Starity

David Tennant 3

100 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 03. 15:47 #881
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 15:33)
Ez több mint 3 hete volt...

Na de három hét alatt ilyen jól lement róla? Mázlista egy nőszemély biggrin.gif
2011. június 03. 15:52 #882
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 15:40)
Megrántotta a lábát? Ez jó, ezt még nem hallottam  _nevet.gif 
Jaj, gyerekek. Akkor ti még nem láttok Davidet vedelni. Én anno láttam róla egy képet. Nagyon komoly volt.  biggrin.gif  Skót, hogyne tudna vedelni ő is. David sem szent gyerekek .. És ha már itt tartunk.. David ma megint egyedül ment az Ivy-be (sztárok étterme Londonban) és bezony lekapták, aminek nem örült ..

Láttam asszem valami Graham Nrton show-ban, ahol CT-vel meg két másik pasassal volt a vendég. A másik kettő valami víznek látszót ivott, a mi kedvencünk és partnere viszont szorgalmasan iszogatta a bornak látszó valamit. biggrin.gif Mindjárt megkeresem

Na ez az. 4.50 körül valamit beszélnek is, de szerény angol tudásommal nem tudom megállapítani mi is lehet a pohárban, de szépen iszogatják biggrin.gif Amúgy meg nem baj az ha valaki "tud inni" csak tudja azt is mennyit bír el. A skótoknak meg jó whiskey-jük van beer.gif úgyhogy egészségükre beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 03. 15:55 #883
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 15:52)
Láttam asszem valami Graham Nrton show-ban, ahol CT-vel meg két másik pasassal volt a vendég. A másik kettő valami víznek látszót ivott, a mi kedvencünk és partnere viszont szorgalmasan iszogatta a bornak látszó valamit.  biggrin.gif  Mindjárt megkeresem

Ez biztosan nem az. Ezt egy, a BBC-nél dolgozó stábtag csinálta, mikor Daviddel ittak sört és valami mást, amitől volt neki az az érdekes mosolya, ami inkáb már elcsúszott vigyorgásba megy át. _nevet.gif Ezt jobban nem tudom elmagyarázni rolleyes.gif A képet nem mentettem el anno ...

De azért linkeld biggrin.gif
2011. június 03. 15:59 #884
- törölt felhasználó -    
Bocs, kétszer ment ...
2011. június 03. 16:10 #885
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 15:55)
Ez biztosan nem az. Ezt egy, a BBC-nél dolgozó stábtag csinálta, mikor Daviddel ittak sört és valami mást, amitől volt neki az az érdekes mosolya, ami inkáb már elcsúszott vigyorgásba megy át.  _nevet.gif Ezt jobban nem tudom elmagyarázni  rolleyes.gif A képet nem mentettem el anno ...
De azért linkeld  biggrin.gif

Ohh pedig megnézném w00t.gif a részeg pasikat nem, de a kissé spicceseket birom, de csak ha nem kezdenek el "keménykedni" wink.gif
Beszerkesztettem, te biztos jobban megérted, miről van szó. De amúgy ez egy vicces műsornak tűnt, amit értettem azon kacarásztam. biggrin.gif
2011. június 03. 16:13 #886
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 16:10)
Ohh pedig megnézném  w00t.gif a részeg pasikat nem, de a kissé spicceseket birom, de csak ha nem kezdenek el "keménykedni" wink.gif 
Beszerkesztettem, te biztos jobban megérted, miről van szó. De amúgy ez egy vicces műsornak tűnt, amit értettem azon kacarásztam.  biggrin.gif

Koktél van előttük (no name, csak koktél, azt nem mondták, hogy milyen) meg bor de David nagyban nyomja, ő a whiskey-jét viszi mindig magával biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 03. 16:19 #887
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 16:13)
Koktél van előttük (no name, csak koktél, azt nem mondták, hogy milyen) meg bor de David nagyban nyomja, ő a whiskey-jét viszi mindig magával  biggrin.gif

Az egyik Grammy díjátadón a U2-nál evianos palackok voltak, mind a négyen egész nap olyan palackokkal mászkáltak, na nem víz volt benne természetesen. Mire vége lett az átadónak teljesen részegek voltak, persze utána sűrű bocsánat kéréssel teltek a napjaik. Írek... thumbsup.gif thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot
2011. június 03. 16:36 #888
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 16:19)
Az egyik Grammy díjátadón a U2-nál evianos palackok voltak, mind a négyen egész nap olyan palackokkal mászkáltak, na nem víz volt benne természetesen. Mire vége lett az átadónak teljesen részegek voltak, persze utána sűrű bocsánat kéréssel teltek a napjaik. Írek... thumbsup.gif  thumbsup.gif

Az írek és skótok meg a piájuk biggrin.gif
David egyébként úgy tanulta meg, hogy nem szabad sokat inni, hogy a szülei megengedték neki az ivást. Egy idő után azt mondták, hogy állj, többet ne. Régebben mesélt arról, hogy a szobájában görnyedt neki a szekrénynek és ült, nekitámasztva a fejét, annyira fájt a feje a sok alkoholtól ..
Nem tudom szerintem már nem iszik sokat csak néha csettint be egy kicsit de az látszik a fején. Érdekes pofákat vág, ha mámoros állapotban van biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sunyi
2011. június 03. 16:39 #889
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 16:13)
Koktél van előttük (no name, csak koktél, azt nem mondták, hogy milyen) meg bor de David nagyban nyomja, ő a whiskey-jét viszi mindig magával  biggrin.gif

No akkor ennek örömére ráveszem az uramat, hogy vacsi után döntsünk le egy kis mavrodaphne-t beer.gif Ha már ennyi szó esett az alkoholról biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 03. 16:44 #890
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 16:39)
No akkor ennek örömére ráveszem az uramat, hogy vacsi után döntsünk le egy kis mavrodaphne-t  beer.gif Ha már ennyi szó esett az alkoholról biggrin.gif

Igyunk emberek, igyunk (de csak ésszel rohog.gif ). Aztán mindenki jöjjön fel ide éjfélkor és írja le amit szeretne/tud. Majd reggel visszaolvassuk ki milyen értelmes hozzászólást fűzött a topikhoz és van-e egyáltalán köze Davidhez _nevet.gif

Én egyébként mikor iszok akkor sem beszélek sem DW-ról sem DT-ről, amíg valaki fel nem hozza a témát, de ha felhozza akkor kész, annyi volt, mindenkinek meg kell hallgatni amit mondok. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sunyi, Sally Sparrow
2011. június 03. 16:53 #891
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 16:44)
Igyunk emberek, igyunk (de csak ésszel  rohog.gif ). Aztán mindenki jöjjön fel ide éjfélkor és írja le amit szeretne/tud. Majd reggel visszaolvassuk ki milyen értelmes hozzászólást fűzött a topikhoz és van-e egyáltalán köze Davidhez  _nevet.gif 
Én egyébként mikor iszok akkor sem beszélek sem DW-ról sem DT-ről, amíg valaki fel nem hozza a témát, de ha felhozza akkor kész, annyi volt, mindenkinek meg kell hallgatni amit mondok.  rohog.gif

Haha, csak az a jó, hogy tudsz is mit mondani. biggrin.gif én ha becsipek felcserélem a betűket biggrin.gif ha meg netán lerészegedtem, akkor felhivom az öcsémet akár éjjel is, hogy ezt bejelentsem neki biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. június 03. 17:01 #892
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 16:53)
Haha, csak az a jó, hogy tudsz is mit mondani. biggrin.gif én ha becsipek felcserélem a betűket biggrin.gif ha meg netán lerészegedtem, akkor felhivom az öcsémet akár éjjel is, hogy ezt bejelentsem neki biggrin.gif

Sajnos körülöttem senki sem szereti a DW-t tehát nem igazán pártolják. Hülyének is néznek emiatt de kit érdekelnek? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. június 03. 17:02 #893
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 16:53)

Szegény, biztos örülhet, hogy te vagy a nővére _nevet.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 03. 18:09 #894
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 17:02)
Szegény, biztos örülhet, hogy te vagy a nővére _nevet.gif  biggrin.gif

Igen, 9 év van köztünk, de ő hamarabb volt először részeg, mint én, és mindig azt mondta, szeretné, ha egyszer én is berúgnék biggrin.gif na mikor sikerült, csak ez lebegett az agyamban, és azóta is ott maradt beer.gif
2011. június 03. 18:10 #895
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 17:01)
Sajnos körülöttem senki sem szereti a DW-t tehát nem igazán pártolják. Hülyének is néznek emiatt de kit érdekelnek?  rohog.gif

Neeem-eee? Hát immunisak a Tennantifisre? w00t.gif
2011. június 03. 18:18 #896
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 18:10)
Neeem-eee? Hát immunisak a Tennantifisre? w00t.gif

Körülöttem mindenki csak a sablonos amcsi filmekre vevő a rajongás pedig távol áll minden ismerősömtől és hülyének is néznek érte 110.gif
2011. június 03. 18:30 #897
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Ezt most találtam a 10es doktor ruhái, nyakkendő, öltöny minden..
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, kateblock
2011. június 04. 09:35 #898
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 18:18)
Körülöttem mindenki csak a sablonos amcsi filmekre vevő a rajongás pedig távol áll minden ismerősömtől és hülyének is néznek érte  110.gif

Szerintem jaj annak aki nem tud lelkesedni valamiért...bármiért...szegényebb lesz az élete tőle. Hogy ki a bolond az meg nézőpont kérdése rohog.gif Ha mi akkor tegyünk is ennek megfelelően, és bolonduljunk Davidért _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. június 04. 11:31 #899
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 18:30)
Ezt most találtam a 10es doktor ruhái, nyakkendő, öltöny minden..

Ez drága sad.gif
2011. június 04. 15:41 #900
- törölt felhasználó -    
David ma is dolgozik. Sőt, úgy tűnik a színház mellett hangját adja a második Pirates animációs filmhez. Ez döfi. Délelőttönként audiórögzítés, délután/este pedig színház blink.gif Ez az ember NEM normális. Haza jár egyáltalán aludni? rohog.gif Amúgy kíváncsi lennék rá, hogy barátunkban honnan van ennyi energia ha egyfolytában salátákat eszik és étterembe járkál enni .. Étteremben is lehet jót enni, nem arról van szó, de az örökös éttermi koszt nem tesz jót a szervezetnek. dry.gif Nem is értem, miért megy egyedül? Otthon nem adnak neki vacsorát? Megáll az FM-em. David nem tudja, hogy amit ő csinál, az minden csak nem jó? Otthon egyen vacsorát a családja körében dry.gif Nem értem, valaki magyarázza meg, hogy egy ilyen férfi (alapból, férfi és kaja, tudjátok miről beszélek rolleyes.gif ) aki sokat dolgozik és családja is van, miért nem haza megy vacsorázni? Miért nincs ott vele senki? unsure.gif
Rossz kisfiúk voltunk kedves David és nem főz az asszony vacsorát? _nevet.gif
No, really. A Davison/Moffett család hatalmas, ha David nem is számíthat ?? a családjára GM-re sem? rolleyes.gif Ez a tökfej nem tud főzni és maga biztosan nem fog megtanulni ..
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
100 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok