Starity

David Tennant 3

100 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 30. 10:10 #761
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ami az álmokat illeti. Én nagyon ritkán szoktam és még ritkábban emlékszem rájuk. unsure.gif És Daviddel sem álmodtam eddig valami sokat. mellow.gif
Én olykor egy bizonyos személlyel szoktam álmodni bizonyos dolgokat, aki nem párom... unsure.gif Évekkel ezelőtt "odavoltam" érte, viszont az utóbbi években egyszer sem találkoztam vele. És látni is csak 2x-3x láttam. Nem tudom miért álmodok vele... unsure.gif

Meg szoktak lenni visszatérő álmaim. Konkrétan az, hogy háború van. És mindig rettegek. És vannak azok a jellegzetes háborús hangok, meg minden. Azóta gyűlölöm pl. a tűzijátékot. Egyszerűen félek a hangjától. Meg a többi hasonló hangoktól... Ezt sem értem miért lehet. mellow.gif

Hány aláírás kell a MAAN DVD-hez?
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 30. 10:26 #762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.30. 10:10)
Ami az álmokat illeti. Én nagyon ritkán szoktam és még ritkábban emlékszem rájuk. unsure.gif És Daviddel sem álmodtam eddig valami sokat. mellow.gif
Én olykor egy bizonyos személlyel szoktam álmodni bizonyos dolgokat, aki nem párom... unsure.gif Évekkel ezelőtt "odavoltam" érte, viszont az utóbbi években egyszer sem találkoztam vele. És látni is csak 2x-3x láttam. Nem tudom miért álmodok vele... unsure.gif 
Meg szoktak lenni visszatérő álmaim. Konkrétan az, hogy háború van. És mindig rettegek. És vannak azok a jellegzetes háborús hangok, meg minden. Azóta gyűlölöm pl. a tűzijátékot. Egyszerűen félek a hangjától. Meg a többi hasonló hangoktól... Ezt sem értem miért lehet. mellow.gif
Hány aláírás kell a MAAN DVD-hez?

10.000-re gyúrunk ..

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.30. 10:04)
Gondolta Peternek nem árt egy kis béta-karotin. rohog.gif

Én meg simán kinézem Davidből, hogy nem tudja megkülönböztetni a répát a zöldségtől laugh.gif Komolyan mondom biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 30. 10:29 #763
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 10:26)
10.000-re gyúrunk ..
Én meg simán kinézem Davidből, hogy nem tudja megkülönböztetni a répát a zöldségtől  laugh.gif Komolyan mondom  biggrin.gif

És hol gyűjtik ezeket a szavazatokat?
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 30. 10:30 #764
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
10.000-re gyúrunk ..
Én meg simán kinézem Davidből, hogy nem tudja megkülönböztetni a répát a zöldségtől  laugh.gif Komolyan mondom  biggrin.gif

Már ne is haragudj, de azért ez egy komoly feladat. _nevet.gif Amúgy nem lehet, hogy nem kapott zöldséget, és ezért érte be a répával? rohog.gif (Húú, de magasröptű vagyok ma reggel!)
3 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow, kateblock
2011. május 30. 11:29 #765
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
10.000-re gyúrunk ..

Az nem lehet, hogy Peter szereti a répát (vagy a fehéret nem) és ezért kapott répát? A vége meg ennek is, annak is zőőd, az már részletkérdés. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 30. 12:41 #766
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.30. 11:29)
Az nem lehet, hogy Peter szereti a répát (vagy a fehéret nem) és ezért kapott répát? A vége meg ennek is, annak is zőőd, az már részletkérdés. rohog.gif

Fogalmam sincs. laugh.gif

Nyú Single Father promo

http://i749.photobucket.com/albums/xx138/sllittle2/my%20stuff/onthestairs.jpg
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi, Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. május 30. 15:40 #767
- törölt felhasználó -    
Van itt olyan valaki, aki vállalná, hogy átellenőrzi a Learners feliratot? Nemsokára végzek vele és kezdhetnék bele új feliratba de a helyesírás ellenőrzés sok idő. Csak egy kérdés, nem erőszak a disznótor, ha nem értek rá, akkor viszont csak később leszek kész de akkor is kész lesz valamikor biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 30. 19:48 #768
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 15:40)
Van itt olyan valaki, aki vállalná, hogy átellenőrzi a Learners feliratot? Nemsokára végzek vele és kezdhetnék bele új feliratba de a helyesírás ellenőrzés sok idő. Csak egy kérdés, nem erőszak a disznótor, ha nem értek rá, akkor viszont csak később leszek kész de akkor is kész lesz valamikor  biggrin.gif

Helyesírásilag? Én szívesen megcsinálom. De most csak txt-t tudok megnyitni, mert nem vagyok otthon, és a laptopra nem tettem officet. Milyen szorgalmas vagy, tök jó! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. május 30. 20:03 #769
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.30. 19:48)
Helyesírásilag? Én szívesen megcsinálom. De most csak txt-t tudok megnyitni, mert nem vagyok otthon, és a laptopra nem tettem officet. Milyen szorgalmas vagy, tök jó!  thumbsup.gif

Ezt örömmel hallom. Még ezen a héten átküldöm neked, megvan a mail címed biggrin.gif
Tessék, lehet szavazni a következő feliratról biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 30. 20:28 #770
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:03)
Ezt örömmel hallom. Még ezen a héten átküldöm neked, megvan a mail címed  biggrin.gif 
Tessék, lehet szavazni a következő feliratról  biggrin.gif

Nekem igazán teljesen mindegy. A Blackpool tudom hogy nem lesz. sad.gif Esetleg a Takin' Over the Asylum??? Bár nem tudom milyen az a sorozat. Egyébként milyen?? blush.gif
2011. május 30. 20:36 #771
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.30. 20:28)
Nekem igazán teljesen mindegy. A Blackpool tudom hogy nem lesz. sad.gif  Esetleg a Takin' Over the Asylum??? Bár nem tudom milyen az a sorozat. Egyébként milyen?? blush.gif

A TOTA-t gondoljátok át kétszer. David ott még jó igazi skót akcentussal beszél, és mindenki más is. Nekem van hozzá angol felirat, le tudom fordítani de csak akkor, ha mind megtudjátok szerezni a sorozatot.
Szerintem nagyon jóra sikeredett, komoly téma lenne jó kis poénokkal. A főszereplő McKenna ablakokat árul jobban mondva értékesít és másod állásban egy skót rádiónál dolgozik, ahonnan elküldik, mert senki nem hallgatja a műsorát. Áthelyezik St. Jude's-ba, ahol találkozik Campbellel (DT). Nem lövöm le a poént. Döntsetek. Ha kell, youtube-ozzatok, vagy nézzetek képeket. Tudtátok, hogy a lass barátnőt jelent? És hogy a skótoknál a message bevásárló listát, míg a double glazing kétszárnyú ablakot jelent? rohog.gif

Óh és, most hogy fordítom a Learnerst, tudtátok, hogy van egy pénzvirág nevű növény? Ne járjatok úgy, mint én, majd fél óráig kerestem rá a megfelelőt mire édesanyám lelőtte a poént rohog.gif Thanks ma'am. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. május 30. 20:41 #772
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:36)

Óh és, most hogy fordítom a Learnerst, tudtátok, hogy van egy pénzvirág nevű növény? Ne járjatok úgy, mint én, majd fél óráig kerestem rá a megfelelőt mire édesanyám lelőtte a poént  rohog.gif Thanks ma'am.  biggrin.gif

Az nem az a kicsi lila virágú??
2011. május 30. 20:43 #773
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.30. 20:41)
Az nem az a kicsi lila virágú??

Néztem a googlen róla képeket, a szirmai 'nyomott pénz' formájúak, szürkék és fényesek, mint egy pénzérme. Ha egyszer bekerültök egy Legyen ön is milliomos játékba és ez a kérdés a 40 milláért, el ne rontsátok a választ ezekután laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sally Sparrow
2011. május 30. 20:44 #774
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:03)
Ezt örömmel hallom. Még ezen a héten átküldöm neked, megvan a mail címed  biggrin.gif 
Tessék, lehet szavazni a következő feliratról  biggrin.gif

Rendicsek biggrin.gif igyekszem majd smileeee.gif
2011. május 30. 20:47 #775
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:43)
Néztem a googlen róla képeket, a szirmai 'nyomott pénz' formájúak, szürkék és fényesek, mint egy pénzérme. Ha egyszer bekerültök egy Legyen ön is milliomos játékba és ez a kérdés a 40 milláért, el ne rontsátok a választ ezekután  laugh.gif

Az a Júdáspénz biggrin.gif merthogy ezüst színű.
2011. május 30. 20:50 #776
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:36)
A TOTA-t gondoljátok át kétszer. David ott még jó igazi skót akcentussal beszél, és mindenki más is. Nekem van hozzá angol felirat, le tudom fordítani de csak akkor, ha mind megtudjátok szerezni a sorozatot.
Szerintem nagyon jóra sikeredett, komoly téma lenne jó kis poénokkal. A főszereplő McKenna ablakokat árul jobban mondva értékesít és másod állásban egy skót rádiónál dolgozik, ahonnan elküldik, mert senki nem hallgatja a műsorát. Áthelyezik St. Jude's-ba, ahol találkozik Campbellel (DT). Nem lövöm le a poént. Döntsetek. Ha kell, youtube-ozzatok, vagy nézzetek képeket. Tudtátok, hogy a lass barátnőt jelent? És hogy a skótoknál a message bevásárló listát, míg a double glazing kétszárnyú ablakot jelent? rohog.gif 
Óh és, most hogy fordítom a Learnerst, tudtátok, hogy van egy pénzvirág nevű növény? Ne járjatok úgy, mint én, majd fél óráig kerestem rá a megfelelőt mire édesanyám lelőtte a poént  rohog.gif Thanks ma'am.  biggrin.gif

Én megszereztem smileeee.gif esetleg a Terri McIntyre? abból 5 részem van. Vagy a Love in the 21st century? Végül is nekem továbbra is bármelyik megfelel. _nevet.gif Egy nagy tábla viruális csokit Mrs Blocknak a fáradozásaiért wub.gif
2011. május 30. 20:50 #777
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2011.05.30. 20:47)

Szóval alaposabban rákerestem. A kettő ugyanaz, tavasszal lila, aztán nyáron ősszel olyan ezüstös lesz biggrin.gif biggrin.gif
2011. május 30. 20:53 #778
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.30. 20:47)

Jaj, God Bless you smileeee.gif laugh.gif
Soha életemben nem hallottam még erről a virágról unsure.gif
Amúgy már 40 percnél tartok, vannak szavak, amikre nem tudok mit kitalálni, talán bepofátlankodom ide megint hátha tudtok így segíteni .. biggrin.gif
A filmben amúgy zöld színű a virág ... De van Júdáspénz zöldben, láttam a google képkeresőben rohog.gif
2011. május 30. 21:00 #779
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 20:53)
Jaj, God Bless you  smileeee.gif  laugh.gif 
Soha életemben nem hallottam még erről a virágról  unsure.gif 
Amúgy már 40 percnél tartok, vannak szavak, amikre nem tudok mit kitalálni, talán bepofátlankodom ide megint hátha tudtok így segíteni ..  biggrin.gif 
A filmben amúgy zöld színű a virág ... De van Júdáspénz zöldben, láttam a google képkeresőben  rohog.gif

Én előbb tudtam mi a neve a virágnak minthogy tudtam volna ki az a Júdás.. pedig originál budai vagyok.. thumbsup.gif thumbsup.gif

Csak nyugodtan gyere, segítünk amiben csak tudunk. Valahogy el kell ütnöm úgyis az időt amíg nincs meg az Almost people felirata..
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 30. 21:16 #780
- törölt felhasználó -    
Kezdünk OFF topic lenni és én annyira feledékeny vagyok, hogy nem is köszöntöttelek tieteket, ahogyan megérdemltétek volna biggrin.gif Daviddel rohog.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lagsd2Mizi1qaaqmq.gif

biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot, Grace Benning
100 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok