Idézet (szabcsiga @ 2011.05.25. 21:15)
Jó kérdés...én becsületesen bevallom DW-n edződtem. A Single Father-t pedig sokkal jobban preferálom, mint a Secret Smile-t, a Recovery-ről meg teljesen lemaradtam..töltöm máris,

Egyébként a Hamlet volt nálam a végső döfés, jó értelemben, hatalmas az a feldolgozás, de Blackpool is a szívem csücske.."These boots are made for walkin'"

A Rex is not your lawyer pilotot is szívesen megnézném, de azt meg nem lelem sehol..
A Rexet szerintem soha nem fogjuk látni. Tetszik, amit a filmjeiről írsz és igen, tessék bepótolni a Recoveryt is, de csak akkor, ha van hozzá kedved. Múltkor Grace megnézte a Single Father első részét és nekem kellett felvidítani mert le volt törve ... Fontold meg mikor nézed David drámáit, csak egy jó tanács. Miattunk ne siess vele de tényleg csak akkor nézd meg, ha készen állsz rá.
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 23:32)
Ja és van egy nyomtatott listám a filmjeiről, és az alapján igyekszem gyűjtögetni

Sok sikert hozzá. Nekem 2 évembe tellett és a Rexen kívül (plusz még néhány kisebb project) mindent láttam tőle. Készülj fel a TVRipekre, imádni fogod. Egy nyavalyás fájl és majd fél GB egy rész aztán van belőle vagy 8 resz és szerepel mindegyikben legalább 10 percet
Én úgy indítottam, hogy nagyobb vinyó. Vinyóból, pénzből, Davidből és sóból soha nem elég
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.25. 23:25)
Nos én is a Doctorral kezdtem és azt is meg kell vallanom, nagyon szeretem. Iszonyúan megtetszett benne amit csinált David Tennant.

Meg azért azt is beismerem sokszor szívdöglesztően jól néz ki,

bár ez eleinte fel sem tűnt, csak, hogy mennyi energia jön át a figurából. (De az előző dokit is nagyon szeretem.) Kíváncsivá tett, olvasgattam, keresgettem. Ide hozzátok is így keveredtem, hogy keresésben többször is kidobta a google. És igen megörültem, hogy itt egy normális hangvételű rajongói kört találtam. A Blackpool, az L.A, az Einstein és Eddington, meg a Secret smile ezeken már túl voltam, és itt láttam az utalást a Recoveryre, ezért is csatlakoztam. Kábé ennyit merek jegyzőkönyvbe mondani

Mersz a jegyzőkönyvbe mondani? Ugyanmár. Nem harapunk, nem vagyunk mi vámpírok

. Mond csak bátran, amit szeretnél

Látod mi tudunk értelmesen beszélni, még akkoris, ha nem értünk mindenben egyet.
Gracen kívül szerintem minden a DW-n edződött
Nos igen, elég rendes banda vagyunk itt. Több DT fórum tagja vagyok de egyik helyen sem láttam még ennyi értelmes embert. Ezt most minden fényezés nélkül mondom. Tetszik ahogyan itt mindenki hozzááll a dolgokhoz és lehet velük értelmesen beszélgetni. Nem nyafognak, hogy ezt meg azt nem akarják megnézni, mert Davidnek nem áll így meg úgy a haja, mert nem szép ebben meg abban a filmben stb.
Normális hangvételű rajongói kör?

Ez tetszik. Mostantól rajongói kör vagyunk?

Mi Tennantifis-esek vagyunk, kezelés csak meghatározott adag DT-vel történik