Idézet (Grace Benning @ 2011.05.03. 07:21)
Jó reggelt mindenkinek!
Na mesélj, lelkem! Imádom az álmaidat!

Álmaimban ünnepelt celebritás voltam, nem sztár, színész, hanem CELEB

és meghívtak a BAFTA Scotlandra, ahol egy életműdíjat kellett odaadnom valakinek, akinek akkor még nem tudtam a nevét. Egy nagy asztalnál ott ült a kategória minden jelöltje, Gerard Butler, DT, Ewan McGregor, Dougray Scott, James McAvoy és Sean Connery. Ez a valaki nagyon nem én voltam, hülyeségeket beszéltem

és úgy tűnik, hogy álmaimban úgymond 'megcsaltam' Davidet 2 másik emberrel. Oh the shame

Azt mondtam, hogy a néha kissé kancsal és furafejű David sokat letett már az asztalra de csúfosat bukott Amerikában stb

és ha ez nem lett volna elég, azt is kimerészeltem mondani, hogy Ewan és Dougray a két talán leghelyesebb a jelöltek közül és nem bánnám, ha Dokik lennének és elvinnének magukkal útitársnak.

Utána elkezdtem a DW-ról áradozni és felsoroltam azon skót színészek nevét, akik a DW-ban szerepeltek de Davidet kihagytam.

Szegénykém alig bírta visszatartani a könnyeit én pedig jól belerugdostam a skót akcetusa miatt is

Oh the shame
Végigflörtöltem a beszédet Ewannel és egy kicsit Dougrayval aki a díj boldog tulajdonosa volt, David elégedetten tapsolt és kérdezte ő mikor fog nyerni én pedig mondtam neki, hogy a filmszakma nem jutalmazza a színészkedésedet, örüljön inkább Dougray sikereinek