Starity

David Tennant 3

100 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 27. 23:28 #681
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:24)
Hát azokat még nem láttam. Nem azt mondom, hogy ez volt David legjobb alakítása, nekem a film összességében tetszett. Olyan kis "lightos" kell ilyen is  biggrin.gif  De nagyon fura volt kék szemmel! Meg hát olyan úgy sincs, hogy valakinek minden filmje tetsszen, még akkor sem, ha a legrosszabbat is megnézném miatta  wub.gif  blush.gif  De ami feltűnt: Ez az ember mennyit fut mindig!  rohog.gif  Nem csoda, hogy olyan kis sovány  biggrin.gif

A Deputyban egy Chris nevű titkárt alakított. Kb a szempilla sem remegett meg, mindig morgolódott a kamerába mert ilyen a karaktere. A Duck Patrolban pedig Darwint alakította és olyan keveset volt a filmben, hogy a karakterét nem igazán tudnám mivel jellemezni.. szégyenlős és gyáva ... talán ...
2011. május 27. 23:37 #682
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 23:28)
A Deputyban egy Chris nevű titkárt alakított. Kb a szempilla sem remegett meg, mindig morgolódott a kamerába mert ilyen a karaktere. A Duck Patrolban pedig Darwint alakította és olyan keveset volt a filmben, hogy a karakterét nem igazán tudnám mivel jellemezni.. szégyenlős és gyáva ... talán ...

Előbb utóbb ezek is sorra kerülnek nálam biztosan biggrin.gif évek óta alig néztem filmeket, most meg...
Tegnap sikerült a férjemet rávenni a Learners-re, én voltam a narrátor rohog.gif tetszett neki. Próbálom Brandonra is ráhangolni, mivel már van felirat biggrin.gif ezért lassan rá fogom venni, hogy megnézze. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 27. 23:38 #683
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:37)
Előbb utóbb ezek is sorra kerülnek nálam biztosan  biggrin.gif  évek óta alig néztem filmeket, most meg...
Tegnap sikerült a férjemet rávenni a Learners-re, én voltam a narrátor  rohog.gif  tetszett neki. Próbálom Brandonra is ráhangolni, mivel már van felirat  biggrin.gif  ezért lassan rá fogom venni, hogy megnézze.  smileeee.gif

Én azért vigyáznék a férjemmel a helyedben. Tudod milyenek a férfiak.. Egy idő után nem értékelik az ilyen fajta rajongást és kötekednek meg piszkálódnak ..rossz esetben ..
2011. május 27. 23:40 #684
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Uhh szegény Brendant elkereszteltem, most látom. Excuse me blush.gif
2011. május 27. 23:45 #685
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 23:38)
Én azért vigyáznék a férjemmel a helyedben. Tudod milyenek a férfiak.. Egy idő után nem értékelik az ilyen fajta rajongást és kötekednek meg piszkálódnak ..rossz esetben ..

Áhh szerencsére ez nálunk sose volt gond. Én megmondom, ha egy pasit szivdöglesztőnek találok, de szólok neki, ha látok egy jó csajt rohog.gif Vízöntő vagyok, megszokta a szélsőségeimet, és tudja is kezelni. biggrin.gif
2011. május 27. 23:48 #686
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:45)
Áhh szerencsére ez nálunk sose volt gond. Én megmondom, ha egy pasit szivdöglesztőnek találok, de szólok neki, ha látok egy jó csajt  rohog.gif  Vízöntő vagyok, megszokta  a szélsőségeimet, és tudja is kezelni. biggrin.gif

Nem igaz, akkor csak én vagyok így ezzel? Mindenki más pasija/férje elviseli csak az enyém gúnyolódik? rolleyes.gif Great. dry.gif
2011. május 27. 23:58 #687
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 23:48)
Nem igaz, akkor csak én vagyok így ezzel? Mindenki más pasija/férje elviseli csak az enyém gúnyolódik?  rolleyes.gif Great.  dry.gif

Ez több dologból is fakadhat. A férfiak furák. Ez a reakció inkább az ő lelkéről árulkodhat. De amúgy látta már rajongásod tárgyát játszani? És ha igen tetszett neki? Nekünk vannak közös kedvenceink is. Meg olyan is akit egyikünk szeret, másikunk ki se áll. David szerintem a közösbe fog tartozni rohog.gif de persze én leszek a fő rajongó biggrin.gif
2011. május 28. 00:04 #688
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:58)
A férfiak furák.

Deméghogymennyireazok .. Nem értem, néha nem lehet rajtuk kiigazodni blink.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 23:58)
Ez a reakció inkább az ő lelkéről árulkodhat. De amúgy látta már rajongásod tárgyát játszani? És ha igen tetszett neki? Nekünk vannak közös kedvenceink is. Meg olyan is akit egyikünk szeret, másikunk ki se áll. David szerintem a közösbe fog tartozni  rohog.gif de persze én leszek a fő rajongó  biggrin.gif

Látott már pár részt a DW-ból. Nekiálltunk megnézni a Blackpoolt de felmelegítette az agyvízem, mikor azt mondta, hogy 'Csak David miatt kell nézni?' Istenem. Összefogdosta az autogrammjaimat múltkor is megjegyzést tett David Hamletjére. Oh dear ..
2011. május 28. 00:12 #689
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:04)
Deméghogymennyireazok .. Nem értem, néha nem lehet rajtuk kiigazodni  blink.gif 
Látott már pár részt a DW-ból. Nekiálltunk megnézni a Blackpoolt de felmelegítette az agyvízem, mikor azt mondta, hogy 'Csak David miatt kell nézni?' Istenem. Összefogdosta az autogrammjaimat múltkor is megjegyzést tett David Hamletjére. Oh dear ..

Óh hát akkor ez igazi önértékelési probléma részéről sad.gif az összefogdosás meg egyenesen elszomorító. Sose bántanám, vagy amortizálnám azt ami a szerettemnek kedves, vagy fontos, még ha nekem nem is az.
A facebookon aranyos képeket láttam, hogy Ugandában járt David
2011. május 28. 00:20 #690
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 00:12)
Óh hát akkor ez igazi önértékelési probléma részéről  sad.gif  az összefogdosás meg egyenesen elszomorító. Sose bántanám, vagy amortizálnám azt ami a szerettemnek kedves, vagy fontos, még ha nekem nem is az.
A facebookon aranyos képeket láttam, hogy Ugandában járt David

Nála semmi gond az önértékeléssel, nekem elhiheted rohog.gif Ritka rendes gyerek amúgy csak nem akarta elhinni, hogy David sajátmaga írta alá, beletettem keretbe hogy ne legyen semmi baja az autogrammoknak. Igazából nem értem mi a baja. Ránk mondjuk soha nem volt jellemző, hogy beszélünk ilyen dolgokról mert hülyének néz az obsession-öm miatt unsure.gif
2011. május 28. 00:26 #691
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:20)
Nála semmi gond az önértékeléssel, nekem elhiheted  rohog.gif Ritka rendes gyerek amúgy csak nem akarta elhinni, hogy David sajátmaga írta alá, beletettem keretbe hogy ne legyen semmi baja az autogrammoknak. Igazából nem értem mi a baja. Ránk mondjuk soha nem volt jellemző, hogy beszélünk ilyen dolgokról mert hülyének néz az obsession-öm miatt  unsure.gif

Igen én is így tartom a Napoleon Boulevard-os, meg Alphaville-es kincseimet. biggrin.gif De hát neki meg aztán édesmindegy lehetne, hogy eredeti- e. Különben is mit gondol, a szinészek még a nevüket se képesek leírni w00t.gif mért küldenének mást?
2011. május 28. 00:31 #692
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Amúgy gondoltam írok én is arra postacímre, szerzek egyet magamnak smileeee.gif Gondolom kell válaszborítékot meg nemzetközi kupont küldeni, ha jól olvastam? Vagy hogy megy ez?
2011. május 28. 00:31 #693
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 00:26)
Igen én is így tartom a Napoleon Boulevard-os, meg Alphaville-es kincseimet.  biggrin.gif  De hát neki meg aztán édesmindegy lehetne, hogy eredeti- e. Különben is mit gondol, a szinészek még a nevüket se képesek leírni  w00t.gif  mért küldenének mást?

Szerintem arra gondolt, hogy David egyik asszisztense írja alá vagy nem tudom, nem tudok a fejével gondolkodni. Nem, nem megy. Nemrégiben felismerte David hangját a telómon keresztül, mikor egy audiót hallgattam de azt nem szólta meg és nem gúnyolta ki. Haladás? _nevet.gif
2011. május 28. 00:40 #694
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:31)
Szerintem arra gondolt, hogy David egyik asszisztense írja alá vagy nem tudom, nem tudok a fejével gondolkodni. Nem, nem megy. Nemrégiben felismerte David hangját a telómon keresztül, mikor egy audiót hallgattam de azt nem szólta meg és nem gúnyolta ki. Haladás?  _nevet.gif

Az hát smileeee.gif Ő rajong valami, vagy valaki iránt?
Én nem annyira jól tudok angolul, csak amit majd 20 éve a gimiben tanultam, de akkor is szeretem hallgatni, ha fogalmam sincs mit mond rohog.gif Bár mostanság ennek az érdeklődésnek köszönhetően sokat javult a nyelvismeretem. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. május 28. 00:45 #695
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 00:40)
Az hát  smileeee.gif  Ő rajong valami, vagy valaki iránt?
Én nem annyira jól tudok angolul, csak amit majd 20 éve a gimiben tanultam, de akkor is szeretem hallgatni, ha fogalmam sincs mit mond  rohog.gif  Bár mostanság ennek az érdeklődésnek köszönhetően sokat javult a nyelvismeretem. smileeee.gif

Semmiért és senkiért. Hülyének néz a mániám miatt többek közt ezért sem beszélünk róla. dry.gif

David a tudta nélkül segít neked az angolban rohog.gif
2011. május 28. 00:53 #696
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:45)
Semmiért és senkiért. Hülyének néz a mániám miatt többek közt ezért sem beszélünk róla.  dry.gif 
David a tudta nélkül segít neked az angolban  rohog.gif

Na akkor ez még a fura ohmy.gif de igy nem csoda, ha nem érti meg a lelkesedésed. Végül is, elég lenne ha tudomásul venné, hogy ez hozzád tartozik, és ne piszkáljon vele. Vagy egy éjszaka vénásan beolthatod Tennantifis vírussal és akkor minden jó lesz _nevet.gif
2011. május 28. 00:58 #697
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 00:53)
Vagy egy éjszaka vénásan beolthatod Tennantifis vírussal és akkor minden jó lesz  _nevet.gif

rofl.gif rofl.gif
Kösz a tippet, hogy erre én még nem gondoltam?

_nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 28. 01:02 #698
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 00:58)
rofl.gif rofl.gif 
Kösz a tippet, hogy erre én még nem gondoltam? 
_nevet.gif  _nevet.gif

Elkezdtem hallgatni a rádiójátékot a Dinky-t smileeee.gif alvás helyett smileeee.gif
2011. május 28. 07:30 #699
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.28. 01:02)
Elkezdtem hallgatni a rádiójátékot a Dinky-t  smileeee.gif alvás helyett  smileeee.gif

És hogy tetszik? biggrin.gif
2011. május 28. 09:29 #700
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.28. 07:30)
És hogy tetszik?  biggrin.gif

Hát azt hiszem bajban vagyok, ez lassabban fog menni, többszöri meghallgatással,mert nehezebben értem unsure.gif Persze lehet, hogy már a figyelmem sem volt az igazi, úgyhogy még nem tudok véleményt mondani, de mondjuk elsőre az első rész alapján vidámnak tűnik?
100 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok