Idézet (Bessie @ 2011.05.29. 23:06)
Ha tele lesz brit színésszel, az azt jelenti, hogy minőségi film lesz.
Szerintem nem 'csúnyák' a brit férfiak. Persze nem is egy Adonisz szépségek, de nem is kell annak lenniük.

Van bennük valami, amitől egyszerűen vonzóak. SZVSZ.
Amúgy mivel jobb az olyan film/sorozat, amit csak azzal tudnak eladni, hogy 'szép' emberek vannak benne?
Egyet tudok: az angolok simán lejátsszák az amerikaiakat. Vannak ott is jó színészek, de a legjobbak az angolok! De erről már beszéltünk anno valahol.
Stephennél csak azért "döbbentem" le, mert nekem ő örök komikus marad. Persze láttam már más szerepben, de valahogy ez él bennem.

Csak mert brit színészek szerepelnek egy amerikai filmben, az nem garancia a minőségre. Nem ugrálnak annyira az amcsik, hogy dolgozhassanak britekkel, nekem elhiheted. Többnyire azért dolgoznak velük, mert kevesebbet kell nekik fizetni/értük és pont tökéletesek pl bad boy szerepre, az akcentus vagy a kinézet miatt. És vannak a brit szívtiprók, akiket manapság cool alkalmazni, mert túlsztárolták őket.
A brit pasik valóban nem csúnyák, de az él a köztudatban, hogy igen. Ez azért van, mert sokan az amerikai filmeknél vannak leragadva és valóban, David sehol sincs például Brad Pitthez vagy George Clooneyhoz. Vannak a 'szerencsések' akiket 'jóképűnek' titulálnak mintpl Robert Csillagtök vagy Colin Farrell. Ők 'jól néznek ki'. Nos, nem tudom, néha azt hiszem, hogy velem van a baj de aztán látom, hogy írkáltok a topikba és olvasom miket írtok, megnyugszik a kicsi lelkem hogy mégsem vagyok bolond
Stephen Fry nálam az egyik legszínesebb legenda, soha nem ragadt meg bennem a komikus oldala, mert annyi mindenben láttam/hallottam már, hogy szerintem képtelen lennék bárhová is besorolni

Van egy jó audiósorozata az egyik BBC rádión, a nyelvtanról és a nyelvek keveredéséről/eltűnéséről beszél benne