Starity

David Tennant 3

100 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 31. 19:16 #801
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 19:07)
de ha már itt tartunk, ez egy érdekes téma, hiszen azt mondják, hogy a Dokinak ilyen téren nincsenek érzései

Igen. Te mesélted, hogy a régi sorozatban a Doki aszexuális. (Bár akkor meg nem nagyon értem, hogy lehetett családja. rolleyes.gif biggrin.gif )
2011. május 31. 19:33 #802
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 19:07)
Nos, ha eltekintünk David némileg gay beütésére, a Dokiból attól még ki lehet nézni. Nem Frank lenne az első férfi, akit a Doki 'kóstolgat', de ha már itt tartunk, ez egy érdekes téma, hiszen azt mondják, hogy a Dokinak ilyen téren nincsenek érzései, de akkor ez nem helyénvaló állítás, mert Roset szerette de kicsit gay is ..
Davidnek egyébként a pasik közül Hugh Grant jön be  _nevet.gif  _nevet.gif

nahát ő nekem is bejön biggrin.gif Bár a kettő közül azért csak David nyerne wub.gif De az biztos, hogy mindkettő megér egy hét ajtócsapkodást wub.gif thumbsup.gif
2011. május 31. 19:37 #803
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Számomra Hugh Grant inkább "aranyos". Ismerőseim egyébként "halfejűnek" titulálták szegényt. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 31. 19:48 #804
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.31. 19:37)
Számomra Hugh Grant inkább "aranyos". Ismerőseim egyébként "halfejűnek" titulálták szegényt. rohog.gif

Hát nem tudom halfejű szegény szerintem is, de aranyos, a filmjeit szeretem, jó színésznek tartom.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 31. 20:05 #805
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.31. 19:16)
Igen. Te mesélted, hogy a régi sorozatban a Doki aszexuális. (Bár akkor meg nem nagyon értem, hogy lehetett családja. rolleyes.gif biggrin.gif )

Igen és még mindig sokan ezt állítják. David viszont azt mondta erről, hogy 'nem baj, ha azt gondolod, hogy a Doki gay'. A sajtónak ebből csak annyi jött le, hogy David Doktora bolond, mert a figura köztudottan aszexuális, ám David szerint lehet gay is, ráadásul azt találta mondani egy interjúban, hogy manapság már nehezen lehet eldönteni, hogy melyik, mert a Doki sorsa az, hogy egyedül legyen meg blah blah és sokkal többet csókolózik az útitársakkal, mint például az első Doktor, amiből azt szűrte le a média, hogy David szerint az első Doktor alakítója aszexuális .. rolleyes.gif mellow.gif

A Dokinak unokája is van, több gyereke. Amíg nem tudjuk, hogy time lordoknál hogy működnek a 'piszkos' dolgok, addig marad az a féle verzió, hogy tételezzük fel, nála is úgy működnek a dolgok, mint más pasinál. Tehát akkor ahogyan a 14 éves hótrészeg Piroska csinálja a 15 éves szintén hótrészeg Pityi Palkóval egy bedrogozott buliban/ buli után, kocsma háta mögött, ugyanúgy a Doki is képes lehet teherbe ejteni a nőket .. jaj, bocs, time ladyket. Gallifreyn Time Lord van meg Time Lady rohog.gif

Hugh Grant pedig szerintem nem szép, sőt ... Abszolút nem jön be mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. május 31. 20:16 #806
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 20:05)

A Dokinak unokája is van, több gyereke. Amíg nem tudjuk, hogy time lordoknál hogy működnek a 'piszkos' dolgok, addig marad az a féle verzió, hogy tételezzük fel, nála is úgy működnek a dolgok, mint más pasinál.

Itt viszont megjegyzendő, hogy a Time Lordoknak két érrendszerük van... És ugye mikor Jackie ezt megtudta, belőle is kibujt a mocskos fantáziája, hogy akkor vajon miből van még két darab??? rohog.gif blush.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. május 31. 20:17 #807
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.31. 20:16)
Itt viszont megjegyzendő, hogy a Time Lordoknak két érrendszerük van... És ugye mikor Jackie ezt megtudta, belőle is kibujt a mocskos fantáziája, hogy akkor vajon miből van még két darab??? rohog.gif  blush.gif

És 11 utalt is arra, hogy 'az övé nagyobb' mint Roryé rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 31. 20:21 #808
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 20:05)
Igen és még mindig sokan ezt állítják. David viszont azt mondta erről, hogy 'nem baj, ha azt gondolod, hogy a Doki gay'. A sajtónak ebből csak annyi jött le, hogy David Doktora bolond, mert a figura köztudottan aszexuális, ám David szerint lehet gay is, ráadásul azt találta mondani egy interjúban, hogy manapság már nehezen lehet eldönteni, hogy melyik, mert a Doki sorsa az, hogy egyedül legyen meg blah blah és sokkal többet csókolózik az útitársakkal, mint például az első Doktor, amiből azt szűrte le a média, hogy David szerint az első Doktor alakítója aszexuális .. rolleyes.gif  mellow.gif 
A Dokinak unokája is van, több gyereke. Amíg nem tudjuk, hogy time lordoknál hogy működnek a 'piszkos' dolgok, addig marad az a féle verzió, hogy tételezzük fel, nála is úgy működnek a dolgok, mint más pasinál. Tehát akkor ahogyan a 14 éves hótrészeg Piroska csinálja a 15 éves szintén hótrészeg Pityi Palkóval egy bedrogozott buliban/ buli után, kocsma háta mögött, ugyanúgy a Doki is képes lehet teherbe ejteni a nőket .. jaj, bocs, time ladyket. Gallifreyn Time Lord van meg Time Lady  rohog.gif 
Hugh Grant pedig szerintem nem szép, sőt ... Abszolút nem jön be  mellow.gif

Szerintem az alkotók hallgattak az idők szavára mikor az aszexuálitástól odébb fordultak. szerencsére nem vitték azért túlzásba biggrin.gif a mostani befogadói körnek igénye van ennyi kis romantikára a történetben. Már a 9esnél is kezdett ez átjönni, aztán szépen kiteljesedett a dolog. Viszont azután megint visszább vették ezt vonalat, de mégis valahogy mindig van egy kis vibrálás w00t.gif Bár talán most 11nél még alább hagyott, hiába a River Song story is. Ez az én meglátásom biggrin.gif
2011. május 31. 20:25 #809
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.31. 20:21)
Szerintem az alkotók hallgattak az idők szavára mikor az aszexuálitástól odébb fordultak. szerencsére nem vitték azért túlzásba  biggrin.gif  a mostani befogadói körnek igénye van ennyi kis romantikára a történetben. Már a 9esnél is kezdett ez átjönni, aztán szépen kiteljesedett a dolog. Viszont azután megint visszább vették ezt  vonalat, de mégis valahogy mindig van egy kis vibrálás  w00t.gif  Bár talán most 11nél még alább hagyott, hiába a River Song story is. Ez az én meglátásom  biggrin.gif

Én nem bánom. Kissé sem volt unalmas, hogy 10-zel mindenki smárol rolleyes.gif 11 más, de már 10 is megmondta, hogy egyedül utazik, úgy is tette. 11 pedig .. az égvilágon semmit nem érez Amy iránt. 10-nek szokása volt az útitársakat ölelgetni, 11 meg simán rávágja, hogy 'River, hug Amy coz' I'm busy' ..
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. május 31. 20:46 #810
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 20:25)
Én nem bánom. Kissé sem volt unalmas, hogy 10-zel mindenki smárol  rolleyes.gif 11 más, de már 10 is megmondta, hogy egyedül utazik, úgy is tette. 11 pedig .. az égvilágon semmit nem érez Amy iránt. 10-nek szokása volt az útitársakat ölelgetni, 11 meg simán rávágja, hogy 'River, hug Amy coz' I'm busy' ..

Igen és őszintén ehhez a karakterhez ez jobban is illik. smileeee.gif
2011. május 31. 20:51 #811
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.31. 20:46)
Igen és őszintén ehhez a karakterhez ez jobban is illik.  smileeee.gif

Igen szegény olyan pipogya..Nem tud mit kezdeni azzal a dologgal, amit a normális emberek érzelemnek hívnak...
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 01. 03:24 #812
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Elkövettem azt a hibát, hogy a Dinky-t a buszon hallgattam w00t.gif elég jól bírtam komolyan, mivel ugye nagyon kell figyelnem, hogy nagyjából megértsem, de amikor oda ért a történet, hogy a két lány otthon hagyja a pasikat a sörrel tele hűtővel amikor fogadásban vannak, na akkor elszakadtam, és egyszer csak elég hangosan felröhögtem w00t.gif ez egy csendes távolsági busz volt, Debrecen és Eger közt, kevés utassal, de a szemközti sorból két öreglány rámnézett, és minden a szemükben volt.. rég égtem ekkorát _nevet.gif
2011. június 01. 07:31 #813
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.01. 03:24)
Elkövettem azt a hibát, hogy a Dinky-t a buszon hallgattam  w00t.gif  elég jól bírtam komolyan, mivel ugye nagyon kell figyelnem, hogy nagyjából megértsem, de amikor oda ért a történet, hogy a két lány otthon hagyja a pasikat a sörrel tele hűtővel amikor fogadásban vannak, na akkor elszakadtam, és egyszer csak elég hangosan felröhögtem  w00t.gif  ez egy csendes távolsági busz volt, Debrecen és Eger közt, kevés utassal, de a szemközti sorból két öreglány rámnézett, és minden a szemükben volt.. rég égtem ekkorát  _nevet.gif

Akkor nem tudom mi vár rád ha a Cheese Experience epizódot fogod hallgatni (S03E01) rohog.gif _nevet.gif

SuperDavid LMAO

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lm3d6p6kYe1qhjmr4o1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. június 01. 17:25 #814
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Annyiszor láttam a Blackpool-os videókat a youtube-on, hogy mikor a zenéit hallgatom látom magam előtt a képeket. Nem is lenne vele baj ha nem vigyorodnék el a metrón egy-két zenénél.. biggrin.gif
Ez most vizsgaidőszakban nem pont opcionális, mikor tanulni próbálnék..
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 01. 18:13 #815
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.06.01. 17:25)
Annyiszor láttam a Blackpool-os videókat a youtube-on, hogy mikor a zenéit hallgatom látom magam előtt a képeket. Nem is lenne vele baj ha nem vigyorodnék el a metrón egy-két zenénél.. biggrin.gif 
Ez most vizsgaidőszakban nem pont opcionális, mikor tanulni próbálnék..

Amikor már többedjére hallgatok valamit ami örömet okoz, akkor már van ilyen "Secret smile"-om befelé magamba, és azt nem annyira veszik észre mások. biggrin.gif Én kivágtam a klippeket a filmből és felraktam a telómra. Muszáj legalább egyet egy nap látnom belőle w00t.gif pedig nekem is inkább az ókori keletet kéne nézegetnem.. ohmy.gif
2011. június 01. 18:31 #816
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.01. 18:13)
Amikor már többedjére hallgatok valamit ami örömet okoz, akkor már van ilyen "Secret smile"-om befelé magamba, és azt nem annyira veszik észre mások.  biggrin.gif Én kivágtam a klippeket a filmből és felraktam a telómra. Muszáj legalább egyet egy nap látnom belőle  w00t.gif pedig nekem is inkább az ókori keletet kéne nézegetnem.. ohmy.gif

Nekem hétfőn volt Ókori és keleti vallások művelődéstörténete vizsgám, de fura, vicces egybeesés biggrin.gif w00t.gif De könnyű volt jelest kaptam, amiért kicsit rosszul is érzem magam, mert szerintem nem érdemeltem meg..
2011. június 01. 18:44 #817
- törölt felhasználó -    
Ma Press Night a MAAN-nak, számítsatok sok képre és interjúra w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Sunyi, szabcsiga, EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. június 01. 19:35 #818
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.01. 18:44)
Ma Press Night a MAAN-nak, számítsatok sok képre és interjúra  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif

Sok kép, interjú éljen! beer.gif De ez mi is pontosan? Mármint a Press Night?
2011. június 01. 19:39 #819
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.06.01. 19:35)
Sok kép, interjú éljen! beer.gif De ez mi is pontosan? Mármint a Press Night?

Press Night. Színházi darabok debütáló estje. Május 16 óta megy a színházakban de hivatalosan csak a Press Night után jelenhetnek meg képek/interjúk/videók. A Press Night csak a fenének van, hogy a színészeknek több baja legyen. Akkor szerepelnek először a 'média' előtt, aminek következménye, hogy lehozzák a beszámolójukat később. Magyarul. Csak azért van, hogy legyen. rohog.gif De ez képeket és interjúkat is jelent. David nem szereti az ilyet, igaza van, én igen, mert képeket és videókat kapunk majd. Végre. biggrin.gif
2011. június 01. 19:47 #820
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.06.01. 19:39)
Press Night. Színházi darabok debütáló estje. Május 16 óta megy a színházakban de hivatalosan csak a Press Night után jelenhetnek meg képek/interjúk/videók. A Press Night csak a fenének van, hogy a színészeknek több baja legyen. Akkor szerepelnek először a 'média' előtt, aminek következménye, hogy lehozzák a beszámolójukat később. Magyarul. Csak azért van, hogy legyen.  rohog.gif De ez képeket és interjúkat is jelent. David nem szereti az ilyet, igaza van, én igen, mert képeket és videókat kapunk majd. Végre.  biggrin.gif

Jé ez tényleg fura. Amúgy nálunk is van hasonló, csak másképp működik. Úgy hívják nyilvános főpróba, és mindig a premier előtti napon van.
100 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok