne *mit* nézni, mert amióta David elment, azóta .. Roryn kívül valahogy senki sem gyere be .. rohog.gif

Rory lelép??? ohmy.gif Jaj ne már... olyan kis cuki, és végre van szerepe..

A csak mert kép a legjobb blush.gif wub.gif és tudom is az okát: mert csak
2011. június 07. 07:57 #1008
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.07. 07:40)
Rory lelép??? ohmy.gif  Jaj ne már... olyan kis cuki, és végre van szerepe..

Igen, elmegy sad.gif
2011. június 07. 08:01 #1009
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Régi nagy kedvencem a MacGyver, imádom a sorozatot is és Richard Dean Anderson-t is.. És ezt most találtam: MacWho nagyon jóóóó w00t.gif thumbsup.gif
2011. június 07. 08:13 #1010
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.07. 07:40)

A csak mert kép a legjobb blush.gif  wub.gif és tudom is az okát: mert csak

Örülök ha tetszik biggrin.gif
Megkérem az 'újoncokat' hogy ők is linkeljék be smexy DT képeiket, szeretném ha ti is részesei lennétek a bitchpost fest-nek biggrin.gif
2011. június 07. 11:17 #1011
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.06.07. 08:01)
Régi nagy kedvencem a MacGyver, imádom  a sorozatot is és Richard Dean Anderson-t is.. És ezt most találtam: MacWho nagyon jóóóó w00t.gif  thumbsup.gif

Az előző topikokban már beszúrtuk mi is, meg egy csomó másikat. (pl. Dallas, Vészhelyzet, Jóbarátok, stb.) biggrin.gif Azt tudtad, hogy MacGyver ötlete eredetileg a Doctor Who-ból jön? laugh.gif

Gyerekek, ilyen nincs. Már 3. napja nincs netem a munkahelyemen, ma még el is vitték a komplett házat, hogy majd megbütykölik. Nekem meg itt maradt ez az "őskövület", amin ugyan van Internet, de sokáig tart, mire egyáltalán betölt egy egyszerű oldalt... reklamalo.gif

Amúgy követlek benneteket, otthon esténként be szoktam kapcsolni úgy 10-15 percre a gépet és gyorsan elolvasom a lemaradást. rohog.gif Megnéztem a FN trailert is, hát nekem DT bejön parókásan is, meg nem is. biggrin.gif De ezt már mondtam anno is, mikor megláttuk róla a legelső képet. biggrin.gif Továbbra is a piercing és a körömlakk, amivel nem tudok megbarátkozni. biggrin.gif A film amúgy így előzetes alapján gagyi vámpíros hálivúdi izé, de David jeleneteire felkaptam a fejem... Hmm... Már nem olyan sokat kell várni és lesz nálunk is a moziban... Kíváncsi leszek, szinkronosan adják-e majd vagy feliratosan. Csak remélni tudom az utóbbit, viszont ha szinkron lesz, kíváncsi vagyok, ki fogja barátunkat magyarítani... rolleyes.gif
2011. június 07. 11:45 #1012
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 21:44)
Jómagam is grown woman vagyok (Bár néha nem érzem, hogy több lennék 12-nél  biggrin.gif ) én is szívesen 'megremegek' neki... parancsára http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Ha már fog fehérjét mutogatunk ...http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif

Ha parancsolnának se tudnám abbahagyni a remegést _nevet.gif blush.gif
2011. június 07. 12:25 #1013
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.06.07. 11:17)

Gyerekek, ilyen nincs. Már 3. napja nincs netem a munkahelyemen, ma még el is vitték a komplett házat, hogy majd megbütykölik. Nekem meg itt maradt ez az "őskövület", amin ugyan van Internet, de sokáig tart, mire egyáltalán betölt egy egyszerű oldalt... reklamalo.gif

Sajnálom sad.gif Nem csinálják meg? sad.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.07. 11:45)
Ha parancsolnának se tudnám abbahagyni a remegést  _nevet.gif  blush.gif

Ah, a te fogad is 'fehér' lol

Akkor, hölgyek, remegjünk tovább. rohog.gif Barátunk tegnapelőtt megríkatott egy kisfiút. biggrin.gif Sorban állt autogrammért de a hülye fangirlök meg az autogrammvadászok nem engedték előbbre. Visszaszaladt apukájához, az kézen fogta és 'belevágott' a nagy tömegbe a gyerekkel. Sokan előre engedték őket de egy hülye fangirl rámordult a kisfiúra, hogy takarodjon elfelé (a sikoltozós David az Atyaúristen fajta) a gyerek meg rálépett a csaj lábára. biggrin.gif thumbsup.gif Akár direkt csinálta, akár nem lett végre helye és barátunk már majdnem ott járt mellette, mikor észrevette, hogy túl kicsi és félt, hogy nem fogja észrevenni de akkor ott termett az apja, nyakába vette. A kisgyerek odatartott neki egy DW 10-es Doki képet, David mondta neki, hogy 'you're tall, I can barely reach you' és hogy nem írhatja alá a DW-s képet, a gyerek meg egyből: 'Nem is kell, neked hoztam'. David szája fültől fülig ért és aládedikálta a programot is, amit a gyerek odanyújtott neki. Sírva szaladt ki a tömegből. rohog.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. június 07. 12:32 #1014
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.07. 12:25)

Akkor, hölgyek, remegjünk tovább.  rohog.gif Barátunk tegnapelőtt megríkatott egy kisfiút.  biggrin.gif Sorban állt autogrammért de a hülye fangirlök meg az autogrammvadászok nem engedték előbbre. Visszaszaladt apukájához, az kézen fogta és 'belevágott' a nagy tömegbe a gyerekkel. Sokan előre engedték őket de egy hülye fangirl rámordult a kisfiúra, hogy takarodjon elfelé (a sikoltozós David az Atyaúristen fajta) a gyerek meg rálépett a csaj lábára.  biggrin.gif  thumbsup.gif Akár direkt csinálta, akár nem lett végre helye és barátunk már majdnem ott járt mellette, mikor észrevette, hogy túl kicsi és félt, hogy nem fogja észrevenni de akkor ott termett az apja, nyakába vette. A kisgyerek odatartott neki egy DW 10-es Doki képet, David mondta neki, hogy 'you're tall, I can barely reach you' és hogy nem írhatja alá a DW-s képet, a gyerek meg egyből: 'Nem is kell, neked hoztam'. David szája fültől fülig ért és aládedikálta a programot is, amit a gyerek odanyújtott neki. Sírva szaladt ki a tömegből.  rohog.gif  biggrin.gif

David + gyerek sztorik = blush.gif blush.gif wub.gif wub.gif wub2.gif wub3.gif
2011. június 07. 13:06 #1015
- törölt felhasználó -    
'Scuse me, valaki legyen szíves felvilágosítani arról, hogy mióta létezik Harry Potter audiókönyv(sorozat) read by David Tennant?!?!?!

Dammit Tennant, kezdem kinőni a telefonos memóriakártyámat miattad reklamalo.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 07. 13:08 #1016
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.06.07. 13:06)
'Scuse me, valaki legyen szíves felvilágosítani arról, hogy mióta létezik Harry Potter audiókönyv(sorozat) read by David Tennant?!?!?! 
Dammit Tennant, kezdem kinőni a telefonos memóriakártyámat miattad  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Ez komoly? Erről én nem is tudtam! ohmy.gif Jó, mondjuk ez annyira nem meglepő, de az ilyesmi elég népszerű ahhoz, hogy az ember halljon róla itt-ott. A Harry Potter eleve nagyon népszerű, ha meg David olvassa fel, még jobb, szóval csodálkozom, hogy még nem olvastam róla sehol.
2011. június 07. 13:19 #1017
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.07. 13:08)
Ez komoly? Erről én nem is tudtam!  ohmy.gif Jó, mondjuk ez annyira nem meglepő, de az ilyesmi elég népszerű ahhoz, hogy az ember halljon róla itt-ott. A Harry Potter eleve nagyon népszerű, ha meg David olvassa fel, még jobb, szóval csodálkozom, hogy még nem olvastam róla sehol.

Mi az, hogy új audiobook és nem tudunk róla? lol No, really. Egy audiobookot rögzíteni nem 2 perces feladat (egy rövid kis részletet találtam a Bölcsek Kövéből, de ki tudja, én kinézem Davidből, hogy azt mondták neki, nesze, olvasd fel ő meg azt felelte, hogy örömmel felolvassa az összes kötetet). Egyre biztosabb vagyok abban, hogy David tájm lord vagy Jack Harkness valamilyen formában, egyik sem alszik, eszik mégis élnek még mindig rohog.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. június 07. 13:48 #1018
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.07. 13:19)
Mi az, hogy új audiobook és nem tudunk róla? lol No, really. Egy audiobookot rögzíteni nem 2 perces feladat (egy rövid kis részletet találtam a Bölcsek Kövéből, de ki tudja, én kinézem Davidből, hogy azt mondták neki, nesze, olvasd fel ő meg azt felelte, hogy örömmel felolvassa az összes kötetet). Egyre biztosabb vagyok abban, hogy David tájm lord vagy Jack Harkness valamilyen formában, egyik sem alszik, eszik mégis élnek még mindig  rohog.gif  _nevet.gif

Én is csak egy kis részletet találtam a Bölcsek kövéből... Mondjuk aki hivatalosan felovasta Jim Dale, őt is rettenetesen bírom thumbsup.gif de Davidet még jobban biggrin.gif ha tényleg létezik, és valaki mégis megtalálja, érdekelne.
2011. június 07. 14:06 #1019
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.07. 13:48)
Én is csak egy kis részletet találtam a Bölcsek kövéből... Mondjuk aki hivatalosan felovasta Jim Dale, őt is rettenetesen bírom  thumbsup.gif  de Davidet még jobban  biggrin.gif ha tényleg létezik, és valaki mégis megtalálja, érdekelne.

Ez még nem jelent meg. Utánajártam. Várjuk a megjelenést. biggrin.gif

Egy ideig vicces, tudod, hogy 'sebaj, csinálok ide egy mappát, majd itt lesznek az audiói', aztán jött a 'baszus, nem fér rá mind' de most 'végképpen nincs neki hely.' mellow.gif

Dammit Tennant. Ha nem gondol az egészségére a családjára és az alvásra, ne tegye, I can't be bothered de legyen figyelemmel a memória kártyámra. Legközelebb ha kérek tőle autogrammot, mellékletben leírom, hogy 'küldj már egy 16GB-os memókártyát haver mert nem tudom hová tenni az audióidat' _nevet.gif rohog.gif

No akkor kinda DT news. 3 DVD jelenik meg a közeljövőben (United, Twenty Twelve, LA Without A Map) és találtam egy nagyon aranyos gifet tumblr oldalon, ha nem bánjátok megosztom veletek (ha megtalálom valahol dry.gif )
2011. június 07. 14:21 #1020
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.07. 14:06)

No akkor kinda DT news. 3 DVD jelenik meg a közeljövőben (United, Twenty Twelve, LA Without A Map) és találtam egy nagyon aranyos gifet tumblr oldalon, ha nem bánjátok megosztom veletek (ha megtalálom valahol  dry.gif )

Nem nem bánjuk, hanem várjuk...
100 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok