Starity

David Tennant 3

100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 18. 21:24 #381
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.18. 21:14)

Jaj de cuki a frizkója..
2011. május 18. 21:25 #382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.18. 21:24)
Jaj de cuki a frizkója..

Nálam nem igazán jön be mellow.gif
A pólója viszont annál inkább. Milyen cool már cool.gif
2011. május 18. 21:40 #383
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.18. 21:25)
Nálam nem igazán jön be  mellow.gif 
A pólója viszont annál inkább. Milyen cool már  cool.gif

a pólója is jó. Szeretem a Beatles-t cool.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 18. 22:02 #384
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.18. 21:40)
a pólója is jó. Szeretem a Beatles-t cool.gif

Annyira bírom Davidben hogy ki meri mutatni a mániáit. Imádom ezt a pólóját (is). Képes végigmenni London legforgalmasabb utcáján DW-s uzsonnástáskával _nevet.gif
Aye, én azóta mutatom magam, mint Whovian, mióta tudom, hogy David is végig mer menni az utcán DW cuccokkal a kezében. Van egy TARDIS kulcstartóm és DW pólóm is. Totál 'aye, i has a timelord, beat that' feelingem van, mikor szembe jön velem valaki például Tvájlájtos pólóban. lol
Érdekes ez egyébként , ha már itt tartunk, elmondom, bár ez talán lehangol majd titeket (is)??
Szóval egy amerikai felmérés szerint (nem muszáj elhinni) azok az emberek, akiknek van egy mániája, azok szomorú és unatkozó emberek, akik a mániában találják meg a boldogságot. A felmérés szerint 'obsessive'-nek számítasz, ha képet őrzöl kedvencedről a pénztárcádban vagy kulcstartódon vagy faladon. Ha a mániád egyben a hobbid is?? és ha pénzt fektetsz a mániádba ...

Nem is tudom... szerintem ezzel addig nincs gond, amíg az ember nem viszi túlzásba és gyűjt mondjuk 1ft-osokat, de annyit, hogy a házból sem tud kijönni vagy míg megyek be a hivatalba és ott mondom azt, hogy a kedvenc színészemmel szeretnék összeházasodni ... rolleyes.gif

Szerintetek hol a határ? Ki számít akkor obsessednek?
2011. május 18. 22:18 #385
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.18. 22:02)
Annyira bírom Davidben hogy ki meri mutatni a mániáit. Imádom ezt a pólóját (is). Képes végigmenni London legforgalmasabb utcáján DW-s uzsonnástáskával  _nevet.gif 
Aye, én azóta mutatom magam, mint Whovian, mióta tudom, hogy David is végig mer menni az utcán DW cuccokkal a kezében. Van egy TARDIS kulcstartóm és DW pólóm is. Totál 'aye, i has a timelord, beat that' feelingem van, mikor szembe jön velem valaki például Tvájlájtos pólóban. lol
Érdekes ez egyébként , ha már itt tartunk, elmondom, bár ez talán lehangol majd titeket (is)??
Szóval egy amerikai felmérés szerint (nem muszáj elhinni) azok az emberek, akiknek van egy mániája, azok szomorú és unatkozó emberek, akik a mániában találják meg a boldogságot. A felmérés szerint 'obsessive'-nek számítasz, ha képet őrzöl kedvencedről a pénztárcádban vagy kulcstartódon vagy faladon. Ha a mániád egyben a hobbid is?? és ha pénzt fektetsz a mániádba

Nekem nincs Dw-s cuccom reklamalo.gif MÉG. De fogok szerezni...Csak a rendeléstől kicsit félek...

Engem nem hangol le tudomásul vettem, sőt igazoltam. A mult hónapban halt meg a nevelőapám, egyfolytában DW, DT dolgokkal foglalkoztam/foglalkozok azóta, valahogy segít.
A falamról meg jobb is ha nem beszélünk.. blush.gif
2011. május 18. 22:46 #386
- törölt felhasználó -    
Egy kis MAAN érdekesség következik biggrin.gif Daviden elszakadt a farmer miniszoknya, amit viselt és a színpadon összekente a hozzá felvett Superman pólót, CT hajából pedig kiesett a hajba való de köszönhetően remek improvizációiknak, sikerült elterelni a figyelmet. David egyébként hibázott, mert (valamiért) a jobb keze helyett a balt emelte fel ..

Ebben a bizonyos blogbejegyzésben az is olvasható, hogy kevés 'DT fangörl' volt de akik ott voltak végigröhögték az egész darabot, akár vicces volt a jelenet, akár nem http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Nme tudom ti hogy vagytok vele de engem kifejezetten idegesít az ilyen. Ne röhögjük végig az egész darabot, csak ott röhögjünk, ahol kell dry.gif

A petícióról pedig annyit, hogy az egyik fejes csóka szerint tervezik filmre venni a darabot csak még megvárják milyen reviewek lesznek a darabról. Azt viszont nem lehet tudni, hogy kiadják-e DVD-n vagy csak az ottani színházakban lehet majd megnézni.
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 19. 07:32 #387
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_llfdqaSdaA1qahmy6o1_500.jpg

Számomra ismeretlen kép 2006-ból... Felismer valaki valakit a képen Daviden kívül? rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 19. 08:33 #388
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Jó reggelt!
Na, bepótoltam a lemaradásomat! Megnéztem a képeket. Szerintem David aranyos és jókedvű rajtuk, bár a haja tényleg nem az igazi. rohog.gif
Abban pedig totál igazad van, hogy röhögni akkor kell, mikor van valami vicces, nem az egész színdarab alatt. Bár gondolom ők már akkor kuncogtak és sugdolóztak, mikor David megjelent a színpadon. dry.gif És mivel ilyenkor mennek egymás között a fangörl megjegyzések, talán azokon röhögtek a legjobbat. dry.gif
Én se láttam még ezt a képet, de David szerintem egész helyes rajta. Nem lehet, hogy ezek valami rajongók?
2011. május 19. 08:57 #389
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 08:33)

Abban pedig totál igazad van, hogy röhögni akkor kell, mikor van valami vicces, nem az egész színdarab alatt. Bár gondolom ők már akkor kuncogtak és sugdolóztak, mikor David megjelent a színpadon.  dry.gif És mivel ilyenkor mennek egymás között a fangörl megjegyzések, talán azokon röhögtek a legjobbat.  dry.gif

Ez az egyik legelviselhetetlenebb dolog ami engem idegesít. De mivel nem vagyunk ott sajnos ... unsure.gif No mindegy, majd a DVD-n (ha lesz) lévő filmen röhögünk biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 08:33)
Én se láttam még ezt a képet, de David szerintem egész helyes rajta. Nem lehet, hogy ezek valami rajongók?

Nem. David élete első DW audióját vette fel akkor, tehát akkor hibás volt a dátum, amit mondtam lol Még 2000 valamennyi lehetett akkor (most látom): Sorry. Lefényképezkedett az idős asszonnyal, ő a DW-ban szerepelt régebben, kb 1980 körül a szélén álló csaj a Casanovában is látható volt. Hallgattam azt az audiót és rendesen elbánt benne az asszonnyal, de évekkel később visszakapta, amiért a Casanova forgatásán David gatyájába nyúlkálhatott _nevet.gif
Ha valakinek még ezután sem rémlene, ő volt a nemtudommilyennevű ikrek idősebb tagja. Csinálták hármasban, Casanova, ő, meg a saját huga?? és mikor megvolt a dolog, beszélgettek Casanovával az ágyban biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 19. 09:27 #390
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 08:57)
Ez az egyik legelviselhetetlenebb dolog ami engem idegesít. De mivel nem vagyunk ott sajnos ...  unsure.gif No mindegy, majd a DVD-n (ha lesz) lévő filmen röhögünk  biggrin.gif 
Nem. David élete első DW audióját vette fel akkor, tehát akkor hibás volt a dátum, amit mondtam lol Még 2000 valamennyi lehetett akkor (most látom): Sorry. Lefényképezkedett az idős asszonnyal, ő a DW-ban szerepelt régebben, kb 1980 körül a szélén álló csaj a Casanovában is látható volt. Hallgattam azt az audiót és rendesen elbánt benne az asszonnyal, de évekkel később visszakapta, amiért a Casanova forgatásán David gatyájába nyúlkálhatott  _nevet.gif 
Ha valakinek még ezután sem rémlene, ő volt a nemtudommilyennevű ikrek idősebb tagja. Csinálták hármasban, Casanova, ő, meg a saját huga?? és mikor megvolt a dolog, beszélgettek Casanovával az ágyban  biggrin.gif

Mivel nem láttam a Casanovát, nekem így sem rémlik. rohog.gif Viszont így legalább látom, hogy amikor azt mondod, a Casanovában volt minden, az tényleg úgy volt... rohog.gif
2011. május 19. 09:31 #391
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 09:27)
Mivel nem láttam a Casanovát, nekem így sem rémlik.  rohog.gif Viszont így legalább látom, hogy amikor azt mondod, a Casanovában volt minden, az tényleg úgy volt... rohog.gif

Nem maradtál le sokról, nekem elhiheted. mellow.gif Tényleg nem értem miért tetszik annyira az embereknek unsure.gif
2011. május 19. 09:33 #392
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 09:31)
Nem maradtál le sokról, nekem elhiheted.  mellow.gif Tényleg nem értem miért tetszik annyira az embereknek  unsure.gif

És hogy állsz a Fright Night-tal? Még mindig úgy érzed, hogy meg tudsz barátkozni a karakterrel?
2011. május 19. 09:51 #393
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 09:31)
Nem maradtál le sokról, nekem elhiheted.  mellow.gif Tényleg nem értem miért tetszik annyira az embereknek  unsure.gif

Én ezt a Casanovát még akkor láttam mikor nem voltam DT fan, és nekem tetszett... Nem az "olyan" jelenetek miatt, szerintem az egész jól volt felépítve, és nagyon vicces is volt. Mondjuk nincs viszonyítási alapom, mert a Heath Ledger-est nem láttam.
2011. május 19. 10:07 #394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 09:33)
És hogy állsz a Fright Night-tal? Még mindig úgy érzed, hogy meg tudsz barátkozni a karakterrel?

Nem tudom. Sok helyen olvasom, hogy hagyták improvizálni mert a neki szánt sorok nem illettek hozzá mellow.gif dry.gif . Az pedig messzeföldön elismert tény, hogy Davidnek az improvizáció nagyon meg. A karektert biztosan jól játszotta, ehhez kétség sem fér és jól is néz ki a paróka stb nélkül de nem hinném, hogy a kedvenc karaktereim közé sorolnám. Russel Brand stílusú karaktere volt már két éve CT karácsonyi műsorában, az ugyebár nem volt sok de nekem akkor sem tetszik maga a karakter sem. Semmi köze ennek ahhoz hogy milyen filmben játszik. A Duck Patrolban Darwint alakítja (BBC Scotland) és a karaktere ott sem tetszett. Sem a Deputy de még a Quatermass Experimentben sem (csak jól nézett ki és ennyi.)
Az én legnagyobb félelmem az, hogy DT Petere körül akkora a felhajtás, mint a Doktora körül volt és ez nekem nem tetszik dry.gif
2011. május 19. 10:13 #395
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 10:07)
Nem tudom. Sok helyen olvasom, hogy hagyták improvizálni mert a neki szánt sorok nem illettek hozzá  mellow.gif  dry.gif . Az pedig messzeföldön elismert tény, hogy Davidnek az improvizáció nagyon meg. A karektert biztosan jól játszotta, ehhez kétség sem fér és jól is néz ki a paróka stb nélkül de nem hinném, hogy a kedvenc karaktereim közé sorolnám. Russel Brand stílusú karaktere volt már két éve CT karácsonyi műsorában, az ugyebár nem volt sok de nekem akkor sem tetszik maga a karakter sem. Semmi köze ennek ahhoz hogy milyen filmben játszik. A Duck Patrolban Darwint alakítja (BBC Scotland) és a karaktere ott sem tetszett. Sem a Deputy de még a Quatermass Experimentben sem (csak jól nézett ki és ennyi.)
Az én legnagyobb félelmem az, hogy DT Petere körül akkora a felhajtás, mint a Doktora körül volt és ez nekem nem tetszik  dry.gif

A múltkor azt mondtad, hogy you fancy Peter. blink.gif Hová lett a lelkesedés?
2011. május 19. 10:22 #396
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 10:13)
A múltkor azt mondtad, hogy you fancy Peter.  blink.gif Hová lett a lelkesedés?

I do fancy Peter. Paróka stb nélkül bejön de ha nem a külsőről beszélünk, az nem jön be. unsure.gif A rendezőnő tisztára úgy állítja be, Peter közeledtét, mintha az Uri Geller lenne dry.gif Olyanok írkál twitteren, hogy az fáj .. dry.gif
2011. május 19. 10:23 #397
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 10:22)
I do fancy Peter. Paróka stb nélkül bejön de ha nem a külsőről beszélünk, az nem jön be.  unsure.gif A rendezőnő tisztára úgy állítja be, Peter közeledtét, mintha az Uri Geller lenne  dry.gif Olyanok írkál twitteren, hogy az fáj ..  dry.gif

Ó blink.gif , így már érthető némileg. Mégis milyeneket írkál?
2011. május 19. 11:42 #398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 10:23)
Ó  blink.gif , így már érthető némileg. Mégis milyeneket írkál?

Olyanokat, hogy 'I hope you liked the FN trailer. I know you've missed the lovely and sexy DT from it fear no more, he's close'

vagy

'Hold on DT fans. He is going to rock your world, he's all over the movie. You gotta love a half naked bad a$$'

'Peter is a key figure in the movie. People will be glueded to screen and I'm not just talking about his talent'

fear.gif omg.gif
2011. május 19. 11:51 #399
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.19. 11:42)
Olyanokat, hogy 'I hope you liked the FN trailer. I know you've missed the lovely and sexy DT from it fear no more, he's close'
vagy
'Hold on DT fans. He is going to rock your world, he's all over the movie. You gotta love a half naked bad a$$'
'Peter is a key figure in the movie. People will be glueded to screen and I'm not just talking about his talent'
fear.gif  omg.gif

És ezt egy felnőtt nő irkálja? Nagyszerű... blink.gif Nagy ész hová mész? blink.gif Egy filmrendező ne beszéljen így. Én olyan körökben nőttem fel, ahol a filmrendező volt az isten. Felnéztünk rájuk, mert tekintélyük volt és olyan tudásuk, ami nekünk talán sosem lesz. Körülvettek az ilyen emberek, és soha, egyik sem viselkedett így, mint ez a nő. Lejáratja saját magát és a filmjét is. dry.gif
2011. május 19. 12:29 #400
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.19. 11:51)
És ezt egy felnőtt nő irkálja? Nagyszerű...  blink.gif Nagy ész hová mész?  blink.gif Egy filmrendező ne beszéljen így. Én olyan körökben nőttem fel, ahol a filmrendező volt az isten. Felnéztünk rájuk, mert tekintélyük volt és olyan tudásuk, ami nekünk talán sosem lesz. Körülvettek az ilyen emberek, és soha, egyik sem viselkedett így, mint ez a nő. Lejáratja saját magát és a filmjét is.  dry.gif

Tömeghisztériát csinál. A nem DT fanok nem tudok mit szólnak hozzá, de a fanok odáig vannak meg vissza. Egyébként nagyon jól csinálja, mert így most már sokkal többen fognak érdeklődni DT iránt, hiszen a rendezőnő csak róla tud beszélni, ez pedig jót tesz a filmnek is.
Emlékszem, mikor DT azt mondta, hogy a DW-ból való kilépésétől azt is várja, hogy csökkenjen körülötte a hisztéria. Nem tudom ez kint Amerikában hogyan fog neki sikerülni Peterrel unsure.gif
100 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok