Starity

David Tennant 3

100 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 20. 14:00 #461
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.20. 13:58)
DT dedikál  biggrin.gif

Milyen aranyos. És mekkora tömeg. rolleyes.gif
Azért meglátszik a rutin... Amíg Catherine aláír egyet, Davidünk már legalább a 3. szignónál jár... rohog.gif
2011. május 20. 14:02 #462
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.20. 14:00)
Milyen aranyos. És mekkora tömeg. rolleyes.gif
Azért meglátszik a rutin... Amíg Catherine aláír egyet, Davidünk már legalább a 3. szignónál jár... rohog.gif

Davidnek 2 aláírása van, egyik a ráérős, másik a sietős. Most sietős van mindenkinek rohog.gif de igen, ezt teszi a rutin rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 20. 20:17 #463
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 167
Csatolások: 0
Azonosító: 151438
Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy a Learners című BBC filmet hogyan lehet elérni, letölteni, bekebelezni..? biggrin.gif még hiányzik a gyűjteményemből, és kihűlt minden nyom.. blink.gif
2011. május 20. 20:22 #464
- törölt felhasználó -    
Idézet (szabcsiga @ 2011.05.20. 20:17)
Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy a Learners című BBC filmet hogyan lehet elérni, letölteni, bekebelezni..? biggrin.gif még hiányzik a gyűjteményemből, és kihűlt minden nyom.. blink.gif

Szia.
Piratebay vagy thebox.bz biggrin.gif
2011. május 21. 08:24 #465
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif
Tegnap tumblr oldalra felkerült egy nagyon édes animáció sorozat. Futótűzként terjed, elég sok helyre rebloggolták, ide nem teszem be a nagy méretű mozgó képek helyett. Aki még nem látta volna (danger: too cute!!!) How to behave when meeting your your childhood hero biggrin.gif

Akárki is csinálta, Isten áldja ezért biggrin.gif rohog.gif

Ez pedig, hogy fedezze a napi DT/Andrew Garfield fixet rohog.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_ll73mj0Isk1qd75jxo1_500.gif

(Jó, az Andrewsat nem fedezi teljesen no rohog.gif )
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, Sally Sparrow, funny18
2011. május 21. 09:35 #466
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 08:24)
Jó reggelt mindenkinek!  biggrin.gif 
Tegnap tumblr oldalra felkerült egy nagyon édes animáció sorozat. Futótűzként terjed, elég sok helyre rebloggolták, ide nem teszem be a nagy méretű mozgó képek helyett. Aki még nem látta volna (danger: too cute!!!) How to behave when meeting your your childhood hero  biggrin.gif 
Akárki is csinálta, Isten áldja ezért  biggrin.gif  rohog.gif 

Hogy ez milyen helyes, tisztára gyerek lett.. biggrin.gif _nevet.gif rohog.gif
2011. május 21. 09:56 #467
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.21. 09:35)
Hogy ez milyen helyes, tisztára gyerek lett.. biggrin.gif  _nevet.gif  rohog.gif

Miket nem mondasz Kata! blink.gif David egy gyerek, csak nagyra nőtt és vékony rolleyes.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sofa.gif
2011. május 21. 10:07 #468
- törölt felhasználó -    
Nos, ezt is addig nézzétek, míg lehet blink.gif

Én nem bánom ha így szépen lassan kiszivárog az egész darab thumbsup.gif de ez így nagyon nem lesz jó blink.gif

1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 21. 10:22 #469
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 10:07)
Nos, ezt is addig nézzétek, míg lehet  blink.gif 
Én nem bánom ha így szépen lassan kiszivárog az egész darab  thumbsup.gif de ez így nagyon nem lesz jó  blink.gif 

Bruhaha! Cathrine Tate halálos! _nevet.gif _nevet.gif Jó kis darab lehet ez. Tényleg remélem, hogy kiadják DVD-n. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. május 21. 12:58 #470
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 10:07)
Nos, ezt is addig nézzétek, míg lehet  blink.gif 
Én nem bánom ha így szépen lassan kiszivárog az egész darab  thumbsup.gif de ez így nagyon nem lesz jó  blink.gif 

Nagyon jó lehet. Mekkora arcátlanság, hogy pont David és Catherine marad le a végén a meghajolásnál.. smileeee.gif
2011. május 21. 13:03 #471
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 09:56)
Miket nem mondasz Kata!  blink.gif David egy gyerek, csak nagyra nőtt és vékony  rolleyes.gif

Tudom, hogy egy nagy gyerek, de azokon a képeken nagyon látszik, mintha visszakapta volna az elkobzott játékát biggrin.gif _nevet.gif rohog.gif
Szeretem a magas vékony egyéneket..pláne ha egy nagy gyerek az illetőblush.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 21. 13:05 #472
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Elkezdődött a vizsgaidőszakom, 110.gif igyekszem minden nap felugrani egyszer-egyszer, de érzem már hogy sok bepótolni valóm lesz júliusban.. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 21. 13:17 #473
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.21. 13:03)
Tudom, hogy egy nagy gyerek, de azokon a képeken nagyon látszik, mintha visszakapta volna az elkobzott játékát biggrin.gif  _nevet.gif  rohog.gif 
Szeretem a magas vékony egyéneket..pláne ha egy nagy gyerek az illetőblush.gif

Pontosan. David gyerekes lelkesedése már néha egész elgondolkodtató. Itt voltál már akkor, amikor a Unitedot forgatta és egy kislánnyal játszott? Jobban mondva ketten játszottak a DW bábukkal. Nos, nem tudom mit tennék, ha az én pasim 39 évesen bábukkal játszana szabadidejében _nevet.gif

(Ha DW-sat játszik és engem kihagy a jóból, akkor jól megsértődöm rohog.gif ).

Szinte látom magamelőtt, ahogy Szombatonként UK time 6pm-kor azt mondja, hogy jól van emberek, mindjárt DW, lenyírom a füvet aztán beülök a tévé elé és senki ne zavarjon meg. Magára zárja az ajtót, kiteszi a 'Don't disturb, DW is on' jelzőt a kilincsre, bent a szobában pedig járja a giraffe dance-t rohog.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lljcihE36i1qahj21.gif

biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: EsmeCrowfoot
2011. május 21. 16:18 #474
szabcsiga
szabcsiga
visszatérő vendég

StátuszMartha, where is my woátch?? :)
Hozzászólás: 167
Azonosító: 151438
Idézet (kateblock @ 2011.05.20. 20:22)
Szia.
Piratebay vagy thebox.bz  biggrin.gif

meghajolo.gif thumbsup.gif Köszi!
2011. május 21. 20:46 #475
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.21. 13:17)
Pontosan. David gyerekes lelkesedése már néha egész elgondolkodtató. Itt voltál már akkor, amikor a Unitedot forgatta és egy kislánnyal játszott? Jobban mondva ketten játszottak a DW bábukkal. Nos, nem tudom mit tennék, ha az én pasim 39 évesen bábukkal játszana szabadidejében  _nevet.gif 
(Ha DW-sat játszik és engem kihagy a jóból, akkor jól megsértődöm  rohog.gif ).
Szinte látom magamelőtt, ahogy Szombatonként UK time 6pm-kor azt mondja, hogy jól van emberek, mindjárt DW, lenyírom a füvet aztán beülök a tévé elé és senki ne zavarjon meg. Magára zárja az ajtót, kiteszi a 'Don't disturb, DW is on' jelzőt a kilincsre, bent a szobában pedig járja a giraffe dance-t  rohog.gif 
http://media.tumblr.com/tumblr_lljcihE36i1qahj21.gif
biggrin.gif  biggrin.gif

Nem még nem voltam itt. Azért remélem saját kis bábujával játszott.. laugh.gif

Azért hagyja csak meg a giraffe dance-t Mattnek. Erről jut eszembe hozzájutottam egy Fez-hez biggrin.gif biggrin.gif wink.gif Van egy fezem:D
Azért ha minden szombat délután beöltözne 10-nek és úgy nézné a DW-t kicsit aggódnék. laugh.gif
2011. május 22. 10:45 #476
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Jelentem a barátnőm szerzett nekem autogrammot biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif igaz én nem láttam őket, nem voltam ott de azért ez is valami.
Az örök hálám üldözni fogja.. teljesen bezsongtam. rohog.gif

Idézem:"David egyébként teljesen úgy néz ki, mint a képeken. egy egyszerű zöld póló volt rajta, semmi borosta, lenyalt haj, és a szokott gyerekes arckifejetés, csak néha mosolyodott el, inkább csak az az unott kapkodás volt benne, hogy a francba, megint alá kell írnom ezernyi rajongó-lapot. és beszélni is csak egyszer hallottam, mikor eltette előttem a tollat, és kétségbeesetten megjegyezte, hogy "Oh, my pen is running out" (én meg magamban felkiáltotta: "Not now!")
Chaterine meg szó szerint úgy nézett ki, mint a plakáton, még a haja is úgy volt belőve, fekete ruhában. ő többet mosolygott és beszélgetett az emberekkel."

Volt nála hál' istennek még toll...
Remélem nem haragszik, hogy ezt így megosztottam veletek.
Egész nap egyébként arra szoktam várni, hogy meséljen a Londoni napjáról w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. május 22. 17:15 #477
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Sziasztok!
Ezt a Learners című filmet én is keresném, de nem találok élő lehetőséget a megszerzésére. Ahol van ott sincs aki megossza. Valakinek valami ötlet?
Kösz előre is
2011. május 22. 18:23 #478
EsmeCrowfoot
EsmeCrowfoot
visszatérő vendég
Hozzászólás: 277
Azonosító: 151525
Bocsánat de végre megtaláltam! Már két napja ezzel szenvedtem, de végre siker biggrin.gif
Egyébként teljesen rákattantam ennek a pasinak a filmjeire. Zseniális mennyi fajta karaktert tud hitelesen előadni. Teheteséges és jóképű, na ez már valami thumbsup.gif Nem is tudom melyik a kedvencem, de talán mindig épp az amit nézek biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, szabcsiga, Sally Sparrow
2011. május 22. 19:22 #479
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.22. 10:45)
Jelentem a barátnőm szerzett nekem autogrammot biggrin.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  igaz én nem láttam őket, nem voltam ott de azért ez is valami. 
Az örök hálám üldözni fogja.. teljesen bezsongtam. rohog.gif 
Idézem:"David egyébként teljesen úgy néz ki, mint a képeken. egy egyszerű zöld póló volt rajta, semmi borosta, lenyalt haj, és a szokott gyerekes arckifejetés, csak néha mosolyodott el, inkább csak az az unott kapkodás volt benne, hogy a francba, megint alá kell írnom ezernyi rajongó-lapot. és beszélni is csak egyszer hallottam, mikor eltette előttem a tollat, és kétségbeesetten megjegyezte, hogy "Oh, my pen is running out" (én meg magamban felkiáltotta: "Not now!")
Chaterine meg szó szerint úgy nézett ki, mint a plakáton, még a haja is úgy volt belőve, fekete ruhában. ő többet mosolygott és beszélgetett az emberekkel."
Volt nála hál' istennek még toll...
Remélem nem haragszik, hogy ezt így megosztottam veletek.
Egész nap egyébként arra szoktam várni, hogy meséljen a Londoni napjáról  w00t.gif

Davidnek nem esik nehezére ezer meg ezeregy autogrammot adni. Egy munkamániásnak ez nem probléma. Talán rossz napja volt.
2011. május 22. 22:46 #480
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.22. 19:22)
Davidnek nem esik nehezére ezer meg ezeregy autogrammot adni. Egy munkamániásnak ez nem probléma. Talán rossz napja volt.

Hát néztem képeket a neten, szerintem nem volt unott, csak olyan volt mint szokott lenni dedikáláson, figyelte mit csinál... biggrin.gif
100 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok