Idézet (Grace Benning @ 2011.05.27. 12:12)
DINKY? Úgysmint? Mert gondolom a dobozban nem így lesz fellelhető.

Igen, azt hiszem nevetni szeretnék egy kicsit, ha lehet, mielőtt újra nekiülök. Nem tudom miért zavar ennyire az a téma, de más ilyen témájú drámákkal is ennyire hadilábon állok. Vannak filmek, amiket csupán egyszer nézek meg, mert hiába jók, a lelkem nem bírja. Sokan hülyéztek már érte, és valószínűleg igazuk is van. Én az a fajta vagyok, aki akkor is képes hangosan bömbölni, ha a természetfilmben egy kismajom lezuhan a fáról és elpusztul. (megtörtént eset, barátnőm azóta röhög rajtam, hogy lehetek ilyen gyöp)

Double Income No Kids Yet és fent van DT hivatalos oldalán. You can download it for free. Az első rész nagy poén, nem lövöm le a poént csak egy mondatot, ami megragadt bennem.
'There's no sexy birthday fairy it's just you and your messing children'.
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.27. 12:18)
Én is bőgtem rajta rendesen, de pont ezért nézd meg a többi részt is szerintem, mert hősünk teljes érzelmi skáláján így fogsz végigjutni. Nagyon megérintett, de azt hiszem, ha csak az első részt néztem volna meg, akkor magam alatt maradtam volna. De nem vagyunk egyformák. Szerintem a Recovery sokkal "szörnyűbb" .
Egyet értek. David a Recoveryben érzelmileg többet hozzátett a dologhoz, hiszen ő maga játszotta a beteg embert és egyet értek, ez a film a legrosszabb. Nem csak azért mert látod amint fekszik a kórházban és csövek lógnak ki belőle, de rá is tesz egy lapáttal amikor sír, mondja, hogy beteg és hogy nem tud helyesen gondolkodni. Leépül majd fel és ezt szörnyű látni. Dave erősnek mondható személyiség akinek így vagy úgy de sikerül két lábon állni de Alan ..

Én sírtam mikor összefirkálta a párnát és összegubancolódva feküdt az ágyon