Starity

David Tennant 3

100 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 11. 11:06 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 10:15)
Ohm, nekem ez nem megy. Mármnint hogy megtaláljalak tumblr-ön.  sad.gif Majd mindjárt írok privit. 
Davidnek persze, hogy rosszul esik az ilyesmi, de nekünk meg az esik rosszul, hogy ki vagyunk rekesztve.

Engem ilyen szempontból David érzései nem érdekelnek. Az illegláis letöltés rossz, ezt mindenki tudja, és talán kicsit tényleg bántja, hogy ő odateszi magát mi meg csak letöltjük. Talán nem is a pénzes oldalát nézi a dolgoknak, de engem nem érdekel, hogy mit gondol. Egyszerűen nem tud érdekelni. Segíts magadon és Isten is megsegít, ez van.

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 10:49)
4 fő felett már nem?! blink.gif Ez milyen hülyeség...
Amúgy én úgy tudom, hogy nem illegális a letöltés, letölteni mindenki azt tölt le és annyit, amennyit akar, de SAJÁT MAGÁNAK. laugh.gif

Felölteni legális, letölteni illegális. Micsoda paradox biggrin.gif
Ha van eredeti DVD-d, egy másolatod lehet a gépen, de azt csak egy családnak mutathatod be (átlagban számolva 4 fő) tehát nem magadnak, hanem a családodnak.
Nem tudom akadna-e közöttünk 4 ember az egész országban, aki megnézné például a Takin Over The ASylumot vagy a Recoveryt _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 11. 11:17 #242
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 11:06)
Engem ilyen szempontból David érzései nem érdekelnek. Az illegláis letöltés rossz, ezt mindenki tudja, és talán kicsit tényleg bántja, hogy ő odateszi magát mi meg csak letöltjük. Talán nem is a pénzes oldalát nézi a dolgoknak, de engem nem érdekel, hogy mit gondol. Egyszerűen nem tud érdekelni. Segíts magadon és Isten is megsegít, ez van.

Fura dolog ez, mert egyébként én nagyon sok filmmel vagyok úgy, hogy ha itthon adnák moziban, meg megjelenne DVD-n, én megvenném, de azon filmek többsége, ami engem érdekel, itthon nem jelenik meg egyáltalán. Most akkor bújjak ágy alá? blink.gif Én akkor már ne is legyek rajongó? Arra nincs pénzem, hogy Angliába kirohangáljak mindenféle eseményre, meg rendelgessek dolgokat. Örülök, hogy élek, de azért ember vagyok én is, és engem is érdekelnek dolgok. Úgyhogy nem, annyira én sem érzem magam rosszul emiatt.
David emiatt érezheti sértve magát, de szerintem valamilyen szinten hülyeség. Örüljön, hogy a munkája olyanokat is érdekel, akik egy olyan országban élnek, ahol nem őt nyomatják agyba-főbe a médiumokban és nem is ruháznak be a filmjeire.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 11. 11:34 #243
- törölt felhasználó -    
Davidnek és minden más férfi színésznek a MAAN-ban leborotválják a lábát és hasát _nevet.gif Sőt, mivel ez Mallorocán játszódik, barnítókrémezik/sprayzik őket, ezért volt olyan arca Davidnek, amilyen, a fanképen _nevet.gif _nevet.gif
Barátunk bocsánatot kért a csajtól, amiért 'sprayzett' az arca. Állítólag csak David volt a szalonban és oda belépve, szokásos havi szépségkúrájára ment a szerencsés fangörl _nevet.gif

Egyszerűen eszembe jut az a Friends rész, amikor Joey beül egy női szépségszalonba biggrin.gif _nevet.gif
2011. május 11. 11:40 #244
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 11:34)
Davidnek és minden más férfi színésznek a MAAN-ban leborotválják a lábát és hasát  _nevet.gif Sőt, mivel ez Mallorocán játszódik, barnítókrémezik/sprayzik őket, ezért volt olyan arca Davidnek, amilyen, a fanképen  _nevet.gif  _nevet.gif 
Barátunk bocsánatot kért a csajtól, amiért 'sprayzett' az arca. Állítólag csak David volt a szalonban és oda belépve, szokásos havi szépségkúrájára ment a szerencsés fangörl  _nevet.gif 
Egyszerűen eszembe jut az a Friends rész, amikor Joey beül egy női szépségszalonba  biggrin.gif  _nevet.gif

Nekem erről inkább az jutott eszembe, mikor Ross barnítózott. _nevet.gif Valahogy sose jó helyre ment a barnító. _nevet.gif
Egyébként szegény David! Az még nem olyan gáz, hogy borotválják, bár melegben az érzékeny bőrnek nem tesz jót ez sem, de ami rosszabb lesz, ha majd elkezd visszanőni a szőr és majd viszket meg szúr. rohog.gif Férfiaknak ez biztos kellemetlen, hiszen ők némileg jobban el vannak látva szőrügyileg, mint mi. (Legalábbis jobb esetben. rohog.gif )
2011. május 11. 11:49 #245
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 11:40)
Nekem erről inkább az jutott eszembe, mikor Ross barnítózott.  _nevet.gif Valahogy sose jó helyre ment a barnító.  _nevet.gif 
Egyébként szegény David! Az még nem olyan gáz, hogy borotválják, bár melegben az érzékeny bőrnek nem tesz jót ez sem, de ami rosszabb lesz, ha majd elkezd visszanőni a szőr és majd viszket meg szúr.  rohog.gif  Férfiaknak ez biztos kellemetlen, hiszen ők némileg jobban el vannak látva szőrügyileg, mint mi. (Legalábbis jobb esetben.  rohog.gif )

Muhahaha
Én csak azért jegyeztem ezt meg, mert én valamiért nem csípem ezeket a teljesen borotvált pasasokat, nem tudom ti hogy vagytok vele unsure.gif és ettől szerintem David veszít a 'férfiasságából' -if we can say that- biggrin.gif

OFF Az egyik haverom kései szülinapi ajándékként küldött nekem egy számot a kívánságműsorban. Mizu Fluor Tomitól. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif fear.gif LOL ON
2011. május 11. 11:58 #246
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 11:49)
Muhahaha
Én csak azért jegyeztem ezt meg, mert én valamiért nem csípem ezeket a teljesen borotvált pasasokat, nem tudom ti hogy vagytok vele  unsure.gif és ettől szerintem David veszít a 'férfiasságából' -if we can say that-  biggrin.gif

Egyébként igazad van, én se csípem a borotvált pasikat. (Bár velem már minden előfordulhat, Kit mellkasától is hiperventillálok... blink.gif ) De alapvetően idáig nem csíptem a meztelen csiguszokat. David amúgy se egy ősember, ez nem fogja férfiasabbá tenni a külsejét... blink.gif

OFF Az egyik haverom kései szülinapi ajándékként küldött nekem egy számot a kívánságműsorban. Mizu Fluor Tomitól. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif fear.gif LOL ON

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. május 11. 12:14 #247
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 11:06)
Felölteni legális, letölteni illegális. Micsoda paradox  biggrin.gif 
Ha van eredeti DVD-d, egy másolatod lehet a gépen, de azt csak egy családnak mutathatod be (átlagban számolva 4 fő) tehát nem magadnak, hanem a családodnak.

Nem fordítva? Tanultam szerzői jogot... Feltölteni is illegális alapvetően. Sőt. Letölteni meg ha az ember saját használatra szedi le, nem többszörözi, nem árulja, akkor legális. Még akkor is, ha adott tartalom illegálisan lett feltöltve. (mondjuk ez a feltöltött tartalmak jelentős százalékára igaz) Asszem. unsure.gif
2011. május 11. 12:16 #248
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 11:17)
Arra nincs pénzem, hogy Angliába kirohangáljak mindenféle eseményre, meg rendelgessek dolgokat. Örülök, hogy élek, de azért ember vagyok én is, és engem is érdekelnek dolgok. Úgyhogy nem, annyira én sem érzem magam rosszul emiatt.

Igazad van. Bár tény, hogy manapság már olcsóbban (!) hozzá tudsz jutni külföldről egy CD-hez, vagy DVD-hez, mint idehaza... Postával együtt!!! mellow.gif
2011. május 11. 12:18 #249
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Muhahaha
Én csak azért jegyeztem ezt meg, mert én valamiért nem csípem ezeket a teljesen borotvált pasasokat, nem tudom ti hogy vagytok vele  unsure.gif és ettől szerintem David veszít a 'férfiasságából' -if we can say that-  biggrin.gif

A meztelencsigákat én sem csippantom. Nekem legyen egy pasi szőrös. rohog.gif Az persze más, ha valaki természetes adottságait tekintve csupasz, s bár az sem tetszik annyira, még mindig jobb, mint akik agyba-főbe borotválják magukat. dry.gif
2011. május 11. 12:27 #250
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

"Bad girls, illegal downloading, what? Go to the Tardis. I give unto you some DVDs about me."

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkeaezRS2D1qahmy6o1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. május 11. 12:30 #251
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 12:14)
Nem fordítva? Tanultam szerzői jogot... Feltölteni is illegális alapvetően. Sőt. Letölteni meg ha az ember saját használatra szedi le, nem többszörözi, nem árulja, akkor legális. Még akkor is, ha adott tartalom illegálisan lett feltöltve. (mondjuk ez a feltöltött tartalmak jelentős százalékára igaz) Asszem. unsure.gif

Nem. Én 2 évig tanultam ezt is. A szoftver rendőrég törvénykönyvében olvastam és ha már itt tartunk, a szoftver rendőrségről is tudnék olyat mondani, hogy égnek állna tőle a hajatok, de inkább kussolok rohog.gif _nevet.gif

Akartok egy kis jellemzést a kiskorú Davidről? Régebbi tanárai és szomszédjai nyilatkoztak a fiatal Davidről ...
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 11. 12:44 #252
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 12:27)
"Bad girls, illegal downloading, what? Go to the Tardis. I give unto you some DVDs about me."
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkeaezRS2D1qahmy6o1_500.jpg

"Good. Can I have the DW Classics as well?" _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 11. 12:50 #253
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 12:30)
Nem. Én 2 évig tanultam ezt is. A szoftver rendőrég törvénykönyvében olvastam és ha már itt tartunk, a szoftver rendőrségről is tudnék olyat mondani, hogy égnek állna tőle a hajatok, de inkább kussolok  rohog.gif  _nevet.gif 
Akartok egy kis jellemzést a kiskorú Davidről? Régebbi tanárai és szomszédjai nyilatkoztak a fiatal Davidről ...

Én kérném azt a jellemzést! blush.gif
2011. május 11. 12:54 #254
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 12:50)
Én kérném azt a jellemzést!  blush.gif

The family moved to Paisley when David was 3, but it was watching Tom Baker as Doctor Who at the age of 5 that convinced him that he wanted to be an actor when he grew up. 'David really has always wanted to be Doctor Who since he was tiny,' recalls close friend Innes Smith. 'The reason he wanted to be an actor was because wanted be the Doctor, so we're all very pleased for him.' At home David's bedroom was crammed full of Doctor Who books, figures, and memorabilia, including a replica of robotic dog K9. David's gran even knitted him a long striped scarf, just like the one Tom Baker wore. 'It was sensational,' recalls Gordon Whyte. 'David wasn't that tall, we were only 9 years old. It literally went down to his feet on both sides. That was his main prop.'
English teacher Moira Robertson taught the young David from the age of 13 until he left school at 17. She recalls: 'The Doctor Who scarf became a kind of game for him. It didn't matter what essay or assignment I gave him, he managed to work his granny's scarf in it. That took real ingenuity. I remember having to explain to him that the exam board wouldn't actually get the point and give him extra marks for it.'
When Tom Baker left as Doctor Who in 1981 and Peter Davison took over, David's gran knitted him a cricket jumper just like the new Doctor's! 'He loved the pullover as much as the scarf, says mum Helen, 65. 'It was cream with a stripe. It would often be in the wash and got bigger and bigger.'

What were your favourite stories as a child?
The books I read as a child were all Doctor Who books! There were hundreds of episodes, which were all novelised, and that's all I ever wanted to read. I loved monsters, aliens and other creatures. I remember being obsessed with the Loch Ness Monster and the Yeti. I don't think they scared me, but there's was something about the unknown that tickled my fancy.

"I hated school [Paisley Grammar], hated my teenage years." The only anecdote he offers up from this period is the night he was beaten up. His attackers decided he was a goth, yet his only fashion crime was wearing a bootlace tie in the style of Bono. (Actually, that's deserving of a biffing.) "I was spotty with greasy hair and pretty pissed off. I couldn't wait to get to drama college [RSAMD] so that my life could get going.
2011. május 11. 14:09 #255
Erosz
Erosz
új tag

StátuszDo you like riddles?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 128431
Sziasztok!
Nehogy azt higgyétek, hogy ilyen könnyen megszabadulhattok tőlem, csak érettségiztem dry.gif Úgy látom, jó sokat termeltetek, úgyhogy olvashatom az egészet vissza biggrin.gif A szóbeli után azért próbálok aktívabb lenni. Addig is, szorítsatok, hogy jól sikerüljön az emeltszintü angolom blink.gif
Doktorocskák laugh.gif
http://i808.photobucket.com/albums/zz7/Lera7/Nvtelene-1.png
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, Grace Benning
2011. május 11. 14:49 #256
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 12:54)
The family moved to Paisley when David was 3, but it was watching Tom Baker as Doctor Who at the age of 5 that convinced him that he wanted to be an actor when he grew up. 'David really has always wanted to be Doctor Who since he was tiny,' recalls close friend Innes Smith. 'The reason he wanted to be an actor was because wanted be the Doctor, so we're all very pleased for him.' At home David's bedroom was crammed full of Doctor Who books, figures, and memorabilia, including a replica of robotic dog K9. David's gran even knitted him a long striped scarf, just like the one Tom Baker wore. 'It was sensational,' recalls Gordon Whyte. 'David wasn't that tall, we were only 9 years old. It literally went down to his feet on both sides. That was his main prop.'
English teacher Moira Robertson taught the young David from the age of 13 until he left school at 17. She recalls: 'The Doctor Who scarf became a kind of game for him. It didn't matter what essay or assignment I gave him, he managed to work his granny's scarf in it. That took real ingenuity. I remember having to explain to him that the exam board wouldn't actually get the point and give him extra marks for it.'
When Tom Baker left as Doctor Who in 1981 and Peter Davison took over, David's gran knitted him a cricket jumper just like the new Doctor's! 'He loved the pullover as much as the scarf, says mum Helen, 65. 'It was cream with a stripe. It would often be in the wash and got bigger and bigger.'
What were your favourite stories as a child? 
The books I read as a child were all Doctor Who books! There were hundreds of episodes, which were all novelised, and that's all I ever wanted to read. I loved monsters, aliens and other creatures. I remember being obsessed with the Loch Ness Monster and the Yeti. I don't think they scared me, but there's was something about the unknown that tickled my fancy.
"I hated school [Paisley Grammar], hated my teenage years." The only anecdote he offers up from this period is the night he was beaten up. His attackers decided he was a goth, yet his only fashion crime was wearing a bootlace tie in the style of Bono. (Actually, that's deserving of a biffing.) "I was spotty with greasy hair and pretty pissed off. I couldn't wait to get to drama college [RSAMD] so that my life could get going.

Oh, my Dear TimeLord! rohog.gif Tényleg nagyon megszállott DW rajongó volt barátunk. Ez édes! rolleyes.gif Erre mondtam én egyszer, hogy a kisfiú, aki David valaha volt, most biztos büszke a mostani Davidre. meghajolo.gif
2011. május 11. 14:55 #257
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 14:49)
Oh, my Dear TimeLord!  rohog.gif Tényleg nagyon megszállott DW rajongó volt barátunk. Ez édes!  rolleyes.gif Erre mondtam én egyszer, hogy a kisfiú, aki David valaha volt, most biztos büszke a mostani Davidre.  meghajolo.gif

Még mindig az rohog.gif biggrin.gif És ez löketet ad az embernek, sok embernek, nem is hinnéd, hány ember visel büszkén DW pólókat stb, mikor a környéken senki sem ismeri azt és ez mind (majdnem mind) azért, mert DT is hordta anno, mikor még nem volt cool DW-t nézni ... biggrin.gif Ettől olyan emberiesebb vagy nemtudomhogymondjam wub.gif

Az viszont fájt, hogy kiskorában a ruházata miatt megverték...
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 11. 15:02 #258
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 14:55)
Még mindig az  rohog.gif  biggrin.gif És ez löketet ad az embernek, sok embernek, nem is hinnéd, hány ember visel büszkén DW pólókat stb, mikor a környéken senki sem ismeri azt és ez mind (majdnem mind) azért, mert DT is hordta anno, mikor még nem volt cool DW-t nézni ...  biggrin.gif Ettől olyan emberiesebb vagy nemtudomhogymondjam  wub.gif 
Az viszont fájt, hogy kiskorában a ruházata miatt megverték...

Az nekem is fájt, de tulajdonképpen az a helyzet, hogy nem ő az egyetlen kisfiú, aki így nőtt fel. Legalább neki megadatott, hogy most visszanézzen és a képébe röhögjön azoknak, akik annak idején csúfolták. Persze ettől nem lesz szebb a múlt, és nem sajnálom kevésbé, de legalább valamiféle elégtétel azért mégis jutott neki. Valószínű, hogy az a tahó, aki annak idején megverte, most egy gyárban csomagolja a csirkecombot. rohog.gif Legalábbis remélem, hogy így van. rohog.gif Gonosz vagyok? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 11. 15:11 #259
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 15:02)
Az nekem is fájt, de tulajdonképpen az a helyzet, hogy nem ő az egyetlen kisfiú, aki így nőtt fel. Legalább neki megadatott, hogy most visszanézzen és a képébe röhögjön azoknak, akik annak idején csúfolták. Persze ettől nem lesz szebb a múlt, és nem sajnálom kevésbé, de legalább valamiféle elégtétel azért mégis jutott neki. Valószínű, hogy az a tahó, aki annak idején megverte, most egy gyárban csomagolja a csirkecombot.  rohog.gif Legalábbis remélem, hogy így van.  rohog.gif Gonosz vagyok?  unsure.gif

Tudom hogy mással is megesik csak az ember szíve mindig jobban megszurol, ha olyan valaki az áldozat, aki nem tudott ott a helyszínen mit kezdeni. Szegényből nemrég operáltak ki féregnyúlványt, esélye sem lett volna visszarúgni vagy valami. Jó tudom, az élet nem egyszerű meg mások is szenvednek az életben, de ebbe bele is halhatott volna, és itt ezen van a hangsúly, nem azon, hogy megverték, mert az mással is előfordul ..
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 11. 15:27 #260
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 15:11)
Tudom hogy mással is megesik csak az ember szíve mindig jobban megszurol, ha olyan valaki az áldozat, aki nem tudott ott a helyszínen mit kezdeni. Szegényből nemrég operáltak ki féregnyúlványt, esélye sem lett volna visszarúgni vagy valami. Jó tudom, az élet nem egyszerű meg mások is szenvednek az életben, de ebbe bele is halhatott volna, és itt ezen van a hangsúly, nem azon, hogy megverték, mert az mással is előfordul ..

Ó igen, ebből a szempontból igazad van. sad.gif Szegényke. Én tényleg örülök neki, hogy végül sikerült mindenkinek megmutatnia, hogy ő nem egy geek lúzer, hanem egy igazán tehetséges színész, aki valóra váltja a saját álmait. Melyikünk mondhatja el ugyanezt magáról mégis? Nem sokan, az biztos. Én ezért is felnézek rá.
100 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok