Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.13. 15:52)
Én tudok róla, de nem csatlakoztam és nem is fogok. A fontos infókat úgyis megtudom, ha nem előbb, hát utóbb, meg idegesít az a sok üzenet a FB-on.

És az Istennek sem lehet beállítani, hogy ne küldje. Mondjuk amúgy is már csak pár hónapig leszek fent, oszt' törlöm magam mindenhonnan, mert a t*k*m tele van az összes közösségi oldallal. Lassan kezdem megérteni Davidet...

Vannaki akiket zavarnak a közösségi portálok. Én megértem.
Én viszont szeretek úgymond valahová tartozni, mivel nekem nincs kivel megbeszélni a Dokit (akarom mondani a környezetemben senki

) így onlány megoldás marad.
Idézet (Sunyi @ 2011.05.13. 16:37)
A Casanovában nem volt szinte semmi. Olyan 'szaftos' jelenete talán a 21st century-ben volt DW előtt. Azóta volt a Single Father például, de a 'legdurvább' (és ezt szó szerint értsétek

) a 21st century-ben. Az pedig 2001-ben készült. NO comment, akit érdekel, az keressen rá youtube-on, én ide biztosan be nem szúrom, az is hétszentség

Érdekes, tumblr oldalon volt nemrég szavazás a Davides s*x jeleneteket illetően és a 21st century nyert. Minden mocskos és fangörlös fantázia nélkül mondom, hogy egyet kell értenem a lista első helyével.

A második helyen a Single Father áll, utána jön a Casanova, majd az L.A. without map és a Secret Smile

(most nem tudom, hogy a film eleji jelenetre gondolnak, vagy nekik a megerőszakolás számított bele

).
David barátunk Johnny tanácsai után sem volt elég magabiztos. Tudod mit mondott a film rendezője erről?