Starity

David Tennant 3

100 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 28. 09:32 #701
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:24)
Hát azokat még nem láttam. Nem azt mondom, hogy ez volt David legjobb alakítása, nekem a film összességében tetszett. Olyan kis "lightos" kell ilyen is  biggrin.gif  De nagyon fura volt kék szemmel! Meg hát olyan úgy sincs, hogy valakinek minden filmje tetsszen, még akkor sem, ha a legrosszabbat is megnézném miatta  wub.gif  blush.gif  De ami feltűnt: Ez az ember mennyit fut mindig!  rohog.gif  Nem csoda, hogy olyan kis sovány  biggrin.gif

Hát azokkal a szemekkel én sem vagyok kibékülve. Hugh Laurie acélkék szemeitől bárhol bármikor ellágyulok, de Davidhez abszolút nem illik.
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 28. 09:36 #702
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Tegnap este megnéztem a Recovery-t. Többször föl akartam adni, de valami miatt nem ment, alig értettem belőle valamit; és ezért nem volt számomra olyan megrázó mint a Single Father amit ugye feliratosan néztem, de azért ezen is sírtam.
Egyre jobban szeretem David játékát. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, kateblock
2011. május 28. 09:39 #703
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 09:29)
Hát azt hiszem bajban vagyok, ez lassabban fog menni, többszöri meghallgatással,mert nehezebben értem  unsure.gif  Persze lehet, hogy már a figyelmem sem volt az igazi, úgyhogy még nem tudok véleményt mondani, de mondjuk elsőre az első rész alapján vidámnak tűnik?

Ez comedy, na ná, hogy vidám. Daniel 35 éves lesz és a felesége, Lucy azzal piszkálja, hogy középkorú lett. Daniel bepánikol és ellenkezik, akkor mondja, hogy középkorúnak lenni annyit jelent, hogy szandálhoz zoknit felvenni és vasárnaponként kocsit mosni. rohog.gif Erre Lucy azt találja ki, hogy legyen szülinapi buli Dannek csak nem jön össze a dolog, mert már minden ismerősüknek gyerekei vannak és nem találnak éjfél után bébiszitter meg sok dolguk van. Az egész sorozat fő vonala ez, hogy körülöttük mindenkinek van már gyereke, Dan akar, Lucy meg nem. Szóval Dan bepánikol, eltűnteti az esküvő fotókat a falról és cannabis levél képeket tesz fel a falra, techno nyavalyákat akar hallgattatni az ismerőseivel azon a bizonyos partin, ahová végül is senki nem jut el, mert mindenki lemondja. Csak Lucy és Dan marad meg az ő 'smexy' kardigánja amit nem normális sógornőjétől kapott. _nevet.gif
Dan egy nagyon összetett karakter és nagyon igazinak tűnhet, talán ez áll legközelebb Davidhez is. Igazi férfiú, minden makacssággal és férfias poénokkal biggrin.gif
2011. május 28. 09:40 #704
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (Sunyi @ 2011.05.28. 09:36)
Tegnap este megnéztem a Recovery-t. Többször föl akartam adni, de valami miatt nem ment, alig értettem belőle valamit; és ezért nem volt számomra olyan megrázó mint a Single Father amit ugye feliratosan néztem, de azért ezen is sírtam.
Egyre jobban szeretem David játékát. blush.gif

Éedekes, hogy a Recoveryn nem sírtam, csak borzasztóan szomorú voltam tőle. A Single Fathert többször is megkönnyeztem, mégsem tört le annyira. Angol, vagy magyar felirattal nézted? Mert én az első részhez találtam magyart, de a többihez nem.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 28. 09:43 #705
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 09:39)
Ez comedy, na ná, hogy vidám. Daniel 35 éves lesz és a felesége, Lucy azzal piszkálja, hogy középkorú lett. Daniel bepánikol és ellenkezik, akkor mondja, hogy középkorúnak lenni annyit jelent, hogy szandálhoz zoknit felvenni és vasárnaponként kocsit mosni.  rohog.gif Erre Lucy azt találja ki, hogy legyen szülinapi buli Dannek csak nem jön össze a dolog, mert már minden ismerősüknek gyerekei vannak és nem találnak éjfél után bébiszitter meg sok dolguk van. Az egész sorozat fő vonala ez, hogy körülöttük mindenkinek van már gyereke, Dan akar, Lucy meg nem. Szóval Dan bepánikol, eltűnteti az esküvő fotókat a falról és cannabis levél képeket tesz fel a falra, techno nyavalyákat akar hallgattatni az ismerőseivel azon a bizonyos partin, ahová végül is senki nem jut el, mert mindenki lemondja. Csak Lucy és Dan marad meg az ő 'smexy' kardigánja amit nem normális sógornőjétől kapott.  _nevet.gif 
Dan egy nagyon összetett karakter és nagyon igazinak tűnhet, talán ez áll legközelebb Davidhez is. Igazi férfiú, minden makacssággal és férfias poénokkal  biggrin.gif

Igen azt megértettem ,hogy nem akar középkorú lenni, meg hogy a nők csak 40 éves korukra lesznek középkorúak smileeee.gif meg azt is, hogy valahogy senki se tud jönni a partira.
2011. május 28. 09:45 #706
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 09:40)
Éedekes, hogy a Recoveryn nem sírtam, csak borzasztóan szomorú voltam tőle. A Single Fathert többször is megkönnyeztem, mégsem tört le annyira. Angol, vagy magyar felirattal nézted? Mert én az első részhez találtam magyart, de a többihez nem.

Magyarral néztem. Mindegyikhez van feliratom valalhol...szeretnéd?
2011. május 28. 09:48 #707
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 09:43)
Igen azt megértettem ,hogy nem akar középkorú lenni, meg hogy a nők csak 40 éves korukra lesznek középkorúak smileeee.gif meg azt is, hogy valahogy senki se tud jönni a partira.

Akkor csak megértetted a nagyját. De ha van kérdésed, nyugodtan felteheted, pont most hallgattam meg én is és szinte mindent értettem belőle. biggrin.gif
Lejött a sexy birthday fairy poén? rohog.gif
2011. május 28. 10:07 #708
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.05.28. 09:45)
Magyarral néztem. Mindegyikhez van feliratom valalhol...szeretnéd?

Naná, hogy igen thumbsup.gif Elküldöd? Köszi előre is!
2011. május 28. 10:09 #709
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 09:48)
Akkor csak megértetted a nagyját. De ha van kérdésed, nyugodtan felteheted, pont most hallgattam meg én is és szinte mindent értettem belőle.  biggrin.gif 
Lejött a sexy birthday fairy poén?  rohog.gif

Háát nem.. sad.gif De jót nevettema végén, ha jól értem, csak akkor táncol vele ha rajta van a kardigán?
2011. május 28. 10:27 #710
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 10:09)
Háát nem.. sad.gif  De jót nevettema  végén, ha jól értem, csak akkor táncol vele ha rajta van a kardigán?

Danielt felhívta Alison hogy felköszöntse, énekelt neki happy birthdayt. Daniel egyből tudta, hogy az illető Alison csak hülyült vele. A beszélgetés annyiból állt, hogy Alison megkérdezte mit szólna egy kardigánhoz szülinapjára Daniel pedig hevesen ellenkezett, hogy ő olyat biztosan soha nem venne fel és hogy az nem neki való. Felmerült az is, hogy Dan középkorú és a partyról is beszéltek. D szerint a szülinapi buli már nem nyújt számára túl sok meglepetést, főleg amióta rájött nicsenek szexi szülinapi tündérek, akik boldog szülinapot akarnak kívánni neki. Idézek. 'A varázslat eléggé eltűnt, mikor rájöttem, hogy nincsenek szexi szülinapi tündérek, csak te vagy az a rosszcsont gyerekeiddel'. rofl.gif

És igen, a végén Lucy azt mondta D-nek, hogy csak akkor táncol vele, ha rajta van a 'szexi' kardigánja biggrin.gif

Azért az is mekkora volt már, mikor elment inni a haverjaival és annyira berúgtak, hogy az ajtót nem tudták kinyitni. D azt mondta, hogy kilincs mozog közben pedig nem, csak úgy látta, hogy mozog, a sok pia miatt rohog.gif
2011. május 28. 11:28 #711
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 10:07)
Naná, hogy igen  thumbsup.gif  Elküldöd? Köszi előre is!

Ment. thumbsup.gif beer.gif
2011. május 28. 11:48 #712
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 10:27)
Danielt felhívta Alison hogy felköszöntse, énekelt neki happy birthdayt. Daniel egyből tudta, hogy az illető Alison csak hülyült vele. A beszélgetés annyiból állt, hogy Alison megkérdezte mit szólna egy kardigánhoz szülinapjára Daniel pedig hevesen ellenkezett, hogy ő olyat biztosan soha nem venne fel és hogy az nem neki való. Felmerült az is, hogy Dan középkorú és a partyról is beszéltek. D szerint a szülinapi buli már nem nyújt számára túl sok meglepetést, főleg amióta rájött nicsenek szexi szülinapi tündérek, akik boldog szülinapot akarnak kívánni neki. Idézek. 'A varázslat eléggé eltűnt, mikor rájöttem, hogy nincsenek szexi szülinapi tündérek, csak te vagy az a rosszcsont gyerekeiddel'. rofl.gif
És igen, a végén Lucy azt mondta D-nek, hogy csak akkor táncol vele, ha rajta van a 'szexi' kardigánja  biggrin.gif 
Azért az is mekkora volt már, mikor elment inni a haverjaival és annyira berúgtak, hogy az ajtót nem tudták kinyitni. D azt mondta, hogy kilincs mozog közben pedig nem, csak úgy látta, hogy mozog, a sok pia miatt  rohog.gif

Az lejött a telefonbeszélgetésből hogy megvette a kardigánt, és aztán kérdezte szeretné-e biggrin.gif
2011. május 28. 11:49 #713
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (Sunyi @ 2011.05.28. 11:28)
Ment. thumbsup.gif  beer.gif

Köszönömk szépen, megjött! Cseresznyeeltevés után ez lesz amai pihenő! thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. május 28. 12:14 #714
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 11:48)
Az lejött a telefonbeszélgetésből hogy megvette a kardigánt, és aztán kérdezte szeretné-e  biggrin.gif

Alison a leghülyébb az összes karakter közül. Majd rájössz, hogy olyanokat mond, amire még Dan SEM tud mit mondani, pedig ő aztán tényleg mindent tud kommentálni rohog.gif

Képek a MAAN-ból itt
rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Akárki akármit mond, Davidből soha nem lenne jó Top Gun-os Tom Cruise-os karakter biggrin.gif Konkrétan úgy néz ki, mintha másnapos hajón szolgáló csomaghordó lenne nevet2.gif

Bocsi David de ez az igazság rolleyes.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot, Sunyi
2011. május 28. 13:30 #715
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 12:14)
Alison a leghülyébb az összes karakter közül. Majd rájössz, hogy olyanokat mond, amire még Dan SEM tud mit mondani, pedig ő aztán tényleg mindent tud kommentálni  rohog.gif 
Képek a MAAN-ból itt 
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Akárki akármit mond, Davidből soha nem lenne jó Top Gun-os Tom Cruise-os karakter  biggrin.gif Konkrétan úgy néz ki, mintha másnapos hajón szolgáló csomaghordó lenne nevet2.gif
Bocsi David de ez az igazság  rolleyes.gif  rohog.gif

Szerintem úgy néz ki mint amilyennek Fülig Jimmit képzelném el rohog.gif Amúgy meg C. Tate nem csitri már, de milyen jól tud kinézni! Irigylésre méltó.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 28. 15:52 #716
- törölt felhasználó -    

Behalok, David meg a Hulk pólója rofl.gif És David a Cat in the hat pólójában. Mindenki színvak a családban, kedves David? Piroshoz kék felsőt
? mellow.gif

2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
2011. május 28. 17:29 #717
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 15:52)

Behalok, David meg a Hulk pólója rofl.gif És David a Cat in the hat pólójában. Mindenki színvak a családban, kedves David? Piroshoz kék felsőt
mellow.gif 

Szeretem David pólóit thumbsup.gif , de egyébként ahogy néha sikerül felöltöznie.. az borzasztó, az a fekete kockás öltöny rémálmomba se jöjjön vissza..
Én szoktam piroshoz kéket venni, ezentúl gyakrabban is megteszem ha barátunk is így nyomja laugh.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, EsmeCrowfoot
2011. május 28. 17:36 #718
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.28. 17:29)
Szeretem David pólóit thumbsup.gif , de egyébként ahogy néha sikerül felöltöznie.. az borzasztó, az a fekete kockás öltöny rémálmomba se jöjjön vissza..
Én szoktam piroshoz kéket venni, ezentúl gyakrabban is megteszem ha barátunk is így nyomja laugh.gif  laugh.gif

Lehet hogy akkor velem van a baj, de a piros kék együttestől ki akar esni a szemem, az én szememet nagyon bántja _nevet.gif
Más is hallotta, mikor David azt mondta a csajnak, hogy 'I'm glad you didn't get caught in the ashcloud'? Még szép, hogy megköszöni, hogy elutazott oda megnézni. CT nagyon le van maradva, ő nagyon ráérősen és csendesen osztogat autogrammokat, pedig neki is volt us fanja ott de neki sem mondott semmit ..
2011. május 28. 18:12 #719
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Szerintem látszik, hogy élvezi a dolgot. Kedvesek voltak a rajongói, és ő is kedves volt velük. Egy ilyen átkarolós fotó után sose mosnám ki többet azt a ruhát _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. május 28. 20:06 #720
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Van valakinek a Hamlethez kettőbe szedett felirata??
Mert én csak olyat találtam ami egyben volt szóval mire végig néztem kétszer indítottam újra a gépet annyit léptettem a feliraton a második részhez.. sad.gif
kiszeretném írni dvd-re és ahhoz normálisan kéne
100 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok