Starity

David Tennant 3

100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 10. 10:23 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.10. 10:21)
I'm not awesome. biggrin.gif

lol
Nos, talán a te mondatod több lenne, mint amit én mondanék rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. május 10. 10:29 #222
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2011.05.10. 10:23)
lol
Nos, talán a te mondatod több lenne, mint amit én mondanék  rohog.gif

Miért, te mit mondanál? biggrin.gif

Júúúj, én is akarok ilyet otthonra! thumbsup.gif
2011. május 10. 10:52 #223
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.10. 10:29)
Miért, te mit mondanál? biggrin.gif 

Nem tudom, szerintem nem tudnék mondani semmi értelmeset. _nevet.gif

Utolsó próba a MAAN-ra tegnap volt ..
2011. május 10. 11:04 #224
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.10. 10:52)
Nem tudom, szerintem nem tudnék mondani semmi értelmeset. _nevet.gif

"Nothing? Nothing worthwhile? I'm disappointed now Earthgirl."

http://counterforce.files.wordpress.com/2010/01/one-last-trip-in-the-tardis.jpg
2011. május 10. 11:23 #225
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.10. 11:04)
"Nothing? Nothing worthwhile? I'm disappointed now Earthgirl."
http://counterforce.files.wordpress.com/2010/01/one-last-trip-in-the-tardis.jpg

Who said I was an earthgirl? ohmy.gif I am a time lady. Doctor! Can't you read? You go everywhere in time and space but never actually get deep in information? ohmy.gif rohog.gif biggrin.gif
2011. május 10. 17:56 #226
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.10. 10:29)

Én megkérdeztem anyától, hogy kékre festhetem-e az ajtómat de nem engedte..ez úgy két hete volt
ha a képet megmutatnám akkor se győzném meg...sajna mad.gif
2011. május 10. 22:33 #227
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.10. 10:52)

Utolsó próba a MAAN-ra tegnap volt ..

Szeptember végén október elején tervbe van véve egy két hetes Londoni út az egyik barátnőmmel, és meddig adják a MAAN-t szeptember 3. Legalábbis most úgy nézem, azért ez jellemző..

Igazi DT-DW-s utazást csinálunk Cardiffal és Blackpoollal az útitervben biggrin.gif rohog.gif
2011. május 11. 07:16 #228
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Az én párom is "nyúz", hogy menjünk idén ősszel még egyszer Londonba, mert a 'hüvlye' olimpia miatt jövőre legkorábban csak jövő ősszel tudnánk menni. Én meg nem tudom, mit mondjak erre. Szívem szerint mennék, de ha józanul végiggondolom, akkor ésszerűbb lenne a jövő ősz... unsure.gif Ti mit gondoltok erről? Adjam be a derekamat..? unsure.gif

UI: A párom is emlegette Blackpoolt, de szerintem azt mi még majd később. Előbb Londont szeretném teljesen felfedezni. rohog.gif Blackpoolban gyártanak pl. kekszet, azt tudom. És Amerikának szállítják. ohmy.gif (Ti tudtátok ezt?)
2011. május 11. 07:44 #229
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 07:16)
Az én párom is "nyúz", hogy menjünk idén ősszel még egyszer Londonba, mert a 'hüvlye' olimpia miatt jövőre legkorábban csak jövő ősszel tudnánk menni. Én meg nem tudom, mit mondjak erre. Szívem szerint mennék, de ha józanul végiggondolom, akkor ésszerűbb lenne a jövő ősz... unsure.gif Ti mit gondoltok erről? Adjam be a derekamat..? unsure.gif
UI: A párom is emlegette Blackpoolt, de szerintem azt mi még majd később. Előbb Londont szeretném teljesen felfedezni. rohog.gif Blackpoolban gyártanak pl. kekszet, azt tudom. És Amerikának szállítják. ohmy.gif (Ti tudtátok ezt?)

Menjetek mindkét alkalommal biggrin.gif

Én nem is próbálom meg először egész Londont felfedezni, most vérbeli turista leszek. (National gallery, British muzeum, London eye, Tower, Sherlock muzeum meg ilyenek).

Blackpool állítólag nagyon csúnya város, csak a fények, a villamosok és a DW múzeum miatt érdemes szerintem elmenni, meghát a "Blackpool" miatt.
2011. május 11. 08:37 #230
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek!
DT interjú (plusz kép) és fan kép barátunkról. _nevet.gif _nevet.gif
2011. május 11. 08:49 #231
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 08:37)
Jó reggelt mindenkinek!
DT interjú (plusz kép) és fan kép barátunkról.  _nevet.gif  _nevet.gif

Huhh..az utolsó kérdés úgy látom megpecsételte az interjút készítő sorsát. ohmy.gif Ez tulajdonképpen egy kicsit barátságtalan volt szerintem, de hát mind tudjuk, hogy David erre érzékeny.
Amúgy erről az előadásról fog készülni felvétel?
2011. május 11. 08:52 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 08:49)
Huhh..az utolsó kérdés úgy látom megpecsételte az interjút készítő sorsát.  ohmy.gif Ez tulajdonképpen egy kicsit barátságtalan volt szerintem, de hát mind tudjuk, hogy David erre érzékeny. 
Amúgy erről az előadásról fog készülni felvétel?

Remélhetőleg. Tumblr oldalon éppen most postoltam a petíció linkjét ugyanis azt mondják színházi körökben, hogy tárgyalásokba kezdtek a DVD-t illetően. Úgyhogy lehet mindenkinek petíciózni, álnévvel, kamu mailcímmel (aye, ez nem szép dolog, de az élet nem fair, szóval .. ) mindent a cél elérése érdekében biggrin.gif
2011. május 11. 08:58 #233
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 08:52)
Remélhetőleg. Tumblr oldalon éppen most postoltam a petíció linkjét ugyanis azt mondják színházi körökben, hogy tárgyalásokba kezdtek a DVD-t illetően. Úgyhogy lehet mindenkinek petíciózni, álnévvel, kamu mailcímmel (aye, ez nem szép dolog, de az élet nem fair, szóval .. ) mindent a cél elérése érdekében  biggrin.gif

Még nem követjük egymást tumblr-ön. blush.gif Nem is tudom mi az azonosítód.
Egyébként meg lehet, hogy nem szép dolog, de valahogy nekünk is részesülni kell a jó dolgokból, mert a UK-ben élő rajongóknak tök jó és mese habbal, de nekünk nem olyan egyszerű kimászni Londonba egy színházi előadásra. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 11. 09:47 #234
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sunyi @ 2011.05.11. 07:44)
Menjetek mindkét alkalommal biggrin.gif 
Én nem is próbálom meg először egész Londont felfedezni, most vérbeli turista leszek. (National gallery, British muzeum, London eye, Tower, Sherlock muzeum meg ilyenek).
Blackpool állítólag nagyon csúnya város, csak a fények, a villamosok és a DW múzeum miatt érdemes szerintem elmenni, meghát a "Blackpool" miatt.

Azt mondod? smileeee.gif Csak engem lehet, hogy ősztől lapátra tesznek. A megtakarított pénzem pedig az egyetemi tanulmányaimra van elsősorban félretéve. Feltéve, ha felvesznek. Na, sebaj, majd még rágódok a dolgon. biggrin.gif

A felsoroltak nekem már mind megvoltak (London Eye is, bár arra nem mentem fel és nem is fogok, túl drága, van máshonnan is ugyanolyan kilátás, stb. smileeee.gif), meg még rengeteg más, de még mindig csomó dolog kimaradt és én törekszem azokat is pótolni. rohog.gif Én úgy vagyok vele, hogy inkább ismerek egy világvárost úgy, mint a "tenyeremet" (illetve érintőlegesen annak környékét pl. Blackpool biggrin.gif ), mint hogy elutazgassak egyszer ide, egyszer oda, egyszer amoda, miközben a saját országomról "semmit nem tudok". (Nem szeretem azokat, akik világkörüli utakra mennek, mindig máshová, közben pedig ha megkérdezed tőlük, hogy mondjuk voltak-e már Pankaszon, néznek rád hülyén. unsure.gif )

Amúgy Sunyi, ajánlom figyelmedbe a társalgóban a Londonos topikot. rohog.gif

Na de hogy ne legyen off, hoztam mai cutie képet nektek, hogy jól induljon a nap! rohog.gif
2011. május 11. 09:58 #235
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.11. 08:58)
Még nem követjük egymást tumblr-ön.  blush.gif Nem is tudom mi az azonosítód. 
Egyébként meg lehet, hogy nem szép dolog, de valahogy nekünk is részesülni kell a jó dolgokból, mert a UK-ben élő rajongóknak tök jó és mese habbal, de nekünk nem olyan egyszerű kimászni Londonba egy színházi előadásra.  blink.gif

Éppen ezért nem zavar, amit csinálok. David már több rajongónak szóvá tette (aki rákérdezett) hogy bárcsak ne töltögetnének illegálisan. Persze hogy ő ezt mondja, senki színész nem olyan hülye, hogy publikusan azt mondja, hogy töltsétek gyerekek. COC műsorában többször telefonáltak be különböző országokból és DT mindig azt mondta, hogy 'biztosan illegálisan töltöd'. A BBC is nagyon jól tudja, hogy EGYRE TÖBB DW rajongó van például és mint ahogyan én mondtam -csak talán átsiklottatok a kommentem felett- volt kezdeményezés erre. A BBC Entertainment csatornák egy nappal a BBC1-os vetítés után levetítteték volna a DW-t mert TUDJÁK hogy sokan illegálisan töltik és cseszteti ez a csőrüket.
Aki nem az UK-n vagy USA-n belül lakik, az megszívta, és éppen ezért nem is érzek semmilyen lelkiismeretfurdalást ilyen téren. A Davidnek írt levelemben azért hozzáírtam, hogy majdnem minden filmje meg van DVD-n, nehogy megijedjen hogy ÚrIsten, miféle hacker ez aztán szétszaggassa a levelem ijedtségében rohog.gif Azt különösen értékeli, ha azt mondod, hogy 'megvettem a DVD-t', de ha valaki azt mondja, hogy 'hozzájutottam' vagy 'láttam' akkor egyből szemöldököt emel és hümmög, hogy miként sikerül ez neked. Szegény olyan naív, el sem tudja képzelni, hogy mi megy a neten, hogy működik. A világból is kiszaladna, ha tudná, hogy sokan élőben nézik a BBC-t is külföldről _nevet.gif

KÖvessük egymást tumblr oldalon. biggrin.gif gwenblock.tumblr.com
2011. május 11. 10:01 #236
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hát igen. Nekem is sok minden megvan DVD-n tőle. Na jó, annyi nincs, mint Kate-nek. rohog.gif De van (komplett) DW-m, SS-m, Blackpoolom. biggrin.gif Ezekbe nem köthetne bele. laugh.gif
2011. május 11. 10:03 #237
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 09:58)
A Davidnek írt levelemben azért hozzáírtam, hogy majdnem minden filmje meg van DVD-n, nehogy megijedjen hogy ÚrIsten, miféle hacker ez aztán szétszaggassa a levelem ijedtségében rohog.gif Azt különösen értékeli, ha azt mondod, hogy 'megvettem a DVD-t', de ha valaki azt mondja, hogy 'hozzájutottam' vagy 'láttam' akkor egyből szemöldököt emel és hümmög, hogy miként sikerül ez neked.

Egyébként meg szabad kérdezni, milyen (eredeti) gyűjteményed van..? blush.gif
2011. május 11. 10:04 #238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.11. 10:01)
Hát igen. Nekem is sok minden megvan DVD-n tőle. Na jó, annyi nincs, mint Kate-nek. rohog.gif De van (komplett) DW-m, SS-m, Blackpoolom. biggrin.gif Ezekbe nem köthetne bele. laugh.gif

Nem sokkal vagy lemaradva kisanyám rohog.gif
Egyébként, a törvény szerint ha van eredeti filmed, annak lehet egy másolata a gépeden amit 4 fő felett már nem lehet nézni. Tudtátok?
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. május 11. 10:15 #239
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 09:58)
Éppen ezért nem zavar, amit csinálok. David már több rajongónak szóvá tette (aki rákérdezett) hogy bárcsak ne töltögetnének illegálisan. Persze hogy ő ezt mondja, senki színész nem olyan hülye, hogy publikusan azt mondja, hogy töltsétek gyerekek. COC műsorában többször telefonáltak be különböző országokból és DT mindig azt mondta, hogy 'biztosan illegálisan töltöd'. A BBC is nagyon jól tudja, hogy EGYRE TÖBB DW rajongó van például és mint ahogyan én mondtam -csak talán átsiklottatok a kommentem felett- volt kezdeményezés erre. A BBC Entertainment csatornák egy nappal a BBC1-os vetítés után levetítteték volna a DW-t mert TUDJÁK hogy sokan illegálisan töltik és cseszteti ez a csőrüket.
Aki nem az UK-n vagy USA-n belül lakik, az megszívta, és éppen ezért nem is érzek semmilyen lelkiismeretfurdalást ilyen téren. A Davidnek írt levelemben azért hozzáírtam, hogy majdnem minden filmje meg van DVD-n, nehogy megijedjen hogy ÚrIsten, miféle hacker ez aztán szétszaggassa a levelem ijedtségében  rohog.gif Azt különösen értékeli, ha azt mondod, hogy 'megvettem a DVD-t', de ha valaki azt mondja, hogy 'hozzájutottam' vagy 'láttam' akkor egyből szemöldököt emel és hümmög, hogy miként sikerül ez neked. Szegény olyan naív, el sem tudja képzelni, hogy mi megy a neten, hogy működik. A világból is kiszaladna, ha tudná, hogy sokan élőben nézik a BBC-t is külföldről  _nevet.gif 
KÖvessük egymást tumblr oldalon.  biggrin.gif gwenblock.tumblr.com

Ohm, nekem ez nem megy. Mármnint hogy megtaláljalak tumblr-ön. sad.gif Majd mindjárt írok privit.
Davidnek persze, hogy rosszul esik az ilyesmi, de nekünk meg az esik rosszul, hogy ki vagyunk rekesztve.
2011. május 11. 10:49 #240
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.11. 10:04)
Egyébként, a törvény szerint ha van eredeti filmed, annak lehet egy másolata a gépeden amit 4 fő felett már nem lehet nézni. Tudtátok?

4 fő felett már nem?! blink.gif Ez milyen hülyeség...

Amúgy én úgy tudom, hogy nem illegális a letöltés, letölteni mindenki azt tölt le és annyit, amennyit akar, de SAJÁT MAGÁNAK. laugh.gif
100 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok