Starity

David Tennant 3

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 02. 06:29 #41
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.01. 17:21)
Annyi hírünk van, hogy a Hobbit rendezője tegnap kijelentette, hogy megtalálták Elevenking alakítóját aki nem más, mint *dobpörgés* 
*dobpörgés*
NEM David.
Állítólag mindvégig csak egy színészt vártak a szerepre és mindidáig tudták, hogy azt a bizonyos illetőt akarják. 
Én ezt már nem értem  110.gif

Szép jó reggelt!
Akkor nyertem? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 02. 07:33 #42
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.05.01. 21:13)
Mikor ráakadtam az oldalra láttam, hogy rengeteg fórum téma van David-nél és kissé lerökönyödtem, hogy én ezt képtelen vagyok követni az egyetem mellett. De szerencsére megnyugodtam nem folyik annyira az élet viszont sokkal tartalmasabb, mint más fórumokon és ez jó hír.
Bocs, hogy hosszúra sikerült, csak örülök.. thumbsup.gif  biggrin.gif

Üdv a körünkben, Sunyi! Örülünk neked! smileeee.gif
2011. május 02. 08:20 #43
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek!

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.02. 06:29)
Szép jó reggelt!
Akkor nyertem?  laugh.gif

Most nem tudom de szerintem amíg nem jelenik meg egy jobb set report, hivatalos infó vagy maga a film, nem fogjuk megtudni 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 02. 10:36 #44
- törölt felhasználó -    
Barátunk megint alkotott. Úgy tűnik David szabadidejében skót akcentust tanít színész haverjainak. Haláli vicces sztori. Akarja valaki hallani? biggrin.gif
2011. május 02. 10:37 #45
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 10:36)
Barátunk megint alkotott. Úgy tűnik David szabadidejében skót akcentust tanít színész haverjainak. Haláli vicces sztori. Akarja valaki hallani?  biggrin.gif

*jelentkezik* biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 02. 10:45 #46
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 10:36)
Barátunk megint alkotott. Úgy tűnik David szabadidejében skót akcentust tanít színész haverjainak. Haláli vicces sztori. Akarja valaki hallani?  biggrin.gif

Én is jelentkezem! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 02. 11:04 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.02. 10:37)
*jelentkezik* biggrin.gif

Idézek:

In Saturday's Times, Nigel Lindsay (who, if you remember, was DT's costar in The Pillowman) writes a piece about preparing to play Shrek on stage:
"...I’m doing an [scottish] accent. The Scottish members of the ensemble are complimentary but I detect a hint of Welsh-Pakistani to be eradicated amid the Highland brogue. I call David Tennant and ask him if I can pop round and tape his voice for the Scottish accent. “I’m thinking of trying a hybrid of you and (*1)Kenny Dalglish”. “If you do Kenny the tourists won’t understand a word,” he replies. “Yeah, but you’re too (*2)fey for Shrek,” I tell him. “Don’t worry, I’ll (*3) butch up for the tape,” he assures me..."

rofl.gif rofl.gif

(*1) = Glasgowi születésű liverpooli foci edző
(*2) = túl őrült, túl vad
(*3) = Term used to encourage a specific traditionally masculine act or more generally masculine behavior in an effeminate acting person.
2011. május 02. 11:13 #48
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 11:04)
Idézek:
In Saturday's Times, Nigel Lindsay (who, if you remember, was DT's costar in The Pillowman) writes a piece about preparing to play Shrek on stage:
"...I’m doing an [scottish] accent. The Scottish members of the ensemble are complimentary but I detect a hint of Welsh-Pakistani to be eradicated amid the Highland brogue. I call David Tennant and ask him if I can pop round and tape his voice for the Scottish accent. “I’m thinking of trying a hybrid of you and (*1)Kenny Dalglish”. “If you do Kenny the tourists won’t understand a word,” he replies. “Yeah, but you’re too (*2)fey for Shrek,” I tell him. “Don’t worry, I’ll (*3) butch up for the tape,” he assures me..."
rofl.gif rofl.gif
(*1) = Glasgowi születésű liverpooli foci edző
(*2) = túl őrült, túl vad
(*3) = Term used to encourage a specific traditionally masculine act or more generally masculine behavior in an effeminate acting person.

Köszönet a vicces sztoriért, és még nagyobb köszönet a szleng szótárért! meghajolo.gif Azért ezt egyébként meghallgatnám, ahogy David skót akcentusra tanít valakit. rohog.gif
2011. május 02. 11:32 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.02. 11:13)
Köszönet a vicces sztoriért, és még nagyobb köszönet a szleng szótárért!  meghajolo.gif Azért ezt egyébként meghallgatnám, ahogy David skót akcentusra tanít valakit.  rohog.gif

Például engem? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Óh inkább nem. Engem ne tanítson, lepasszolom a lehetőséget, amúgy is olyan nehéz lenne koncentrálni meg még az akcentusa is .. beleborzongok. Itt van a fülemben a skót akcentusa és a hideg ráz ki tőle (jó értelemben). Világ életemben imádtam és a skót és yorkshire akcentust és néha eszembe jut valami ezzel kapcsolatban, amit inkább megtartanék magamnak rohog.gif
Mondjuk 1-2 nyelvtan óra talán nem ártana .. rolleyes.gif
Jól van Kate, állj le, for the love of Gallifrey, stop ... http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sofa.gif
2011. május 02. 14:37 #50
- törölt felhasználó -    
Most pedig olyat játszunk, mindenki leírja miben szeretné legközelebb látni Davidet. Milyen film/sorozat/színdarab, miről szóljon, kit/mit alakítson benne. Nekem van két ötletem is de csak később mondom meg, hogy én mire gondoltam biggrin.gif
2011. május 02. 18:37 #51
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 14:37)
Most pedig olyat játszunk, mindenki leírja miben szeretné legközelebb látni Davidet. Milyen film/sorozat/színdarab, miről szóljon, kit/mit alakítson benne. Nekem van két ötletem is de csak később mondom meg, hogy én mire gondoltam  biggrin.gif

Én úgy megnézném Davidet Goldoni "Holiday Adventures" darabjában Ferdinandóként... rofl.gif Szerintem nagyot ütne abban a szerepben. laugh.gif
2011. május 02. 18:53 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.02. 18:37)
Én úgy megnézném Davidet Goldoni "Holiday Adventures" darabjában Ferdinandóként... rofl.gif Szerintem nagyot ütne abban a szerepben. laugh.gif

Ezt már mondtad egyszer, emlékszem rá. biggrin.gif Jót röhögnénk rajta, az biztos rohog.gif
2011. május 02. 19:06 #53
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 18:53)
Ezt már mondtad egyszer, emlékszem rá.  biggrin.gif Jót röhögnénk rajta, az biztos  rohog.gif

Tényleg mondtam már, de csak azért, mert tényleg megnézném. laugh.gif
2011. május 02. 19:10 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.02. 19:06)
Tényleg mondtam már, de csak azért, mert tényleg megnézném. laugh.gif

Nekem már bármi megfelelne ami nem dráma. Röhögőgörcs utáni könnycseppeket akarok végre mert rég röhögtem már egy jót. Valamelyik nap ment a Casanova a tévén, egyszerűen nem tudok röhögni, valami mást akarok már látni, mint például a Christmas Carolban volt, ott dőltem a röhögéstől rohog.gif _nevet.gif
2011. május 02. 19:16 #55
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 19:10)
Nekem már bármi megfelelne ami nem dráma. Röhögőgörcs utáni könnycseppeket akarok végre mert rég röhögtem már egy jót. Valamelyik nap ment a Casanova a tévén, egyszerűen nem tudok röhögni, valami mást akarok már látni, mint például a Christmas Carolban volt, ott dőltem a röhögéstől  rohog.gif  _nevet.gif

Én is valami vidámabbra szavazok. Bár a "Nyaralás" elég vidám... laugh.gif Közben gondolkoztam és megnézném (ha már Casanova) egy Don Juan színpadi változatban is. Nem feltétlenül a címszerepben... Egy Sganarelle karakterrel beérném. rohog.gif
2011. május 02. 19:59 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.02. 19:16)
Én is valami vidámabbra szavazok. Bár a "Nyaralás" elég vidám... laugh.gif Közben gondolkoztam és megnézném (ha már Casanova) egy Don Juan színpadi változatban is. Nem feltétlenül a címszerepben... Egy Sganarelle karakterrel beérném. rohog.gif

Én a My Fair Ladyre voksolok. Higgins szerepére rohog.gif
Ha meg TV, akkor egy 8 részes filmet mondanék. Már mondtam egyszer és ehhez azóta is tartom magamat, játszon ikreket. Az egyik legyen jó és geek, például csillagász, tanár és az ikertesó pedig bad boy, nem pont alvilági fazon, mondjuk ügyvéd vagy lemezkiadó cégvezető. A történet szerint a lemezkiadónak kellene vigyáznia a nagy és beképzelt brit sztárra x y (Catherine Tate), aki mindenhová csak testőrével, y x (Jason Isaacs) jár. Jön vele a kisfia ('CT' fia) x z (Rupert Grint). A bad boy legyen Andrew, a jó meg .. Russel. Andrew elraboltatja a saját verőlegényeivel a nagy sztárt, hogy minnél nagyobb hírnevet csináljon a lemeznek (senki nem tud róla, csak ő és a zsoldosok). Andrew belátja a helyzet súlyosságát és megpróbálja megszabadítani a sztárt, aztán közben egymásba szeretnek. Ezúttal Rupertté lesz a főhős szerep, megbolondul és legyilkol mindenkit aki utukba áll, a testőr és Andrew pedig állandóan veszekednek, legyen Tilda Swinton a testőr felesége és tegyük be Sean Beant menedzsernek, aki Andrew legjobb barátja és együtt mentik meg a sztárt, Tilda karaktere beleszeret Seanébe, boldogan élnek míg meg nem halnak, Andrew összejön a sztárral, a testőr magára marad Ruperttel, mindketten bevonulnak katonának biggrin.gif thumbsup.gif Lesz 2 könyvtáros, mintpl Stephen Fry és John Simm, Andrew barátai, Andrew Garfield Rupert unokatesója, patikus, Carrey Mulligan Fry lánya, akinek haverja a s (Jesse Eisenberg).
A rosszfiúk oldalán pedig DT mellett Alan Rickman, Joseph Fiennes, mint verőlegények és egy asszony közéjük, Helena Bonham Carter. biggrin.gif
Hát most mondjátok, hogy nem jó gyerekek laugh.gif _nevet.gif
2011. május 02. 21:32 #57
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.02. 19:59)
Én a My Fair Ladyre voksolok. Higgins szerepére  rohog.gif 
Ha meg TV, akkor egy 8 részes filmet mondanék. Már mondtam egyszer és ehhez azóta is tartom magamat, játszon ikreket. Az egyik legyen jó és geek, például csillagász, tanár és az ikertesó pedig bad boy, nem pont alvilági fazon, mondjuk ügyvéd vagy lemezkiadó cégvezető. A történet szerint a lemezkiadónak kellene vigyáznia a nagy és beképzelt brit sztárra x y (Catherine Tate), aki mindenhová csak testőrével, y x (Jason Isaacs) jár. Jön vele a kisfia ('CT' fia)  x z (Rupert Grint). A bad boy legyen Andrew, a jó meg .. Russel. Andrew elraboltatja a saját verőlegényeivel a nagy sztárt, hogy minnél nagyobb hírnevet csináljon a lemeznek (senki nem tud róla, csak ő és a zsoldosok). Andrew belátja a helyzet súlyosságát és megpróbálja megszabadítani a sztárt, aztán közben egymásba szeretnek. Ezúttal Rupertté lesz a főhős szerep, megbolondul és legyilkol mindenkit aki utukba áll, a testőr és Andrew pedig állandóan veszekednek, legyen Tilda Swinton a testőr felesége és tegyük be Sean Beant menedzsernek, aki Andrew legjobb barátja és együtt mentik meg a sztárt, Tilda karaktere beleszeret Seanébe, boldogan élnek míg meg nem halnak, Andrew összejön a sztárral, a testőr magára marad Ruperttel, mindketten bevonulnak katonának  biggrin.gif  thumbsup.gif Lesz 2 könyvtáros, mintpl Stephen Fry és John Simm, Andrew barátai, Andrew Garfield Rupert unokatesója, patikus, Carrey Mulligan Fry lánya, akinek haverja a s (Jesse Eisenberg).
A rosszfiúk oldalán pedig DT mellett Alan Rickman, Joseph Fiennes, mint verőlegények és egy asszony közéjük, Helena Bonham Carter.  biggrin.gif 
Hát most mondjátok, hogy nem jó gyerekek  laugh.gif  _nevet.gif

a My fair lady bármikor jöhet a kedvenc filmem..

Lehet még az embernek hiányérzete??? jaja esetleg Gary Oldman vagy Michael Sheen mint azok a rendőrök akik nyomoznak az ügyben??

David már játszhatna valami viccesben..
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. május 02. 21:40 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.02. 21:32)
a My fair lady bármikor jöhet a kedvenc filmem..
Lehet még az embernek hiányérzete??? jaja esetleg Gary Oldman vagy Michael Sheen mint azok a rendőrök akik nyomoznak az ügyben??
David már játszhatna valami viccesben..

Persze, lehet hiányérzet. OKé, akkor Gary Oldman és Michael Sheen hozzáadva a listához. Egyéb guest stars: Jeremy Renner, Elijah Wood, Nick Moran, Timothy Dalton, David Suchet, Jared Leto, John Cleese, Billy Connolly, Judi Dench, Julie Walters, Rhys Ifans, Rose Byrne, Simon Pegg, Christopher Ecceleston, Dougray Scoot és David Morrisey.
Megfelel? Egyéb óhaj, sóhaj? Kit hívjak még be castingra? _nevet.gif
2011. május 03. 07:20 #59
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt kívánok mindenkinek! biggrin.gif
Este olyan hülyeséget álmodtam, hogy olyan nincs rohog.gif laugh.gif
2011. május 03. 07:21 #60
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.03. 07:20)
Jó reggelt kívánok mindenkinek!  biggrin.gif 
Este olyan hülyeséget álmodtam, hogy olyan nincs  rohog.gif  laugh.gif

Jó reggelt mindenkinek!
Na mesélj, lelkem! Imádom az álmaidat! thumbsup.gif rohog.gif
100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok