Idézet (kateblock @ 2011.05.18. 22:02)
Annyira bírom Davidben hogy ki meri mutatni a mániáit. Imádom ezt a pólóját (is). Képes végigmenni London legforgalmasabb utcáján DW-s uzsonnástáskával
Aye, én azóta mutatom magam, mint Whovian, mióta tudom, hogy David is végig mer menni az utcán DW cuccokkal a kezében. Van egy TARDIS kulcstartóm és DW pólóm is. Totál 'aye, i has a timelord, beat that' feelingem van, mikor szembe jön velem valaki például Tvájlájtos pólóban. lol
Érdekes ez egyébként , ha már itt tartunk, elmondom, bár ez talán lehangol majd titeket (is)??
Szóval egy amerikai felmérés szerint (nem muszáj elhinni) azok az emberek, akiknek van egy mániája, azok szomorú és unatkozó emberek, akik a mániában találják meg a boldogságot. A felmérés szerint 'obsessive'-nek számítasz, ha képet őrzöl kedvencedről a pénztárcádban vagy kulcstartódon vagy faladon. Ha a mániád egyben a hobbid is?? és ha pénzt fektetsz a mániádba ...
Nem is tudom... szerintem ezzel addig nincs gond, amíg az ember nem viszi túlzásba és gyűjt mondjuk 1ft-osokat, de annyit, hogy a házból sem tud kijönni vagy míg megyek be a hivatalba és ott mondom azt, hogy a kedvenc színészemmel szeretnék összeházasodni ...
Szerintetek hol a határ? Ki számít akkor obsessednek?
Igen, ezt már én is hallottam. Én nem vagyok ennyire "brutális". Vagy manó tudja. Kifejezetten nem gyűjtök DW cuccokat, de akad néhány. Inkább a páromat szoktam velük meglepni.

Én nem gyűjtök ilyen szempontból jóformán semmit.

Eredeti DVD-k, CD-k, ezeket igen, meg képeslapokat. Régen voltam nagyon fanatikus, de azt valahogy elhagytam.
Egyébként szerintem attól, hogy az embernek van egy pólója, kulcstartója, DVD-i, meg még 1-2 apróság, az nem számít obsessednek. Nekem az a fanatizmus, ha valakinek csak x dolog tölti ki élete minden percét. Tele van a szobája plakátolva, gyűjt, és ezen jár az agya a nap 24 órájában. De mi szerintem normálisak vagyunk.