Starity

David Tennant 3

100 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 27. 10:16 #641
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 10:02)
Wow!! Ez jó hír!!!  w00t.gif  thumbsup.gif Gratulálok magunknak!  blush.gif

David fejére lennék kíváncsi. Mikor mondják neki, haver, van már több mint 7000 aláírás, kukutyinból is írtak, Fülöp szigetekről is írt valaki stb ...
Én azt nevettem, hogy vannak akik egyszerre több névvel írnak, de már nincs ötletük a nevükre de írni is akarnak, ezért olyanokat írtak be, hogy Hermione G. Hogwartsból meg Mrsiwannaseethem, lakhely megjelölés Next door és hasonlók biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. május 27. 10:35 #642
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 10:16)
David fejére lennék kíváncsi. Mikor mondják neki, haver, van már több mint 7000 aláírás, kukutyinból is írtak, Fülöp szigetekről is írt valaki stb ...
Én azt nevettem, hogy vannak akik egyszerre több névvel írnak, de már nincs ötletük a nevükre de írni is akarnak, ezért olyanokat írtak be, hogy Hermione G. Hogwartsból meg Mrsiwannaseethem, lakhely megjelölés Next door és hasonlók  biggrin.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif Hol lehet megnézni a listát? Én is trükköztem, de azért megpróbáltam valóságosnak látszani. _nevet.gif
2011. május 27. 10:55 #643
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 10:35)
_nevet.gif  _nevet.gif Hol lehet megnézni a listát? Én is trükköztem, de azért megpróbáltam valóságosnak látszani.  _nevet.gif

A petíciós oldalon fent van a lista de én nem járok utána. Isten ments, annyi oldalt átnézni blink.gif

David barátunk megint elolvasott 2 audiót és egyet a gyerekeknek jótékonyságból.

Kész, ennyi. Ez az ember nem alszik. Vagy vámpír vagy Batman _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 27. 10:58 #644
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 10:55)
A petíciós oldalon fent van a lista de én nem járok utána. Isten ments, annyi oldalt átnézni  blink.gif 
David barátunk megint elolvasott 2 audiót és egyet a gyerekeknek jótékonyságból. 
Kész, ennyi. Ez az ember nem alszik. Vagy vámpír vagy Batman  _nevet.gif

Robin Hood, Batman, brit Chuck Norris... _nevet.gif Kezdünk már tele lenni hősökkel, nem gondolod? rohog.gif
Erről jut eszembe, hogy még nem néztem meg a United-ot. Ha minden jól megy, hamarosan pótolom, bár előtte a Single Father-en akarnám már végigverekedni magam. Valahogy annyira kiütött az első rész, hogy nem visz rá a vidám kis lelkem a többire, pedig olyan baromira kíváncsi vagyok rá! De mindig eszembe jut, ahogy ott ült az út szélén és bőgött, mint egy gyerek..., na attól az én szívem totálisan kettéhasadt. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 27. 11:30 #645
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 10:58)
Robin Hood, Batman, brit Chuck Norris...  _nevet.gif Kezdünk már tele lenni hősökkel, nem gondolod?  rohog.gif 
Erről jut eszembe, hogy még nem néztem meg a United-ot. Ha minden jól megy, hamarosan pótolom, bár előtte a Single Father-en akarnám már végigverekedni magam. Valahogy annyira kiütött az első rész, hogy nem visz rá a vidám kis lelkem a többire, pedig olyan baromira kíváncsi vagyok rá! De mindig eszembe jut, ahogy ott ült az út szélén és bőgött, mint egy gyerek..., na attól az én szívem totálisan kettéhasadt.  sad.gif

Nos, kedves Grace. Erre nem tudok mit mondani. Én nem erőltetném a helyedben. Ráér még az később is. A United kevésbé vészes, nézd azt. Ha kíváncsi vagy, akkor .. nem tudom. Döntsd el. Én úgy voltam ezzel, hogy egyszer így is úgy is meg kell néznem plusz ne felejtsük el, hogyha akkor nem nézem meg, akkor szinte senkivel sem tudok róla beszélni később (nem magyarokkal). Más is látta már a SF-t és nem halt bele, bár igen, szívszorító az biztos. Még csak most jön az a rész, amikor Dave megtalálja Lucy igazi apját. El tudod képzelni milyen fejet vágott rolleyes.gif
Én személyszerint nem sírtam rajta de rendesen ütött. Ha ilyen kínlódás számodra, tudd le minnél hamarabb vagy hagyd a fenébe, majd később nézd meg, de később sem lesz jobb. Az a jelenet pedig DT ötlete volt, amiről meséltél. A rendező 'csak' annyit kért, hogy sírjon az út szélén, de Davidre bízta hogy azt ülve vagy máshogy teszi. Ez egyébként hosszabb jelenet volt és Rita temetését is felvették, de azt is kivágták, mikor Dave virágot tesz Rita koporsójára meg amikor megkap egy bizonyos papírt, és az ajtónak nekidőlve bőg, nem sír, hanem bőg, talán még vészesebb, mint az első részben, mikor Dave Sarahnak sír blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sunyi
2011. május 27. 11:36 #646
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 11:30)
Nos, kedves Grace. Erre nem tudok mit mondani. Én nem erőltetném a helyedben. Ráér még az később is. A United kevésbé vészes, nézd azt. Ha kíváncsi vagy, akkor .. nem tudom. Döntsd el. Én úgy voltam ezzel, hogy egyszer így is úgy is meg kell néznem plusz ne felejtsük el, hogyha akkor nem nézem meg, akkor szinte senkivel sem tudok róla beszélni később (nem magyarokkal). Más is látta már a SF-t és nem halt bele, bár igen, szívszorító az biztos. Még csak most jön az a rész, amikor Dave megtalálja Lucy igazi apját. El tudod képzelni milyen fejet vágott  rolleyes.gif 
Én személyszerint nem sírtam rajta de rendesen ütött. Ha ilyen kínlódás számodra, tudd le minnél hamarabb vagy hagyd a fenébe, majd később nézd meg, de később sem lesz jobb. Az a jelenet pedig DT ötlete volt, amiről meséltél. A rendező 'csak' annyit kért, hogy sírjon az út szélén, de Davidre bízta hogy azt ülve vagy máshogy teszi. Ez egyébként hosszabb jelenet volt és Rita temetését is felvették, de azt is kivágták, mikor Dave virágot tesz Rita koporsójára meg amikor megkap egy bizonyos papírt, és az ajtónak nekidőlve bőg, nem sír, hanem bőg, talán még vészesebb, mint az első részben, mikor Dave Sarahnak sír  blink.gif

Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de nekem ez tényleg sok. Valahogy nem tudom rávenni magam, mert én igenis bőgtem rajta és rosszul esett és nehéz volt végignézni. pardon.gif Én már csak ilyen hülye vagyok. Nehezen viselem az ilyesmit, még filmen is. sad.gif
2011. május 27. 12:08 #647
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 11:36)
Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de nekem ez tényleg sok. Valahogy nem tudom rávenni magam, mert én igenis bőgtem rajta és rosszul esett és nehéz volt végignézni. pardon.gif Én már csak ilyen hülye vagyok. Nehezen viselem az ilyesmit, még filmen is.  sad.gif

Davidben az is jó, hogy sok kategóriában megállja a helyét. Akkor tudod mit ajánlok neked? DINKY... Epizódonként 28 perc, annyit fél lábbal is kibírsz. Garantáltan a földön fogsz gurulni a röhögéstől ha meghallod Davidet Teletubbiest énekelni rohog.gif Vagy mikor konditerembe kezd járni. rohog.gif Az egyik epizódban az egyik megrajzolt figurájáról (Mr. Cheese) bújkál a sötétben, és ezt komolyan mondom neked. Olyan komolyan előadja, hogy még a villany sem volt felkapcsolva a szobában. De az is, mikor azt hangoztatja Daniel, hogy még nem volt terhes de ha rajta múlna, kihordaná Lucy helyett. _nevet.gif Válogatott ökörségek sokasága, én mondom rofl.gif rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 27. 12:12 #648
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 12:08)
Davidben az is jó, hogy sok kategóriában megállja a helyét. Akkor tudod mit ajánlok neked? DINKY... Epizódonként 28 perc, annyit fél lábbal is kibírsz. Garantáltan a földön fogsz gurulni a röhögéstől ha meghallod Davidet Teletubbiest énekelni  rohog.gif Vagy mikor konditerembe kezd járni.  rohog.gif Az egyik epizódban az egyik megrajzolt figurájáról (Mr. Cheese) bújkál a sötétben, és ezt komolyan  mondom neked. Olyan komolyan előadja, hogy még a villany sem volt felkapcsolva a szobában. De az is, mikor azt hangoztatja Daniel, hogy még nem volt terhes de ha rajta múlna, kihordaná Lucy helyett.  _nevet.gif Válogatott ökörségek sokasága, én mondom rofl.gif rofl.gif

DINKY? Úgysmint? Mert gondolom a dobozban nem így lesz fellelhető. biggrin.gif Igen, azt hiszem nevetni szeretnék egy kicsit, ha lehet, mielőtt újra nekiülök. Nem tudom miért zavar ennyire az a téma, de más ilyen témájú drámákkal is ennyire hadilábon állok. Vannak filmek, amiket csupán egyszer nézek meg, mert hiába jók, a lelkem nem bírja. Sokan hülyéztek már érte, és valószínűleg igazuk is van. Én az a fajta vagyok, aki akkor is képes hangosan bömbölni, ha a természetfilmben egy kismajom lezuhan a fáról és elpusztul. (megtörtént eset, barátnőm azóta röhög rajtam, hogy lehetek ilyen gyöp) pardon.gif
2011. május 27. 12:18 #649
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 10:58)
Robin Hood, Batman, brit Chuck Norris...  _nevet.gif Kezdünk már tele lenni hősökkel, nem gondolod?  rohog.gif 
Erről jut eszembe, hogy még nem néztem meg a United-ot. Ha minden jól megy, hamarosan pótolom, bár előtte a Single Father-en akarnám már végigverekedni magam. Valahogy annyira kiütött az első rész, hogy nem visz rá a vidám kis lelkem a többire, pedig olyan baromira kíváncsi vagyok rá! De mindig eszembe jut, ahogy ott ült az út szélén és bőgött, mint egy gyerek..., na attól az én szívem totálisan kettéhasadt.  sad.gif

Én is bőgtem rajta rendesen, de pont ezért nézd meg a többi részt is szerintem, mert hősünk teljes érzelmi skáláján így fogsz végigjutni. Nagyon megérintett, de azt hiszem, ha csak az első részt néztem volna meg, akkor magam alatt maradtam volna. De nem vagyunk egyformák. Szerintem a Recovery sokkal "szörnyűbb" .
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning, Sunyi
2011. május 27. 12:34 #650
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 12:12)
DINKY? Úgysmint? Mert gondolom a dobozban nem így lesz fellelhető.  biggrin.gif Igen, azt hiszem nevetni szeretnék egy kicsit, ha lehet, mielőtt újra nekiülök. Nem tudom miért zavar ennyire az a téma, de más ilyen témájú drámákkal is ennyire hadilábon állok. Vannak filmek, amiket csupán egyszer nézek meg, mert hiába jók, a lelkem nem bírja. Sokan hülyéztek már érte, és valószínűleg igazuk is van. Én az a fajta vagyok, aki akkor is képes hangosan bömbölni, ha a természetfilmben egy kismajom lezuhan a fáról és elpusztul. (megtörtént eset, barátnőm azóta röhög rajtam, hogy lehetek ilyen gyöp) pardon.gif

Double Income No Kids Yet és fent van DT hivatalos oldalán. You can download it for free. Az első rész nagy poén, nem lövöm le a poént csak egy mondatot, ami megragadt bennem.

'There's no sexy birthday fairy it's just you and your messing children'.

biggrin.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 12:18)
Én is bőgtem rajta rendesen, de pont ezért nézd meg a többi részt is szerintem, mert hősünk teljes érzelmi skáláján így fogsz végigjutni. Nagyon megérintett, de azt hiszem, ha csak az első részt néztem volna meg, akkor magam alatt maradtam volna. De nem vagyunk egyformák. Szerintem a Recovery sokkal "szörnyűbb" .

Egyet értek. David a Recoveryben érzelmileg többet hozzátett a dologhoz, hiszen ő maga játszotta a beteg embert és egyet értek, ez a film a legrosszabb. Nem csak azért mert látod amint fekszik a kórházban és csövek lógnak ki belőle, de rá is tesz egy lapáttal amikor sír, mondja, hogy beteg és hogy nem tud helyesen gondolkodni. Leépül majd fel és ezt szörnyű látni. Dave erősnek mondható személyiség akinek így vagy úgy de sikerül két lábon állni de Alan .. cray.gif Én sírtam mikor összefirkálta a párnát és összegubancolódva feküdt az ágyon cray.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 27. 12:39 #651
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 12:34)
Double Income No Kids Yet és fent van DT hivatalos oldalán. You can download it for free. Az első rész nagy poén, nem lövöm le a poént csak egy mondatot, ami megragadt bennem.
'There's no sexy birthday fairy it's just you and your messing children'.

Köszike a tippet! Szép lassan ez is meglesz! biggrin.gif

Egyet értek. David a Recoveryben érzelmileg többet hozzátett a dologhoz, hiszen ő maga játszotta a beteg embert és egyet értek, ez a film a legrosszabb. Nem csak azért mert látod amint fekszik a kórházban és csövek lógnak ki belőle, de rá is tesz egy lapáttal amikor sír, mondja, hogy beteg és hogy nem tud helyesen gondolkodni. Leépül majd fel és ezt szörnyű látni. Dave erősnek mondható személyiség akinek így vagy úgy de sikerül két lábon állni de Alan .. cray.gif Én sírtam mikor összefirkálta a párnát és összegubancolódva feküdt az ágyon cray.gif

Ezt a filmet akkor viszont jó darabig kerüljük. blink.gif Szeretem az ilyeneket, csak nagyon nehezen szánom rá magam a megnézésükre, mert tudom milyen sügér vagyok. dry.gif
2011. május 27. 12:43 #652
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 12:39)
Köszike a tippet! Szép lassan ez is meglesz!  biggrin.gif 
Ezt a filmet akkor viszont jó darabig kerüljük.  blink.gif Szeretem az ilyeneket, csak nagyon nehezen szánom rá magam a megnézésükre, mert tudom milyen sügér vagyok.  dry.gif

És kerüld akkor a KAFKA musicalt is. KAFKA tudta magáról, hogy beteg, szótagolva tudott csak beszélni, tőmondatokban, pánikolós volt és halála előtt, szipogva, sírva, elénekelt egy dalt.
2011. május 27. 12:55 #653
- törölt felhasználó -    
Szeretnétek tudni, hogy a legjobb szlenges online szótár hogyan magyarázza 'David Tennant' fogalmát?

Magyarázat rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. május 27. 12:58 #654
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 12:55)
Szeretnétek tudni, hogy a legjobb szlenges online szótár hogyan magyarázza 'David Tennant' fogalmát? 
Magyarázat  rohog.gif

nevet2.gif Erre nem tudok mit mondani, nagyon késszzz...
2011. május 27. 13:03 #655
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 12:58)
nevet2.gif Erre nem tudok mit mondani, nagyon késszzz...

David már fogalom lett. Na .. dry.gif Mostantól akkor azt mondom, hogy davidtennantozok .. rolleyes.gif mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot, Sunyi
2011. május 27. 13:09 #656
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.27. 12:08)
DINKY... Epizódonként 28 perc, annyit fél lábbal is kibírsz. Garantáltan a földön fogsz gurulni a röhögéstől ha meghallod Davidet Teletubbiest énekelni  rohog.gif Vagy mikor konditerembe kezd járni.  rohog.gif Az egyik epizódban az egyik megrajzolt figurájáról (Mr. Cheese) bújkál a sötétben, és ezt komolyan  mondom neked. Olyan komolyan előadja, hogy még a villany sem volt felkapcsolva a szobában. De az is, mikor azt hangoztatja Daniel, hogy még nem volt terhes de ha rajta múlna, kihordaná Lucy helyett.  _nevet.gif Válogatott ökörségek sokasága, én mondom rofl.gif rofl.gif

Jelentem, be van szerezve. Párocskámnak nemsokára odaadom. rohog.gif
2011. május 27. 13:28 #657
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 12:18)

Hát nálam nagyon elindult akkor a bőgés, de pont olyan lelkiállapotban voltam akkor, hogy az a bőgés, amit már hónapok óta visszatartottam nagyon jól esett. Szerintem is nézd végig, mert úgy lesz kerek, minden a helyére kerül.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, EsmeCrowfoot
2011. május 27. 13:30 #658
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sunyi @ 2011.05.27. 13:28)
Hát nálam nagyon elindult akkor a bőgés, de pont olyan lelkiállapotban voltam akkor, hogy az a bőgés, amit már hónapok óta visszatartottam nagyon jól esett. Szerintem is nézd végig, mert úgy lesz kerek, minden a helyére kerül.

Mindenképpen végignézem, ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mikor. pardon.gif Fel kell vérteznem a lelkem. rolleyes.gif
2011. május 27. 13:35 #659
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Jesszus ezt meg akarom nézni wub.gif wub.gif .. de most nem lehet, vizsgák... reklamalo.gif
Még szerencse, hogy szoktam ebédelni így van időm ide feljönni...
Szeretem az olyan drámákat amin sirni szoktam, na nem azért mert sirok rajta, de valahogy a szívemben hordozom őket...nem igen tudom elmagyarázni, de valahogy megérintenek..
2011. május 27. 13:37 #660
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 13:30)
Mindenképpen végignézem, ez nem kérdés. A kérdés csak az, hogy mikor. pardon.gif Fel kell vérteznem a lelkem.  rolleyes.gif

Egy 100-as papírzsepinél semmiképp ne add alább, kis csoki, meg egy ölelhető párna minimum kell. Én annál a jelenetnél mikor a fürdőszobában sír elővettem a kispárnámat és könnybe fullasztottam..
100 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok