Starity

David Tennant 3

100 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 03. 08:51 #861
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 08:44)
Davidünk igazi Whovian. Bármikor bármilyen helyzetben képes a Doktorra asszociálni.  thumbsup.gif Egyébként meg amilyen kis vékony, nem csoda, hogy mindenki etetni akarja.  biggrin.gif

Megpróbált hízni de nem megy neki. Érdekes, hogy mindenhonnan az hallatszódik vissza, hogy csak salátát eszik pedig tudtommal nem vegetáriánus. Majd akkor én csinálok neki jó gulyáslevest meg székelyképosztát. nevet2.gif Egy hét elég lenne neki, az én felügyeletem alatt rohog.gif

Megjelent néhány kép a MAAN after partyról. A képeken David barátunk vezeti ki a kisasszonyt az ajtón. GM vagy nem tud magassarkúban menni, vagy annyira szerelmesek, vagy olyan sokat ivott, hogy képtelen egyenesen menni és tudták, hogy fényképezni fogják őket. David kezébe kapaszkodik de nem néz a kamerába. rolleyes.gif mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. június 03. 08:52 #862
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 08:44)
Davidünk igazi Whovian. Bármikor bármilyen helyzetben képes a Doktorra asszociálni.  thumbsup.gif

*points at her sig*

Whovians are cool biggrin.gif rohog.gif

I
I
I
V
2011. június 03. 08:53 #863
- törölt felhasználó -    
Bocs, ezt a poént el kellett sütnöm biggrin.gif
2011. június 03. 09:08 #864
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
[quote=kateblock,2011.06.03. 08:51~2088161]Megpróbált hízni de nem megy neki. Érdekes, hogy mindenhonnan az hallatszódik vissza, hogy csak salátát eszik pedig tudtommal nem vegetáriánus. Majd akkor én csinálok neki jó gulyáslevest meg székelyképosztát. nevet2.gif Egy hét elég lenne neki, az én felügyeletem alatt rohog.gif [/quote]

Szerintem, ha folyton salátát eszik, feldobná a pacskert a jó kiadós székelykáposztádtól. rohog.gif Nem biztos, hogy ő bírná, amit a mi jó magyar gyomrunk imád. rohog.gif Inkább add nekem a székelykápit! biggrin.gif

[quote=kateblock,2011.06.03. 08:51~2088161Megjelent néhány kép a MAAN after partyról. A képeken David barátunk vezeti ki a kisasszonyt az ajtón. GM vagy nem tud magassarkúban menni, vagy annyira szerelmesek, vagy olyan sokat ivott, hogy képtelen egyenesen menni és tudták, hogy fényképezni fogják őket. David kezébe kapaszkodik de nem néz a kamerába. rolleyes.gif mellow.gif[/quote]

Nos, valószínűleg ez sose fog kiderülni, bár igazán jó lenne, ha GM nem részeg lett volna. Végtére is, ha jól számolom, még szoptat. unsure.gif Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem volt jól. sad.gif Szegény.
2011. június 03. 11:18 #865
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Én is néztem, hogy szerintem még soványabb, mint Doctor korában volt. Karácsony szelleme -> rémisztően vékony. Talán a munkamánia teszi? Én szívesen adnék neki pár kilót. Vagy velem kéne ennie, mert mindig mondják, hogy olyan jóízűen tudok, hogy mások is megéheznek tőle w00t.gif Székelykápi jöhetne nekem is biggrin.gif Lehet hogy ez lenne az utolsó ebédem, ahogy ez buszsofőr megy.. komolyan imádkozom közben ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. június 03. 11:32 #866
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 09:08)

Nos, valószínűleg ez sose fog kiderülni, bár igazán jó lenne, ha GM nem részeg lett volna. Végtére is, ha jól számolom, még szoptat.  unsure.gif Az is lehet, hogy egyszerűen csak nem volt jól.  sad.gif Szegény.

Akkor nagyon beteg lehet a kisasszony, mert abszolút nem úgy néz ki, mint aki Április végén szült. Vagy éjjel nappal edz vagy nem is szült, a hasa csak ki volt tömve. És akkor igaza van annak, aki anno azt mondta, hogy Davidék anno üres babakocsit toltak biggrin.gif _nevet.gif
Srsly... Mikor GM első gyereke megszületett, majd 3 évbe telt visszanyernie alakját, most meg eltelt 2 hónap és majdnem úgy néz ki, mint terhesség előtt? blink.gif Akkor nagyon szerencsés csaj lehet ha ilyen hamar lemennek róla a kilók ..
2011. június 03. 11:57 #867
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 11:32)
Akkor nagyon beteg lehet a kisasszony, mert abszolút nem úgy néz ki, mint aki Április végén szült. Vagy éjjel nappal edz vagy nem is szült, a hasa csak ki volt tömve. És akkor igaza van annak, aki anno azt mondta, hogy Davidék anno üres babakocsit toltak  biggrin.gif  _nevet.gif 
Srsly... Mikor GM első gyereke megszületett, majd 3 évbe telt visszanyernie alakját, most meg eltelt 2 hónap és majdnem úgy néz ki, mint terhesség előtt?  blink.gif Akkor nagyon szerencsés csaj lehet ha ilyen hamar lemennek róla a kilók ..

Hát, erre nem igazán tudok mit mondani. Általában a nők idősebb korban adják le nehezebben a kilókat terhesség után, de az is lehet, hogy nála ez fordítva van. Vagy pedig igen, keményen edz, mert a férje híres és mindenki le akarja tőle nyúlni és nem akarja, hogy a rajongók ronda tehenezzék.. pardon.gif
2011. június 03. 12:06 #868
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 11:57)
Hát, erre nem igazán tudok mit mondani. Általában a nők idősebb korban adják le nehezebben a kilókat terhesség után, de az is lehet, hogy nála ez fordítva van. Vagy pedig igen, keményen edz, mert a férje híres és mindenki le akarja tőle nyúlni és nem akarja, hogy a rajongók ronda tehenezzék.. pardon.gif

Mintha nem hívnák amúgy is annak.. Sokak szerint pont azért mutatnak jól egymás mellett, mert mindketten 'érdekesen' néznek ki. Egy nagyon weird összehasonlításban David menyét, GM pedig egér/patkány (ilyet olvastam). Tényleg nem a legszebb, egyik sem. GM sem olyan szép, mint amilyennek tűnik .. Legalább van gyűrű az ujján. Jaj de mérgesek a megszállottjai rohog.gif
2011. június 03. 12:12 #869
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 12:06)
Mintha nem hívnák amúgy is annak.. Sokak szerint pont azért mutatnak jól egymás mellett, mert mindketten 'érdekesen' néznek ki. Egy nagyon weird összehasonlításban David menyét, GM pedig egér/patkány (ilyet olvastam). Tényleg nem a legszebb, egyik sem. GM sem olyan szép, mint amilyennek tűnik .. Legalább van gyűrű az ujján. Jaj de mérgesek a megszállottjai  rohog.gif

Velem is előfordult már nem egyszer, hogy a kedvencem választottjától kivert a víz, de az én motivációm nem a féltékenység volt és nyíltan - weblapokra és hasonló helyekre - sosem írtam az illető nőről semmi durvát. Főleg nem angolul. Nem muszáj GM-et szeretni, senki nem kötelezi rá a fanokat, de tartsák tiszteletben, hogy David őt választotta, még akkor is, ha egyértelmű mellényúlás volt. Nem az ő dolguk eldönteni, kivel legyen.
2011. június 03. 12:26 #870
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 12:12)
Velem is előfordult már nem egyszer, hogy a kedvencem választottjától kivert a víz, de az én motivációm nem a féltékenység volt és nyíltan - weblapokra és hasonló helyekre - sosem írtam az illető nőről semmi durvát. Főleg nem angolul. Nem muszáj GM-et szeretni, senki nem kötelezi rá a fanokat, de tartsák tiszteletben, hogy David őt választotta, még akkor is, ha egyértelmű mellényúlás volt. Nem az ő dolguk eldönteni, kivel legyen.

Engem konkrétan csak az érdekel, hogy miért nincs róluk egy olyan közös kép, amin mindketten mosolyognak.. Davidnek amúgy is sok érdekes dolga van, személy szerint az jobban érdekelne, hogy a DW-ból miért tették ki ..
2011. június 03. 14:04 #871
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 08:51)

Megjelent néhány kép a MAAN after partyról. A képeken David barátunk vezeti ki a kisasszonyt az ajtón. GM vagy nem tud magassarkúban menni, vagy annyira szerelmesek, vagy olyan sokat ivott, hogy képtelen egyenesen menni és tudták, hogy fényképezni fogják őket. David kezébe kapaszkodik de nem néz a kamerába.  rolleyes.gif  mellow.gif

Szerintem a cipőtől van, elég érdekesen néz ki a lába...

Nekem GM-mel semmi bajom nincs, még passzolnak is egymáshoz sztem
2011. június 03. 14:06 #872
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 12:26)
Engem konkrétan csak az érdekel, hogy miért nincs róluk egy olyan közös kép, amin mindketten mosolyognak..  Davidnek amúgy is sok érdekes dolga van, személy szerint az jobban érdekelne, hogy a DW-ból miért tették ki ..

Azt hittem, hogy ő akart kiszállni ohmy.gif
2011. június 03. 15:01 #873
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.06.03. 12:12)

Szerintem GM-nek bájos arca van. Legalábbis amiket eddig láttam róla. Nem klasszikus szépségideál, de szerintem nagyon bájos. Hogy egymással meg hogy lehetnek, szerintem sose tudjuk meg. Sokszor átlagemberek kapcsolata is teljesen mást mutat kívülről, mint belülről. Személy szerint engem az sem zavarna ha Gábor Zsazsával biggrin.gif élne, csak legalább legyenek boldog a lehetőségeikhez képest.
2011. június 03. 15:20 #874
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 14:04)
Szerintem a cipőtől van, elég érdekesen néz ki a lába...
Nekem GM-mel semmi bajom nincs, még passzolnak is egymáshoz sztem

Szerintem meg ivott. Olyan képek vannak GM-ről fent a neten amikbe sajnos beleakad az ember. Tud ám inni a kisasszony de rendesen. Magyarokat megszégyenítő módon. Tumblr oldalon doctor who jelszóval sorra kerülnek fel a képek. Értsd szó szerint, hogy a szeme sem áll jól biggrin.gif rohog.gif Ennyi idősen szórakozni kellene még, nem 2 gyereket nevelni, szerintem rolleyes.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 14:06)
Azt hittem, hogy ő akart kiszállni ohmy.gif

Kitették. Ez van sajnos. Nem érdekel ki mit mond, én tudom, hogy mi történt. David azt mondja mindenkinek, hogy nagyon sajnálja, hogy elment és fájt, de tovább kellett lépnie. Lehetne ezen vitáznunk, a BBC-nél mindenki kussol pedig mindenki tudja, hogy mi történt. Én sajnos sokkal többet tudok, mint kellene. A BBC hálás lehet Davidnek, hogy barátunk egyáltalán rájuk bagózik néha ..

Ja és szerintem DT jobban passzolt Sophia-val. Vannak közös fotóik, boldogok, vasárnaponként templomba jártak, mindenki látta rajtuk, hogy boldogak voltak. GM-mel ez valamiért nem működik. Rejtegeti a média elől, amit még soha egyetlen barátnőjével nem csinált. Nehéz lehet David oldalán élni ..
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. június 03. 15:21 #875
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Mondjuk ezen a képen még látszik, hogy van rajta husi. Amúgy meg David hogy van felöltözve jujj ohmy.gif
2011. június 03. 15:24 #876
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 15:20)

Kitették. Ez van sajnos. Nem érdekel ki mit mond, én tudom, hogy mi történt. David azt mondja mindenkinek, hogy nagyon sajnálja, hogy elment és fájt, de tovább kellett lépnie. Lehetne ezen vitáznunk, a BBC-nél mindenki kussol pedig mindenki tudja, hogy mi történt. Én sajnos sokkal többet tudok, mint kellene. A BBC hálás lehet Davidnek, hogy barátunk egyáltalán rájuk bagózik néha ..

Mesélnél róla??
2011. június 03. 15:27 #877
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.03. 15:20)
Szerintem meg ivott. Olyan képek vannak GM-ről fent a neten amikbe sajnos beleakad az ember. Tud ám inni a kisasszony de rendesen. Magyarokat megszégyenítő módon. Tumblr oldalon doctor who jelszóval sorra kerülnek fel a képek. Értsd szó szerint, hogy a szeme sem áll jól  biggrin.gif  rohog.gif Ennyi idősen szórakozni kellene még, nem 2 gyereket nevelni, szerintem  rolleyes.gif 
Ja és szerintem DT jobban passzolt Sophia-val. Vannak közös fotóik, boldogok, vasárnaponként templomba jártak, mindenki látta rajtuk, hogy boldogak voltak. GM-mel ez valamiért nem működik. Rejtegeti a média elől, amit még soha egyetlen barátnőjével nem csinált. Nehéz lehet David oldalán élni ..

Amúgy rendesen ki van pirulva az arca GM-nek. Ez talán utalhat alkoholra. Viszont furán van a lába, lehet, hogy megrántotta? Vagy a kettő együtt... Valóban Sophia egy szép arcú nő, szebb mint GM, de hát valamiért vele is csak szétmentek... Lehet, hogy a mostani viselkedésének van valami előzménye, ami miatt ezt kommunikálja a külvilág felé.
2011. június 03. 15:33 #878
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 15:21)
Mondjuk ezen a képen még látszik, hogy van rajta husi. Amúgy meg David hogy van felöltözve jujj ohmy.gif

Ez több mint 3 hete volt...
2011. június 03. 15:34 #879
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 15:21)

És ez a kép készült múlt hónapban, vagy azelőtt való hónapban .. rolleyes.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.06.03. 15:24)
Mesélnél róla??

Öhm .. Sajnos erről tényleg csak ennyit tudok. Kitették. Nem Moffat intézte (ahogyan én sejtettem) hanem a BBC fejesek ott fent úgy látták, hogy elérkezett az idő...
Az ilyen dolgokról amúgy nem szoktam beszélni, mert valakinek megígértem, hogy senkinek nem mondom el. (És azt kinyögtem, hogy kitették, mert a hír több helyen is megtalálható a neten, más is szembetalálhatja magát ezzel az infóval). Itt ha rákérdeznek valamire, válaszolok, amit tudok, elmondok őszintén, néha utána kell járnom dolgoknak meg kiszedni emberekből a választ de én sem tudom mindenre a választ. Csak sok mindenre, amire nem kellene tudnom válaszolni biggrin.gif Nem hiába jártatom itt a számat a topikban erről és arról, a tudás nagy hatalom beza. Néha azt kívánom bárcsak ne tudnék semmit, de így, hogy van valaki, aki mindig szállítja az infót, KELLŐ közelségből, immáron több éve, nem akaródzok kiszállni a 'körből', akármennyire is fáj amit tudok vagy nem értek azzal egyet, amit ez a fafej csinál..
2011. június 03. 15:40 #880
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.03. 15:27)
Amúgy rendesen ki van pirulva az arca GM-nek. Ez talán utalhat alkoholra. Viszont furán van a lába, lehet, hogy megrántotta? Vagy a kettő együtt... Valóban Sophia egy szép arcú nő, szebb mint GM, de hát valamiért vele is csak szétmentek... Lehet, hogy a mostani viselkedésének van valami előzménye, ami miatt ezt kommunikálja a külvilág felé.

Megrántotta a lábát? Ez jó, ezt még nem hallottam _nevet.gif
Jaj, gyerekek. Akkor ti még nem láttok Davidet vedelni. Én anno láttam róla egy képet. Nagyon komoly volt. biggrin.gif Skót, hogyne tudna vedelni ő is. David sem szent gyerekek .. És ha már itt tartunk.. David ma megint egyedül ment az Ivy-be (sztárok étterme Londonban) és bezony lekapták, aminek nem örült ..
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sunyi
100 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok