Starity

David Tennant 3

100 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 15. 07:50 #321
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 07:48)
Én mégjobban fogom szeretni ha Stephen Fry is benne lesz  biggrin.gif 
Nos, nem is tudom.. Kicsit meglepő, hogy UK/Turkey co produkció de nekem konkrétan így is megfelel. Én kicsit bénának találom a történetet, de londoni tanárt fog alakítani, geek Davidet meg szeressük, de nagyon  biggrin.gif  rohog.gif 
Szóval ezt csinálja majd a MAAN és valami (még nem tudjuk mi) után.. Ez az ember tényleg nem tud relaxálni  rohog.gif

Van aki képtelen leállni. Ő ilyen. Majd ha úgy érzi, több kettőnél, pihen ő is. Persze azt gondoltam, hogy a család majd egy kicsit visszafogja, de azért nem lepett meg, hogy nem így történt.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 15. 08:24 #322
- törölt felhasználó -    
Tegnap lement Cannesben a Decoy Bride és elég negatív visszajelzést kapott a film. No nem mintha érdekelne a kritikusok véleménye, hiszen magamtól is eltudom dönteni, hogy jó-e az adott film vagy nem, de sajnos most talán igazuk lehet. A történet lassan alakul és unalmas, nos ez a romantkius komédiáknál elég gyakran előfordul ..
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 15. 08:26 #323
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 08:24)
Tegnap lement Cannesben a Decoy Bride és elég negatív visszajelzést kapott a film. No nem mintha érdekelne a kritikusok véleménye, hiszen magamtól is eltudom dönteni, hogy jó-e az adott film vagy nem, de sajnos most talán igazuk lehet. A történet lassan alakul és unalmas, nos ez a romantkius komédiáknál elég gyakran előfordul ..

Na jó, de Judd Lawtól nem is vártunk jobbat, nem? Egyébként mikor megláttam a zsűrit, azt hittem eldobom az agyam! Mit kerestek azok ott? Talán Robert de Niro, de a többiek, mint zsűritag??? Istenkém, már Cannes is csak egy nagy szánalom, nyalás Hollywoodnak. mad.gif Szóval ezek az emberek ne csináljanak úgy, mintha nem szeretnék a romantikus komédiát!
2011. május 15. 08:33 #324
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 08:26)
Na jó, de Judd Lawtól nem is vártunk jobbat, nem? Egyébként mikor megláttam a zsűrit, azt hittem eldobom az agyam! Mit kerestek azok ott? Talán Robert de Niro, de a többiek, mint zsűritag??? Istenkém, már Cannes is csak egy nagy szánalom, nyalás Hollywoodnak.  mad.gif Szóval ezek az emberek ne csináljanak úgy, mintha nem szeretnék a romantikus komédiát!

Itt most nem csak Jude Lawról van szó. Attól tartok igazuk van, a romantikus komédiák néha tényleg nagyon laposak tudnak lenni .. De mindegy is már, engem nem érdekel, csak lássam valamilyen komédiában. thumbsup.gif

Barátunk neve alatt kijött Edinbrugh legnagyobb charity event könyve. A tavalyi könyvben is szerepelt, és most is kérték, hogy írja alá, de barátunk biztosra ment és minden második képet alászignózta. A könyvhöz járó különleges több tíz éves pezsgőt szintén alá firkantotta, sőt, állítólag becsúsztatott mellé egy dedikált DW DVD-t, 'hátha senkinek nem kell a könyv és pezsgő'. blink.gif
2011. május 15. 08:49 #325
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 08:33)
Itt most nem csak Jude Lawról van szó. Attól tartok igazuk van, a romantikus komédiák néha tényleg nagyon laposak tudnak lenni .. De mindegy is már, engem nem érdekel, csak lássam valamilyen komédiában.  thumbsup.gif 
Barátunk neve alatt kijött Edinbrugh legnagyobb charity event könyve. A tavalyi könyvben is szerepelt, és most is kérték, hogy írja alá, de barátunk biztosra ment és minden második képet alászignózta. A könyvhöz járó különleges több tíz éves pezsgőt szintén alá firkantotta, sőt, állítólag becsúsztatott mellé egy dedikált DW DVD-t, 'hátha senkinek nem kell a könyv és pezsgő'.  blink.gif

Barátunk kissé megszállott DW fan. _nevet.gif
2011. május 15. 08:56 #326
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 08:49)
Barátunk kissé megszállott DW fan.  _nevet.gif

Really? Honnan veszed ezt? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Nem, nem, nem. Tavaly egy brit magazin kért fel sztárokat, hogy adják be egyik utazótáskájukat és jótékonyságra megy a belőle befolyt összeg. Barátunk jelentkezett, és azt nyilatkozta, idézek: "I've put a signed DW DVD in it so it then now worth something".
Tehát barátunk úgy gondolja, hogy a DW DVD nélkül senki nem venné meg 110.gif Most is ez a helyzet akkor. Nem hisz sajátmagában és nem tudja mennyit jelentenek/érnek az autogrammjai ezért tesz bele DW DVD-t... Vagy mi ...
2011. május 15. 09:01 #327
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 08:56)
Really? Honnan veszed ezt? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
Nem, nem, nem. Tavaly egy brit magazin kért fel sztárokat, hogy adják be egyik utazótáskájukat és jótékonyságra megy a belőle befolyt összeg. Barátunk jelentkezett, és azt nyilatkozta, idézek: "I've put a signed DW DVD in it so it then now worth something". 
Tehát barátunk úgy gondolja, hogy a DW DVD nélkül senki nem venné meg  110.gif Most is ez a helyzet akkor. Nem hisz sajátmagában és nem tudja mennyit jelentenek/érnek az autogrammjai ezért tesz bele DW DVD-t... Vagy mi ...

Oh, én azt hittem csak simán kedves és örömet akar szerezni, ilyen kis ajándékokkal. Nem gondoltam, hogy azért csinálja, mert úgy gondolja, anélkül ő nem ér semmit. blink.gif Nem értem egyébként, hiszen tudja, hogy mennyien odáig vannak érte. A nők bármit megadnának, hogy valamit birtokoljanak, amit ő megérintett. Ezt ő szerintem tudja, legfeljebb nem érti, de tudja. Akkor miért ilyen kishítű?
2011. május 15. 09:23 #328
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 09:01)
Oh, én azt hittem csak simán kedves és örömet akar szerezni, ilyen kis ajándékokkal. Nem gondoltam, hogy azért csinálja, mert úgy gondolja, anélkül ő nem ér semmit.  blink.gif Nem értem egyébként, hiszen tudja, hogy mennyien odáig vannak érte. A nők bármit megadnának, hogy valamit birtokoljanak, amit ő megérintett. Ezt ő szerintem tudja, legfeljebb nem érti, de tudja. Akkor miért ilyen kishítű?

Előttem sem világos 110.gif Én mindig is azt mondtam de továbbra is azt mondom, hogy nincs önbizalma. Nem hinném, hogy ajándékként osztogatná a DW DVD-ket és ez nem azért van mert nem jó ember, hanem mert szerintem nem az a fajta, aki sajátmagát és a filmjeit akarná így népszerűsíteni vagy tovább adni. Gondolhatja azt is, hogy ugyanmár, én csak egy senki vagyok.. És ne feledjük, hogy az UK-ban sem szereti mindenki a DW-t, erre is gondolni kell... Szerintem ő úgy gondolja, hogy a DW-nak nagy hatalma van talán több mint 'neki' ezért pakolászik minden jótékonysági cucc mellé alászignózott DW DVD-t... Csak tippelek unsure.gif
2011. május 15. 09:29 #329
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 07:48)
Én mégjobban fogom szeretni ha Stephen Fry is benne lesz  biggrin.gif 
Nos, nem is tudom.. Kicsit meglepő, hogy UK/Turkey co produkció de nekem konkrétan így is megfelel. Én kicsit bénának találom a történetet, de londoni tanárt fog alakítani, geek Davidet meg szeressük, de nagyon  biggrin.gif  rohog.gif 
Szóval ezt csinálja majd a MAAN és valami (még nem tudjuk mi) után.. Ez az ember tényleg nem tud relaxálni  rohog.gif

Szeretem Stephen Fry-t biggrin.gif Már tudom, hogy jó film lesz..
Ez olyan tipikus angol storinak tűnik, én megvettem.. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 15. 10:03 #330
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.15. 09:29)
Szeretem Stephen Fry-t biggrin.gif Már tudom, hogy jó film lesz..
Ez olyan tipikus angol storinak tűnik, én megvettem.. smileeee.gif

Én nagyon örülük hogy ez a következő lépése. David komédiában nagyon jó biggrin.gif És ráadásul tanár is lesz ..
Már csak az a kérdés, hogy milyen .. Mibe fogadjunk, hogy biológia vagy földrajz tanár lesz? biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sunyi
2011. május 15. 10:21 #331
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Sunyi @ 2011.05.13. 16:11)
Be lehet állítani. Minden bejegyzésnél ha rámész a jobb felső sarkában előtűnik (materializálódik) egy x. Rákattintasz és van olyan funkció, hogy xy minden üzenetének elrejtése, és ha rákattintasz több tényleg nem jelenik meg xy üzenete..

De itt egy csoportról van szó, és sok-sok számról. laugh.gif
2011. május 15. 10:59 #332
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 10:03)
Én nagyon örülük hogy ez a következő lépése. David komédiában nagyon jó  biggrin.gif És ráadásul tanár is lesz ..
Már csak az a kérdés, hogy milyen .. Mibe fogadjunk, hogy biológia vagy földrajz tanár lesz?  biggrin.gif

Vagy irodalom tanár...az szerintem még jól állna neki...
2011. május 15. 11:25 #333
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.15. 10:59)
Vagy irodalom tanár...az szerintem még jól állna neki...

Oh nagyon is http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/devil.gif Taníthatna Shakespearet megint vagy lehetne csillagászat tanár. Szinte látom magam előtt, ahogyan mondja, hogy 'planet Earth' vagy 'moon' _nevet.gif Mindazonáltal úgy gondolom, hogy földrajz tanár lesz vagy biológia, nem tudom miért, erre tippelek (a projektről én sem tudok többet, mint ti). Béna földrajz tanár lehetne, és eltévedhetne Törökországban vagy beállítják szerencsétlen de 'smexy' biológia tanárnak és ahogyan bevonul a terembe, mindenki elnémul, bemegy, köszön, a csajok sóhajtoznak és elkezdi mondani például az embertant rohog.gif
Kifejezetten nem bánnám, ha szerencsétlen de smexy tanár lenne, bár én valamiért egy Single Father féle karaktert képzelek ide (aztán lehet nem lesz igazam rohog.gif )

Van egy jobb ötletem, legyen irodalom-biológia-csillagászat szakos tanár biggrin.gif Hogy tetszik? biggrin.gif Kinek tetszik az ötlet, mancsokat fel!!!
*nudges at Sally too*

rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sunyi, Grace Benning
2011. május 16. 08:25 #334
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif

It's MAAN day, első nap. Lehet figyelgetni mit írnak a darabról, David kimegy-e osztogatni autogrammokat stb biggrin.gif Így ment a Hamletnél és a Love's Labours Lostnál is biggrin.gif
2011. május 16. 08:27 #335
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Off: Így most kapásból nem emlékszem melyikőtök a Jason Isaacs fan, de érkezik egy új sorozat amiben ő is játszik. Amerikai sorozat, kicsit Life on Mars beütésű, de jól hangzik. laugh.gif biggrin.gif
Linkelt szöveg
2011. május 16. 08:27 #336
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 08:25)
Jó reggelt mindenkinek!  biggrin.gif 
It's MAAN day, első nap. Lehet figyelgetni mit írnak a darabról, David kimegy-e osztogatni autogrammokat stb  biggrin.gif Így ment a Hamletnél és a Love's Labours Lostnál is  biggrin.gif

Jó reggelt!
Akkor biztos lesznek új képek is, ugye?
2011. május 16. 08:29 #337
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 08:25)
Jó reggelt mindenkinek!  biggrin.gif 
It's MAAN day, első nap. Lehet figyelgetni mit írnak a darabról, David kimegy-e osztogatni autogrammokat stb  biggrin.gif Így ment a Hamletnél és a Love's Labours Lostnál is  biggrin.gif

Melyik színház? Egyik ismerősöm szerdán utazik ki, oda kényszerítem valahogy a kijárathoz biggrin.gif biggrin.gif rohog.gif
2011. május 16. 08:51 #338
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.16. 08:27)
Off: Így most kapásból nem emlékszem melyikőtök a Jason Isaacs fan, de érkezik egy új sorozat amiben ő is játszik. Amerikai sorozat, kicsit Life on Mars beütésű, de jól hangzik. laugh.gif  biggrin.gif 
Linkelt szöveg

Me me me *emel kezet* Tudom és ezúttal szurkolok neki hogy összejöjjön és legyen végre valami jó sorozat az amerikai tévén is (van egy pár jó még). Én úgy hallottam, hogy Eredethez hasonló lett de nem érdekes igazából, az Eredetet is szeretem és amúgy sem érdekel milyen borzasztó, néztem volna Jason miatt biggrin.gif

Idézet (Sunyi @ 2011.05.16. 08:29)
Melyik színház? Egyik ismerősöm szerdán utazik ki, oda kényszerítem valahogy a kijárathoz biggrin.gif  biggrin.gif  rohog.gif

Wyndam's Theatre biggrin.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.16. 08:27)
Jó reggelt!
Akkor biztos lesznek új képek is, ugye?

Nagyon reménykedem benne. Attól függ kijön-e a stage doorhoz. Lesznek reviewek meg minden flancos nyavalya de stage door képekre és sztorikra vadászom inkább. Van egy kedvenc sztorim a Hamlet és LLL stage doornál is és nem tudom, hogy fogja-e ezt most űberelni rohog.gif biggrin.gif
2011. május 16. 09:04 #339
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 08:51)

Nagyon reménykedem benne. Attól függ kijön-e a stage doorhoz. Lesznek reviewek meg minden flancos nyavalya de stage door képekre és sztorikra vadászom inkább. Van egy kedvenc sztorim a Hamlet és LLL stage doornál is és nem tudom, hogy fogja-e ezt most űberelni  rohog.gif  biggrin.gif

Na mesélj! thumbsup.gif
2011. május 16. 09:05 #340
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.16. 08:51)
Wyndam's Theatre  biggrin.gif

Meddig is játsszák pontosan ezt a darabot..?
Novemberben még lesz? blush.gif (megnéztem a színház oldalán - október-november : nincs előadás, vagy elkelt akkor már minden jegy?! ohmy.gif sad.gif )

UI: vagy ez a kulcsmondat? : "Booking through until 1st September 2011"
100 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok