Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 10:15)
Ohm, nekem ez nem megy. Mármnint hogy megtaláljalak tumblr-ön.
Majd mindjárt írok privit.
Davidnek persze, hogy rosszul esik az ilyesmi, de nekünk meg az esik rosszul, hogy ki vagyunk rekesztve.
Davidnek persze, hogy rosszul esik az ilyesmi, de nekünk meg az esik rosszul, hogy ki vagyunk rekesztve.
Engem ilyen szempontból David érzései nem érdekelnek. Az illegláis letöltés rossz, ezt mindenki tudja, és talán kicsit tényleg bántja, hogy ő odateszi magát mi meg csak letöltjük. Talán nem is a pénzes oldalát nézi a dolgoknak, de engem nem érdekel, hogy mit gondol. Egyszerűen nem tud érdekelni. Segíts magadon és Isten is megsegít, ez van.
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 10:49)
4 fő felett már nem?!
Ez milyen hülyeség...
Amúgy én úgy tudom, hogy nem illegális a letöltés, letölteni mindenki azt tölt le és annyit, amennyit akar, de SAJÁT MAGÁNAK.
Amúgy én úgy tudom, hogy nem illegális a letöltés, letölteni mindenki azt tölt le és annyit, amennyit akar, de SAJÁT MAGÁNAK.
Felölteni legális, letölteni illegális. Micsoda paradox
Ha van eredeti DVD-d, egy másolatod lehet a gépen, de azt csak egy családnak mutathatod be (átlagban számolva 4 fő) tehát nem magadnak, hanem a családodnak.
Nem tudom akadna-e közöttünk 4 ember az egész országban, aki megnézné például a Takin Over The ASylumot vagy a Recoveryt

1 felhasználónak tetszik: