Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 09:02)
Ez meg a másik fura dolog. A világon a nők egyik fele úgy gondolja, hogy úgy néz ki, mint egy menyét, a másik fele szerint meg ő a legszexisebb pasi a világon.
Ellentmondás ellentmondás hátán. Én hála az égnek egyik táborhoz sem tartozom, szerintem egy átlagosan helyes, szimpatikus pasi, nem a legdögösebb, de korántsem látom menyétnek.
Mostanában úgy néz ki, én is csőbe húzható vagyok - már ami a szép, szomorú barna szemeket illeti -, de David mégis inkább a tehetségével tudott megfogni engem. Tudom, hogy bánt téged, hogy sokan csak odáig jutnak el, hogy hú, de letépnék róla a gatyát. Ez sajna ezzel jár, de tudni kell, hogy azért olyanok is jócskán vannak, akik tisztelik a munkásságát, csak legfeljebb ők már nem az a korosztály, akik online hirdetik az igét.
Tudom én ezt nagyon jól és tudok vele együtt élni, csak ismerős, milyen az, mikor nem ismerik el a munkádat, ami sok energiát és időt öltél. Ezért egyébként a DW-t hibáztatom. Mikor David azt mondta elmegy, esküszöm úgy éreztem, hogy a szivemnek egy darabját David elvitte de így utólag belegondolva, jót tett neki a tovább lépés.
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.09. 09:16)
Jó reggelt.
Hogyhogy, miért?
Hogyhogy, miért?
Nekem mindig is lámpalázam volt és mindig azt hittem, hogy a színházi embereknek olyan nincs, sőt, nem is félnek a nyomástól, sem attól, hogy elfelejtik a szöveget. Nem tudom miért.

0 felhasználónak tetszik: