Starity

David Tennant 3

100 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 23. 17:23 #501
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 10:55)
Nézd, drágám, én manapság nem lepődök meg semmin. pardon.gif Egyébként én szerintem David tudta mit jelent a kérdés, valahogy túlságosan is ijedt fejet vágott...  unsure.gif De persze lehet, hogy neked van igazad. És igen, tényleg vicces!  rohog.gif

Úgy látom barátunk csak nem értette meg a kérdést pardon.gif

Guy: David, would you sign my wife, please? She’s desperate to be signed.
David: It seems like you’re setting yourself up for a joke. Take my wife!
Guy: No, it’s a legitimate request.

rofl.gif rofl.gif
2011. május 23. 20:06 #502
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 167
Csatolások: 0
Azonosító: 151438
Én személy szerint kíváncsi lennék az elvetemült nőszemélyekre! Hol tekinthetem meg munkásságukat? tongue.gif

Egyébként meg, Londonba szeretnék menni MOST!! mellow.gif
2011. május 23. 22:27 #503
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 15:46)
Én azért remélem, hogy együtt vannak. Én ilyen naiv vagyok, szeretem ha az emberek boldog párkapcsolatban élnek. pardon.gif

Én is remélem, hogy együtt vannak. Addig semmit nem hiszek el amíg ők nem mondják, és nem fogják, mert olyanok. Mondjuk, ez jó, vigyáznak a magánéletükre szeretem az ilyet, nincsenek mindig a bulvársajtóban.
Megérdemlik, hogy boldogok legyenek, és remélem ezt együtt érik el. blush.gif , de ha nem akkor sem dől össze a whoniverzumom.
Úgy sincs sok beleszólásunk. biggrin.gif

Azt mondjuk nem értem, hogy a bank számláról, hogy jutottunk el oda, hogy szétmentek. Ilyet lehet a számlából kikövetkeztetni, vagy valamit összekevertem??
2011. május 23. 22:45 #504
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.05.23. 20:06)
Én személy szerint kíváncsi lennék az elvetemült nőszemélyekre! Hol tekinthetem meg munkásságukat? tongue.gif 

Ha beírod a googleba (magyar oldalon) David nevét és utánaírod hogy blogspot, kiad néhány találatot. Hajmeresztő dolgokat tudnak írni. blink.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.05.23. 22:27)

Azt mondjuk nem értem, hogy a bank számláról, hogy jutottunk el oda, hogy szétmentek. Ilyet lehet a számlából kikövetkeztetni, vagy valamit összekevertem??

Én csak mondtam, hogy ezt olvastam ma. Hogy feltörték a számláját és hogy szakítottak egyszer?? Semmi összefüggés nincs a két dolog között csak mondtam amit tudok biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: szabcsiga
2011. május 24. 08:12 #505
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szép jó reggelt! Van esetleg valami újdonság David háza táján? biggrin.gif
2011. május 24. 08:24 #506
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 16:04)
Épeszűek a legjobbakat kívánják neki. Személyszerint úgy gondolom, hogy Davidnek gyerek nélkül sokkal jobb lenne. Kicsit sem fura, hogy  1-2 hónapos terhes a csaj, szétköltöznek aztán megkéri a kezét, pár hónap múlva meg ott a gyerek. Attól tartok, hogy már késő és azért tette, mert muszáj volt neki az viszont NAGYON NAGY probléma. De ennek ellenére azt mondom, hogy GM a leghülyébb. Ilyen emberrel együtt élni és gyereket szülni neki ..
No de mindegy is, ha már hülyéknél tartunk .. Figyeljük még annak a marék DT fannak a blogját, akik szeretik Davidet?  biggrin.gif A két lökött nőét, akik már eddig is érdekes bejegyzéseket írkáltak ..

Mondjuk nekem, mint kívülállónak (akinek semmi köze az egészhez, de ha már eljut az infó, véleményt alkotni csak szabad), szóval hogy szerintem... Nekem is gyanús ez az egész, és ha tényleg így volt minden, akkor tényleg csalódott vagyok GM miatt, mert minden jel arra utal, hogy tényleg csak azért lett terhes, hogy megfogja magának végleg a barátunkat. Érezte a csajszi, hogy nagyon rezeg a léc, gyorsan teherbe esett, aztán mikor ez kiderült, David tett amit tett, mert olyan, amilyen. És hiába helyes csaj GM, ilyet csinálni csak azért, hogy megtartson valakit, aki menni akar... Azért nagyon nem szép dolog. unsure.gif

Blogok: a bizonyos 2 blog (akikhez 1-1 Twitter is tartozik? rohog.gif ). Igen, én rendszeres olvasójuk vagyok. De mintha azóta kicsit visszafogottabban fogalmaznának. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, szabcsiga
2011. május 24. 08:30 #507
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (szabcsiga @ 2011.05.23. 20:06)
Egyébként meg,  Londonba szeretnék menni MOST!! mellow.gif

Én is. biggrin.gif Fene a Wyndham's theatrebe, hogy nem bírják még novemberben is játszani az előadást. mad.gif Pedig eskü, hogy akkor elmentem volna én is... Nekem valahogy ez sosem jön össze. A Catherine darab, amit márciusban játszottak utoljára - az utolsó pillanatban pecázták el előlem a jegyeket... Akkor miután megjöttem márciusban, láttam, hogy pár nap múlva Chris lép fel a Bush Theatreben. Most meg ez. Novemberben MÁR NEM játsszák. És hiába nézegetem azt a weboldalt, ami kidobja adott színészek nevével az aktuálisan futó darabokat, az engem érdeklő emberkékre mindig 0 találat van. reklamalo.gif

Az is csoda, hogy a DW kiállítás legalább összejött... blink.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, szabcsiga
2011. május 24. 10:31 #508
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.24. 08:12)
Szép jó reggelt! Van esetleg valami újdonság David háza táján?  biggrin.gif

Van, de nem tőlem tudjátok. David mostanában a gép előtt ül lol és úgy tűnik idegesíti, hogy a kis barátnőjének van facebookja és hasonlók ezért kíváncsiságból rákeresett a nevére és látta a csoportokat. Olvasgatta hogy az emberek miket írkálnak a 'we will always miss DT in DW' stb DW csoportokban (ezekből a will miss him csoportokból van legalább 10 és a létszám mindenhol 100 és 1000 között van). Elolvasta állítólag az 'I don't give a fuck of DT' csoport üzenőfalát. A csoport 3 emberből áll és annyi van nekik csak kiírva, hogy 'we don't care about David'. _nevet.gif
Rátalált a gay for DT nevű csoportra, aminek az lenne a célja, hogy összegyűjtse azokat a férfiakat, akik gayek és bejön nekik David vagy nem gayek de bejön nekik David. Jaj de durva gyerekek rohog.gif Vannak divatmelegek meg olyanok akik csak azért szeretnék Daviddel csinálni mert David a DW-ban volt, vagy azért mert erről beszélni manapság cool és vannak azok, akik azt is kiírják, hogy feleségeik is vannak, gyerekeik de egy éjszakára lecserélnék az asszonyukat. Eleinte csak férfiak írtak be és a lányok lájkolták meg írogattak kommenteket hozzá de egy ideje megváltozott minden, mert boldog boldogtalan beírkál oda, fiú vagy lány, bi/leszbi/gay és nem félnek kiírni m it gondolnak. David nem volt nagyon elragadtatva attól, amit olvasott, ami nem is csoda, nem tudom poénból írkálják-e például a pasik hogy 'I have a wife, kid but mansex me David' és utána fiúk/lányok lájkolják meg írnak még hozzá, hogy 'I'm lesbian but 10inch me' vagy 'sonic us, Doctor'. Online szexorgiákat tettetnek és ha egyikük csak annyit ír be, hogy 'aw david, it felt so good' lájkolják és írnak be alá, hogy 'I was there too' és hasonló.
Attól függetlenül, hogy ez erkölcstelen dolog én dőlöngészek a röhögéstől. _nevet.gif _nevet.gif Elképzelem David fejét, ahogyan emelgeti a szemöldökét és 'Wha?What?'

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lg0fyuwTgx1qe7u8t.gif

*David does not approve*
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 24. 10:40 #509
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.24. 08:24)
Mondjuk nekem, mint kívülállónak (akinek semmi köze az egészhez, de ha már eljut az infó, véleményt alkotni csak szabad), szóval hogy szerintem... Nekem is gyanús ez az egész, és ha tényleg így volt minden, akkor tényleg csalódott vagyok GM miatt, mert minden jel arra utal, hogy tényleg csak azért lett terhes, hogy megfogja magának végleg a barátunkat. Érezte a csajszi, hogy nagyon rezeg a léc, gyorsan teherbe esett, aztán mikor ez kiderült, David tett amit tett, mert olyan, amilyen. És hiába helyes csaj GM, ilyet csinálni csak azért, hogy megtartson valakit, aki menni akar... Azért nagyon nem szép dolog. unsure.gif
Blogok: a bizonyos 2 blog (akikhez 1-1 Twitter is tartozik? rohog.gif ). Igen, én rendszeres olvasójuk vagyok. De mintha azóta kicsit visszafogottabban fogalmaznának. biggrin.gif

Én mondtam, hogy nem stimmel valami. Nagyon nem okés. Soha nem fogjuk megtudni. Az a baj, hogy sokan írnak igazságot csak olyan oldalakra, ahol nem gondolnád, hogy igazakat írnak. Később derül csak ki, hogy mennyi minden igaz volt, amit ott olvastál. Ha így van akkor nagyon sajnálom az embert de kicsit ő is hibás.

Re blog. Igen, láttam én is, hogy némileg visszafogtak. Azért vannak ott még hozzászólások. Fojtogatni akarja Joan-t a Human Nature-ből mert 'David' beleszeretett. blink.gif Normális az ilyen? Nemrég az egyik olyat írt ki, hogy egy bizonyos Secret Smile jelenetet néz és nyögdös közben. Hát khm .. Ezt azért talán még sem kellett volna megosztani a nagyérdeművel (hiába, hogy törölte nemsokkal később, amit írt) dry.gif .
2011. május 24. 10:54 #510
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 10:31)
Van, de nem tőlem tudjátok. David mostanában a gép előtt ül lol és úgy tűnik idegesíti, hogy a kis barátnőjének van facebookja és hasonlók ezért kíváncsiságból rákeresett a nevére és látta a csoportokat. Olvasgatta hogy az emberek miket írkálnak a 'we will always miss DT in DW' stb DW csoportokban (ezekből a will miss him csoportokból van legalább 10 és a létszám mindenhol 100 és 1000 között van). Elolvasta állítólag az 'I don't give a fuck of DT' csoport üzenőfalát. A csoport 3 emberből áll és annyi van nekik csak kiírva, hogy 'we don't care about David'.  _nevet.gif 
Rátalált a gay for DT nevű csoportra, aminek az lenne a célja, hogy összegyűjtse azokat a férfiakat, akik gayek és bejön nekik David vagy nem gayek de bejön nekik David. Jaj de durva gyerekek  rohog.gif Vannak divatmelegek meg olyanok akik csak azért szeretnék Daviddel csinálni mert David a DW-ban volt, vagy azért mert erről beszélni manapság cool és vannak azok, akik azt is kiírják, hogy feleségeik is vannak, gyerekeik de egy éjszakára lecserélnék az asszonyukat. Eleinte csak férfiak írtak be és a lányok lájkolták meg írogattak kommenteket hozzá de egy ideje megváltozott minden, mert boldog boldogtalan beírkál oda, fiú vagy lány, bi/leszbi/gay és nem félnek kiírni m it gondolnak. David nem volt nagyon elragadtatva attól, amit olvasott, ami nem is csoda, nem tudom poénból írkálják-e például a pasik hogy 'I have a wife, kid but mansex me David' és utána fiúk/lányok lájkolják meg írnak még hozzá, hogy 'I'm lesbian but 10inch me' vagy 'sonic us, Doctor'. Online szexorgiákat tettetnek és ha egyikük csak annyit ír be, hogy 'aw david, it felt so good' lájkolják és írnak be alá, hogy 'I was there too' és hasonló.
Attól függetlenül, hogy ez erkölcstelen dolog én dőlöngészek a röhögéstől. _nevet.gif  _nevet.gif  Elképzelem David fejét, ahogyan emelgeti a szemöldökét és 'Wha?What?'
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lg0fyuwTgx1qe7u8t.gif
*David does not approve*

Ó, drága jó anyám! Hogy egyeseknek mire nincs idejük! _nevet.gif _nevet.gif Nagy taplóság persze, de az internetes anonimitás nagy szabadságot nyújt az embereknek. pardon.gif Néha én is kihasználom, persze. rohog.gif Tulajdonképpen röhej az egész, de kíváncsi vagyok ő mennyire veszi ezt komolyan. Én a helyében röhögnék egy jót. pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. május 24. 11:03 #511
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.24. 10:54)
Ó, drága jó anyám! Hogy egyeseknek mire nincs idejük!  _nevet.gif  _nevet.gif Nagy taplóság persze, de az internetes anonimitás nagy szabadságot nyújt az embereknek. pardon.gif Néha én is kihasználom, persze.  rohog.gif Tulajdonképpen röhej az egész, de kíváncsi vagyok ő mennyire veszi ezt komolyan. Én a helyében röhögnék egy jót. pardon.gif

Nem tudom... Lehet most engem a véleményemért paradicsommal dobálni, de el tudom képzelni, hogy azt mutatja, a világból is kimenekülne, lelke legmélyén csak örül neki. Kérdezték már erről és mindig csak ugyanazt mondta, jól esik az elismerés akár innen akár onnan. David amúgy is kicsit .. gayes beütésű (szerintem) lehet hogy azóta is emelt fővel járkál a házban rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 24. 11:14 #512
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 10:31)
Van, de nem tőlem tudjátok. David mostanában a gép előtt ül lol és úgy tűnik idegesíti, hogy a kis barátnőjének van facebookja és hasonlók ezért kíváncsiságból rákeresett a nevére és látta a csoportokat. Olvasgatta hogy az emberek miket írkálnak a 'we will always miss DT in DW' stb DW csoportokban (ezekből a will miss him csoportokból van legalább 10 és a létszám mindenhol 100 és 1000 között van). Elolvasta állítólag az 'I don't give a fuck of DT' csoport üzenőfalát. A csoport 3 emberből áll és annyi van nekik csak kiírva, hogy 'we don't care about David'.  _nevet.gif 
Rátalált a gay for DT nevű csoportra, aminek az lenne a célja, hogy összegyűjtse azokat a férfiakat, akik gayek és bejön nekik David vagy nem gayek de bejön nekik David. Jaj de durva gyerekek  rohog.gif Vannak divatmelegek meg olyanok akik csak azért szeretnék Daviddel csinálni mert David a DW-ban volt, vagy azért mert erről beszélni manapság cool és vannak azok, akik azt is kiírják, hogy feleségeik is vannak, gyerekeik de egy éjszakára lecserélnék az asszonyukat. Eleinte csak férfiak írtak be és a lányok lájkolták meg írogattak kommenteket hozzá de egy ideje megváltozott minden, mert boldog boldogtalan beírkál oda, fiú vagy lány, bi/leszbi/gay és nem félnek kiírni m it gondolnak. David nem volt nagyon elragadtatva attól, amit olvasott, ami nem is csoda, nem tudom poénból írkálják-e például a pasik hogy 'I have a wife, kid but mansex me David' és utána fiúk/lányok lájkolják meg írnak még hozzá, hogy 'I'm lesbian but 10inch me' vagy 'sonic us, Doctor'. Online szexorgiákat tettetnek és ha egyikük csak annyit ír be, hogy 'aw david, it felt so good' lájkolják és írnak be alá, hogy 'I was there too' és hasonló.
Attól függetlenül, hogy ez erkölcstelen dolog én dőlöngészek a röhögéstől. _nevet.gif  _nevet.gif  Elképzelem David fejét, ahogyan emelgeti a szemöldökét és 'Wha?What?'
*David does not approve*

Sajnos azok alapján, amiket olvastam kedvencünk lelkületéről, nem biztos, hogy nevet rajta. Én nevetnék az biztos. De talán ha elég sokat olvasgat, akkor rájön végre, hogy ezt teszi az internet, de van jó oldala is, mert azt is láthatja, mennyien szeretik valóban. Hiszen azért a rajongók nagy része csak a normálisak közül való, nem? Ezért is gondolom fontosnak, hogy ezek az emberek is hallassák a hangjukat, minél többen.

Nekem egyébként személyes kedvencem ahogy azt mondja "what", meg azt, hogy "brilliant" biggrin.gif
2011. május 24. 11:22 #513
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 11:03)
Nem tudom... Lehet most engem a véleményemért paradicsommal dobálni, de el tudom képzelni, hogy azt mutatja, a világból is kimenekülne, lelke legmélyén csak örül neki. Kérdezték már erről és mindig csak ugyanazt mondta, jól esik az elismerés akár innen akár onnan. David amúgy is kicsit .. gayes beütésű (szerintem) lehet hogy azóta is emelt fővel járkál a házban  rohog.gif

Végül is akár ez is megeshet biggrin.gif De, az én férjem, hasonló típus (nem szó szerint, csak a típus), és képzeljétek egy nyaraláskor, egy pasi próbálta elcsábítani smileeee.gif szegény először nem is tudta mire vélni. Hát iszonyú kínos volt neki, mert nem tudta volna, hogy rázza le biggrin.gif Igaz én jót nevettem, végül ő is, de akkor is gáz volt. Szóval szerintem vannak olyan pasik, akikben tényleg van valami ilyen beütés ránézésre, de közben szerncsére bennünket szeretnek. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, Sunyi
2011. május 24. 11:24 #514
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 11:14)
Sajnos azok alapján, amiket olvastam kedvencünk lelkületéről, nem biztos, hogy nevet rajta. Én nevetnék az biztos. De talán ha elég sokat olvasgat, akkor rájön végre, hogy ezt teszi az internet, de van jó oldala is, mert azt is láthatja, mennyien szeretik valóban. Hiszen azért a rajongók nagy része csak a normálisak közül való, nem? Ezért is gondolom fontosnak, hogy ezek az emberek is hallassák a hangjukat, minél többen.
Nekem egyébként személyes kedvencem ahogy azt mondja "what", meg azt, hogy "brilliant"  biggrin.gif

Ez jó kérdés. Szerintem az igazi jó fanokból van kevés. Személyszerint cseppet sem tartom jó dolognak, hogy valaki megnézi a DW-t és már is nagy fannak vallja magát, miközben csak arról tud áradozni, hogy barátunk mennyire jól néz ki és tökéletes. Nem. Be kell látni, hogy barátunk nem nyerne meg egy szépségversenyt és nem is tökéletes. Persze lehet azt mondani, hogy az, azzal sincs semmi gond, csak sokan már azért szeretik Davidet, mert az 'menő' sad.gif

Apropó, menő... TV Quick Awards. Na most dől el a nép akarata. Jelölték a Single Fathert a legjobb dráma és Davidet a legjobb színész kategóriában de TUTI hogy nem fog nyerni. Minden létező nagy brit névvel együtt van (JOhn Simm, Martin Freeman, Philip Glenister, Rupert Grint, Matt Smith, Benedict Cumberbatch, Alex Kingston stb) és tuti nem fog nyerni. Most nem akarok rosszmájú lenni de ha most Matt nyer .. dry.gif Akkor életünk végéig hallgathatjuk, hogy Matt jobb színész, mint barátunk dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 24. 11:35 #515
- törölt felhasználó -    
Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 11:22)
Végül is akár ez is megeshet  biggrin.gif  De, az én férjem, hasonló típus (nem szó szerint, csak a típus), és képzeljétek egy nyaraláskor, egy pasi próbálta elcsábítani smileeee.gif szegény először nem is tudta mire vélni. Hát iszonyú kínos volt neki, mert nem tudta volna, hogy rázza le  biggrin.gif  Igaz én jót nevettem, végül ő is, de akkor is gáz volt. Szóval szerintem vannak olyan pasik, akikben tényleg van valami ilyen beütés ránézésre, de közben szerncsére bennünket szeretnek.  biggrin.gif

Kedves férjed mit szól Davidhez? Vagy még csak 'kezdő' vagy ilyen téren? smileeee.gif
2011. május 24. 11:41 #516
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 11:24)
Ez jó kérdés. Szerintem az igazi jó fanokból van kevés. Személyszerint cseppet sem tartom jó dolognak, hogy valaki megnézi a DW-t és már is nagy fannak vallja magát, miközben csak arról tud áradozni, hogy barátunk mennyire jól néz ki és tökéletes. Nem. Be kell látni, hogy barátunk nem nyerne meg egy szépségversenyt és nem is tökéletes. Persze lehet azt mondani, hogy az, azzal sincs semmi gond, csak sokan már azért szeretik Davidet, mert az 'menő'  sad.gif 
Apropó, menő... TV Quick Awards. Na most dől el a nép akarata. Jelölték a Single Fathert a legjobb dráma és Davidet a legjobb színész kategóriában de TUTI hogy nem fog nyerni. Minden létező nagy brit névvel együtt van (JOhn Simm, Martin Freeman, Philip Glenister, Rupert Grint, Matt Smith, Benedict Cumberbatch, Alex Kingston stb) és tuti nem fog nyerni. Most nem akarok rosszmájú lenni de ha most Matt nyer ..  dry.gif Akkor életünk végéig hallgathatjuk, hogy Matt jobb színész, mint barátunk  dry.gif

Nekem tudjátok mi tetszett meg benne? Hogy milyen arcokat képes vágni thumbsup.gif Szóval, hogy csak az arcában mennyi figura lakik. És a hanghordozása. Anyukám színházban dolgozik már 30 éve, elég sokat jártam színészek közt gyerekkoromban, és mindig csodáltam, mire képesek, hogy lesz belőlük egyszer gonosz egyszer hős.Én is a DW-ben láttam először, de először nem is igazán jött be, csak ahogy folyamatosan néztem. Felketette a kíváncsiságom, megszereztem amit csak tudtam, és nem csalódtam, tényleg nagyon jó. Ha muszáj lenne választanom, favoritot, nemigen tudnék, de talán mégis a Secret Smile. Tinédzser korom óta nem rajongtam így senkiért biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock, Grace Benning, Sunyi
2011. május 24. 11:43 #517
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Idézet (kateblock @ 2011.05.24. 11:35)
Kedves férjed mit szól Davidhez? Vagy még csak 'kezdő' vagy ilyen téren?  smileeee.gif

A férjecském színészek terén általában egyetért velem. biggrin.gif De, egy kukkot se beszél angolul... Csak szinkronos filmeket néz meg, így nehéz ebbe az élménybe bevonni. Pedig győzködöm biggrin.gif , mert egyébként neki is kedvencei az angol filmek.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 24. 11:58 #518
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Apropó, menő... TV Quick Awards. Na most dől el a nép akarata. Jelölték a Single Fathert a legjobb dráma és Davidet a legjobb színész kategóriában de TUTI hogy nem fog nyerni. Minden létező nagy brit névvel együtt van (JOhn Simm, Martin Freeman, Philip Glenister, Rupert Grint, Matt Smith, Benedict Cumberbatch, Alex Kingston stb) és tuti nem fog nyerni. Most nem akarok rosszmájú lenni de ha most Matt nyer ..  dry.gif Akkor életünk végéig hallgathatjuk, hogy Matt jobb színész, mint barátunk  dry.gif

Chris is jelölt, nem..? unsure.gif
2011. május 24. 12:00 #519
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Szerintem az igazi jó fanokból van kevés.

Szerintem is. yes.gif
2011. május 24. 12:20 #520
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.24. 11:58)
Chris is jelölt, nem..? unsure.gif

De, igen. Accused is de sajnos nem az fog nyerni. Úgy sem azok fognak nyerni, akiket mi szeretnénk. Tuti 100%. mellow.gif

Idézet (EsmeCrowfoot @ 2011.05.24. 11:41)
Nekem tudjátok mi tetszett meg benne? Hogy milyen arcokat képes vágni  thumbsup.gif  Szóval, hogy csak az arcában mennyi figura lakik. És a hanghordozása. Anyukám színházban dolgozik már 30 éve, elég sokat jártam színészek közt gyerekkoromban, és mindig csodáltam, mire képesek, hogy lesz belőlük egyszer gonosz egyszer hős.Én is a DW-ben láttam először, de először nem is igazán jött be, csak ahogy folyamatosan néztem. Felketette a kíváncsiságom, megszereztem amit csak tudtam, és nem csalódtam, tényleg nagyon jó. Ha muszáj lenne választanom, favoritot, nemigen tudnék, de talán mégis a Secret Smile. Tinédzser korom óta nem rajongtam így senkiért biggrin.gif

Aham, tudsz te valamit. rohog.gif Szereted a Secret Smilet? thumbsup.gif

http://img839.yfrog.com/img839/430/dtss.gif

Akkor tőled is, mint minden 'újoncoltól' megkérdem, aki látta már a filmet...
'Do you fancy meh Brendan baby?' biggrin.gif

Ez volt az első és legfontosabb kérdésem a témát illetően. Ez már amolyan szokás erre felé,mivel hogy mi magyarok, úgy tűnik szeretjük a Secret Smilet és a fanok többsége látta is. rohog.gif
100 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok