Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 23:25)
Nos én is a Doctorral kezdtem és azt is meg kell vallanom, nagyon szeretem. Iszonyúan megtetszett benne amit csinált David Tennant.

Meg azért azt is beismerem sokszor szívdöglesztően jól néz ki,

bár ez eleinte fel sem tűnt, csak, hogy mennyi energia jön át a figurából. (De az előző dokit is nagyon szeretem.) Kíváncsivá tett, olvasgattam, keresgettem. Ide hozzátok is így keveredtem, hogy keresésben többször is kidobta a google. És igen megörültem, hogy itt egy normális hangvételű rajongói kört találtam. A Blackpool, az L.A, az Einstein és Eddington, meg a Secret smile ezeken már túl voltam, és itt láttam az utalást a Recoveryre, ezért is csatlakoztam. Kábé ennyit merek jegyzőkönyvbe mondani

Ahogy látom Esme-vel nagyon hasonló DT életutat jártunk be

Számomra az is nagyon színpatikus, hogy vérbeli színházi színészként indult.Látszik is a játékstílusán(jó értelemben).Ezt a fajta stílust pedig, -amikor egy színész játszik és nem csak bámul ki a nagy boci szemein-, nagyon nehéz lenyomni az amerikaiak torkán. Ezért is csodálkozom most a FN-es felforduláson. Nekem a színház a mindenem! A DW-ben pont az ízléses túlzása tetszett olyan nagyon-nagyon. Egy sorozaton sem tudtam úgy sírni, mint a DW női társ "kidobó", búcsúztató epizódjain...

Emberek, mint a Niagara...
Recoveryt nem találom..