Idézet (Grace Benning @ 2011.05.04. 11:41)
Neked elhiszem, drága! És azt is elárulom, hogy valószínűleg engem is meg fog lepni Brendan béjbe mocskos szája, mivel ennyire azért nem tudok angolul, hogy a csúnya szavakat ennyire értsem.

Brendan az egyik legmocskosabb szájú DT karakter. Ennél mocskosabb szájú karaktere szerintem még nem volt, leszámítva Casanovát, de Casanova kimondott mindent, amit ki akart, Brendan baby pedig gyakran csak utalgatott a dolgokra, a szeméből látod csak igazán, hogy mire gondolt a szerencsétlen miközben mondta a magáét
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.04. 11:46)
Na igen, az a bizonyos mondat...

Tényleg nagyon durva, amit mond, de én sem tudom komolyan venni.

A könyvben még durvább. Én a filmet láttam először és a könyv minden részletébe a film színészeit képzeltem. Brendan sokkal nyíltabb volt és bárkinek szívesen beszélt arról (főleg Troj-nak) hogy azelőtt való nap este mit csinált Kerryvel és hogy mennyire összepasszoltak az ágyban Mirrievel. Volt egy mondat valahol a könyvben, ahol azt mondta Trojnak, hogy Kerryvel '
anal s*x only'. Gyakran utalt arra is, hogy '
we did it like rabbits' és '
I have something big that might please you'.
Brendan bad boy, mocskos szájú, hot és megérdemelte hogy börtönbe került.
Ha már itt tartunk, ma még nem néztem Davides híreket. TUmblr oldalra nem 'MEREK' felmenni, mert az első 3 oldalon végigpörgetve szinte csak képek vannak és a képeken is csak Davidnek egy testrésze (NEM) LÁTSZIK ..
Szóval, topiknál maradva, ti inkább ezt a képet nézzétek.
Nézzétek a pasimat míg visszajövök mert utána megyünk hazafelé, bepótoljuk az Exilet és GOT 3-ik részt utána pedig .. never mind

Megtanítom szépen beszélni ezt a fafejet