Starity

David Tennant 3

100 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 13. 16:11 #301
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.13. 15:52)
Én tudok róla, de nem csatlakoztam és nem is fogok. A fontos infókat úgyis megtudom, ha nem előbb, hát utóbb, meg idegesít az a sok üzenet a FB-on. 110.gif És az Istennek sem lehet beállítani, hogy ne küldje. Mondjuk amúgy is már csak pár hónapig leszek fent, oszt' törlöm magam mindenhonnan, mert a t*k*m tele van az összes közösségi oldallal. Lassan kezdem megérteni Davidet... biggrin.gif

Be lehet állítani. Minden bejegyzésnél ha rámész a jobb felső sarkában előtűnik (materializálódik) egy x. Rákattintasz és van olyan funkció, hogy xy minden üzenetének elrejtése, és ha rákattintasz több tényleg nem jelenik meg xy üzenete..
2011. május 13. 16:37 #302
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.13. 13:17)
Johnny aranyos volt vele, rendes, színészkedési tanácsokkal látta el és .. khm ... Johnny barátunk látta el jótanáccsal élete első s*x jelenete forgatása előtt, amikor nagyon ideges volt ..
WOW  rohog.gif 
Most talán csak én vagyok ennyire fangörl, de Johnny mondja Davidnek hogyan kell a kamerába nyögni s*x jelenet közben ..  rolleyes.gif  biggrin.gif Seriously, no comment  mellow.gif  biggrin.gif  rohog.gif

Hát ha a Casanovát nézzük akkor jól csinálta...Tapsvihar Johnny segítségének biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. május 13. 17:48 #303
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.13. 15:52)
Én tudok róla, de nem csatlakoztam és nem is fogok. A fontos infókat úgyis megtudom, ha nem előbb, hát utóbb, meg idegesít az a sok üzenet a FB-on. 110.gif És az Istennek sem lehet beállítani, hogy ne küldje. Mondjuk amúgy is már csak pár hónapig leszek fent, oszt' törlöm magam mindenhonnan, mert a t*k*m tele van az összes közösségi oldallal. Lassan kezdem megérteni Davidet... biggrin.gif

Vannaki akiket zavarnak a közösségi portálok. Én megértem. smileeee.gif
Én viszont szeretek úgymond valahová tartozni, mivel nekem nincs kivel megbeszélni a Dokit (akarom mondani a környezetemben senki sad.gif ) így onlány megoldás marad.

Idézet (Sunyi @ 2011.05.13. 16:37)
Hát ha a Casanovát nézzük akkor jól csinálta...Tapsvihar Johnny segítségének biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

A Casanovában nem volt szinte semmi. Olyan 'szaftos' jelenete talán a 21st century-ben volt DW előtt. Azóta volt a Single Father például, de a 'legdurvább' (és ezt szó szerint értsétek http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png) a 21st century-ben. Az pedig 2001-ben készült. NO comment, akit érdekel, az keressen rá youtube-on, én ide biztosan be nem szúrom, az is hétszentség rohog.gif Érdekes, tumblr oldalon volt nemrég szavazás a Davides s*x jeleneteket illetően és a 21st century nyert. Minden mocskos és fangörlös fantázia nélkül mondom, hogy egyet kell értenem a lista első helyével. biggrin.gif A második helyen a Single Father áll, utána jön a Casanova, majd az L.A. without map és a Secret Smile blink.gif (most nem tudom, hogy a film eleji jelenetre gondolnak, vagy nekik a megerőszakolás számított bele dry.gif ).
David barátunk Johnny tanácsai után sem volt elég magabiztos. Tudod mit mondott a film rendezője erről?
2011. május 13. 18:07 #304
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.13. 17:48)

A Casanovában nem volt szinte semmi. Olyan 'szaftos' jelenete talán a 21st century-ben volt DW előtt. Azóta volt a Single Father például, de a 'legdurvább' (és ezt szó szerint értsétek http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png) a 21st century-ben. Az pedig 2001-ben készült. NO comment, akit érdekel, az keressen rá youtube-on, én ide biztosan be nem szúrom, az is hétszentség  rohog.gif Érdekes, tumblr oldalon volt nemrég szavazás a Davides s*x jeleneteket illetően és a 21st century nyert. Minden mocskos és fangörlös fantázia nélkül mondom, hogy egyet kell értenem a lista első helyével.  biggrin.gif A második helyen a Single Father áll, utána jön a Casanova, majd az L.A. without map és a Secret Smile  blink.gif (most nem tudom, hogy a film eleji jelenetre gondolnak, vagy nekik a megerőszakolás számított bele  dry.gif ).
David barátunk Johnny tanácsai után sem volt elég magabiztos. Tudod mit mondott a film rendezője erről?

Azt láttam márhogy a 21st centuryt biggrin.gif biggrin.gif
Mit mondott?? Nem értem miért kell mindig megkérdezned hisz úgyis tudod, hogy érdekel minket.

Ez most csak épp arra jó, hogy ne tudjam meg még ma, hogy mit mondott, mert mennem kell a tetthelyre..mert a bűnős mindig visszatér, de persze Partners in Crime a legjobb..
2011. május 13. 18:23 #305
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.13. 18:07)
Azt láttam márhogy a 21st centuryt biggrin.gif  biggrin.gif 
Mit mondott?? Nem értem miért kell mindig megkérdezned hisz úgyis tudod, hogy érdekel minket.
Ez most csak épp arra jó, hogy ne tudjam meg még ma, hogy mit mondott, mert mennem kell a tetthelyre..mert a bűnős mindig visszatér, de persze Partners in Crime a legjobb..

Nem mindenkit érdekel. Így is van, hogy felteszek egy kérdést és senki nem válaszol rá. Én soha senkire nem zúdítom rá a dolgokat, mert látom, hogy sokszor alig írnak a topikba. Ha senki nem ír, akkor nemnek veszem és haladunk tovább. Ennyi. Sajnos én már annyi mindent tudok róla, hogy akár napokig megállás nélkül írnék róla de nem tudhatom, hogy 'mennyit bírtok el' vagy mennyire érint ez titeket. Nálam obsession van a leglfelső fokon, ti még rendesen tudtok gondolkozni és tudjátok hol a határ, én nem biggrin.gif

Re David gondolatai erről: 'It was also embarrassing to have my first graphic sex scene. All the time you're worrying about what the other person is thinking. When you finish you think 'Is that what everybody else does or is it just me?'

Megjelent egy új kép a Fright Nightból és tudom, hogy nem nagyon szeretitek a spoilereket, de érdekel valakit a kép? Ha nem, nem probléma, ha valakit érdekel, vagy nem zavar titeket 1-2 kép a filmből, akkor ide is kitehetem, ha nem zavar biggrin.gif
2011. május 14. 07:33 #306
- törölt felhasználó -    
2011. május 14. 07:44 #307
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 07:33)

Huhh...derekasan végignéztem. Őszintén nem tudom mit gondoljak. Ez tipikusan az a film a bemutató alapján, amit sose néznék meg. sad.gif
2011. május 14. 07:50 #308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.14. 07:44)
Huhh...derekasan végignéztem. Őszintén nem tudom mit gondoljak. Ez tipikusan az a film a bemutató alapján, amit sose néznék meg.  sad.gif

Én sem sad.gif Olvasgatom ki mit ír a filmről és a rendező tweetjeit. Nagyobb a baj, mint gondoltuk, sokkal nagyobb. Úgy tűnik, hogy a rendező ütőkártyának használja Peter Vincentet. Be is vallotta, hogy azért is hagyták ki a trailerből, mert annyira zseniális, hogy nem aakrják lelőni a poént a trailerekben. A film twitteren lévő emberei kiírták, hogy ők is hiányolják Petert a trailerből de megéri várni mert akkorát fog szólni Peter (is) hogy a fal adja a másikat. És a legborzasztóbb. A rendező egy DT fangörl. Rossz fajta. Viselte David előtt az 'I made the Doctor squee' pólót és ő intézte el, hogy úgy nézzen ki, ahogy, ragaszkodott a félmeztelen jelenetekhez. Mondta is Davidnek, hogy az ő és más fangörlök kedvéért ebben a filmben szinte mindig félmeztelen lesz http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 14. 07:55 #309
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 07:50)
Én sem  sad.gif Olvasgatom ki mit ír a filmről és a rendező tweetjeit. Nagyobb a baj, mint gondoltuk, sokkal nagyobb. Úgy tűnik, hogy a rendező ütőkártyának használja Peter Vincentet. Be is vallotta, hogy azért is hagyták ki a trailerből, mert annyira zseniális, hogy nem aakrják lelőni a poént a trailerekben. A film twitteren lévő emberei kiírták, hogy ők is hiányolják Petert a trailerből de megéri várni mert akkorát fog szólni Peter (is) hogy a fal adja a másikat. És a legborzasztóbb. A rendező egy DT fangörl. Rossz fajta. Viselte David előtt az 'I made the Doctor squee' pólót és ő intézte el, hogy úgy nézzen ki, ahogy, ragaszkodott a félmeztelen jelenetekhez. Mondta is Davidnek, hogy az ő és más fangörlök kedvéért ebben a filmben szinte mindig félmeztelen lesz http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Istenem segíts! Az ilyet hogyan engedik filmet rendezni, de tényleg??? fear.gif Emberek közé se szabadna ereszteni, nemhogy engedni filmet rendezni a kedvenc színészével. Ezt tényleg elég borzasztóan hangzik. sad.gif Most már kíváncsi vagyok persze, mi sül ki ebből, de egyre inkább azt gondolom, hogy nem fog tetszeni. A film biztosan nem. Talán David alakítása igen. Az mindig tetszik.
2011. május 14. 08:05 #310
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.14. 07:55)
Istenem segíts! Az ilyet hogyan engedik filmet rendezni, de tényleg??? fear.gif Emberek közé se szabadna ereszteni, nemhogy engedni filmet rendezni a kedvenc színészével. Ezt tényleg elég borzasztóan hangzik.  sad.gif Most már kíváncsi vagyok persze, mi sül ki ebből, de egyre inkább azt gondolom, hogy nem fog tetszeni. A film biztosan nem. Talán David alakítása igen. Az mindig tetszik.

Nem tudom, de ez nagyon fear.gif omg.gif
Peter az ütőkártya, te jó ég ... Volt nekem egy olyan gyanúm, hogy mikor Peter leveszi a parókáját meg minden akkor valami erőltetett Tennantot látunk majd. Ebben a filmben most David a rossz és amerikai film révén, mivel a rosszfiúnak is szépnek kell kinéznie, 'szexissé formálják' -idéztem a rendezőtől. Te jó ég, ez kell Davidnek ... Élete első nagyobb amerikai projektje és onnan kezdve bálványozni fogják a kinézete miatt és mivel szépfiú nem lehet az amcsi filmekben (mert ahhoz nem elég szép és izmos) valószínűleg bolond tudóst meg bad boyt fog állandóan alakítani. Már most látom, hogy bekerül a Jason Isaacs féle skatulyába, vagy rosszabb, kulloghat Sean Bean után mindenféle bad boyt alakítani .. reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. május 14. 08:12 #311
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 08:05)
Nem tudom, de ez nagyon fear.gif omg.gif
Peter az ütőkártya, te jó ég ... Volt nekem egy olyan gyanúm, hogy mikor Peter leveszi a parókáját meg minden akkor valami erőltetett Tennantot látunk majd. Ebben a filmben most David a rossz és amerikai film révén, mivel a rosszfiúnak is szépnek kell kinéznie, 'szexissé formálják' -idéztem a rendezőtől. Te jó ég, ez kell Davidnek ... Élete első nagyobb amerikai projektje és onnan kezdve bálványozni fogják a kinézete miatt és mivel szépfiú nem lehet az amcsi filmekben (mert ahhoz nem elég szép és izmos) valószínűleg bolond tudóst meg bad boyt fog állandóan alakítani. Már most látom, hogy bekerül a Jason Isaacs féle skatulyába, vagy rosszabb, kulloghat Sean Bean után mindenféle bad boyt alakítani ..  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Itt a pont. Szépfiúnak nem elég szép, de rosszfiúnak pont elég szexis. dry.gif Erre meg aztán rárepülnek az amcsik ezerrel. Ám csak akkor tudják beskatulyázni, ha engedi nekik.
2011. május 14. 08:50 #312
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.14. 08:12)
Itt a pont. Szépfiúnak nem elég szép, de rosszfiúnak pont elég szexis.  dry.gif Erre meg aztán rárepülnek az amcsik ezerrel. Ám csak akkor tudják beskatulyázni, ha engedi nekik.

Davidnél ezt nehéz megmondani. Mintha ügyelne rá, hogy ez ne történjen meg, de mégis ... a Rexbe is bele ment (volna) és most ez is mellow.gif .. Vajon mileyn gondolat/ki irányítja ezt a fafejet? 110.gif
2011. május 14. 08:54 #313
- törölt felhasználó -    
New Project for David itt. UK/Turkey?? What the friggin hell?? Hol van most Grace animációja? Most elkélne ...
2011. május 14. 09:42 #314
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Akkor ez is amolyan eyecandy film lesz...csak azért nézed meg mert szerepel a kedvenced benne..

Remélem nem hagyja magát. Nem lenne jó, ha egyik skatulyából a másikba kerülne..
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 14. 09:43 #315
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.13. 18:23)

Megjelent egy új kép a Fright Nightból és tudom, hogy nem nagyon szeretitek a spoilereket, de érdekel valakit a kép? Ha nem, nem probléma, ha valakit érdekel, vagy nem zavar titeket 1-2 kép a filmből, akkor ide is kitehetem, ha nem zavar  biggrin.gif

Nem zavar sőt.. laugh.gif biggrin.gif
2011. május 14. 09:58 #316
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.14. 09:43)
Nem zavar sőt.. laugh.gif  biggrin.gif

http://i12.photobucket.com/albums/a227/anglchck6661/DT/DTFNCropped.jpg

biggrin.gif
2011. május 14. 20:54 #317
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.14. 08:54)
New Project for David itt. UK/Turkey?? What the friggin hell?? Hol van most Grace animációja? Most elkélne ...

Zsupsz..http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/tumblr_lexhb5TIvB1qachxg.gif Ide tényleg elkél ez az anim. Viszont érdekesen hangzik a sztori. Bár nekem egy kicsit Éjféli Expresszes a dolog... unsure.gif
2011. május 15. 07:31 #318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.14. 20:54)
Zsupsz..http://i1019.photobucket.com/albums/af311/GraceBenning/tumblr_lexhb5TIvB1qachxg.gif Ide tényleg elkél ez az anim. Viszont érdekesen hangzik a sztori. Bár nekem egy kicsit Éjféli Expresszes a dolog...  unsure.gif

Egy Izzy nevú londoni tanár, akit elküdenek Törökországba, hogy visszahozzon egy 'csomagot' amiről kiderül, hogy valójában 'koporsó'? Fekete komédia szagot érzek .. Stephen Fry is csatolta van a projekthez w00t.gif és a forgatás év végén kezdődik LOndonban/Törökországban.
Nem tehetek róla egyszerűen eszembe jut egy 2009-es interjúja, ahol egy törökországi csaj kérdezett tőle valamit twitteren tette fel a kérdést és mikor a műsorvezető beolvasta a nevét, egyből mondta röhögve, hogy 'Turkey? If I ever go there, we can share out turbans, Mandy.' _nevet.gif
2011. május 15. 07:41 #319
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.15. 07:31)
Egy Izzy nevú londoni tanár, akit elküdenek Törökországba, hogy visszahozzon egy 'csomagot' amiről kiderül, hogy valójában 'koporsó'? Fekete komédia szagot érzek .. Stephen Fry is csatolta van a projekthez  w00t.gif és a forgatás év végén kezdődik LOndonban/Törökországban.
Nem tehetek róla egyszerűen eszembe jut egy 2009-es interjúja, ahol egy törökországi csaj kérdezett tőle valamit twitteren tette fel a kérdést és mikor a műsorvezető beolvasta a nevét, egyből mondta röhögve, hogy 'Turkey? If I ever go there, we can share out turbans, Mandy.'  _nevet.gif

Well, Mandy is should be really excited! _nevet.gif Ez a film ötlet egész jól hangzik. Lehet, hogy ez szeretni fogom?
2011. május 15. 07:48 #320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.15. 07:41)
Well, Mandy is should be really excited!  _nevet.gif Ez a film ötlet egész jól hangzik. Lehet, hogy ez szeretni fogom?

Én mégjobban fogom szeretni ha Stephen Fry is benne lesz biggrin.gif
Nos, nem is tudom.. Kicsit meglepő, hogy UK/Turkey co produkció de nekem konkrétan így is megfelel. Én kicsit bénának találom a történetet, de londoni tanárt fog alakítani, geek Davidet meg szeressük, de nagyon biggrin.gif rohog.gif
Szóval ezt csinálja majd a MAAN és valami (még nem tudjuk mi) után.. Ez az ember tényleg nem tud relaxálni rohog.gif
100 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok