Starity

David Tennant 3

100 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 25. 15:14 #581
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 15:02)
Az gondolom kábelen van, nekünk meg nemvan sad.gif  de végül is nem gáz, a lényeget általában megértem angolul is. smileeee.gif

Nos, gyerekek. Nekem van egy ötletem mit tehetnek ezekkel a filmekkel, amikhez nincs felirat. Annyira segíteni akarok nektek és van is tippem, hogy hogyan oldjuk meg a problémát csak ehhez az kell, hogy mindenkinek meglegyen a film és egyidejűleg üljünk le filmet nézni. Egy ideje már gondolkodom egy chatszoba kialakításában, azt nem tudom hol lehetne olyat csinálni, csak páran lennénk bejelentkezve, a csoport tagjai lennétek, egyszerre elindítjuk a filmet és ha valakinek kérdése van, hogy itt most Alan vagy Patricia mit mondott, akkor stop és fordítok. Ennél jobb ötletem nincs és azt is figyelembe kell venni, hogy nincs hozzá felirat és magyar vagyok tehát nem mident tudok én sem pontosan, csak megközelítőleg, persze sok mindent értek de van amit nem, na, értitek. laugh.gif
Nem tudom hogy ez működne-e egyáltalán. Franciaországban a fanok összeülnek és egy valaki fordít de gondolom nálunk ez így nem megoldható .. szóval .. van valakinek ennél jobb ötlete? unsure.gif
2011. május 25. 15:16 #582
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.25. 10:58)

Nem teljesen. A DW/Blackpool/Casanovához 'könnyű' hozzá jutni, a többihez gáz. Szívem szerint a Recoveryhez csinálnék, de olyat nem találok angolul. L.A. without map feliratot csak holland?? nyelven találtam, Learners viszont van angolul. Az én filmemhez stimmel, nem csúszik a felirat, akkor a Sallyéhez is jó, a tiéteket sajnos nem tudom, de az legyen a legnagyobb baj, tudtok rajta VLC-vel állítani..
Megfelel akkor a Learners felirat magyarul?  biggrin.gif Kérek szépen MINDENKIT akit érdekel a dolog, jelezzen ez ügyben és ha igen, akkor már ma neki esek  biggrin.gif

A Learners is jó, bár én is Recoveryt néznék.. cool.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Utálom hogy nincs BBC Entertainment-em.
Ha keresek neked angolul Recovery és LA without map feliratot akkor esetleg ahhoz is csinálsz majd magyart?? blush.gif blush.gif meghajolo.gif
2011. május 25. 15:18 #583
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.25. 15:16)

Ha keresek neked angolul Recovery és LA without map feliratot akkor esetleg ahhoz is csinálsz majd magyart?? blush.gif  blush.gif  meghajolo.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lj55i0siwc1qaaqmq.gif
2011. május 25. 19:10 #584
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Hu azt hiszem ezt a Recoveryt nem ma kellett volna megnéznem. Teljesen kifektette a lelkivilágomat. sad.gif Én nem hiszem, hogy képes lennék erre. Mindenesetre, nagy alakítás mindkét részről.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 25. 19:43 #585
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 19:10)
Hu azt hiszem ezt a Recoveryt nem ma kellett volna megnéznem. Teljesen kifektette a lelkivilágomat. sad.gif  Én nem hiszem, hogy képes lennék erre. Mindenesetre, nagy alakítás mindkét részről.

Ugye, hogy ugye? biggrin.gif Eszméletlen. DT talán legjobb alakítása. Jómagam évente kb 2szer nézem meg, annyi bőven elég belőle. 110.gif Single Father, Recovery, túlságosan alábecsült művek ezek ..
Azért csak megkérdezem az újoncoktól is. Ti figyeltétek már a fórumot régebben is? Én örülök, ha ti nézitek a Secret Smilet, Recoveryt és Learnerst de MIÉRT esett a választásotok ezen filmekre? Remélem nem befolyásolunk senkit sem a filmválasztásban .. unsure.gif
2011. május 25. 21:15 #586
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Idézet (kateblock @ 2011.05.25. 19:43)
Ugye, hogy ugye?  biggrin.gif Eszméletlen. DT talán legjobb alakítása. Jómagam évente kb 2szer nézem meg, annyi bőven elég belőle.  110.gif Single Father, Recovery, túlságosan alábecsült művek ezek ..
Azért csak megkérdezem az újoncoktól is. Ti figyeltétek már a fórumot régebben is? Én örülök, ha ti nézitek a Secret Smilet, Recoveryt és Learnerst de MIÉRT esett a választásotok ezen filmekre? Remélem nem befolyásolunk senkit sem a filmválasztásban ..  unsure.gif

Jó kérdés...én becsületesen bevallom DW-n edződtem. A Single Father-t pedig sokkal jobban preferálom, mint a Secret Smile-t, a Recovery-ről meg teljesen lemaradtam..töltöm máris, biggrin.gif Egyébként a Hamlet volt nálam a végső döfés, jó értelemben, hatalmas az a feldolgozás, de Blackpool is a szívem csücske.."These boots are made for walkin'" thumbsup.gif A Rex is not your lawyer pilotot is szívesen megnézném, de azt meg nem lelem sehol..
2011. május 25. 23:25 #587
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.25. 19:43)
Ugye, hogy ugye?  biggrin.gif Eszméletlen. DT talán legjobb alakítása. Jómagam évente kb 2szer nézem meg, annyi bőven elég belőle.  110.gif Single Father, Recovery, túlságosan alábecsült művek ezek ..
Azért csak megkérdezem az újoncoktól is. Ti figyeltétek már a fórumot régebben is? Én örülök, ha ti nézitek a Secret Smilet, Recoveryt és Learnerst de MIÉRT esett a választásotok ezen filmekre? Remélem nem befolyásolunk senkit sem a filmválasztásban ..  unsure.gif

Nos én is a Doctorral kezdtem és azt is meg kell vallanom, nagyon szeretem. Iszonyúan megtetszett benne amit csinált David Tennant. thumbsup.gif Meg azért azt is beismerem sokszor szívdöglesztően jól néz ki, blush.gif bár ez eleinte fel sem tűnt, csak, hogy mennyi energia jön át a figurából. (De az előző dokit is nagyon szeretem.) Kíváncsivá tett, olvasgattam, keresgettem. Ide hozzátok is így keveredtem, hogy keresésben többször is kidobta a google. És igen megörültem, hogy itt egy normális hangvételű rajongói kört találtam. A Blackpool, az L.A, az Einstein és Eddington, meg a Secret smile ezeken már túl voltam, és itt láttam az utalást a Recoveryre, ezért is csatlakoztam. Kábé ennyit merek jegyzőkönyvbe mondani rohog.gif
2011. május 25. 23:32 #588
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Ja és van egy nyomtatott listám a filmjeiről, és az alapján igyekszem gyűjtögetni biggrin.gif
2011. május 25. 23:51 #589
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.05.25. 21:15)
Jó kérdés...én becsületesen bevallom DW-n edződtem. A Single Father-t pedig sokkal jobban preferálom, mint a Secret Smile-t, a Recovery-ről meg teljesen lemaradtam..töltöm máris, biggrin.gif Egyébként a Hamlet volt nálam a végső döfés, jó értelemben, hatalmas az a feldolgozás, de Blackpool is a szívem csücske.."These boots are made for walkin'" thumbsup.gif A Rex is not your lawyer pilotot is szívesen megnézném, de azt meg nem lelem sehol..

A Rexet szerintem soha nem fogjuk látni. Tetszik, amit a filmjeiről írsz és igen, tessék bepótolni a Recoveryt is, de csak akkor, ha van hozzá kedved. Múltkor Grace megnézte a Single Father első részét és nekem kellett felvidítani mert le volt törve ... Fontold meg mikor nézed David drámáit, csak egy jó tanács. Miattunk ne siess vele de tényleg csak akkor nézd meg, ha készen állsz rá. wink.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 23:32)
Ja és van egy nyomtatott listám a filmjeiről, és az alapján igyekszem gyűjtögetni  biggrin.gif

Sok sikert hozzá. Nekem 2 évembe tellett és a Rexen kívül (plusz még néhány kisebb project) mindent láttam tőle. Készülj fel a TVRipekre, imádni fogod. Egy nyavalyás fájl és majd fél GB egy rész aztán van belőle vagy 8 resz és szerepel mindegyikben legalább 10 percet _nevet.gif
Én úgy indítottam, hogy nagyobb vinyó. Vinyóból, pénzből, Davidből és sóból soha nem elég rohog.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 23:25)
Nos én is a Doctorral kezdtem és azt is meg kell vallanom, nagyon szeretem. Iszonyúan megtetszett benne amit csinált David Tennant. thumbsup.gif  Meg azért azt is beismerem sokszor szívdöglesztően jól néz ki, blush.gif  bár ez eleinte fel sem tűnt, csak, hogy mennyi energia jön át a figurából. (De az előző dokit is nagyon szeretem.) Kíváncsivá tett, olvasgattam, keresgettem. Ide hozzátok is így keveredtem, hogy keresésben többször is kidobta a google. És igen megörültem, hogy itt egy normális hangvételű rajongói kört találtam. A Blackpool, az L.A, az Einstein és Eddington, meg a Secret smile ezeken már túl voltam, és itt láttam az utalást a Recoveryre, ezért is csatlakoztam. Kábé ennyit merek jegyzőkönyvbe mondani  rohog.gif

Mersz a jegyzőkönyvbe mondani? Ugyanmár. Nem harapunk, nem vagyunk mi vámpírok biggrin.gif . Mond csak bátran, amit szeretnél smileeee.gif Látod mi tudunk értelmesen beszélni, még akkoris, ha nem értünk mindenben egyet.
Gracen kívül szerintem minden a DW-n edződött biggrin.gif
Nos igen, elég rendes banda vagyunk itt. Több DT fórum tagja vagyok de egyik helyen sem láttam még ennyi értelmes embert. Ezt most minden fényezés nélkül mondom. Tetszik ahogyan itt mindenki hozzááll a dolgokhoz és lehet velük értelmesen beszélgetni. Nem nyafognak, hogy ezt meg azt nem akarják megnézni, mert Davidnek nem áll így meg úgy a haja, mert nem szép ebben meg abban a filmben stb.
Normális hangvételű rajongói kör? _nevet.gif Ez tetszik. Mostantól rajongói kör vagyunk? biggrin.gif rohog.gif Mi Tennantifis-esek vagyunk, kezelés csak meghatározott adag DT-vel történik rohog.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, EsmeCrowfoot, szabcsiga
2011. május 26. 06:51 #590
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szép jó reggelt!
Wow, én, Szörnyen Le Tudok Maradni Grace, aki vagyok, szörnyen le tudok maradni a beszélgetés fonalában, de sebaj! rohog.gif
Igen, nálam azzal kezdődött, hogy belefutottam itt a fórumon Kate-be, és bár nem erőltette rám, és talán pont ezért, mert nem erőltette, érdeklődni kezdtem barátunk iránt. Érdeklődöm ám egyre jobban. DW annyira nem izgatja a fantáziámat, de Kate állítja, hogy a hős-komplexusommal nekem azt kellene néznem. rohog.gif Ki tudja, lehet, hogy egyszer nagy DW fan leszek? pardon.gif
No, OFF legyen vége. Van-e valami helyzet barátunk háza táján? Esetleg egy új fotó? Valami kis aktualitás? rolleyes.gif Kate mindig olyan szépen felkészül a témából. biggrin.gif
2011. május 26. 07:07 #591
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt!

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.26. 06:51)

No, OFF legyen vége. Van-e valami helyzet barátunk háza táján? Esetleg egy új fotó? Valami kis aktualitás?  rolleyes.gif Kate mindig olyan szépen felkészül a témából.  biggrin.gif

Igen, van. David találkozott Ben Cookal (DWM szerkesztője) a SOHO-ban. Új DWM interjút érzek a jövőben. biggrin.gif Ben azt írta twitteren, hogy 'OMG, look at your hair, David', de sajnos nincs kép.
Vajon hogy állhatott David haja, ha az még az amúgy sötétrózsaszín, emós, vasalt hajú Bennek is so(k)?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. május 26. 07:42 #592
- törölt felhasználó -    
"Exclusive to HorrorHound we got 3 Fright Night pics that no one else will have. Prepare to drool Tennant Girls. I did good."

Az egyik nagy amerikai horrormagazin szerkesztője írta twitteren. fear.gif
2011. május 26. 08:11 #593
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.26. 07:42)
"Exclusive to HorrorHound we got 3 Fright Night pics that no one else will have. Prepare to drool Tennant Girls. I did good."
Az egyik nagy amerikai horrormagazin szerkesztője írta twitteren. fear.gif

Nagyszerű. Készüljünk fel mi is, lányok, hogy egy-két dolog nem fog nekünk tetszeni ezzel kapcsolatban. (bár az valószínűleg nem maga David lesz) dry.gif
2011. május 26. 08:44 #594
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.26. 08:11)
Nagyszerű. Készüljünk fel mi is, lányok, hogy egy-két dolog nem fog nekünk tetszeni ezzel kapcsolatban. (bár az valószínűleg nem maga David lesz)  dry.gif

Tudod én csak azt nem értem, hogy miért pont David. Még nem is híres odakint és már rávetették magukat, mint a hiénák. Jó persze, ez a tökfej tudta mit ír alá, szóval sejthette hogy ez lesz, de sokkal kevesebb promóciója van a filmnek, mint én vártam és nem Colint sztárolják, hanem Davidet. Értem én, hogy Colin már híres ember, de ha megpróbálunk az ő amerikai fejükkel gondolkodni, a főszereplő(ke)t kellene sztárolni, főleg Colin Squirrel-ről jókat mondani meg velük hergelni a jónépet. Akármennyire is fan valaki, mindenkinek van szeme. Colin macsósabb, mint David, legalább a kinézete miatt sztárolhatnák inkább őt. És itt bebukik az a teória is, miszerint aki nem helyes, nem viheti sokra odakint (kivételek néha vannak persze). Most hergelik a fanokat és a végén az lesz, hogy lenyomják a torkukon barátunkat, mint a BBC az új Dokit vagy mint Mrs Jusztina Biebert az amerikai zeneipar. Érdekes módon, egyetlen 'fan' (aki dolgozott a filmen) sem nyilatkozott még David tehetségéről, csak a sablon szöveg de a kinézetre mennek rá és szítják a fanokat. Megáll az eszem.
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. május 26. 08:55 #595
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.26. 08:44)
Tudod én csak azt nem értem, hogy miért pont David. Még nem is híres odakint és már rávetették magukat, mint a hiénák. Jó persze, ez a tökfej tudta mit ír alá, szóval sejthette hogy ez lesz, de sokkal kevesebb promóciója van a filmnek, mint én vártam és nem Colint sztárolják, hanem Davidet. Értem én, hogy Colin már híres ember, de ha megpróbálunk az ő amerikai fejükkel gondolkodni, a főszereplő(ke)t kellene sztárolni, főleg Colin Squirrel-ről jókat mondani meg velük hergelni a jónépet. Akármennyire is fan valaki, mindenkinek van szeme. Colin macsósabb, mint David, legalább a kinézete miatt sztárolhatnák inkább őt. És itt bebukik az a teória is, miszerint aki nem helyes, nem viheti sokra odakint (kivételek néha vannak persze). Most hergelik a fanokat és a végén az lesz, hogy lenyomják a torkukon barátunkat, mint a BBC az új Dokit vagy mint Mrs Jusztina Biebert az amerikai zeneipar. Érdekes módon, egyetlen 'fan' (aki dolgozott a filmen) sem nyilatkozott még David tehetségéről, csak a sablon szöveg de a kinézetre mennek rá és szítják a fanokat. Megáll az eszem.

Azt hiszem megvan az indok miért lehet bárkiből sztár, akár tehetség nélkül is. Lenyomják a torkunkon, bemagyarázzák, hogy jó, hogy szép, hogy menő, és már kész is van az új őrület. Persze ez nem mindenkinél működik, én is csak azt szeretem, amit/akit saját kútfőből, valamilyen oknál megszeretek. Davidet megszerettem, holott, mint férfi korántsem az esetem, de olyan elbűvölően tehetséges, hogy ritka manapság az ilyen. Tehát szeretem, de azt ne próbálja meg nekem bemagyarázni senki, hogy ő az évszázad macsója, mert körberöhögöm az illetőt. Helyes, kedves, jószívű, kicsit gyerekes, hóbortos, szeretni való pasas, de nem egy dögös dög. Ez van. A fene nem tudja bemagyarázni nekem, hogy az. pardon.gif
2011. május 26. 09:01 #596
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.26. 08:55)
Azt hiszem megvan az indok miért lehet bárkiből sztár, akár tehetség nélkül is. Lenyomják a torkunkon, bemagyarázzák, hogy jó, hogy szép, hogy menő, és már kész is van az új őrület. Persze ez nem mindenkinél működik, én is csak azt szeretem, amit/akit saját kútfőből, valamilyen oknál megszeretek. Davidet megszerettem, holott, mint férfi korántsem az esetem, de olyan elbűvölően tehetséges, hogy ritka manapság az ilyen. Tehát szeretem, de azt ne próbálja meg nekem bemagyarázni senki, hogy ő az évszázad macsója, mert körberöhögöm az illetőt. Helyes, kedves, jószívű, kicsit gyerekes, hóbortos, szeretni való pasas, de nem egy dögös dög. Ez van. A fene nem tudja bemagyarázni nekem, hogy az. pardon.gif

DE van aki ezt is beveszi. Jó persze, cool manapság brit hapsikra bukni Amerikában is, de a többségnek szerintem még mindig a Kellan Lutz kinézetű emberek jönnek be inkább ... Nem is értem. Aki nem ismeri Davidet nem is hallott még róla, nem látja, hogyan néz ki? Ennyire működik náluk ez a módszer? blink.gif Nem igaz, hogy nem látják ami ott van az orruk előtt rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. május 26. 09:10 #597
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.26. 09:01)
DE van aki ezt is beveszi. Jó persze, cool manapság brit hapsikra bukni Amerikában is, de a többségnek szerintem még mindig a Kellan Lutz kinézetű emberek jönnek be inkább ... Nem is értem. Aki nem ismeri Davidet nem is hallott még róla, nem látja, hogyan néz ki? Ennyire működik náluk ez a módszer?  blink.gif Nem igaz, hogy nem látják ami ott van az orruk előtt  rolleyes.gif

Ez, kérem szépen, a manipuláció felső fokon. pardon.gif Ehhez nagyon értenek a politikusok és a médiumok. Aki koránál fogva, vagy egyéb okokból befolyásolható, azt befolyásolni is fogják. Persze velem is megesik olykor, hogy amit szeretek, az éppen egybe esik egy hatalmas világméretű lázzal (lásd: GoT, Kit Harington), de akkor sem azért szeretem, mert mindenki más szereti és nem is ugyanazért szeretem, amiért mindenki más. Persze engem is egy kalap alá vesznek a többiekkel, de kit érdekel? Róluk majd lemúlik a láz, rólam meg nem, már ha minden jól alakul. A Csillagtök gyerek se olyan népszerű már, mint volt. Jönnek helyette új cuki fiúk és csak azok a rajongók maradnak meg mellette, akik többet fedeztek fel benne, mint a cukiságát, vagy mijét... dry.gif Daviddel is így lesz, én azt gondolom. Bírjuk ki ezt a lázat, idővel lemúlik majd a nagy többségről, lesz másik kiszemeltjük.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 26. 09:39 #598
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.26. 09:10)
Ez, kérem szépen, a manipuláció felső fokon. pardon.gif Ehhez nagyon értenek a politikusok és a médiumok. Aki koránál fogva, vagy egyéb okokból befolyásolható, azt befolyásolni is fogják. Persze velem is megesik olykor, hogy amit szeretek, az éppen egybe esik egy hatalmas világméretű lázzal (lásd: GoT, Kit Harington), de akkor sem azért szeretem, mert mindenki más szereti és nem is ugyanazért szeretem, amiért mindenki más. Persze engem is egy kalap alá vesznek a többiekkel, de kit érdekel? Róluk majd lemúlik a láz, rólam meg nem, már ha minden jól alakul. A Csillagtök gyerek se olyan népszerű már, mint volt. Jönnek helyette új cuki fiúk és csak azok a rajongók maradnak meg mellette, akik többet fedeztek fel benne, mint a cukiságát, vagy mijét...  dry.gif Daviddel is így lesz, én azt gondolom. Bírjuk ki ezt a lázat, idővel lemúlik majd a nagy többségről, lesz másik kiszemeltjük.

Nekem ez még nagyon új; úgy értem nekem soha nem azok a dolgok tetszettek, mint a nagy többségnek, vagy ha igen akkor biztos hogy azért amiért a többi ember kifogással élt. biggrin.gif Kicsit kifordított az ízlésem azt hiszem.
2-3 év múlva mondjuk, hogy milyen jó volt DT ebben meg ebben a filmben és erre mindenki bambán fog nézni, hogy ki?? o.O
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 26. 09:46 #599
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sunyi @ 2011.05.26. 09:39)
Nekem ez még nagyon új; úgy értem nekem soha nem azok a dolgok tetszettek, mint a nagy többségnek, vagy ha igen akkor biztos hogy azért amiért a többi ember kifogással élt.  biggrin.gif Kicsit kifordított az ízlésem azt hiszem.
2-3 év múlva mondjuk, hogy milyen jó volt DT ebben meg ebben a filmben és erre mindenki bambán fog nézni, hogy ki??  o.O

Ez velem is így van. Ha szeretek is egy divatos dolgot/pofit, sosem azért szeretem, ami miatt divatos lett. rohog.gif
Valószínűleg így lesz, ahogy megjósoltad és ez sajnos nagyon sok jó színésszel előfordul. Sean Beanre is csak a GyU-ból emlékszik a tömeg, holott mennyire sokszínű tehetség! Attól félek, hogy Daviddel is így lesz, de tulajdonképpen amíg igényes dolgokat csinál, engem ez nem zavar. Megnézem a filmjeit, mert jók és mert tudom, hogy az ő tehetsége nekem, akár a mennyei manna. pardon.gif Ez van, meg tud bőgetni és meg tud nevettetni, van amikor egyszerre a kettőt, úgyhogy nekem mondhat bárki bármit. Ha pár év múlva már a fene se fog emlékezni, ki az a DT, én akkor is tudni fogom, hogy ki ő, mert több filmjében alkotott maradandót számomra.
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, EsmeCrowfoot
2011. május 26. 09:52 #600
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.05.26. 09:39)
Nekem ez még nagyon új; úgy értem nekem soha nem azok a dolgok tetszettek, mint a nagy többségnek, vagy ha igen akkor biztos hogy azért amiért a többi ember kifogással élt.  biggrin.gif Kicsit kifordított az ízlésem azt hiszem.
2-3 év múlva mondjuk, hogy milyen jó volt DT ebben meg ebben a filmben és erre mindenki bambán fog nézni, hogy ki??  o.O

Hová csöppentem, különcök klubjába? rohog.gif No problem, én is az vagyok. thumbsup.gif Éljenek a kifordított emberek! biggrin.gif (Nekem már többen mondták, hogy én fordítva vagyok bekötve. De bóknak vettem. _nevet.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, EsmeCrowfoot
100 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok