Starity

David Tennant 3

100 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 29. 22:29 #741
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.05.29. 22:22)
Én imádom a LOTR-t, így kötelező darab számomra a Hobbit is. biggrin.gif

Úgy értettem, hogy David nem lesz benne. Természetesen semmi official infó, de akárhová megyek infóért mindenhol azt mondják, hogy valóban köze volt a projekthez. Ami nem egyenlő egy igennel sem egy nemmel, de itt az igeidőt kell figyelni. Túl elfoglalt, egy ilyen film forgatásához sok idő kell és szerintem Davidnek más projektek vannak tervbe véve. Még 2 ember lett azóta kihirdetve 2 szerepre így már csak 4 karakter maradt. Gyanús, mert az is pletyka volt, hogy Stephen Fry is csatlakozik, vagy Bill Nighy és Stephen nyert. Ahogy Bill is kiesett, úgy David is kieshetett ..
2011. május 29. 22:46 #742
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2011.05.29. 22:29)
Úgy értettem, hogy David nem lesz benne. Természetesen semmi official infó, de akárhová megyek infóért mindenhol azt mondják, hogy valóban köze volt a projekthez. Ami nem egyenlő egy igennel sem egy nemmel, de itt az igeidőt kell figyelni. Túl elfoglalt, egy ilyen film forgatásához sok idő kell és szerintem Davidnek más projektek vannak tervbe véve. Még 2 ember lett azóta kihirdetve 2 szerepre így már csak 4 karakter maradt. Gyanús, mert az is pletyka volt, hogy Stephen Fry is csatlakozik, vagy Bill Nighy és Stephen nyert. Ahogy Bill is kiesett, úgy David is kieshetett ..

omg.gif Jaa! Így már értem. Először nem esett le mire értetted. biggrin.gif

A Hobbitról nem igazán néztem híreket blush.gif úgyhogy nem tudom, most hogy állnak a produkcióval.

Na ezen meglepődtem. Stephen a Hobbitban? biggrin.gif

David most milyen produkcióban (lesz) látható?
2011. május 29. 22:56 #743
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.05.29. 22:46)
omg.gif Jaa! Így már értem. Először nem esett le mire értetted. biggrin.gif
A Hobbitról nem igazán néztem híreket blush.gif úgyhogy nem tudom, most hogy állnak a produkcióval. 
Na ezen meglepődtem. Stephen a Hobbitban? biggrin.gif
David most milyen produkcióban (lesz) látható?

Szerintem nem meglepő. Úgy tűnik, hogy megint tele nyomják a filmet brit színészekkel, direkt őket keresik, mert 'csúnyák', így ha azt vesszük alapul, David pont beleillene rolleyes.gif Stephen Fry mondjuk csak hallható lesz a filmben, egy karakterhez adja majd a hangját, Stephennek pedig a hangja az egyik erőssége (mondjuk miben nem jó? rohog.gif )

Most színházozik, Szeptemberig, nem tudjuk, hogy utána mit csinál. Vannak tervek a darab filmezésére, de ha nem gyűlik össze elég aláírás, csak a londoni színházakban fogják leadni a felvételt. Év végére pedig van egy UK/Turkey projekt, amiben egy londoni tanárt alakít, akinek Törökországból kell elhoznia egy csomagot, amiről kiderül, hogy valójában koporsó, tehát comedy jellege van. Ezt komoly drámában nem tudom elképzelni mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2011. május 29. 23:06 #744
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (kateblock @ 2011.05.29. 22:56)
Szerintem nem meglepő. Úgy tűnik, hogy megint tele nyomják a filmet brit színészekkel, direkt őket keresik, mert 'csúnyák', így ha azt vesszük alapul, David pont beleillene  rolleyes.gif Stephen Fry mondjuk csak hallható lesz a filmben, egy karakterhez adja majd a hangját, Stephennek pedig a hangja az egyik erőssége (mondjuk miben nem jó?  rohog.gif )

Most színházozik, Szeptemberig, nem tudjuk, hogy utána mit csinál. Vannak tervek a darab filmezésére, de ha nem gyűlik össze elég aláírás, csak a londoni színházakban fogják leadni a felvételt. Év végére pedig van egy UK/Turkey projekt, amiben egy londoni tanárt alakít, akinek Törökországból kell elhoznia egy csomagot, amiről kiderül, hogy valójában koporsó, tehát comedy jellege van. Ezt komoly drámában nem tudom elképzelni  mellow.gif

Ha tele lesz brit színésszel, az azt jelenti, hogy minőségi film lesz. biggrin.gif
Szerintem nem 'csúnyák' a brit férfiak. Persze nem is egy Adonisz szépségek, de nem is kell annak lenniük. biggrin.gif Van bennük valami, amitől egyszerűen vonzóak. SZVSZ. biggrin.gif
Amúgy mivel jobb az olyan film/sorozat, amit csak azzal tudnak eladni, hogy 'szép' emberek vannak benne? blink.gif
Egyet tudok: az angolok simán lejátsszák az amerikaiakat. Vannak ott is jó színészek, de a legjobbak az angolok! De erről már beszéltünk anno valahol. laugh.gif

Stephennél csak azért "döbbentem" le, mert nekem ő örök komikus marad. Persze láttam már más szerepben, de valahogy ez él bennem. blush.gif
2011. május 29. 23:19 #745
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.05.29. 23:06)
Ha tele lesz brit színésszel, az azt jelenti, hogy minőségi film lesz. biggrin.gif 
Szerintem nem 'csúnyák' a brit férfiak. Persze nem is egy Adonisz szépségek, de nem is kell annak lenniük. biggrin.gif Van bennük valami, amitől egyszerűen vonzóak. SZVSZ. biggrin.gif
Amúgy mivel jobb az olyan film/sorozat, amit csak azzal tudnak eladni, hogy 'szép' emberek vannak benne? blink.gif 
Egyet tudok: az angolok simán lejátsszák az amerikaiakat. Vannak ott is jó színészek, de a legjobbak az angolok! De erről már beszéltünk anno valahol. laugh.gif 
Stephennél csak azért "döbbentem" le, mert nekem ő örök komikus marad. Persze láttam már más szerepben, de valahogy ez él bennem. blush.gif

Csak mert brit színészek szerepelnek egy amerikai filmben, az nem garancia a minőségre. Nem ugrálnak annyira az amcsik, hogy dolgozhassanak britekkel, nekem elhiheted. Többnyire azért dolgoznak velük, mert kevesebbet kell nekik fizetni/értük és pont tökéletesek pl bad boy szerepre, az akcentus vagy a kinézet miatt. És vannak a brit szívtiprók, akiket manapság cool alkalmazni, mert túlsztárolták őket.

A brit pasik valóban nem csúnyák, de az él a köztudatban, hogy igen. Ez azért van, mert sokan az amerikai filmeknél vannak leragadva és valóban, David sehol sincs például Brad Pitthez vagy George Clooneyhoz. Vannak a 'szerencsések' akiket 'jóképűnek' titulálnak mintpl Robert Csillagtök vagy Colin Farrell. Ők 'jól néznek ki'. Nos, nem tudom, néha azt hiszem, hogy velem van a baj de aztán látom, hogy írkáltok a topikba és olvasom miket írtok, megnyugszik a kicsi lelkem hogy mégsem vagyok bolond biggrin.gif

Stephen Fry nálam az egyik legszínesebb legenda, soha nem ragadt meg bennem a komikus oldala, mert annyi mindenben láttam/hallottam már, hogy szerintem képtelen lennék bárhová is besorolni rohog.gif Van egy jó audiósorozata az egyik BBC rádión, a nyelvtanról és a nyelvek keveredéséről/eltűnéséről beszél benne thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2011. május 29. 23:41 #746
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Clooney hol lenne helyesebb, mint David? blink.gif Jó színész, nem tagadom, de hogy helyes lenne ... I don't think so. biggrin.gif
Csillagtököt meg a vámpírfilmben szerették meg, ahol nem sok színészi munkája van. Csak olyan bambán, bánatosan néz. A HP-ben láttam még, azonkívül nem igazán és őszintén megmondom nem is érdekel. biggrin.gif

Lehet, hogy tényleg csak ezért szeretik a brit színészeket, egy azonban biztos: rengeteg hollywood-i sztár angol! rohog.gif Ezt még ők sem tagadhatják. Ezen az amerikai-angol dolgon sokáig 'vitatkozhatnánk' laugh.gif
Ja és mostanában Ed Westwicket is imádják a tinik Amerikában (meg itthon is). rohog.gif (Csak eszembe jutott a neve.)

Nahát, ez a Stephen igazán sokoldalú, tényleg! biggrin.gif
2011. május 29. 23:55 #747
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2011.05.29. 23:41)
Clooney hol lenne helyesebb, mint David? blink.gif Jó színész, nem tagadom, de hogy helyes lenne ... I don't think so. biggrin.gif
Csillagtököt meg a vámpírfilmben szerették meg, ahol nem sok színészi munkája van. Csak olyan bambán, bánatosan néz. A HP-ben láttam még, azonkívül nem igazán és őszintén megmondom nem is érdekel. biggrin.gif
Lehet, hogy tényleg csak ezért szeretik a brit színészeket, egy azonban biztos: rengeteg hollywood-i sztár angol! rohog.gif Ezt még ők sem tagadhatják. Ezen az amerikai-angol dolgon sokáig 'vitatkozhatnánk' laugh.gif
Ja és mostanában Ed Westwicket is imádják a tinik Amerikában (meg itthon is). rohog.gif (Csak eszembe jutott a neve.)
Nahát, ez a Stephen igazán sokoldalú, tényleg! biggrin.gif

A köztudatról beszélek. Igen, valóban egyre több angol hollywoodi sztár van, mert hagyják magukat sztároltatni.

Nem kell itt vitatkozni, mi tudjuk nagyon jól, hogy tehetségesek (Amerikában is vannak tehetségek) és jól néznek ki, véleményünk nem egyezik a nagy átlagéval de kit érdekel?
biggrin.gif

Ettől vagy különleges, hogy nem hagyod magad befolyásolni és senki nem nyomja le a torkodon, hogy x y milyen jól néz ki, hiszen magad is el tudod dönteni ki tetszik neked/ki a helyes meg ki nem és ki a tehetséges meg ki nem biggrin.gif

David úgy néz ki, ahogy. Nem a felsőteste vagy a 'macsós' kinézete miatt szeretjük, hanem azért amiért. Nem egy Johnny Depp vagy egy Jason Isaacs de mit számít ez? Semmit. biggrin.gif
2011. május 30. 00:09 #748
- törölt felhasználó -    
http://28.media.tumblr.com/tumblr_llvqj75XQ51qbp8vdo1_500.jpg

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif nevet2.gif
5 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot, Grace Benning, Sally Sparrow, Bessie
2011. május 30. 08:15 #749
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.29. 23:19)
Csak mert  brit színészek szerepelnek egy amerikai filmben, az nem garancia a minőségre. Nem ugrálnak annyira az amcsik, hogy dolgozhassanak britekkel, nekem elhiheted. Többnyire azért dolgoznak velük, mert kevesebbet kell nekik fizetni/értük és pont tökéletesek pl bad boy szerepre, az akcentus vagy a kinézet miatt. És vannak a brit szívtiprók, akiket manapság cool alkalmazni, mert túlsztárolták őket.
A brit pasik valóban nem csúnyák, de az él a köztudatban, hogy igen. Ez azért van, mert sokan az amerikai filmeknél vannak leragadva és valóban, David sehol sincs például Brad Pitthez vagy George Clooneyhoz. Vannak a 'szerencsések' akiket 'jóképűnek' titulálnak mintpl Robert Csillagtök vagy Colin Farrell.  Ők 'jól néznek ki'. Nos, nem tudom, néha azt hiszem, hogy velem van a baj de aztán látom, hogy írkáltok a topikba és olvasom miket írtok, megnyugszik a kicsi lelkem hogy mégsem vagyok bolond  biggrin.gif 
p:

Nézzük meg Davidet, amikor a Blackpoolban először randiznak Natalie-val, és énekelnek, na ez a fizimiska nálam mindent visz _nevet.gif wub.gif Még Brad Pittet is toronymagasan veri smileeee.gif A felsőtest meg... szerintem átlagos, viszont micsoda tartása van! Ettől lesz olyan jó kiállású biggrin.gif Mindent összevetve, nekem a zsánerem ez a típus. Na de hova lennénk, ha mindenkinek egy ember tetszene, kihalna az emberiség w00t.gif _nevet.gif Hagyunk legalább pasikat az amcsiknak is biggrin.gif
2011. május 30. 08:23 #750
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.30. 08:15)
_nevet.gif Hagyunk legalább pasikat az amcsiknak is biggrin.gif

Pontosan. Amúgy sem tetszik a fejük. Némelyiknek olyan 'műfeje' van. Műmosoly meg arcplasztika stb .. rolleyes.gif

Gyerekek, én már 2 napja azt álmodom, hogy David felesége vagyok pedig a fene sem akar az lenni. mellow.gif Srsly, what's wrong with me? dry.gif reklamalo.gif mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot, Bessie
2011. május 30. 08:25 #751
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 08:23)

Gyerekek, én már 2 napja azt álmodom, hogy David felesége vagyok pedig a fene sem akar az lenni. mellow.gif  Srsly, what's wrong with me?  dry.gif  reklamalo.gif  mellow.gif

Oh, my! ohmy.gif
Ez azért számomra megnyugtató, lévén, hogy én a múltkor szintén elég fangörlöset álmodtam, bár ugye nem Daviddel. pardon.gif Az álmok kiszámíthatatlanok. Amennyiben álmodban jó David feleségének lenni, ne hadakozz. pardon.gif Nem kell a valóságban is hozzá menni. rohog.gif
Ja, és most fogom magam és visszaolvasok, mert úgy látom termeltetek az elmúlt két napban! w00t.gif
2011. május 30. 08:28 #752
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.30. 08:25)
Amennyiben álmodban jó David feleségének lenni, ne hadakozz. pardon.gif

Nem igazán. Megcsalom, mert soha nincs otthon. A saját pasimmal csalom meg. rohog.gif _nevet.gif Nyahahaha ez azért csak jelent valamit biggrin.gif Alig van otthon, ha meg otthon van, mindent elcsesz, nem jól vágja le a füvet, elsózza a levest, túlfőzi a tésztát stb rohog.gif rohog.gif
2011. május 30. 08:34 #753
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 08:28)
Nem igazán. Megcsalom, mert soha nincs otthon. A saját pasimmal csalom meg.  rohog.gif  _nevet.gif Nyahahaha ez azért csak jelent valamit  biggrin.gif Alig van otthon, ha meg otthon van, mindent elcsesz, nem jól vágja le a füvet, elsózza a levest, túlfőzi a tésztát stb  rohog.gif  rohog.gif

Szerintem ez vicces álom. rohog.gif Megcsalod a saját pároddal. rohog.gif Igen, ez mindenképpen jelent valamit. biggrin.gif
Történt Daviddel valami izgis?
2011. május 30. 08:47 #754
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.30. 08:34)
Szerintem ez vicces álom.  rohog.gif Megcsalod a saját pároddal.  rohog.gif Igen, ez mindenképpen jelent valamit.  biggrin.gif 
Történt Daviddel valami izgis?

Szerintem is vicces. Akkorát kuncogtam magamban, mikor elsózta a levest _nevet.gif Annyit mondtam neki, hogy 'take salt into the soup SWEETIE, but do not oversalt coz I don't have nuff time to make another one'. Mire David: 'I'll take care of it, you just allons-y away' rohog.gif
Meg mikor fűnyírás közben levágta a virágpalántákat az udvarban _nevet.gif
'I'm sorry, I am so so sorry. How can I make it up to you? I know. I am going to back in time and bring your timey wimey flower back' _nevet.gif
Érdekes egyébként, álmomban skót akcentusom volt és egyszer sem nézett rám úgy, hogy ne értette volna amit mondok neki _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie, Sunyi
2011. május 30. 08:51 #755
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 08:47)
Szerintem is vicces. Akkorát kuncogtam magamban, mikor elsózta a levest  _nevet.gif Annyit mondtam neki, hogy 'take salt into the soup SWEETIE, but do not oversalt coz I don't have nuff time to make another one'. Mire David: 'I'll take care of it, you just allons-y away'  rohog.gif 
Meg mikor fűnyírás közben levágta a virágpalántákat az udvarban  _nevet.gif 
'I'm sorry, I am so so sorry. How can I make it up to you? I know. I am going to back in time and bring your timey wimey flower back'  _nevet.gif 
Érdekes egyébként, álmomban skót akcentusom volt és egyszer sem nézett rám úgy, hogy ne értette volna amit mondok neki  _nevet.gif

Mindig megbabonáz milyen minden részletre gondosan ügyelve tudsz álmodni! meghajolo.gif Én bezzeg csak úgy durr bele, te meg még szépen meg is komponálod! Zseniális! _nevet.gif _nevet.gif (off: vagy mösönön?)
2011. május 30. 09:12 #756
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.30. 08:51)
Mindig megbabonáz milyen minden részletre gondosan ügyelve tudsz álmodni!  meghajolo.gif Én bezzeg csak úgy durr bele, te meg még szépen meg is komponálod! Zseniális!  _nevet.gif  _nevet.gif (off: vagy mösönön?)

OFF Délben leszek ON

Nyah. Peter Davison nemrég adott egy interjút, amiből kiderült, hogy 'a lánya barátja' (pontosan idéztem) mit adott neki születésnapjára. Egy barna pulcsit, amin van egy zseb, (a ruhán pont ott van a zseb, ahol az ötödik Doki ruháján) és tett bele neki egy szál répát, a zölddel együtt csak nem mosta meg előtte rohog.gif _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, EsmeCrowfoot, Bessie, Sunyi
2011. május 30. 09:16 #757
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 09:12)
OFF Délben leszek ON
Nyah. Peter Davison nemrég adott egy interjút, amiből kiderült, hogy 'a lánya barátja' (pontosan idéztem) mit adott neki születésnapjára. Egy barna pulcsit, amin van egy zseb, (a ruhán pont ott van a zseb, ahol az ötödik Doki ruháján) és tett bele neki egy szál répát, a zölddel együtt csak nem mosta meg előtte  rohog.gif  _nevet.gif

omg.gif nevet2.gif
2011. május 30. 09:54 #758
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 08:23)
Pontosan. Amúgy sem tetszik a fejük. Némelyiknek olyan 'műfeje' van. Műmosoly meg arcplasztika stb .. rolleyes.gif 
Gyerekek, én már 2 napja azt álmodom, hogy David felesége vagyok pedig a fene sem akar az lenni. mellow.gif  Srsly, what's wrong with me?  dry.gif  reklamalo.gif  mellow.gif

Én sokszor álmodom olyan vad dolgokat, hogy másnap mindenki jól szórakozik, mikor elmesélem. Sokszor az is befolyásol amivel egész nap foglalkozom, tegnapelőtt valamit a Doctorral csináltam, de érdekes, hogy nem emlékszem konkrétan az arcára, sokkal inkább csak az maradt meg, hogy valami zűrös, rázkódós kiabálós helyzet volt ohmy.gif De voltam már Baradlay Jenő is, és lőttek már hátba a Rákóczi- szabadságharcban is _nevet.gif Szerintem ne aggódj emiatt, hanem élvezd a helyzetet rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 30. 10:00 #759
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.30. 09:16)
omg.gif nevet2.gif

Ez egy WTF pillanat számomra is. Én úgy tudtam, hogy zöldség volt neki a zsebébe téve, míg Doki volt, nem pedig répa blink.gif Azt hittem, hogy David ezt tudja unsure.gif

Vagy lehet hogy David nem tudja megkülönböztetni a répát a zöldségtől, csak annyit látott, hogy 'zöld van a végén, mint a régi ruháján, jó lesz akkor az'. rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie
2011. május 30. 10:04 #760
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.30. 10:00)
Ez egy WTF pillanat számomra is. Én úgy tudtam, hogy zöldség volt neki a zsebébe téve, míg Doki volt, nem pedig répa  blink.gif Azt hittem, hogy David ezt tudja  unsure.gif 
Vagy lehet hogy David nem tudja megkülönböztetni a répát a zöldségtől, csak annyit látott, hogy 'zöld van a végén, mint a régi ruháján, jó lesz akkor az'.  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Gondolta Peternek nem árt egy kis béta-karotin. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie
100 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok