Starity

David Tennant 3

100 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 23. 08:41 #481
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.05.22. 10:45)
Jelentem a barátnőm szerzett nekem autogrammot biggrin.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  igaz én nem láttam őket, nem voltam ott de azért ez is valami.

A kis piszok mázlista... rohog.gif Gratula! thumbsup.gif
Most irigy vagyok! laugh.gif

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44049000/jpg/_44049507_who_203.jpg
2011. május 23. 09:34 #482
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif
Annyi hírem van azt sem tudom mivel kezdjem rohog.gif Van pár stage door kép és egy haláli sztori, FN sneak preview and Quick Television Awards. Felzárkózom a hírekkel, addig is

I do not fancy Peter anymore mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 23. 09:44 #483
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Jó reggelt mindenkinek! Várjuk a híreket, Kate! meghajolo.gif thumbsup.gif
2011. május 23. 09:56 #484
- törölt felhasználó -    
Az évszázad videója, emberek. Ha jobban elgondolkodunk ezen, rohadtul nem vicces de én nem bírom ki röhögés nélkül. Ez már annyira fáj, hogy röhögni kell. És sajnálom is szegénykét persze, valakit így belerángatni a dolgokba ..

Tudjuk mit jelent a videóban feltett kérdés? unsure.gif
2011. május 23. 10:00 #485
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 09:56)

Tudjuk mit jelent a videóban feltett kérdés?  unsure.gif

Én nem hallom a kérdést sem. sad.gif Tudod, no sound over here... sad.gif
2011. május 23. 10:08 #486
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 10:00)
Én nem hallom a kérdést sem.  sad.gif Tudod, no sound over here... sad.gif

"Can you sign my wife, please?"

Én nem tudtam mit jelent és kigoogleztam. Nos, drágaságaim, ha Londonban sétálva valaki megszólít titeket, hogy can you please sign me vagy my wife vagy my husband, csináljátok azt, amit David, minnél gyorsabban elhúzni onnan, asap (as soon as possible).
Szegény ember.. Lehet ez volt élete első khm .. ilyen felkérésre http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 23. 10:30 #487
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 10:08)
"Can you sign my wife, please?"
Én nem tudtam mit jelent és kigoogleztam. Nos, drágaságaim, ha Londonban sétálva valaki megszólít titeket, hogy can you please sign me vagy my wife vagy my husband, csináljátok azt, amit David, minnél gyorsabban elhúzni onnan, asap (as soon as possible). 
Szegény ember.. Lehet ez volt élete első khm .. ilyen felkérésre http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Nos, legfeljebb csak sejtem mit jelenthet, de ahogy nézem, elég hamar elment az életkedve tőle a barátunknak... ohmy.gif
2011. május 23. 10:42 #488
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 10:30)
Nos, legfeljebb csak sejtem mit jelenthet, de ahogy nézem, elég hamar elment az életkedve tőle a barátunknak...  ohmy.gif

Ennek a kifejezésnek két értelme van. Tehát aláírni a feleségét, a bőrére adni pl autogrammot, amit a színészeknek TILOS vagy pedig a másik verzió. amire szerintem te gondolsz, ami mellesleg az, amire én gondolok. A pasas tumblr oldalon fent van és állítólag fogadtak a feleségével, hogy oda mer-e menni Davidhez és ezt mondani neki lol A gyerek nyert. Szerintem a második lehetőség, mivel a felesége nem volt ott és a sok röhögésből a háttérből nekem az jött le, hogy mindenki tudta csak David nem, szerintem barátunk csak szimplán arra gondolt, hogy a 'feleségét' írja alá. Szegénykének milyen ijedt feje volt már biggrin.gif pedig ha tudná hogy mit jelentett a kérdés valójában _nevet.gif

It is wrong on so many levels, I know, de én akkor is csak röhögni tudok ezen rohog.gif A pasas egyébként ezt a képet tette fel tumblr oldalra. Állítólag.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lllx9fm8Ud1qzvntjo1_400.jpg

rofl.gif rofl.gif

Felesége is van és David is bejön neki? blink.gif
2011. május 23. 10:55 #489
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 10:42)
Ennek a kifejezésnek két értelme van. Tehát aláírni a feleségét, a bőrére adni pl autogrammot, amit a színészeknek TILOS vagy pedig a másik verzió. amire szerintem te gondolsz, ami mellesleg az, amire én gondolok. A pasas tumblr oldalon fent van és állítólag fogadtak a feleségével, hogy oda mer-e menni Davidhez és ezt mondani neki lol A gyerek nyert. Szerintem a második lehetőség, mivel a felesége nem volt ott és a sok röhögésből a háttérből nekem az jött le, hogy mindenki tudta csak David nem, szerintem barátunk csak szimplán arra gondolt, hogy a 'feleségét' írja alá. Szegénykének milyen ijedt feje volt már  biggrin.gif pedig ha tudná hogy mit jelentett a kérdés valójában  _nevet.gif 
It is wrong on so many levels, I know, de én akkor is csak röhögni tudok ezen  rohog.gif A pasas egyébként ezt a képet tette fel tumblr oldalra. Állítólag.
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lllx9fm8Ud1qzvntjo1_400.jpg
rofl.gif  rofl.gif
Felesége is van és David is bejön neki?  blink.gif

Nézd, drágám, én manapság nem lepődök meg semmin. pardon.gif Egyébként én szerintem David tudta mit jelent a kérdés, valahogy túlságosan is ijedt fejet vágott... unsure.gif De persze lehet, hogy neked van igazad. És igen, tényleg vicces! rohog.gif
2011. május 23. 11:19 #490
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 10:55)
Nézd, drágám, én manapság nem lepődök meg semmin. pardon.gif Egyébként én szerintem David tudta mit jelent a kérdés, valahogy túlságosan is ijedt fejet vágott...  unsure.gif De persze lehet, hogy neked van igazad. És igen, tényleg vicces!  rohog.gif

Jó kapcsolat lehet az is, ahol mindketten ilyeneket írkálnak és gondolnak. rohog.gif _nevet.gif No, really. Sok ilyen rajongónak csak a szája nagy. Mi lett volna, ha azt mondja, hogy gyertek, elbírok mindkettőtökkel, gyertek apucihoz? rohog.gif Nem mintha mondana ilyet ..
Hogy van az embereknek egyáltalán bátorsága ehhez? Én gyáva vagyok hozzászólni is, de azért így 'beégetni' valakit unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 23. 11:37 #491
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 11:19)
Jó kapcsolat lehet az is, ahol mindketten ilyeneket írkálnak és gondolnak.  rohog.gif  _nevet.gif No, really. Sok ilyen rajongónak csak a szája nagy. Mi lett volna, ha azt mondja, hogy gyertek, elbírok mindkettőtökkel, gyertek apucihoz?  rohog.gif Nem mintha mondana ilyet ..
Hogy van az embereknek egyáltalán bátorsága ehhez? Én gyáva vagyok hozzászólni is, de azért így 'beégetni' valakit  unsure.gif

Sokan pont azért mondanak ki ilyesmiket, mert tudják, hogy zavarba lehet vele hozni ezt a szerencsétlent. Meg úgy konkrétan bármelyik jóérzésű embert. Ám ha egyszer emberükre akadnának, aki felvenné a kesztyűt, azt hiszem ők vágnának olyan képet, mint a videóban szegény barátunk!
Ne szépítsük, taplóság ez, de manapság ilyen világot élünk.
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 23. 12:21 #492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 11:37)
Sokan pont azért mondanak ki ilyesmiket, mert tudják, hogy zavarba lehet vele hozni ezt a szerencsétlent. Meg úgy konkrétan bármelyik jóérzésű embert. Ám ha egyszer emberükre akadnának, aki felvenné a kesztyűt, azt hiszem ők vágnának olyan képet, mint a videóban szegény barátunk! 
Ne szépítsük, taplóság ez, de manapság ilyen világot élünk.

Rendes tőlük dry.gif Nem tudnák Katie Price-t vagy Justin Bieber-t piszkálni inkább? 110.gif

Fanképek Davidről és Catherineről itt.
Ez a képen nem látszik, de ez a pólója, ami fekete és fehér tehén van rajta meg egy nagy piros nyíl, ami a tehén irányába mutat _nevet.gif Honnan veszi a ruháit ez az ember? _nevet.gif Alert! Közeli képek Davidről, nagyon közeli blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, EsmeCrowfoot
2011. május 23. 12:37 #493
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 12:21)

Fanképek Davidről és Catherineről itt.
Ez a képen nem látszik, de ez a pólója, ami fekete és fehér tehén van rajta meg egy nagy piros nyíl, ami a tehén irányába mutat  _nevet.gif Honnan veszi a ruháit ez az ember?  _nevet.gif Alert! Közeli képek Davidről, nagyon közeli  blink.gif

Miért baj? Nekem tetszettek a közeli képek! Egyiken másikon kifejezetten bájos, amit normális körülmények között nem mondanék pasira, de manapság úgy is meg vagyok hülyülve. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 23. 13:15 #494
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 12:37)
Miért baj? Nekem tetszettek a közeli képek! Egyiken másikon kifejezetten bájos, amit normális körülmények között nem mondanék pasira, de manapság úgy is meg vagyok hülyülve. pardon.gif

Jó az biggrin.gif Én a blink alatti smileyt akartam beilleszteni amúgy szóval nem a blinket szántam oda _nevet.gif

This is just in. Valaki megint feltörte David számláját és infókat tudott meg David magánéletéről amit ki is írt imdb oldalra. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 23. 13:40 #495
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 13:15)

This is just in. Valaki megint feltörte David számláját és infókat tudott meg David magánéletéről amit ki is írt imdb oldalra.  blink.gif

A'mmeg hogy?? ohmy.gif ohmy.gif
2011. május 23. 14:59 #496
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 13:40)
A'mmeg hogy??  ohmy.gif  ohmy.gif

Nos, ha jól raktam össze a sztorit, GM ismerősei pletykálkodtak twitteren. Megint. Valakivel dumálgattak és felmerült egy bank neve ők pedig azt mondták, hogy náluk az egész család ott van. Onnantól kezdve már nem nehéz feltörni. Jude 'the other guy who played Hamlet' Law is arról panaszkodott nemrégen, hogy feltörték és lehallgatták telefonját/feltörték bankszámláját. Gyerekek, nagyon vigyázni kell, hogy mit írtok ki twitterre, főleg ha híres rokonaitok vannak. Pontosabb adatot nem mondott az illető, csak annyit lehet tudni, hogy a Fright Nightért sokat kapott, viszont a Decoy Bride-ért majdnem annyit, mint a Unitedért ohmy.gif Én azt hittem hogy a DB nagyobb projekt és többet kapott érte blink.gif Visszakövették a pénzmozgást is és -bár ezt lehetett sejteni- a Single Fathert szinte semmi pénzért vállalta el. rolleyes.gif

David magánélete .. Nos, ez nem tudom honnan van, csak van. Általában nem hiszek az imdb oldalnak de az önéletrajzok nagyjából helyén valóak. Ennek alapján barátunk ideiglenes otthagyta GM-et (vagy fordítva) 2010 Júliusában. Én elhiszem, hogy ez igaz is lehet. David akkor Decoy Brideot forgatott Skóciában, ha jól emlékszem, GM pedig Manchesterben valami mást. GM akkor volt 1 vagy 2 hónapos terhes. Mondtam én nektek, hogy valami nem stimmel náluk .. Szét is költöztek blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 23. 15:04 #497
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 14:59)
Nos, ha jól raktam össze a sztorit, GM ismerősei pletykálkodtak twitteren. Megint. Valakivel dumálgattak és felmerült egy bank neve ők pedig azt mondták, hogy náluk az egész család ott van. Onnantól kezdve már nem nehéz feltörni. Jude 'the other guy who played Hamlet' Law is arról panaszkodott nemrégen, hogy feltörték és lehallgatták telefonját/feltörték bankszámláját. Gyerekek, nagyon vigyázni kell, hogy mit írtok ki twitterre, főleg ha híres rokonaitok vannak. Pontosabb adatot nem mondott az illető, csak annyit lehet tudni, hogy a Fright Nightért sokat kapott, viszont a Decoy Bride-ért majdnem annyit, mint a Unitedért  ohmy.gif Én azt hittem hogy a DB nagyobb projekt és többet kapott érte  blink.gif Visszakövették a pénzmozgást is és -bár ezt lehetett sejteni- a Single Fathert szinte semmi pénzért vállalta el.  rolleyes.gif

Banyek, hogy egyesek mikre nem képesek. Engem ez megdöbbent és felháborít! Ehhez senkinek semmi köze! mad.gif

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 14:59)
David magánélete .. Nos, ez nem tudom honnan van, csak van. Általában nem hiszek az imdb oldalnak de az önéletrajzok nagyjából helyén valóak. Ennek alapján barátunk ideiglenes otthagyta GM-et (vagy fordítva) 2010 Júliusában. Én elhiszem, hogy ez igaz is lehet. David akkor Decoy Brideot forgatott Skóciában, ha jól emlékszem, GM pedig Manchesterben valami mást. GM akkor volt 1 vagy 2 hónapos terhes. Mondtam én nektek, hogy valami nem stimmel náluk .. Szét is költöztek  blink.gif

Mármint hogy akkor szétköltöztek, de azóta megint együtt vannak, nem?
2011. május 23. 15:30 #498
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 15:04)
Banyek, hogy egyesek mikre nem képesek. Engem ez megdöbbent és felháborít! Ehhez senkinek semmi köze!  mad.gif 
Mármint hogy akkor szétköltöztek, de azóta megint együtt vannak, nem?

Nos, emberek százainak törik fel a számláját csak a bank nem köti az orrunkra. Nincs ebben semmi meglepő. Szimpla kíváncsiságból tehette az illető, ami nem volt szép munka mad.gif

Én nem tudom együtt vannak-e. Barátunk Aug végén kiment Fright Nightot forgatni, GM meg otthon maradt, állítólag egyszer látogatta meg. Októberben GM-mel már együtt voltak, elment az Absolute Radiohoz megnézni Davidet tütüben táncolni. Én nem tudom, hogy most együtt vannak-e. Az egyik próbán ott volt vele GM de azt mondják oda sem ment hozzá David, Catherine-nel meg a producerrel cseverészett végig. Vagy senki nem számol be a látottakról twitteren vagy tényleg nincsenek együtt. Ki érti ezt? blink.gif
2011. május 23. 15:46 #499
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.23. 15:30)
Nos, emberek százainak törik fel a számláját csak a bank nem köti az orrunkra. Nincs ebben semmi meglepő. Szimpla kíváncsiságból tehette az illető, ami nem volt szép munka  mad.gif 
Én nem tudom együtt vannak-e. Barátunk Aug végén kiment Fright Nightot forgatni, GM meg otthon maradt, állítólag egyszer látogatta meg. Októberben GM-mel már együtt voltak, elment az Absolute Radiohoz megnézni Davidet tütüben táncolni. Én nem tudom, hogy most együtt vannak-e. Az egyik próbán ott volt vele GM de azt mondják oda sem ment hozzá David, Catherine-nel meg a producerrel cseverészett végig. Vagy senki nem számol be a látottakról twitteren vagy tényleg nincsenek együtt. Ki érti ezt?  blink.gif

Én azért remélem, hogy együtt vannak. Én ilyen naiv vagyok, szeretem ha az emberek boldog párkapcsolatban élnek. pardon.gif
2011. május 23. 16:04 #500
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.23. 15:46)
Én azért remélem, hogy együtt vannak. Én ilyen naiv vagyok, szeretem ha az emberek boldog párkapcsolatban élnek. pardon.gif

Épeszűek a legjobbakat kívánják neki. Személyszerint úgy gondolom, hogy Davidnek gyerek nélkül sokkal jobb lenne. Kicsit sem fura, hogy 1-2 hónapos terhes a csaj, szétköltöznek aztán megkéri a kezét, pár hónap múlva meg ott a gyerek. Attól tartok, hogy már késő és azért tette, mert muszáj volt neki az viszont NAGYON NAGY probléma. De ennek ellenére azt mondom, hogy GM a leghülyébb. Ilyen emberrel együtt élni és gyereket szülni neki ..

No de mindegy is, ha már hülyéknél tartunk .. Figyeljük még annak a marék DT fannak a blogját, akik szeretik Davidet? biggrin.gif A két lökött nőét, akik már eddig is érdekes bejegyzéseket írkáltak ..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
100 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok