Starity

David Tennant 3

100 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 19. 12:32 #401
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 12:29)
Tömeghisztériát csinál. A nem DT fanok nem tudok mit szólnak hozzá, de a fanok odáig vannak meg vissza. Egyébként nagyon jól csinálja, mert így most már sokkal többen fognak érdeklődni DT iránt, hiszen a rendezőnő csak róla tud beszélni, ez pedig jót tesz a filmnek is. 
Emlékszem, mikor DT azt mondta, hogy a DW-ból való kilépésétől azt is várja, hogy csökkenjen körülötte a hisztéria. Nem tudom ez kint Amerikában hogyan fog neki sikerülni Peterrel  unsure.gif

Szegény, így biztos nem fog lohadni a hisztéria. Angliában lehet, de a USA tutira bekajálja. Ami nem minden esetben rossz (lásd: Johnny Depp), de most ez a lehető legrosszabb módja a bekajálásnak. Őrült fangörlök...szegény David! sad.gif
2011. május 19. 13:08 #402
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 12:32)
Szegény, így biztos nem fog lohadni a hisztéria. Angliában lehet, de a USA tutira bekajálja. Ami nem minden esetben rossz (lásd: Johnny Depp), de most ez a lehető legrosszabb módja a bekajálásnak. Őrült fangörlök...szegény David!  sad.gif

Néha nem tudom sajnálni. Attól függ milyen kedvem. Néha csak a szememet forgatom, hogy nesze David, ez kell neked, erre vállalkoztál. Ha valaki annyira bolond, hogy elvállaljon egy ilyen szerepet (olvasta a forgatókönyvet, tudta mit kell viselnie, látta milyen fényben akarják feltüntetni) az igya meg annak a levét. David nem hülye ?? (bár néha ebben is kételkedem) hiszem azt, hogy tudta mi vár rá, mikor aláírta a szerződést unsure.gif
2011. május 19. 13:11 #403
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 13:08)
Néha nem tudom sajnálni. Attól függ milyen kedvem. Néha csak a szememet forgatom, hogy nesze David, ez kell neked, erre vállalkoztál. Ha valaki annyira bolond, hogy elvállaljon egy ilyen szerepet (olvasta a forgatókönyvet, tudta mit kell viselnie, látta milyen fényben akarják feltüntetni) az igya meg annak a levét. David nem hülye ?? (bár néha ebben is kételkedem) hiszem azt, hogy tudta mi vár rá, mikor aláírta a szerződést  unsure.gif

Mondjuk igazad van, sőt. Gondolom a rendezőről már előtte is tudta, hogy egy kicsit nem komplett. Ha te sem tudod, hogy David néha mit miért tesz, akkor én meg aztán végképp nem érthetem. Lehet, hogy úgy gondolta, ahhoz, hogy beinduljon valami Hollywoodban, valahogy kezdeni kell és ugye mindenki alul kezdi. Hollywoodban mindenképp, még akkor is, ha máshol már elismert színész. blink.gif
2011. május 19. 13:27 #404
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 13:11)
Mondjuk igazad van, sőt. Gondolom a rendezőről már előtte is tudta, hogy egy kicsit nem komplett. Ha te sem tudod, hogy David néha mit miért tesz, akkor én meg aztán végképp nem érthetem. Lehet, hogy úgy gondolta, ahhoz, hogy beinduljon valami Hollywoodban, valahogy kezdeni kell és ugye mindenki alul kezdi. Hollywoodban mindenképp, még akkor is, ha máshol már elismert színész.  blink.gif

Nem lehet kiigazodni ezen a fafejen. Nem tudni mit miért csinál. 110.gif Ha pedig ezt szánta karrierje elindításának, akkor jól kezdett, mert a kritikusok előszeretettel húzzák le a remakeket és vámpíros filmekből is elegük van már ...

Úgy látom barátunk a DW óta nem igazán boldogul. Megbukott a Rex, a Fright Nightot már sokan alapból leírják, mert remake és a Decoy Bride Cannes reviewek (most olvasom), hogy a kritikusok kivonultak a filmről, mert annyira unalmas volt. Majd elaludtak alatta ezért kimentek kávézni és az egyik csóka helyet foglalt és megkérdezte a mellet ülő emberkétől, hogy megtörtént-e már a film nagy 'spoilere'. A fan nem kicsit volt mérges a csókára, hogy lelőtte a poént, de állítólag röhögtek is páran, hogy vissza sem mennek megnézni a végét mert annyira világos, hogy mi fog benne történni. Csak bementek és nyugtázták magukban, hogy ez olyan sztori, amit már 2 vagy 3 milliószor mi magunk is láthattunk a képernyőnkön.. Oh oh rolleyes.gif blink.gif
2011. május 19. 13:38 #405
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 13:27)
Nem lehet kiigazodni ezen a fafejen. Nem tudni mit miért csinál.  110.gif Ha pedig ezt szánta karrierje elindításának, akkor jól kezdett, mert a kritikusok előszeretettel húzzák le a remakeket és vámpíros filmekből is elegük van már ...
Úgy látom barátunk a DW óta nem igazán boldogul. Megbukott a Rex, a Fright Nightot már sokan alapból leírják, mert remake és a Decoy Bride Cannes reviewek (most olvasom), hogy a kritikusok kivonultak a filmről, mert annyira unalmas volt. Majd elaludtak alatta ezért kimentek kávézni és az egyik csóka helyet foglalt és megkérdezte a mellet ülő emberkétől, hogy megtörtént-e már a film nagy 'spoilere'. A fan nem kicsit volt mérges a csókára, hogy lelőtte a poént, de állítólag röhögtek is páran, hogy vissza sem mennek megnézni a végét mert annyira világos, hogy mi fog benne történni. Csak bementek és nyugtázták magukban, hogy ez olyan sztori, amit már 2 vagy 3 milliószor mi magunk is láthattunk  a képernyőnkön.. Oh oh  rolleyes.gif  blink.gif

Mintha ismerős lenne ez a "kedvencem nem boldogul mostanság" téma. dry.gif Davidnek se éppen a szerencsecsillaga szárnyal az égen! Komolyan ilyen rosszul fogadták a Decoy Bride-ot? ohmy.gif Lehet tudni David mit szól ehhez?
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 19. 14:02 #406
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 13:38)
Komolyan ilyen rosszul fogadták a Decoy Bride-ot?  ohmy.gif Lehet tudni David mit szól ehhez?

Igen, de én ezt már mondtam nektek napokkal ezelőtt is, hogy műfajból adódóan kissé unalmas lesz de hogy ennyire? David nem olvas revieweket magáról sem a filmjeiről amíg az le nem csengett tehát nem tudjuk mit gondol.. Nemrég volt egy 2 perces interjúja a BBC Radio 4-on és ott rákérdezett a műsorvezetőnő, hogy mi lesz, ha egyikük jó másikuk rossz kritikát kap és barátunk egyből terelte a témát, nem szeret még csak beszélni sem erről unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 19. 14:10 #407
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:02)
Igen, de én ezt már mondtam nektek napokkal ezelőtt is, hogy műfajból adódóan kissé unalmas lesz de hogy ennyire? David nem olvas revieweket magáról sem a filmjeiről amíg az le nem csengett tehát nem tudjuk mit gondol.. Nemrég volt egy 2 perces interjúja a BBC Radio 4-on és ott rákérdezett a műsorvezetőnő, hogy mi lesz, ha egyikük jó másikuk rossz kritikát kap és barátunk egyből terelte a témát, nem szeret még csak beszélni sem erről  unsure.gif

Homokba dugja a fejét... blink.gif Nem mondom, hogy ez jó, de mi mást tehetne? Ha igazat ad a kritikáknak, az is rosszul jön ki, ha meg szembeszáll velük, az még rosszabbul. Valóban az a legjobb, ha hallgat.
2011. május 19. 14:23 #408
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 14:10)
Homokba dugja a fejét... blink.gif Nem mondom, hogy ez jó, de mi mást tehetne? Ha igazat ad a kritikáknak, az is rosszul jön ki, ha meg szembeszáll velük, az még rosszabbul. Valóban az a legjobb, ha hallgat.

ÉN először arra gondolnék, hogy befolyásolható és félő, hogyha olvasna kritikát, ami rámutatna egy két dologra, másképpen csinálná mint szeretné vagy pont azzal rontja el ..

Emlékszünk arra, hogy mondtam, David barátunk leforgatott valami pilot epizódot egy brit sitcomhoz? Itt található semmitmondó infó a This is Jinsy 8 részes sorozatból, ami elméletileg a bbc3-re készült de ő úgy döntött nem készít belőle sorozatot, Sky Atlantic csatornára készült a sorozat és nyáron mutatják be. Akkor meg is van, hogy hónapokkal ezelőtt miért ült David a Sky News stúdiójában és adott interjút. Előre felvett anyag a tévére biggrin.gif
2011. május 19. 14:27 #409
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:23)

Emlékszünk arra, hogy mondtam, David barátunk leforgatott valami pilot epizódot egy brit sitcomhoz? Itt található semmitmondó infó a This is Jinsy 8 részes sorozatból, ami elméletileg a bbc3-re készült de ő úgy döntött nem készít belőle sorozatot, Sky Atlantic csatornára készült a sorozat és nyáron mutatják be. Akkor meg is van, hogy hónapokkal ezelőtt miért ült David a Sky News stúdiójában és adott interjút. Előre felvett anyag a tévére  biggrin.gif

Nohát, újabb minisorozat! Ennek örülünk! Mostanában szeretem a miniket. pardon.gif
2011. május 19. 14:41 #410
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 14:27)
Nohát, újabb minisorozat! Ennek örülünk! Mostanában szeretem a miniket. pardon.gif

De ő csak a pilotban lesz benne de sebaj, jobb a semminél. biggrin.gif

Gondoltam dobok be egy jó képet ide, felmentem tumblr-re és mit látok? Valaki azt állítja az oldalán hogy barátunk teherbe ejtette. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
A csaj elég hibásan ír, mi tudjuk, hogy nem igaz de kíváncsi vagyok mennyire fújják fel a dolgot, ha mér ennyien rebloggolták http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Reméljük nem jut el a médiáig
2011. május 19. 14:44 #411
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:41)

Gondoltam dobok be egy jó képet ide, felmentem tumblr-re és mit látok? Valaki azt állítja az oldalán hogy barátunk teherbe ejtette. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
A csaj elég hibásan ír, mi tudjuk, hogy nem igaz de kíváncsi vagyok mennyire fújják fel a dolgot, ha mér ennyien rebloggolták http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Reméljük nem jut el a médiáig

Ujjé! w00t.gif Egy újabb hülye! thumbsup.gif Gratulálok! beer.gif
Erre kíváncsi leszek, de komolyan. _nevet.gif Miért nem tudják békében hagyni, mikor családja van? És különben is, ki veszi ezt be? Emlékszem, még általánosban volt egy kiscsaj, aki azt állította magáról, hogy ő valójában Nick Carter barátnője. Hát röhögtünk rajta olyanokat! _nevet.gif Persze szánalmas az ilyen, de vannak esetek, amikor megérdemlik, hogy kiröhögjük őket.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 19. 14:48 #412
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 14:44)
Ujjé!  w00t.gif Egy újabb hülye!  thumbsup.gif Gratulálok!  beer.gif 
Erre kíváncsi leszek, de komolyan.  _nevet.gif Miért nem tudják békében hagyni, mikor családja van? És különben is, ki veszi ezt be? Emlékszem, még általánosban volt egy kiscsaj, aki azt állította magáról, hogy ő valójában Nick Carter barátnője. Hát röhögtünk rajta olyanokat!  _nevet.gif Persze szánalmas az ilyen, de vannak esetek, amikor megérdemlik, hogy kiröhögjük őket.

Most miért mondod ezt? Na már. rohog.gif Egy timey wimey kisfiú lehetne. Farsangi bálba 10-nek öltözik be és jó lesz majd irodalomból meg angolból csak nem tud helyesen írni http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2011. május 19. 14:54 #413
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 14:48)
Most miért mondod ezt? Na már.  rohog.gif  Egy timey wimey kisfiú lehetne. Farsangi bálba 10-nek öltözik be és jó lesz majd irodalomból meg angolból csak nem tud helyesen írni http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

És hogy halad a post sorsa? Vannak már akik rákaptak?
Anyám, abba bele se merek gondolni, hogyha ebből ügy lesz, David mit fog levágni! blink.gif Ebből a szempontból nézve már annyira nem vicces a dolog. Jó lenne, ha egyesek előbb gondolkoznának. Majd mindjárt felmegyek én is, és közlöm, hogy pár napja csókolóztam a félmeztelen göndörkével. rohog.gif Álmodni mindenkinek szabad, csak nem kéne el is hinni. blink.gif Bakker, valakinek nagyon jó a humora. blink.gif
2011. május 19. 15:18 #414
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 14:54)
És hogy halad a post sorsa? Vannak már akik rákaptak? 
Anyám, abba bele se merek gondolni, hogyha ebből ügy lesz, David mit fog levágni!  blink.gif Ebből a szempontból nézve már annyira nem vicces a dolog. Jó lenne, ha egyesek előbb gondolkoznának. Majd mindjárt felmegyek én is, és közlöm, hogy pár napja csókolóztam a félmeztelen göndörkével.  rohog.gif Álmodni mindenkinek szabad, csak nem kéne el is hinni.  blink.gif Bakker, valakinek nagyon jó a humora.  blink.gif

Egyenlőre csak reblog van. Idő kérdése az egész. rolleyes.gif

Én ilyenkor mindig a feleséget/barátnőt sajnálom. Nyilván ő is tudja, hogy ez most igaz vagy nem de akkor sem lehet nagy poén a Daily Fail címlapján azt olvasni, hogy a férjed/pasid megcsalt valakivel és gyerek is van a kapcsolatból.
Ha pedig David tényleg nincs jóban GM-mel vagy már nincsenek is együtt, akkor nem látom akadályát a dolognak. biggrin.gif
2011. május 19. 15:30 #415
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 15:18)
Egyenlőre csak reblog van. Idő kérdése az egész.  rolleyes.gif 
Én ilyenkor mindig a feleséget/barátnőt sajnálom. Nyilván ő is tudja, hogy ez most igaz vagy nem de akkor sem lehet nagy poén a Daily Fail címlapján azt olvasni, hogy a férjed/pasid megcsalt valakivel és gyerek is van a kapcsolatból.
Ha pedig David tényleg nincs jóban GM-mel vagy már nincsenek is együtt, akkor nem látom akadályát a dolognak.  biggrin.gif

Nos, gondolod, hogy David az a fajta, aki alig, hogy kiszabadul egy kapcsolatból, amiben nem érzi jól magát, rögtön csinál magának egy újabb "problémát"? Azért ennyire ő se dilis, gondolom én.
Egyébként igazad van, szegény GM-et amúgy is megviselték a vele és a babával kapcsolatos rosszindulatú megjegyzések, ez még tehet a kupacra rendesen, ha kibontakozik. dry.gif
2011. május 19. 15:34 #416
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 15:30)
Nos, gondolod, hogy David az a fajta, aki alig, hogy kiszabadul egy kapcsolatból, amiben nem érzi jól magát, rögtön csinál magának egy újabb "problémát"? Azért ennyire ő se dilis, gondolom én. 
Egyébként igazad van, szegény GM-et amúgy is megviselték a vele és a babával kapcsolatos rosszindulatú megjegyzések, ez még tehet a kupacra rendesen, ha kibontakozik.  dry.gif

Ki mondta, hogy még együtt vannak? blink.gif David kapcsolatainál soha nem lehet tudni, és jól titkolja a dolgot így mikor ráeszmélünk, már együtt vannak egy jó ideje .. David már 40, dolgozni szeretne, nem akarta ezt a gyereket és a kedves felesége mindig az ő bankkártyáját használja.. Esetleg korai 'kapuzárási pánik' vagy becsúszott a gyerek, mert van ilyen is ..
2011. május 19. 15:38 #417
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 15:34)
Ki mondta, hogy még együtt vannak?  blink.gif David kapcsolatainál soha nem lehet tudni, és jól titkolja a dolgot így mikor ráeszmélünk, már együtt vannak egy jó ideje .. David már 40, dolgozni szeretne, nem akarta ezt a gyereket és a kedves felesége mindig az ő bankkártyáját használja.. Esetleg korai 'kapuzárási pánik' vagy becsúszott a gyerek, mert van ilyen is ..

Nem mondta senki, hogy még együtt vannak, de az ellenkezőjét se állította senki. Amíg David vagy GM szájából nem hallom, addig én úgy fogom fel, hogy ők együtt vannak, mert ez van a tudatomban. Tehát minden ilyen hírhez így állok hozzá. pardon.gif Persze nagyon is előfordulhat, hogy nincsenek együtt, de ezt meg nem kötik az orrunkra és jól is teszik. A gyereknek nyugalom kell. Lényegtelen, hogy együtt vannak-e vagy sem, amíg a köztudatban az van, hogy igen, ők egy pár, addig fokozottan nem kellene olyasmit állítania senkinek, hogy terhes Davidtől. Én így látom a dolgot.
2011. május 19. 19:22 #418
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 15:38)
Nem mondta senki, hogy még együtt vannak, de az ellenkezőjét se állította senki. Amíg David vagy GM szájából nem hallom, addig én úgy fogom fel, hogy ők együtt vannak, mert ez van a tudatomban. Tehát minden ilyen hírhez így állok hozzá. pardon.gif Persze nagyon is előfordulhat, hogy nincsenek együtt, de ezt meg nem kötik az orrunkra és jól is teszik. A gyereknek nyugalom kell. Lényegtelen, hogy együtt vannak-e vagy sem, amíg a köztudatban az van, hogy igen, ők egy pár, addig fokozottan nem kellene olyasmit állítania senkinek, hogy terhes Davidtől. Én így látom a dolgot.

Egyet értek, bár szerintem ezt úgy sem fogod hallani soha sem David szájából, de GM-éből sem .. rolleyes.gif

Jó hír. Végre kiderült, hogy ki fogja vinni a 2012-es vb-n a fáklyát. Nem tudom, nem ismerem az illetőt de végre megszűnhet a David Tennant to light the Olympic torch 2012 és a David Tennant to carry the Olympic torch 2012 petíciók, facebook/twitter profil stb. Időben dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 19. 20:23 #419
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 15:38)

Remélem azért még együtt vannak, mert jó lenne ha szép boldog családban élnének. Egyébként meg nem januárban lesz az esküvőjük?

Az ilyen kiscsajok meg menjenek ahova nem akarnak..Ezt most csak azért kell mert kicsit fellendültek David körül a dolgok...
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 19. 20:27 #420
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 19:22)

Jó hír. Végre kiderült, hogy ki fogja vinni a 2012-es vb-n a fáklyát. Nem tudom, nem ismerem az illetőt de végre megszűnhet a David Tennant to light the Olympic torch 2012 és a David Tennant to carry the Olympic torch 2012 petíciók, facebook/twitter profil stb. Időben  dry.gif

De azért vicces lett volna, ha ő viszi..Ha én döntenék tuti ő vinné. biggrin.gif thumbsup.gif
Én majd biztos nézni fogom a sülylökést, mert Pápua Új-Guinea nagy maglepetés lesz...És mekkora lenne, ha tényleg cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
100 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok