Starity

David Tennant 3

100 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 06. 13:10 #961
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 13:03)
Én pedig rühellem a vámpírokat. Mindegyiket, utálom szívem legmélyéről. Kb 10 éves korom óta. Valahogy az egész vámpír dolog távol áll tőlem és kiráz tőle a hideg. Nem a tvájlájt miatt, alapból utálom mindet. Megpróbáltam megnézni az Interjú a vámpírral filmet, de elaludtam rajta, bevallom töredékesen, a Gary Oldman féle Draculát sikerült végigszenvedni mert ő van benne és a FN is csak kínlódás lesz ..

Na ezektől a mostaniaktól engem is elkap a görcs. ohmy.gif Igaz meg se voltam hajlandó nézni őket. Lehet, hogy vaskalapos kezdek lenni? Itélkezem, megnézés nélkül. De hát nem is kell ugyanazokat szeretnünk. Én pl Woody Allen-nel vagyok úgy, hogy sírva menekülök ha meglátom, még akkor is, ha amúgy érdekes film lenne. Úgyhogy megértem amit mondasz biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 06. 13:32 #962
- törölt felhasználó -    
Szörnyűlködjünk egy sort gyerekek fear.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lmcsiq2xjx1qfl9mro1_500.gif

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lmcs4hR3YG1qfl9mro1_r1_500.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmcsyvbzFp1qfl9mro1_500.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 06. 16:40 #963
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 13:32)
Szörnyűlködjünk egy sort gyerekek fear.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmcsyvbzFp1qfl9mro1_500.gif

Nagyon hülyén áll a kezében a pisztoly _nevet.gif

Én valahogy alapból nem nézek vámpíros filmeket, viszont a Vámpírok bálját imádtam a színházban.
Nekem a FN kezd tetszeni igy a trailer alapján... én inkább az olyan vámpíros filmeket részesítem előnyben ahol a vámpír a gonosz és meg kell ölni..
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. június 06. 16:43 #964
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.06. 16:40)
Nagyon hülyén áll a kezében a pisztoly _nevet.gif 
Én valahogy alapból nem nézek vámpíros filmeket, viszont a Vámpírok bálját imádtam a színházban.
Nekem a FN kezd tetszeni igy a trailer alapján... én inkább az olyan vámpíros filmeket részesítem előnyben ahol a vámpír a gonosz és meg kell ölni..

Itt szerintem a gonosz fog meghalni a film végén (ahogyan szinte minden amcsi filmben). Kérdés csak az, hogy itt ki a rossz. Valahogy nem tudom azt sem elképzelni, hogy Peter lenne jó ember és nem történik vele semmi. Ha tényleg terveznek folytatást, akkor PV nem halhat meg .. Esetleg lelövi Jerryt, az meg nekidől a falnak és lecsúszik, fogja az oldalát, elnyúl pisztolyért és rálő PV-re. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 06. 17:47 #965
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 16:43)
Itt szerintem a gonosz fog meghalni a film végén (ahogyan szinte minden amcsi filmben). Kérdés csak az, hogy itt ki a rossz. Valahogy nem tudom azt sem elképzelni, hogy Peter lenne jó ember és nem történik vele semmi. Ha tényleg terveznek folytatást, akkor PV nem halhat meg ..  Esetleg lelövi Jerryt, az meg nekidől a falnak és lecsúszik, fogja az oldalát, elnyúl pisztolyért és rálő PV-re.  unsure.gif

Valami ilyesmire akár fogadni is mernék, az amcsikat ismerve smileeee.gif és jól el lesz nyújtva a jelenet...
2011. június 06. 17:59 #966
- törölt felhasználó -    
Nekem amúgy egy nagy bajom van Peterrel. Parókában nem tetszik, de anélkül viszont egen. blush.gif mellow.gif Uram Teremtőm, védkeztem, vasárnapi mise után meg kell gyónnom a bűnöm. Sok mindenkit a bőnadrág és a felsőtest hoz lázba, engem nem. Én csak ránézek és majd kiszúrja a szemem, hogy bad boy lesz, azokat pedig reménytelenül szeretem. A parókás jeleneteken csak röhögni tudok, de az első képen annyira látszik, hogy .. bad boy. Az a fej, az a nézés, annyira smexy bad boy hogy az már ellent mond az érveimnek dry.gif Annyira bad boy, hogy meg fogja lőni a vámpírt thumbsup.gif (ami persze csak mellékes). Az Isten áldja meg ezt a fafejet, még a szemceruzás szeme és a fekete körömlakkja sem zavar, ránézek és olvadozom fear.gif fear.gif
Áhh, valaki mondja meg mi van velem, ez paradox. Valaki oldozzon fel végre hogy kiszálljon belőlem a 'rossz' énem .. sad.gif sad.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 06. 18:00 #967
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.06. 17:47)
Valami ilyesmire akár fogadni is mernék, az amcsikat ismerve  smileeee.gif és jól el lesz nyújtva  a jelenet...

Igen és mikor Peter lelövi Jerryt az elkezd lelkizni és mesélni az életéről, és persze Peter megbánja, hogy lelőtte, akkor Jerry akar rálőni és a kiscsávó-akinek-nemtudom-a-nevét öli meg Jerry-t.. smileeee.gif
2011. június 06. 18:03 #968
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 17:59)
Nekem amúgy egy nagy bajom van Peterrel. Parókában nem tetszik, de anélkül viszont egen.  blush.gif  mellow.gif Uram Teremtőm, védkeztem, vasárnapi mise után meg kell gyónnom a bűnöm. Sok mindenkit a bőnadrág és a felsőtest hoz lázba, engem nem. Én csak ránézek és majd kiszúrja a szemem, hogy bad boy lesz, azokat pedig reménytelenül szeretem. A parókás jeleneteken csak röhögni tudok, de az első képen annyira látszik, hogy .. bad boy. Az a fej, az a nézés, annyira smexy bad boy hogy az már ellent mond az érveimnek  dry.gif Annyira bad boy, hogy meg fogja lőni a vámpírt  thumbsup.gif (ami persze csak mellékes). Az Isten áldja meg ezt a fafejet, még a szemceruzás szeme és a fekete körömlakkja sem zavar, ránézek és olvadozom fear.gif fear.gif 
Áhh, valaki mondja meg mi van velem, ez paradox. Valaki oldozzon fel végre hogy kiszálljon belőlem a 'rossz' énem .. sad.gif  sad.gif

Feloldozást kapsz egyrészt mert velem is ez van, másrászt ez a Tennantifis velejárója... biggrin.gif meghajolo.gif
2011. június 06. 18:06 #969
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 17:59)
Nekem amúgy egy nagy bajom van Peterrel. Parókában nem tetszik, de anélkül viszont egen.  blush.gif  mellow.gif Uram Teremtőm, védkeztem, vasárnapi mise után meg kell gyónnom a bűnöm. Sok mindenkit a bőnadrág és a felsőtest hoz lázba, engem nem. Én csak ránézek és majd kiszúrja a szemem, hogy bad boy lesz, azokat pedig reménytelenül szeretem. A parókás jeleneteken csak röhögni tudok, de az első képen annyira látszik, hogy .. bad boy. Az a fej, az a nézés, annyira smexy bad boy hogy az már ellent mond az érveimnek  dry.gif Annyira bad boy, hogy meg fogja lőni a vámpírt  thumbsup.gif (ami persze csak mellékes). Az Isten áldja meg ezt a fafejet, még a szemceruzás szeme és a fekete körömlakkja sem zavar, ránézek és olvadozom fear.gif fear.gif 
Áhh, valaki mondja meg mi van velem, ez paradox. Valaki oldozzon fel végre hogy kiszálljon belőlem a 'rossz' énem .. sad.gif  sad.gif

Ó én azt hiszem késő, mind elkárhozunk érte wub.gif
de ha a kárhozat ilyen alakot ölt, nincs mit tenni, le vagyok győzve blush.gif "Burn with me..." biggrin.gif

egyébként én az arcától vagyok oda meg vissza. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock
2011. június 06. 18:14 #970
- törölt felhasználó -    
Ellent mondok a saját érveimnek unsure.gif
Azt hiszem most befordulok a sarokba és elszámolok 3 millióig hátha megjön az eszem nevet2.gif rohog.gif biggrin.gif

Nem. Nem fog.

LOL
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 06. 18:22 #971
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 18:14)
Ellent mondok a saját érveimnek  unsure.gif 
Azt hiszem most befordulok a sarokba és elszámolok 3 millióig hátha megjön az eszem nevet2.gif  rohog.gif  biggrin.gif 
Nem. Nem fog. 
LOL

Ugyan már minek is jönne biggrin.gif rajongani meg nyálat csorgatni szabad, sőt kell! De egyikünk sem fog lesben állni a kapuja előtt, meg merényletet szőni a nők ellen akikkel dolga volt biggrin.gif ,amit mi csinálunk az szerintem egészséges. thumbsup.gif és az is belefér ha álmodik vele az ember. Ez az egész dolog kellemesebbé teszi az életünket. biggrin.gif
2011. június 06. 18:24 #972
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 18:14)
Ellent mondok a saját érveimnek  unsure.gif 
Azt hiszem most befordulok a sarokba és elszámolok 3 millióig hátha megjön az eszem nevet2.gif  rohog.gif  biggrin.gif 
Nem. Nem fog. 
LOL

Akkor jött meg az eszed mikor rájöttél, hogy a mi Davidünk egy zseniális, tehetséges színész, gyönyörű skót akcentussal, cuki séróval és érdekes személyiséggel ami egy vérbeli Whoviant takar.. wub.gif wub.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot
2011. június 06. 19:01 #973
- törölt felhasználó -    
Szóval 'aszongyátok', hogy ha a trailer nézése közben csak egy gondolat merül fel bennem és az pedig az, hogy 'Gyere Peter, gyere anyucihoz rohog.gif ' az teljesen rendjén van egy olyan embertől, aki eleinte utálta Peter karakterét?

Gyűlölök és szeretek. biggrin.gif

Gyűlölök és szeretek. Kérded tán, mért teszem én ezt,
Nem tudom, érzem csak: szerteszakít ez a kín.

biggrin.gif
2011. június 06. 19:31 #974
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 07:55)

Új Fright Night trailer 
OMFG  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif 
Még mindig nem hiszem el, hogy David szerepel ebben a filmben. Hogy néz ki, Uram Teremtőm és amit csinál, mamma mia  blink.gif DT pisztollyal a kezében .. WOW  blink.gif

Újra itt! thumbsup.gif
Húhúúúhúúú...te Szent...húhúhúúú ez valami nagyon szpesöl lesz...ájj de megnézném! Ez az agresszív macsó figura! Húhúhúú biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ilyet még soha nem csinált...az ottani lánykáknak végük lesz...(na nem mondom, hogy nekem nincs)
Zárásként:Húúúhúúúhúúú biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2011. június 06. 20:28 #975
- törölt felhasználó -    
David barátunk igen csak jó kedvében volt nemrégen, az egyik előadása után. Ladies and .. everyone lol az év mondata (elhangzott DT szájából)

'I LOVE making grown women tremble!'

Óh Dávid, fogj vissza öcsisajt spiteful.gif
3 felhasználónak tetszik: szabcsiga, Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 06. 20:54 #976
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 20:28)
David barátunk igen csak jó kedvében volt nemrégen, az egyik előadása után. Ladies and .. everyone lol az év mondata (elhangzott DT szájából)
'I LOVE making grown women tremble!' 
Óh Dávid, fogj vissza öcsisajt spiteful.gif

biggrin.gif végre egy értelmes nyilatkozat! smileeee.gif Magyarul: csajok, tudom, mit teszek veletek, én vagyok DT..ha-ha
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock, EsmeCrowfoot
2011. június 06. 21:11 #977
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.06.06. 20:54)
biggrin.gif végre egy értelmes nyilatkozat! smileeee.gif Magyarul: csajok, tudom, mit teszek veletek, én vagyok DT..ha-ha

Oh igen http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Soha nem tudom David random hülyeségeiről, hogy mennyire gondolja őket komolyan rolleyes.gif biggrin.gif de tök jó, végre egy sztár, aki azt vallja, hogy szereti 'megremegtetni' a felnőtt nőket is és nem a tinisunákat biggrin.gif
2011. június 06. 21:25 #978
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

Idézet (kateblock @ 2011.06.06. 21:11)
Oh igen http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Soha nem tudom David random hülyeségeiről, hogy mennyire gondolja őket komolyan  rolleyes.gif  biggrin.gif de tök jó, végre egy sztár, aki azt vallja, hogy szereti 'megremegtetni' a felnőtt nőket is és nem a tinisunákat  biggrin.gif

No igen... jelentem én egy grown woman vagyok..és nah jó, megremeghetek, ha nagyon szépen kér! Upszi..kimutattam fogam fehérjét! tongue.gif
2011. június 06. 21:44 #979
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.06.06. 21:25)
No igen... jelentem én egy grown woman vagyok..és nah jó, megremeghetek, ha nagyon szépen kér! Upszi..kimutattam fogam fehérjét! tongue.gif

Jómagam is grown woman vagyok (Bár néha nem érzem, hogy több lennék 12-nél biggrin.gif ) én is szívesen 'megremegek' neki... parancsára http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Ha már fog fehérjét mutogatunk ...http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: szabcsiga, EsmeCrowfoot
2011. június 06. 21:49 #980
- törölt felhasználó -    
Hello!

Megkérdezném hogy a DW-t magától hagyta ott vagy kiírták a sorozatból? ha tudjátok légyszives írjátok le, mert nagyon érdekelne. biggrin.gif
100 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok