Starity

David Tennant 3

100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 16. 09:06 #341
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 10:03)
Én nagyon örülük hogy ez a következő lépése. David komédiában nagyon jó  biggrin.gif És ráadásul tanár is lesz ..
Már csak az a kérdés, hogy milyen .. Mibe fogadjunk, hogy biológia vagy földrajz tanár lesz?  biggrin.gif

Legyen inkább történelem. rolleyes.gif
2011. május 16. 09:59 #342
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.16. 09:05)
Meddig is játsszák pontosan ezt a darabot..?
Novemberben még lesz? blush.gif (megnéztem a színház oldalán - október-november : nincs előadás, vagy elkelt akkor már minden jegy?! ohmy.gif  sad.gif )
UI: vagy ez a kulcsmondat? : "Booking through until 1st September 2011"

Szeptember 3-ig tart. A jegyekről pedig csak annyit, hogy a jobb és közelebbi helyek kb 1 óra hossza alatt elfogytak. Pont a hétvégén morogtak sokan, hogy az első két sorban még vannak szabad helyek Júniusra de az ára a csillagokat súrolja. Az első két sorban ülőknek automatikus jár dedikált poszter ezért vannak felháborodva.

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 09:04)
Na mesélj!  thumbsup.gif

A kedvenc Hamlet stage door sztorim az az, amikor dedikálás közben kifogyott a tolla és elkérte valakiét, az pedig egy TARDIS tollat adott neki. Elnézést kért, amiért a sajátja kifogyott és azt mondta, hogy "I have the same one at home, but forgot about it. I am no getting younger, not a wee chap anymore". Osztogatta az autogrammokat, beszélgetett mindenkivel, megköszönték az aláírást és mindenkinek mondta, hogy "You're welcome for the autograph penned by me with the help of my TARDIS pen". biggrin.gif _nevet.gif
Obsessed much, eh, David? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

A kedvenc LLL sztorim pedig az, hogy egy csaj azt mondta Davidnek, hogy 'you look better in thights then I do' mire David azt felelte, hogy 'I doubt that.' Adott neki ajándékot aztán jött a God bless you rizsa blah blah te vagy a legjobb Doktor, soha nem fogunk elfelejteni blah blah, mire David: 'You know what? Stop it.' Csaj: 'But I can't help of it. I love you' David komoly fej, szemöldök felemel, mosoly fültől fülig ér 'I love you too'.
Aye, ebben a szeretlekben nincs semmi sem, de olyan jó hallani, hogy ezt mondja. Nem tudom, de mikor az NTA-n kijelentette, hogy tovább áll, küszködött a könnyeivel és akkor is azt mondta, hogy 'I love you all'. Egyszerűen jól hangzik az I love you na rohog.gif _nevet.gif
2011. május 16. 10:05 #343
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 09:59)
Szeptember 3-ig tart. A jegyekről pedig csak annyit, hogy a jobb és közelebbi helyek kb 1 óra hossza alatt elfogytak. Pont a hétvégén morogtak sokan, hogy az első két sorban még vannak szabad helyek Júniusra de az ára a csillagokat súrolja. Az első két sorban ülőknek automatikus jár dedikált poszter ezért vannak felháborodva.

Értem. De akkor a naptár miért "lenyitható" jövő tavaszig? blink.gif Legalább ne fájdítanák az emberi szívet...
Úgy tűnik, erről is sikerrel lecsúszom. Valahogy nem jön ez nekem össze. laugh.gif
2011. május 16. 10:25 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.16. 10:05)
Értem. De akkor a naptár miért "lenyitható" jövő tavaszig? blink.gif Legalább ne fájdítanák az emberi szívet...
Úgy tűnik, erről is sikerrel lecsúszom. Valahogy nem jön ez nekem össze. laugh.gif

Én nem tudom. Egy darab több hónapig szokott futni, aztán pihenő és megint, de arról akkor már lenne infó, ha tovább tartana, mint egyszer pár hónap. Egyébként már folynak a tárgyalások film ügyben ez már jó jel thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 16. 12:51 #345
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 09:59)
A kedvenc Hamlet stage door sztorim az az, amikor dedikálás közben kifogyott a tolla és elkérte valakiét, az pedig egy TARDIS tollat adott neki. Elnézést kért, amiért a sajátja kifogyott és azt mondta, hogy "I have the same one at home, but forgot about it. I am no getting younger, not a wee chap anymore". Osztogatta az autogrammokat, beszélgetett mindenkivel, megköszönték az aláírást és mindenkinek mondta, hogy "You're welcome for the autograph penned by me with the help of my TARDIS pen".  biggrin.gif  _nevet.gif 
Obsessed much, eh, David? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
A kedvenc LLL sztorim pedig az, hogy egy csaj azt mondta Davidnek, hogy 'you look better in thights then I do' mire David azt felelte, hogy 'I doubt that.' Adott neki ajándékot aztán jött a God bless you rizsa blah blah te vagy a legjobb Doktor, soha nem fogunk elfelejteni blah blah, mire David: 'You know what? Stop it.' Csaj: 'But I can't help of it. I love you' David komoly fej, szemöldök felemel, mosoly fültől fülig ér 'I love you too'. 
Aye, ebben a szeretlekben nincs semmi sem, de olyan jó hallani, hogy ezt mondja. Nem tudom, de mikor az NTA-n kijelentette, hogy tovább áll, küszködött a könnyeivel és akkor is azt mondta, hogy 'I love you all'. Egyszerűen jól hangzik az I love you na  rohog.gif  _nevet.gif

Ó, ezek édes sztorik! Melengetik a szívecskémet! Főleg a második. blush.gif Na, megvolt a mai első mosolyom! Köszönöm Kate, köszönöm David! meghajolo.gif
2011. május 16. 13:04 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 12:51)
Ó, ezek édes sztorik! Melengetik a szívecskémet! Főleg a második.  blush.gif Na, megvolt a mai első mosolyom! Köszönöm Kate, köszönöm David!  meghajolo.gif

Ugye? biggrin.gif A tollat pedig végül is megtarthatta. Állítólag úgy örült neki, mint kisgyerek a Kindercsokinak rohog.gif

Most egyébként nem tudok mit várjak, mert már otthagyta a DW-t egy ideje, de úgy is lesz olyan, aki a dedikálás közben rákérdez vagy mond valami ezzel kapcsolatban. Igazából még egyetlen olyan interjú sem volt Daviddel, amiben arról kérdzeték volna, hogy mit gondol az új DW-ról, pedig érdekelne a véleménye ...

Az mégjobban érdekel, hogy fog-e dedikálni megint. A képeken lehet látni, hogy Davidnek milyen 'otthoni' ruhái vannak és némelyik elég megmosolyogtató. biggrin.gif

Egy kis OFF Látta itt már valaki a szombati DW részt? Most fent vagyok tumblr oldalon és belebotlottam valamibe, amibe nem akartam. A hülye beteg famgörlöket nem lenne szabad internetközelbe engedni ohmy.gif ON
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 16. 13:30 #347
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 13:04)
Ugye?  biggrin.gif A tollat pedig végül is megtarthatta. Állítólag úgy örült neki, mint kisgyerek a Kindercsokinak  rohog.gif 
Most egyébként nem tudok mit várjak, mert már otthagyta a DW-t egy ideje, de úgy is lesz olyan, aki a dedikálás közben rákérdez vagy mond valami ezzel kapcsolatban. Igazából még egyetlen olyan interjú sem volt Daviddel, amiben arról kérdzeték volna, hogy mit gondol az új DW-ról, pedig érdekelne a véleménye ...
Az mégjobban érdekel, hogy fog-e dedikálni megint. A képeken lehet látni, hogy Davidnek milyen 'otthoni' ruhái vannak és némelyik elég megmosolyogtató.  biggrin.gif 
Egy kis OFF Látta itt már valaki a szombati DW részt? Most fent vagyok tumblr oldalon és belebotlottam valamibe, amibe nem akartam. A hülye beteg famgörlöket nem lenne szabad internetközelbe engedni  ohmy.gif ON

Komolyan, ha egyszer tervezném, hogy találkozok vele, vinnék neki valamiféle saját készítésű DW cuccot, szerintem beájulna a sarokba és mondogatná, hogy: I love you. _nevet.gif
Egyébként szerintem ha jó hangulata van, biztos fog dedikálni, hiszen végtére is szeret ő dedikálni.
Mi van a hülye-beteg fangörlökkel??? blink.gif
2011. május 16. 14:14 #348
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 13:30)
Komolyan, ha egyszer tervezném, hogy találkozok vele, vinnék neki valamiféle saját készítésű DW cuccot, szerintem beájulna a sarokba és mondogatná, hogy: I love you.  _nevet.gif 
Egyébként szerintem ha jó hangulata van, biztos fog dedikálni, hiszen végtére is szeret ő dedikálni. 
Mi van a hülye-beteg fangörlökkel???  blink.gif

Társulok ha megengeded. We go there and say:

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lh1cnutww11qzywlpo1_500.gif

and/or

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_ljzs651Vz31qzny6do1_500.gif

and if we're lucky he says:

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lagsd2Mizi1qaaqmq.gif

and .. spiteful.gif

*kidding*

let us ruffle his hair
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/DTFNP-HairRuffle.gif

or it gets worse and he says

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/5kotbq.gif

and we're get attacked

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/14w92bmjpg.gif

rofl.gif rofl.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 16. 14:17 #349
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

_nevet.gif _nevet.gif Látom formában vagy ma. _nevet.gif
Én inkább az első verziónak örülnék, bár azt gondolom, a belőle kiváltott pozitív reakciók következményeit átengedném neked. Kettőnk közül te szeretnéd jobban megkócolni a haját, és én most éppen úgyis göndör fürtök összekócolására szeretnék szakosodni. _nevet.gif
2011. május 16. 15:08 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 14:17)
_nevet.gif  _nevet.gif Látom formában vagy ma.  _nevet.gif 
Én inkább az első verziónak örülnék, bár azt gondolom, a belőle kiváltott pozitív reakciók következményeit átengedném neked. Kettőnk közül te szeretnéd jobban megkócolni a haját, és én most éppen úgyis göndör fürtök összekócolására szeretnék szakosodni.  _nevet.gif

Hmmm.. Köszönöm de nem is tudom mit tudnék kezdeni egy félig beájult Daviddel a sarokban spiteful.gif No nem baj, ha az életem múlik ezen, tudok gyorsan futni http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Előbb nem válaszoltam a kérdésedre blink.gif Sorry for that. Na akkor úgy, hogy senkit ne zavarjon meg. Szóval történt valami a szombati DW epizódban, amióta sok ember 'shippingeli' (van erre egyáltalán jó és értelmes magyar szó?) a Doktort és egy bizonyos VALAMIT/VALAKIT. EZ így elsőre zavartan hangozhat, lényeg a lényegben, hogy a beteg elméjű fangörlökben azóta néhány új fajta ötlet fogalmazódott meg, hogy a Doktor hogyan tudná magát 'boldoggá tenni' ha senki nincs vele, egyedül utazik, útitárs nélkül. Nem akarom lelőni a poént, de az, hogy valaki valamit csinál egy valamivel (ami tulajdonképpen a történet szerint valaki) kissé beteges. Sok képbe belebotlik az ember, de ezekhez képest a 10/Master vagy a 10/Jack még az 'elfogadható' kategória. Legalábbis én kevésbé akadok ki (eléggé de azért mégsem annyira) mintha a Doki csinálja egy dalekkel vagy bármi mással.. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2011. május 16. 15:19 #351
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

[quote=kateblock,2011.05.16. 15:08~2039257]Hmmm.. Köszönöm de nem is tudom mit tudnék kezdeni egy félig beájult Daviddel a sarokban spiteful.gif No nem baj, ha az életem múlik ezen, tudok gyorsan futni http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Ó, nem féltelek! Kitalálnál valamit, az biztos. rohog.gif Utána meg uzsgyi! blush.gif Én meg megvárom Daviddel a rendőrséget és azt állítom, hogy egy dalek volt, bármit mondjon is barátunk. _nevet.gif

[quote=kateblock,2011.05.16. 15:08~2039257]Előbb nem válaszoltam a kérdésedre blink.gif Sorry for that. Na akkor úgy, hogy senkit ne zavarjon meg. Szóval történt valami a szombati DW epizódban, amióta sok ember 'shippingeli' (van erre egyáltalán jó és értelmes magyar szó?) a Doktort és egy bizonyos VALAMIT/VALAKIT. EZ így elsőre zavartan hangozhat, lényeg a lényegben, hogy a beteg elméjű fangörlökben azóta néhány új fajta ötlet fogalmazódott meg, hogy a Doktor hogyan tudná magát 'boldoggá tenni' ha senki nincs vele, egyedül utazik, útitárs nélkül. Nem akarom lelőni a poént, de az, hogy valaki valamit csinál egy valamivel (ami tulajdonképpen a történet szerint valaki) kissé beteges. Sok képbe belebotlik az ember, de ezekhez képest a 10/Master vagy a 10/Jack még az 'elfogadható' kategória. Legalábbis én kevésbé akadok ki (eléggé de azért mégsem annyira) mintha a Doki csinálja egy dalekkel vagy bármi mással.. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif[/quote]

Ja, akkor csak a szokásos beteges fangörl fantázia szabadult el. Mindjárt dobok egy hátast, bár meglepni nem lep meg a dolog. pardon.gif
2011. május 16. 16:02 #352
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 15:19)
Ja, akkor csak a szokásos beteges fangörl fantázia szabadult el. Mindjárt dobok egy hátast, bár meglepni nem lep meg a dolog. pardon.gif

És mi van akkor, ha a rendőr nő és DT fan és mondjuk nem hisz neked? biggrin.gif

Szerinted nem, kedves Grace? Akkor ezt csak neked írom le és annak akit nem zavar a spoiler, és látta a szombati részt vagy nem akarja megnézni az epizódot.

Suranne Jones alakítja a TARDIS-t. Vagyis TARDIS egy nő, aki a TARDIS nevű utazómasina 'központi magja'. Most már készülnek a különböző fanfictionök 11/TARDIS, 10/TARDIS, 10/11/TARDIS (bele sem merek olvasni, esküszöm nem akarom tudni ki hova mit tesz be blink.gif ) Sajnos már készülnek képek is. Láttam már egy párat tumlbr oldalon 10/dalek/TARDIS (masina), 10/dalek/TARDIS (nő), 11/TARDIS (nő)/TARDIS(masina)/Dave Tiler/ Master, TARDIS (nő)/TARDIS (masina). Már elnézést kérek szépen, de újabban már nem csak emberekkel csináljuk? Saját nemünkkel és masinákkal is? Most tényleg... Kinek a pihent agyában merül fel az ötlet? Mi a fene van az emberekkel? Mi a fenének írnak ilyeneket? A dalek ellenség, nem is akármilyen, vas sószórók és a 'habverő' sem azért van odatéve, hogy az betegye X Y valamelyik testrészébe dry.gif A TARDIS pedig egy masina, ami belül nagyobb, mint kívülről és a konzolon gombok vannak meg kütyük. A Doki szereti a TARDIS-t de ennyire azért nem... dry.gif

Ez felháborító reklamalo.gif reklamalo.gif

Azért David fejét megnézném egy ilyen sztori olvasása vagy kép megnézése után rohog.gif _nevet.gif Lennének vicces fejek ugyancsak _nevet.gif Anno azt mondta, hogy a 10/Master nyalogatós és khm .. képek felháborítóak, nos kíváncsi lennék ezekhez mit szólna rohog.gif

Ezután a borzalom után valami friss és felüdítő ... biggrin.gif

http://30.media.tumblr.com/tumblr_ll9jqkhNn41qer9jho1_500.gif

(Ignore Colin, focus on only one person rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 16. 16:06 #353
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 16:02)
És mi van akkor, ha a rendőr nő és DT fan és mondjuk nem hisz neked?  biggrin.gif 
Szerinted nem, kedves Grace? Akkor ezt csak neked írom le és annak akit nem zavar a spoiler, és látta a szombati részt vagy nem akarja megnézni az epizódot. 
Suranne Jones alakítja a TARDIS-t. Vagyis TARDIS egy nő, aki a TARDIS nevű utazómasina 'központi magja'. Most már készülnek a különböző fanfictionök 11/TARDIS, 10/TARDIS, 10/11/TARDIS (bele sem merek olvasni, esküszöm nem akarom tudni ki hova mit tesz be  blink.gif ) Sajnos már készülnek képek is. Láttam már egy párat tumlbr oldalon 10/dalek/TARDIS (masina), 10/dalek/TARDIS (nő), 11/TARDIS (nő)/TARDIS(masina)/Dave Tiler/ Master, TARDIS (nő)/TARDIS (masina). Már elnézést kérek szépen, de újabban már nem csak emberekkel csináljuk? Saját nemünkkel és masinákkal is? Most tényleg... Kinek a pihent agyában merül fel az ötlet? Mi a fene van az emberekkel? Mi a fenének írnak ilyeneket? A dalek ellenség, nem is akármilyen, vas sószórók és a 'habverő' sem azért van odatéve, hogy az betegye  X Y valamelyik testrészébe  dry.gif A TARDIS pedig egy masina, ami belül nagyobb, mint kívülről és a konzolon gombok vannak meg kütyük. A Doki szereti a TARDIS-t de ennyire azért nem...  dry.gif
Ez felháborító  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Azért David fejét megnézném egy ilyen sztori olvasása vagy kép megnézése után  rohog.gif  _nevet.gif Lennének vicces fejek ugyancsak  _nevet.gif Anno azt mondta, hogy a 10/Master nyalogatós és khm .. képek felháborítóak, nos kíváncsi lennék ezekhez mit szólna  rohog.gif 
Ezután a borzalom után valami friss és felüdítő ...  biggrin.gif 
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ll9jqkhNn41qer9jho1_500.gif
(Ignore Colin, focus on only one person  rohog.gif )

Don't worry, I totally ignore Colin. rohog.gif
Ja, hogy mi van ha a rendőr nő és DT fan? Akkor nekem is futás van, kisanyám. _nevet.gif Esetleg segítségül hívom Robin Hoodot. blush.gif _nevet.gif
2011. május 16. 16:38 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 16:06)
Don't worry, I totally ignore Colin.  rohog.gif 
Ja, hogy mi van ha a rendőr nő és DT fan? Akkor nekem is futás van, kisanyám.  _nevet.gif Esetleg segítségül hívom Robin Hoodot.  blush.gif  _nevet.gif

Fene sem gondolta volna, hogy Peter ennyire helyes pasas lesz minden kiegészítő nélkül. A spoilereknél úgy gondoltam, hogy a fangörlök csak úgy általánosságban beszélnek, hogy ilyen meg olyan smexy és csak úgy 'rávetnék' magukat de most már látom, hogy tévedtem. Nem tudom nálunk lesz-e ez 3D-ben de ha más nem, a helyi moziban meg KELL néznem.
Te jó Isten. David 3D-ben, magyar szinkronnal ... atya gatya ... Eddig még csak a DW-s és Casanovás magyar hangját hallottam de az is bőven sok volt .. dry.gif No mindegy.
Mindent a szemnek és semmit a fülnek rohog.gif Az gáz, ha fülhallgatóval ülök be a moziba? Kiszedem a megjelenő .avi fájlból az MP3-at és a telefonomon keresztül hallgatom hozzá az audiót _nevet.gif
2011. május 16. 16:42 #355
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 16:38)
Fene sem gondolta volna, hogy Peter ennyire helyes pasas lesz minden kiegészítő nélkül. A spoilereknél úgy gondoltam, hogy a fangörlök csak úgy általánosságban beszélnek, hogy ilyen meg olyan smexy és csak úgy 'rávetnék' magukat de most már látom, hogy tévedtem. Nem tudom nálunk lesz-e ez 3D-ben de ha más nem, a helyi moziban meg KELL néznem. 
Te jó Isten. David 3D-ben, magyar szinkronnal ... atya gatya ... Eddig még csak a DW-s és Casanovás magyar hangját hallottam de az is bőven sok volt ..  dry.gif No mindegy.
Mindent a szemnek és semmit a fülnek  rohog.gif Az gáz, ha fülhallgatóval ülök be a moziba? Kiszedem a megjelenő .avi fájlból az MP3-at és a telefonomon keresztül hallgatom hozzá az audiót  _nevet.gif

Úgy látszik néha a fangörlöknek is igaza van. rohog.gif
Hát, szerintem a fülhallgatós cuccal az a gáz, hogy nem tudod elég hangosan hallgatni. rohog.gif A mozi meg a ropiszacskók úgyis túlbömbölik a dugaszt. rohog.gif
2011. május 16. 16:50 #356
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 16:42)
Úgy látszik néha a fangörlöknek is igaza van.  rohog.gif 
Hát, szerintem a fülhallgatós cuccal az a gáz, hogy nem tudod elég hangosan hallgatni.  rohog.gif A mozi meg a ropiszacskók úgyis túlbömbölik a dugaszt.  rohog.gif

Dammit lol
Attól félek, bevallom őszintén, hogy Brendan veszélybe kerül nálam ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 16. 16:54 #357
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 16:50)
Dammit lol
Attól félek, bevallom őszintén, hogy Brendan veszélybe kerül nálam ohmy.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Hihetetlen! Hogy nálad bárki beelőzze Brendant? Hát mindjárt elvisz a szívszélhűdés! ohmy.gif
rohog.gif Nem, most komolyan, miért baj ez? Megesik ez mindenkivel. A kedvenc színészed által alakított kedvenc karakteredet nyugodtan beelőzheti egy szintén általa alakított másik. Az nem számít megcsalásnak. rohog.gif Szerintem David is így gondolná. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. május 16. 17:22 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 16:54)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Hihetetlen! Hogy nálad bárki beelőzze Brendant? Hát mindjárt elvisz a szívszélhűdés!  ohmy.gif 
rohog.gif Nem, most komolyan, miért baj ez? Megesik ez mindenkivel. A kedvenc színészed által alakított kedvenc karakteredet nyugodtan beelőzheti egy szintén általa alakított másik. Az nem számít megcsalásnak.  rohog.gif Szerintem David is így gondolná. rohog.gif

David 2005-ben még csak harminc valamennyi volt és nem nézett ki olyan jól, mint most. Barty is rosszfiú volt de ő annyira nem rángatta meg a fangörl világomat, mint Brendan. Brendanben van valami, karizma vagy nemtudom, ami miatt jobban tetszik nekem. De most ránézek erre a képre, és arra gondolok, hogy 'dobd el azt a puskát és gyere anyucihoz' biggrin.gif blink.gif Remélhetőleg csak az újdonság varázsa beszél belőlem és nem foglalja el soha Brendan helyét. Gondolom lesz ám kiábrándulás ha paróka lesz rajta stb.. de addig is .. Oh anyám, mibe keveredtem? fear.gif

Can't I have two man at once (one for my love and another for my lover)? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2011. május 16. 19:30 #359
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 16:38)
Te jó Isten. David 3D-ben, magyar szinkronnal ... atya gatya ... Eddig még csak a DW-s és Casanovás magyar hangját hallottam de az is bőven sok volt ..  dry.gif No mindegy.

Jujj nekem asszem most Peter áll a toppon kép után, holt versenyben a dokival, de amint paróka kerül a buksijára lecsúszik a listámon..De asszem nekem a Doki marad a kedvenc, szeretem a stílusát, bár Hamlet szorosan követi..
Remélem lesz 3D-s feliratos változat biggrin.gif nem szoktam moziba sokat járni, és általában szinkronosra ülök be mert nincs más, de ezt így akarom.. biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gif
2011. május 16. 20:06 #360
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.16. 19:30)
Jujj nekem asszem most Peter áll a toppon kép után, holt versenyben a dokival, de amint paróka kerül a buksijára lecsúszik a listámon..De asszem nekem a Doki marad a kedvenc, szeretem a stílusát, bár Hamlet szorosan követi..
Remélem lesz 3D-s feliratos változat biggrin.gif nem szoktam moziba sokat járni, és általában szinkronosra ülök be mert nincs más, de ezt így akarom.. biggrin.gif  biggrin.gif  smileeee.gif

Most stílusosság szerint rangsorolsz? Ott a Doki nálam nincs nagyon elől. Kicsit sem beképzelt és arrogáns rohog.gif
100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok