Starity

David Tennant 3

100 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 24. 14:58 #541
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.24. 14:53)
Nos, igen, beteges hőskomplexusom van, csak kicsit húzni akartalak.  rohog.gif Ám egyelőre a filmek közül, amit Davidtől láttam, a Secret Smile vezeti a listát. A kedvenc karakteremet meg tudod.  blush.gif

Tudom hát. biggrin.gif Rugdosós Petya! rohog.gif
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_la6ruajviT1qaaqmq.gif
biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 24. 15:00 #542
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 14:58)
Tudom hát.  biggrin.gif Rugdosós Petya!  rohog.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_la6ruajviT1qaaqmq.gif 
biggrin.gif

Hát lehet nem imádni? Ha velem minden pasi pont így szakított volna... _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2011. május 24. 15:05 #543
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.24. 14:53)
Nos, igen, beteges hőskomplexusom van, csak kicsit húzni akartalak.  rohog.gif Ám egyelőre a filmek közül, amit Davidtől láttam, a Secret Smile vezeti a listát. A kedvenc karakteremet meg tudod.  blush.gif

I'm a really (bad) hero, of course. Can only love me. You love the bad boys, girls.

http://www.kyrina.org/images/SecretSmile/animations/SS_Smile-small.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 24. 15:26 #544
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 14:51)
Neked hős komplexusod van, nem? Neked DW-t kellene nézni inkább  rohog.gif És lássuk be, Brendan csak egy bad a$$ fafej  rohog.gif 
Aham. Nos, a bagó része engem nem fogott meg, röhögnöm kell azon, ahogy fogja a cigit, mintha kígyót tartana a kezei között  rohog.gif Viszont abban a filmben vannak jelenetek, amik jobban megmaradnak a fanokban és szerintem te tudod nagyon jól, hogy melyik jelenetről beszélek http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Pedig az elméletileg egy ritka jó film lenne, nem mindennapi sztorival de ugyebár egyeseknek semmi (még a cigizés sem maradt meg), csak annyi, hogy orvos volt benne és hogy hogyan csinálta a nővel.  dry.gif 
Van egy olyan érzésem, hogy [keresztnév] is elkapta a Tennantifist  rohog.gif 
Isten hozott nálunk, kis családunkban  kedves [keresztnév] smileeee.gif  beer.gif

Hát igazad lehet, de remek kis kór ez biggrin.gif és próbálok minnél többeket továbbfertőzni smileeee.gif
2011. május 24. 15:43 #545
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.24. 15:05)
I'm a really (bad) hero, of course. Can only love me. You love the bad boys, girls.
http://www.kyrina.org/images/SecretSmile/animations/SS_Smile-small.gif

http://img706.yfrog.com/img706/8821/dtss2.gif

Love me, girls, love me. I am just a misunderstood man, have always loved the girls I used to go out with. I might no Johnny Depp or Jason Isaacs but I can be as bad as Jason could and as crazy as Johnny. Do listen to me and think about it. I might be not innocent but forgive me for what I've done and I change http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/angel.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 15:26)
Hát igazad lehet, de remek kis kór ez  biggrin.gif  és próbálok minnél többeket továbbfertőzni  smileeee.gif

Megy a felirat smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Sunyi
2011. május 24. 18:12 #546
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 15:43)
http://img706.yfrog.com/img706/8821/dtss2.gif
Love me, girls, love me. I am just a misunderstood man, have always loved the girls I used to go out with. I might no Johnny Depp or Jason Isaacs but I can be as bad as Jason could and as crazy as Johnny. Do listen to me and think about it. I might be not innocent but forgive me for what I've done and I change http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/angel.gif
Megy a felirat  smileeee.gif

A mail mregjött, de a felirat nem...Megnéznéd? Köszköszkösz és bocsánat, hogy ennyi gond van velem
2011. május 24. 18:22 #547
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 10:31)
Van, de nem tőlem tudjátok. David mostanában a gép előtt ül lol és úgy tűnik idegesíti, hogy a kis barátnőjének van facebookja és hasonlók ezért kíváncsiságból rákeresett a nevére és látta a csoportokat. Olvasgatta hogy az emberek miket írkálnak a 'we will always miss DT in DW' stb DW csoportokban (ezekből a will miss him csoportokból van legalább 10 és a létszám mindenhol 100 és 1000 között van). Elolvasta állítólag az 'I don't give a fuck of DT' csoport üzenőfalát. A csoport 3 emberből áll és annyi van nekik csak kiírva, hogy 'we don't care about David'.  _nevet.gif 
Rátalált a gay for DT nevű csoportra, aminek az lenne a célja, hogy összegyűjtse azokat a férfiakat, akik gayek és bejön nekik David vagy nem gayek de bejön nekik David. Jaj de durva gyerekek  rohog.gif Vannak divatmelegek meg olyanok akik csak azért szeretnék Daviddel csinálni mert David a DW-ban volt, vagy azért mert erről beszélni manapság cool és vannak azok, akik azt is kiírják, hogy feleségeik is vannak, gyerekeik de egy éjszakára lecserélnék az asszonyukat. Eleinte csak férfiak írtak be és a lányok lájkolták meg írogattak kommenteket hozzá de egy ideje megváltozott minden, mert boldog boldogtalan beírkál oda, fiú vagy lány, bi/leszbi/gay és nem félnek kiírni m it gondolnak. David nem volt nagyon elragadtatva attól, amit olvasott, ami nem is csoda, nem tudom poénból írkálják-e például a pasik hogy 'I have a wife, kid but mansex me David' és utána fiúk/lányok lájkolják meg írnak még hozzá, hogy 'I'm lesbian but 10inch me' vagy 'sonic us, Doctor'. Online szexorgiákat tettetnek és ha egyikük csak annyit ír be, hogy 'aw david, it felt so good' lájkolják és írnak be alá, hogy 'I was there too' és hasonló.
Attól függetlenül, hogy ez erkölcstelen dolog én dőlöngészek a röhögéstől. _nevet.gif  _nevet.gif  Elképzelem David fejét, ahogyan emelgeti a szemöldökét és 'Wha?What?'
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lg0fyuwTgx1qe7u8t.gif
*David does not approve*

Ez egyszerűen hajmersztő! Egyszer téved a gép elé..akkor is mi fogadja..nem is tudom, hogy felháborodjak vagy engedjek a kitüremkedő röhögőgörcsömnek:) Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy egy művésznek (mert ő az a javából, mi mindent kell elviselnie) és utána menni tovább és mondani fennhangon teszem azt, a Shakespeare szövegeket. smileeee.gif
2011. május 24. 18:34 #548
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 18:12)
A mail mregjött, de a felirat nem...Megnéznéd? Köszköszkösz és bocsánat, hogy ennyi gond van velem

Ment a mail megint laugh.gif

Idézet (szabcsiga @ 2011.05.24. 18:22)
Ez egyszerűen hajmersztő! Egyszer téved a gép elé..akkor is mi fogadja..nem is tudom, hogy felháborodjak vagy engedjek a kitüremkedő röhögőgörcsömnek:) Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy egy művésznek (mert ő az a javából, mi mindent kell elviselnie) és utána menni tovább és mondani fennhangon teszem azt, a Shakespeare szövegeket. smileeee.gif

Szerintem engedj a röhögőgörcsnek. Én is azt teszem rohog.gif

Nos gyerekek, úgy tűnik a hivatalos DT oldal fóruma holnap bezár ..
2011. május 24. 18:51 #549
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 18:34)

Hát ezt is megértük. sad.gif Gratulálok a sok nagy David "fannak", örülhetnek, hogy elérték a bezárást... dry.gif
2011. május 24. 19:44 #550
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 18:34)
Ment a mail megint  laugh.gif 
Szerintem engedj a röhögőgörcsnek. Én is azt teszem  rohog.gif 

Megjött, hálás köszönetem érte. Ma estére lesz jó programunk biggrin.gif
2011. május 24. 20:47 #551
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Jajaj utálom a vizsgaidőszakot, mára feladtam a tanulást.
Cirka 5-10 percembe került mindent alaposan végig olvasni... ömlesztve fogok mindenre válaszolni, ezért bocsi blush.gif

Facebook: Miért az ilyeneket olvassa el?? Van egy csomó amiben imádják még a lába nyomát is, na valahol a kettő között kéne valami fórumot olvasnia. Mondjuk ezt thumbsup.gif thumbsup.gif Bár mondjuk azért ezt sem végig...

Brendan baby: őt mindenki szereti, és igazán tényleg nem lehet rá haragudni, mert csőbe húzták. Addig nem tetszik neked amíg azt hiszed tényleg megölte, de aztán ott áll egyedül a falnál és elolvadsz ha ránézel biggrin.gif

Gonosz vagyok, ha örülök, hogy Matt nem kapta meg a BAFTÁ-t? Mert szerintem nem az ő dokija érdemelné meg, 9 vagy 10 sokkal inkább
2011. május 24. 21:17 #552
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 19:44)
Megjött, hálás köszönetem érte. Ma estére lesz jó programunk biggrin.gif

Jó szórakozást hozzá. biggrin.gif Akár tovább is küldheted másnak ha kell, ha már egyszer egy másik oldalra valaki a saját neve alatt feltöltötte és learatta a babérokat mellow.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.24. 18:51)
Hát ezt is megértük. sad.gif Gratulálok a sok nagy David "fannak", örülhetnek, hogy elérték a bezárást... dry.gif

Állítólag Jack és Sarah magánéleti problémákkal küzd de nem akarják elvárni másoktól, hogy ők felügyeljék a fórumot.

Idézet (Sunyi @ 2011.05.24. 20:47)

Gonosz vagyok, ha örülök, hogy Matt nem kapta meg a BAFTÁ-t? Mert szerintem nem az ő dokija érdemelné meg, 9 vagy 10 sokkal inkább

Matt is jobban megérdemelte volna, mint Daniel Rigby. Én szívem szerint Jim Broadbentnek adtam volna. Matt Dokinak jó de a színészi képességeit illetően vannak aggályaim. A BAFTA tegnap előtt egy nagy nulla volt, megint. Volt néhány díjazott, akinek örültem de a nagyja az megint nagy 0 volt, mint mindig. mellow.gif
2011. május 24. 21:48 #553
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 21:17)
Jó szórakozást hozzá.  biggrin.gif Akár tovább is küldheted másnak ha kell, ha már egyszer egy másik oldalra valaki a saját neve alatt feltöltötte és learatta a babérokat  mellow.gif 
Állítólag Jack és Sarah magánéleti problémákkal küzd de nem akarják elvárni másoktól, hogy ők felügyeljék a fórumot.
Matt is jobban megérdemelte volna, mint Daniel Rigby. Én szívem szerint Jim Broadbentnek adtam volna. Matt Dokinak jó de a színészi képességeit illetően vannak aggályaim. A BAFTA tegnap előtt egy nagy nulla volt, megint. Volt néhány díjazott, akinek örültem de a nagyja az megint nagy 0 volt, mint mindig.  mellow.gif

Ez komoly? Bele kellett volna irnod, hogy te forditottad. És gratulálok, jól sikerült, jó, hogy nem csak a lényeget értem meg, hanem a kis machinációkat is. Mégegyszer köszönöm. Azért én csak sajnálom. Valamit nyilván kompenzált ezzel a viselkedéssel. Akkor is sajnáltam volna, ha végez Mirandával. Talán még jobban is.
2011. május 25. 00:06 #554
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Lehet, hogy ma túladagoltam magam DT-ból thumbsup.gif
Délután megnéztem s Single father mind a 4 részét, az estét pedig Brendannal töltöttem biggrin.gif Aah ez egy nagyon jó kis nap volt. thumbsup.gif
A Single father sokkal jobban tetszett, mint ahogy a téma alapján gondoltam volna. Igaz az első részt majdnem végigpityeregtem. Nem jó nekem ilyesmit néznem, mert túlságosan bele tudok gondolni, milyen elveszteni valakit, és az életnek mégis tovább kell mennie. Ez mindig elgondolkodtat, hogy vajon én képes lennék-e. A kicsi lány is imádnivaló volt benne. Szavaztam is gyorsan erre a filmre azon a Quick tv akármin.
2011. május 25. 08:16 #555
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 21:48)
Ez komoly? Bele kellett volna irnod, hogy te forditottad. És gratulálok, jól sikerült, jó, hogy nem csak a lényeget értem meg, hanem a kis machinációkat is. Mégegyszer köszönöm. Azért én csak sajnálom. Valamit nyilván kompenzált ezzel a viselkedéssel. Akkor is sajnáltam volna, ha végez Mirandával. Talán még jobban is.

Egyszer már készítettem feliratot, beírtam a nevem és kitörölték onnan. Nem nagy lajszeszdajsz kitörölni a nevet és sajátot beírni oda. Már meg sem lepődöm. Nem szép munka de most mit csináljak, ez van. Én azt nem értem, hogy miért mondja azt, hogy semmi idő alatt összevágta a feliratot. Nagyon hozzáértő emberke lehetett, mert úgy tűntette fel, hogy a Doki brit akcentusát egyből megértettem a filmben .. rolleyes.gif
Vann ilyenek, no. Engem ez nem tart vissza. Mi legyen a következő felirat? A Blackpoolt feladom, válasszatok valami mást ..
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 25. 08:18 #556
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Szép jó reggelt mindenkinek!
Bepótoltam a lemaradásom a topikban és kicsit meghökkenve olvastam, hogy bezárják a DT fórumot. Ez most komoly? Van ennek valami mögöttes oka, vagy valóban az adminok nem tudják tovább csinálni?
2011. május 25. 08:24 #557
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.25. 08:18)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Bepótoltam a lemaradásom a topikban és kicsit meghökkenve olvastam, hogy bezárják a DT fórumot. Ez most komoly? Van ennek valami mögöttes oka, vagy valóban az adminok nem tudják tovább csinálni?

Jack és Sarah már régóta nem voltak fent a weboldalon és a fórumon sem, magánéleti problémákra panaszkodnak. Ennyit tudok. Tegnap még mindenkinek sírt a szája ma pedig valaki nyitott egy 'Finally we can talk about David's private life' topic-ot biggrin.gif és spoiler tagekbe írkálnak olyan dolgokat, mintpéldául, 3 éves korától kezdve Doki akart lenni, kedvenc színe a TARDIS kék és hasonló. rohog.gif Legalább nem háborognak biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 25. 08:25 #558
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.25. 08:24)
Jack és Sarah már régóta nem voltak fent a weboldalon és a fórumon sem, magánéleti problémákra panaszkodnak. Ennyit tudok. Tegnap még mindenkinek sírt a szája ma pedig valaki nyitott egy 'Finally we can talk about David's private life' topic-ot  biggrin.gif és spoiler tagekbe írkálnak olyan dolgokat, mintpéldául, 3 éves korától kezdve Doki akart lenni, kedvenc színe a TARDIS kék és hasonló.  rohog.gif Legalább nem háborognak  biggrin.gif

Na várjál, ha bezárják a fórumot miért nyitottak új topikot a tagok? unsure.gif
2011. május 25. 08:53 #559
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 21:17)
Akár tovább is küldheted másnak ha kell, ha már egyszer egy másik oldalra valaki a saját neve alatt feltöltötte és learatta a babérokat  mellow.gif

'Ouhh shit. I going and I unscrew his / her head. So somehow. Can you see darling?
http://media.tumblr.com/tumblr_lk209iFQFY1qerfv4.gif
What a people are @ssholes. It's horrible! My Kate, the glory is yours. We love you so much. God bless you.'
2011. május 25. 09:04 #560
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.05.24. 20:47)
Facebook: Miért az ilyeneket olvassa el?? Van egy csomó amiben imádják még a lába nyomát is, na valahol a kettő között kéne valami fórumot olvasnia. Mondjuk ezt thumbsup.gif thumbsup.gif Bár mondjuk azért ezt sem végig...

http://media.tumblr.com/tumblr_lk2820FqUH1qc70k8.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
100 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok