Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.02. 19:16)
Én is valami vidámabbra szavazok. Bár a "Nyaralás" elég vidám...

Közben gondolkoztam és megnézném (ha már Casanova) egy Don Juan színpadi változatban is. Nem feltétlenül a címszerepben... Egy Sganarelle karakterrel beérném.

Én a My Fair Ladyre voksolok. Higgins szerepére
Ha meg TV, akkor egy 8 részes filmet mondanék. Már mondtam egyszer és ehhez azóta is tartom magamat, játszon ikreket. Az egyik legyen jó és geek, például csillagász, tanár és az ikertesó pedig bad boy, nem pont alvilági fazon, mondjuk ügyvéd vagy lemezkiadó cégvezető. A történet szerint a lemezkiadónak kellene vigyáznia a nagy és beképzelt brit sztárra x y (Catherine Tate), aki mindenhová csak testőrével, y x (Jason Isaacs) jár. Jön vele a kisfia ('CT' fia) x z (Rupert Grint). A bad boy legyen Andrew, a jó meg .. Russel. Andrew elraboltatja a saját verőlegényeivel a nagy sztárt, hogy minnél nagyobb hírnevet csináljon a lemeznek (senki nem tud róla, csak ő és a zsoldosok). Andrew belátja a helyzet súlyosságát és megpróbálja megszabadítani a sztárt, aztán közben egymásba szeretnek. Ezúttal Rupertté lesz a főhős szerep, megbolondul és legyilkol mindenkit aki utukba áll, a testőr és Andrew pedig állandóan veszekednek, legyen Tilda Swinton a testőr felesége és tegyük be Sean Beant menedzsernek, aki Andrew legjobb barátja és együtt mentik meg a sztárt, Tilda karaktere beleszeret Seanébe, boldogan élnek míg meg nem halnak, Andrew összejön a sztárral, a testőr magára marad Ruperttel, mindketten bevonulnak katonának

Lesz 2 könyvtáros, mintpl Stephen Fry és John Simm, Andrew barátai, Andrew Garfield Rupert unokatesója, patikus, Carrey Mulligan Fry lánya, akinek haverja a s (Jesse Eisenberg).
A rosszfiúk oldalán pedig DT mellett Alan Rickman, Joseph Fiennes, mint verőlegények és egy asszony közéjük, Helena Bonham Carter.
Hát most mondjátok, hogy nem jó gyerekek