Starity

David Tennant 3

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 03. 12:50 #81
- törölt felhasználó -    
David barátunk felolvasott egy újabb audió CD-t, címe Bear snores on.

Soha de soha nem fogom magam utolérni audió CD-k terén .. dry.gif

Kis off. Láttátok már az új BBC Drama trailert? Benne az új DW/TW trailert? Megáll az eszem. Kíváncsi vagyok, hogy a BBC America, Wales és Starz mit hozott össze. Nagyon amcsinak tűnt a trailer alapján de mekkora poén volt a vége, mikor Gwen behúzott a hostess csajnak, mikor azt mondta rá, hogy amerikai. Behúzott neki és azt mondta, hogy 'I'm welsh.' _nevet.gif

Mindenki olvasta a BBC Americas kis irományomat a DW topikban? unsure.gif Szóval ennyire közel álltunk ahhoz, hogy nálunk is vetítsék az új évadot, néhány nap késéssel és a BBC America leszavazta. Oh thanks BBC America, I have never loved you more dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 03. 13:15 #82
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 12:50)
David barátunk felolvasott egy újabb audió CD-t, címe Bear snores on.
Soha de soha nem fogom magam utolérni audió CD-k terén ..  dry.gif 

Azt hiszem David barátunk nem igazán ismeri a pihenni szó jelentését, sőt, azt hiszem magát a szót sem ismeri, szóval Kate, fel kell kötni a gatyaszárat, ha lépést akarsz vele tartani. rohog.gif
2011. május 03. 18:13 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.03. 13:15)
Azt hiszem David barátunk nem igazán ismeri a pihenni szó jelentését, sőt, azt hiszem magát a szót sem ismeri, szóval Kate, fel kell kötni a gatyaszárat, ha lépést akarsz vele tartani.  rohog.gif

Én feladtam, már régen. Három évet voltam otthon és képtelen voltam az összes audióját meghallgatni. Sem időm, sem kedvem nem volt hozzá. Hiába olvassa fel DT a történetet, ha az engem nem érdekel ..Nem fogom meghallgatni csak azért, mert az ő hangját lehet hallani alatta ...
2011. május 03. 18:27 #84
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kate, sajnos Learners terén még mindig nem sikerült előrébb jutnom (mondjuk egyéb DT filmekkel sem), de június közepétől legkésőbb eskü, hogy mindent megnézek... Akkor lesz végre időm azt hiszem... A DW-t is úgy sikerült látnom ma, hogy volt hozzájuk magyar felirat és némafilm... rohog.gif Munkahelyen csak így működik. rolleyes.gif
Egyébként hol fogsz dolgozni? Infomókus leszel valahol? biggrin.gif
2011. május 03. 19:30 #85
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 10:58)
Yes, you did  biggrin.gif Megy a link mailben (több link is van, tudsz válogatni  rohog.gif ). A Blackpool nekem túl nagy falat volt, bevallom őszintén, nagyon szlengesen beszélnek benne és olyan szavakkal van teli, amiket Ripley talált ki, semmilyen értelmes magyar kifejezés nincs rá, már fordítóhoz is fordultam a problémával aki azt javasolta, hogy rossz munkát ne adjak ki a kezemből, de ha már belevágtam, fejezzem be és ha más nincs, legyek kreatív és találjak ki új szavakat. Úgy tűnik a régi gépemen eltűnt a Blackpool felirat amit nem archiváltam (egyszer a pendrive-omra, de azt a pasim véletlenül letörölte) és biz Isten, hogy még egyszer nem fogok hozzá. Kavarog a United magyar felirata a fejemben egy ideje. Nem hosszú és tartalmasabb, mint a Blackpool, sokkal könnyebb. Szóval vagy várok a régi gépemre és vagy lesz felirat vagy nem or belevágok a Unitedba, mert ahhoz lenne is kedvem.  unsure.gif

Ez tartotta bennem a lelket. Megnéztem hétvégén a Blackpool-t és nagyon nem értettem a szöveget, a cselekményt felfogtam, de a szöveg teljesen más lapra tartozik. jajj ilyenkor érzem mennyire nem tudok jól angolul.
2011. május 03. 20:30 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.03. 18:27)
Kate, sajnos Learners terén még mindig nem sikerült előrébb jutnom (mondjuk egyéb DT filmekkel sem), de június közepétől legkésőbb eskü, hogy mindent megnézek... Akkor lesz végre időm azt hiszem... A DW-t is úgy sikerült látnom ma, hogy volt hozzájuk magyar felirat és némafilm... rohog.gif Munkahelyen csak így működik. rolleyes.gif 
Egyébként hol fogsz dolgozni? Infomókus leszel valahol? biggrin.gif

Infómókus lol Igen, valami olyasmi de nem ott fogok megöregedni, nem szándékszom sokáig ott maradni, már most látom. Amíg nincs jobb, addig megfelel.

Idézet (Sunyi @ 2011.05.03. 19:30)
Ez tartotta bennem a lelket. Megnéztem hétvégén a Blackpool-t és nagyon nem értettem a szöveget, a cselekményt felfogtam, de a szöveg teljesen más lapra tartozik. jajj ilyenkor érzem mennyire nem tudok jól angolul.

Még nem döntöttem el, hogy mit csináljak. A Blackpool több embert érdekelne de nekem nehéz. Szerintem az elsőt befejezem, a többivel nem tudom, hogy mi lesz, esetleg visszatérek hozzájuk később. Más filmje nem érdekelne esetleg?
2011. május 03. 21:35 #87
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 20:30)
Más filmje nem érdekelne esetleg?

A Secret Smile és a Recovery nagyon érdekel. Da bármi mi David azt megnézném.. w00t.gif biggrin.gif
2011. május 04. 09:35 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.03. 21:35)
A Secret Smile és a Recovery nagyon érdekel. Da bármi mi David azt megnézném.. w00t.gif  biggrin.gif

Secret Smile magyar feliratom van. Ahhoz már csináltam. Kell?
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 04. 10:46 #89
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 09:35)

Nekem jöhet! smileeee.gif Tudom, hogy már láttam és annyira nem is hiányzott a felirat, de szeretném tudni mi jót hoztál össze. Tudom, hogy sok munkád van benne.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. május 04. 11:12 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 10:46)
Nekem jöhet!  smileeee.gif Tudom, hogy már láttam és annyira nem is hiányzott a felirat, de szeretném tudni mi jót hoztál össze. Tudom, hogy sok munkád van benne.

Ez rendes tőled, de a sok belefektetett munkám miatt nem kell úgy megnézned. Én beladtam apait anyait és garantáltan jobb fordítás (Minden beképzeltség nélkül mondom) mintha tévében készítenének hozzá feliratot vagy magyar forgatókönyvet hozzá. Nagyon jó érzés, ha az embert elismerik és többen is élnek a lehetőséggel de miattam igazán nem kell. A magyar felirat annak való, aki nem vagy nem nagyon tud angolul, szerintem kifejezetten zavaró a magyar felirat egy nem magyar nyelvű film alatt. Az angoltanulás egyik legjobb módja, hogy rákényszeríted magad az angol feliratra, mert úgy fogod megtanulni mi mit jelent, nem a szótárból, de te nagyon is jól tudsz angolul, én a helyedben nem nézném magyar felirattal. De ha szeretnéd megnézni magyar felirattal akkor szívesen átküldöm neked mailben mert biztos vagyok abban, hogy David akcentusa nem volt teljesen érthető. Mondhatnám azt is, hogy hallod-e rendesen, hogy Brendan mit mond Mirandának, mikor ráadja a kabátot az étteremben (mikor elmennek hármasban ebédelni). Akkor Miranda azt mondja, hogy 'ne játssz velem' stb és utána mit mond Brendan? Mert ha te azt hallod, hogy 'it sounds sexy' akkor bizony neked is szükséged van a feliratra, mert az ott nem 'sexy' hanem 'self centered'. És ez csak egy jelenet, van még több is, amit még én is benéztem pedig meg vagyok barátkozva az kacentusával.

Én esküszöm, hogy sexyt hallok de talán csak a fantáziám játszik velem, és azért hallom azt, mert azt szeretném lol pedig az tényleg self centered mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 04. 11:16 #91
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 11:12)
Ez rendes tőled, de a sok belefektetett munkám miatt nem kell úgy megnézned. Én beladtam apait anyait és garantáltan jobb fordítás (Minden beképzeltség nélkül mondom) mintha tévében készítenének hozzá feliratot vagy magyar forgatókönyvet hozzá. Nagyon jó érzés, ha az embert elismerik és többen is élnek a lehetőséggel de miattam igazán nem kell. A magyar felirat annak való, aki nem vagy nem nagyon tud angolul, szerintem kifejezetten zavaró a magyar felirat egy nem magyar nyelvű film alatt. Az angoltanulás egyik legjobb módja, hogy rákényszeríted magad az angol feliratra, mert úgy fogod megtanulni mi mit jelent, nem a szótárból, de te nagyon is jól tudsz angolul, én a helyedben nem nézném magyar felirattal. De ha szeretnéd megnézni magyar felirattal akkor szívesen átküldöm neked mailben mert biztos vagyok abban, hogy David akcentusa nem volt teljesen érthető. Mondhatnám azt is, hogy hallod-e rendesen, hogy Brendan mit mond Mirandának, mikor ráadja a kabátot az étteremben (mikor elmennek hármasban ebédelni). Akkor Miranda azt mondja, hogy 'ne játssz velem' stb és utána mit mond Brendan? Mert ha te azt hallod, hogy 'it sounds sexy' akkor bizony neked is szükséged van a feliratra, mert az ott nem 'sexy' hanem 'self centered'. És ez csak egy jelenet, van még több is, amit még én is benéztem pedig meg vagyok barátkozva az kacentusával.
Én esküszöm, hogy sexyt hallok de talán csak a fantáziám játszik velem, és azért hallom azt, mert azt szeretném lol pedig az tényleg self centered  mellow.gif

Őszintén: nem emlékszem annál a jelenetnél David mit mondott, vagy hogy minek hallottam. rohog.gif Még csak egyszer láttam a filmet, ilyesmi egyelőre nem maradt meg bennem. Egyébként nem kell féltened, tudod, hogy amúgy mindig mindent angolul nézek, legtöbbször felirat nélkül és egész jól el is boldogulok. Ezt valóban miattad szeretném így megnézni, és tudom, hogy nem kell és nem is udvariasságból szeretném, csak egyszerűen kíváncsi vagyok egy munkádra. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 04. 11:35 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 11:16)
Őszintén: nem emlékszem annál a jelenetnél David mit mondott, vagy hogy minek hallottam.  rohog.gif Még csak egyszer láttam a filmet, ilyesmi egyelőre nem maradt meg bennem. Egyébként nem kell féltened, tudod, hogy amúgy mindig mindent angolul nézek, legtöbbször felirat nélkül és egész jól el is boldogulok. Ezt valóban miattad szeretném így megnézni, és tudom, hogy nem kell és nem is udvariasságból szeretném, csak egyszerűen kíváncsi vagyok egy munkádra. pardon.gif

Alapból én sem emlékeznék rá, de a feliratnál esett le az állam, hogy az ott nem sexy, pedig többször meghallgattam és biz Isten, hogy én annak hallottam, az ragadt meg bennem nagyon. Az agyam olyan, mint egy szivacs de a szövegekre nem emlékszem, de ez konkrétan megragadt bennem. Volt még egy másik jelenet is, ami megragadt bennem, először googleztam ki két éve mit jelent az a mondat, amit Brendan mond Mirandának, amikor az gratulált neki az eljegyzéshez. Fél óráig kerestem, hogy mit jelent az a bizonyos mondat, és mikor rájöttem, ráeszméltem, hogy Brendan nagyon mocskos szájú volt http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif és hogy bárcsak ne jártam volna utána mit jelent. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png De nekem végül is mindegy, más komolyan veszi a dolgot de én a Brendan mániámmal is csak röhögni tudok a jeleneteken pedig nagyon is jól tudom, hogy Brendan baby mit mond benne http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Akkor küldöm a feliratot neked, amit megtalálom. Alapos munkát végeztem, egy glasgowi csaj segítségét kértem, mert pár helyen az angol felirat is rossz volt, szóval ennél pontosabb fordítást nem igazán találnál, hidd csak el biggrin.gif
2011. május 04. 11:41 #93
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 11:35)
Alapból én sem emlékeznék rá, de a feliratnál esett le az állam, hogy az ott nem sexy, pedig többször meghallgattam és biz Isten, hogy én annak hallottam, az ragadt meg bennem nagyon. Az agyam olyan, mint egy szivacs de a szövegekre nem emlékszem, de ez konkrétan megragadt bennem. Volt még egy másik jelenet is, ami megragadt bennem, először googleztam ki két éve mit jelent az a mondat, amit Brendan mond Mirandának, amikor az gratulált neki az eljegyzéshez. Fél óráig kerestem, hogy mit jelent az a bizonyos mondat, és mikor rájöttem, ráeszméltem, hogy Brendan nagyon mocskos szájú volt http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif és hogy bárcsak ne jártam volna utána mit jelent. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png De nekem végül is mindegy, más komolyan veszi a dolgot de én a Brendan mániámmal is csak röhögni tudok a jeleneteken pedig nagyon is jól tudom, hogy Brendan baby mit mond benne http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Akkor küldöm a feliratot neked, amit megtalálom. Alapos munkát végeztem, egy glasgowi csaj segítségét kértem, mert pár helyen az angol felirat is rossz volt, szóval ennél pontosabb fordítást nem igazán találnál, hidd csak el  biggrin.gif

Neked elhiszem, drága! És azt is elárulom, hogy valószínűleg engem is meg fog lepni Brendan béjbe mocskos szája, mivel ennyire azért nem tudok angolul, hogy a csúnya szavakat ennyire értsem. blush.gif
2011. május 04. 11:46 #94
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 11:35)
először googleztam ki két éve mit jelent az a mondat, amit Brendan mond Mirandának, amikor az gratulált neki az eljegyzéshez. Fél óráig kerestem, hogy mit jelent az a bizonyos mondat, és mikor rájöttem, ráeszméltem, hogy Brendan nagyon mocskos szájú volt http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif és hogy bárcsak ne jártam volna utána mit jelent. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png De nekem végül is mindegy, más komolyan veszi a dolgot de én a Brendan mániámmal is csak röhögni tudok a jeleneteken pedig nagyon is jól tudom, hogy Brendan baby mit mond benne http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Na igen, az a bizonyos mondat... rolleyes.gif rohog.gif Tényleg nagyon durva, amit mond, de én sem tudom komolyan venni. laugh.gif
2011. május 04. 12:17 #95
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 11:41)
Neked elhiszem, drága! És azt is elárulom, hogy valószínűleg engem is meg fog lepni Brendan béjbe mocskos szája, mivel ennyire azért nem tudok angolul, hogy a csúnya szavakat ennyire értsem.  blush.gif

Brendan az egyik legmocskosabb szájú DT karakter. Ennél mocskosabb szájú karaktere szerintem még nem volt, leszámítva Casanovát, de Casanova kimondott mindent, amit ki akart, Brendan baby pedig gyakran csak utalgatott a dolgokra, a szeméből látod csak igazán, hogy mire gondolt a szerencsétlen miközben mondta a magáét biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.04. 11:46)
Na igen, az a bizonyos mondat... rolleyes.gif rohog.gif Tényleg nagyon durva, amit mond, de én sem tudom komolyan venni. laugh.gif

A könyvben még durvább. Én a filmet láttam először és a könyv minden részletébe a film színészeit képzeltem. Brendan sokkal nyíltabb volt és bárkinek szívesen beszélt arról (főleg Troj-nak) hogy azelőtt való nap este mit csinált Kerryvel és hogy mennyire összepasszoltak az ágyban Mirrievel. Volt egy mondat valahol a könyvben, ahol azt mondta Trojnak, hogy Kerryvel 'anal s*x only'. Gyakran utalt arra is, hogy 'we did it like rabbits' és 'I have something big that might please you'.

Brendan bad boy, mocskos szájú, hot és megérdemelte hogy börtönbe került. mellow.gif

Ha már itt tartunk, ma még nem néztem Davides híreket. TUmblr oldalra nem 'MEREK' felmenni, mert az első 3 oldalon végigpörgetve szinte csak képek vannak és a képeken is csak Davidnek egy testrésze (NEM) LÁTSZIK .. rolleyes.gif

Szóval, topiknál maradva, ti inkább ezt a képet nézzétek. biggrin.gif

http://img839.imageshack.us/img839/430/dtss.gif

Nézzétek a pasimat míg visszajövök mert utána megyünk hazafelé, bepótoljuk az Exilet és GOT 3-ik részt utána pedig .. never mind http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Megtanítom szépen beszélni ezt a fafejet laugh.gif biggrin.gif
2011. május 04. 16:10 #96
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 12:17)

Szóval, topiknál maradva, ti inkább ezt a képet nézzétek.  biggrin.gif 
http://img839.imageshack.us/img839/430/dtss.gif 
Nézzétek a pasimat míg visszajövök mert utána megyünk hazafelé, bepótoljuk az Exilet és GOT 3-ik részt utána pedig .. never mind http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Megtanítom szépen beszélni ezt a fafejet  laugh.gif  biggrin.gif

Ha véletlenül sikerrel jársz, azt remélem nekünk is elmondod! rohog.gif
2011. május 04. 17:20 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 16:10)
Ha véletlenül sikerrel jársz, azt remélem nekünk is elmondod!  rohog.gif

Hazaértem. A mai napom nagyon produktív volt és semmit sem sikerült elintéznem dry.gif úgyhogy ajánlom Brendannek, hogy szedje össze magát és tanulja meg, hogy nem beszélünk csúnyán (legalább is nem tömegben és más emberekkel rohog.gif ).

Holnap után indul a Gobetweenies és a sitcom írója, Marcella Evaristi nyilatkozott a scotman weboldalnak. Úgy tűnik barátunk már most tudja, hogy a BBC ebből berendel egy második évadot. Ez egy nagyon földhöz ragadt és a maga kategóriájában igen csak a valóságot tükrözö audió lesz.

"Also, I am fed up with feckless man stories. The reality is that most divorced men in that situation are a bit guilt-ridden, desperately hoping that they haven't screwed up their children irrevocably, but absolutely doing their best."

She pauses to nibble a biscuit, then says: "If you stick with autobiographical truths in a piece like this, it's limiting. I don't think it would reveal that wincing recognition. So I've created another world using all the elements of my own, but Rubik-cubed, although the writing is completely threaded through with memories and wee true stories. But it's most definitely not a memoir and I certainly haven't tangled it up with any bitter divorce stuff; the parents in The Gobetweenies are amicably parted."

The four-parter stars Sarah Alexander, of Coupling and Green Wing, alongside Tennant. "I couldn't believe it when David, who is such a huge name, said he wanted to play the unhappy, once-a-fortnight dad determined to become more hands-on. After recording the series he told me he was certain it was going to be a hit and that he's convinced the BBC will commission a second series," Evaristi says, touching wood.
2011. május 04. 17:55 #98
- törölt felhasználó -    
DT

biggrin.gif rofl.gif
2011. május 04. 18:02 #99
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 09:35)

Persze hogy kell.

jaj belefutottam a börtönbe kerül szövegbe ááá. Most amig nem néztem meg nem olvasok tovább nehogy belefussak hasonlókba..
2011. május 04. 18:03 #100
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.04. 17:55)

Page not found. sad.gif
100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok