Starity

David Tennant 3

100 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 09. 11:48 #201
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 09:02)
Ez meg a másik fura dolog. A világon a nők egyik fele úgy gondolja, hogy úgy néz ki, mint egy menyét, a másik fele szerint meg ő a legszexisebb pasi a világon.  blink.gif Ellentmondás ellentmondás hátán. Én hála az égnek egyik táborhoz sem tartozom, szerintem egy átlagosan helyes, szimpatikus pasi, nem a legdögösebb, de korántsem látom menyétnek. pardon.gif Mostanában úgy néz ki, én is csőbe húzható vagyok - már ami a szép, szomorú barna szemeket illeti -, de David mégis inkább a tehetségével tudott megfogni engem. Tudom, hogy bánt téged, hogy sokan csak odáig jutnak el, hogy hú, de letépnék róla a gatyát. Ez sajna ezzel jár, de tudni kell, hogy azért olyanok is jócskán vannak, akik tisztelik a munkásságát, csak legfeljebb ők már nem az a korosztály, akik online hirdetik az igét.

Tudom én ezt nagyon jól és tudok vele együtt élni, csak ismerős, milyen az, mikor nem ismerik el a munkádat, ami sok energiát és időt öltél. Ezért egyébként a DW-t hibáztatom. Mikor David azt mondta elmegy, esküszöm úgy éreztem, hogy a szivemnek egy darabját David elvitte de így utólag belegondolva, jót tett neki a tovább lépés. smileeee.gif Nem mondom, hogy nem hiányzik, de már túllépett és én is. Neki sem hiányzik a DW körüli média hajcihő, hogy aztán megint az újságokban szerepeljen, fogyjon, dolgozzon napi 13 órát és megint öregedjen 5 év alatt 10 évnyit. Nem, kösz.

Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.09. 09:16)
Jó reggelt. biggrin.gif 
Hogyhogy, miért?

Nekem mindig is lámpalázam volt és mindig azt hittem, hogy a színházi embereknek olyan nincs, sőt, nem is félnek a nyomástól, sem attól, hogy elfelejtik a szöveget. Nem tudom miért.
2011. május 09. 11:51 #202
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 11:48)
Tudom én ezt nagyon jól és tudok vele együtt élni, csak ismerős, milyen az, mikor nem ismerik el a munkádat, ami sok energiát és időt öltél. Ezért egyébként a DW-t hibáztatom. Mikor David azt mondta elmegy, esküszöm úgy éreztem, hogy a szivemnek egy darabját David elvitte de így utólag belegondolva, jót tett neki a tovább lépés.  smileeee.gif Nem mondom, hogy nem hiányzik, de már túllépett és én is. Neki sem hiányzik a DW körüli média hajcihő, hogy aztán megint az újságokban szerepeljen, fogyjon, dolgozzon napi 13 órát és megint öregedjen 5 év alatt 10 évnyit. Nem, kösz.

Ez az egészséges hozzáállás. Biztos jó volt a DW, de hátha még időben lépett ahhoz, hogy másban is emlékezeteset alkothasson és a többség ne úgy emlékezzen rá, mint a smexy Dokira.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. május 09. 11:57 #203
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 11:51)
Ez az egészséges hozzáállás. Biztos jó volt a DW, de hátha még időben lépett ahhoz, hogy másban is emlékezeteset alkothasson és a többség ne úgy emlékezzen rá, mint a smexy Dokira.

Engem csak ez vígasztal. David elment és egy darabig nem megy vissza de nem is akarom. Isten ments hogy ehhez adja a nevét. mellow.gif

Napi facepalm moment következik...

Takin' Over The Asylum actor David Tennant has bounced back after missing the chance to star with Jim Carrey in the Hollywood version of the BBC Scotland series. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

"I would have done the role again like a shot - but a black kid from the ghetto sort of rules me out. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

"Ken was brilliant - but I don't know how Jim Carrey will play the role. Maybe he has a serious actor in him.

"I just hope that Hollywood do the story justice. If they do it could be a fantastic movie."

Én nem is tudtam, hogy film készült ebből blink.gif És Jim helyett végül is Nicolas Cage szerepelt benne. fear.gif http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. május 09. 12:14 #204
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Van valami vicces képed? pardon.gif
2011. május 09. 12:51 #205
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 12:14)
Van valami vicces képed? pardon.gif

Most nem igazán akad. Választok a meglévő viccesekből biggrin.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkx04uey6g1qjv8gho1_500.jpg

David úgy gondolja, hogy awesome vagy, igen te biggrin.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lkwnnfWJPe1qf7zdz.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_lkwo33yWEz1qf7zdz.gif

De, look what I've found rohog.gif

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lkx3tjXfvT1qzbxi1o1_250.gif

Oh yes. Sally itt van valahol a környéken? Mit szólna ahhoz, ha reggel beállítana hozzá fent látott személy, ugyanígy, ugyanilyen mondandóval? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2011. május 09. 12:55 #206
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Geez, az elsőhöz annyit fűznék hozzá, hogy: "I think the same about you, David." blush.gif
A második halálos, a harmadikon borultam, a negyedik meg nektek a mennyország, de azért én sem állnék ellen. biggrin.gif
Köszi szépen a képeket! Ismét kitettél magadért, benned sosem csalódom! thumbsup.gif
2011. május 09. 13:01 #207
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.05.09. 12:55)
a negyedik meg nektek a mennyország, de azért én sem állnék ellen.  biggrin.gif 

What does that supposed to mean? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png You've been infected with davilicitis _nevet.gif
Azért megvárjuk Sally válaszát is rohog.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/nsb/tumblr_lkuztjA6Oc1qd2jrlo1_500.jpg
2011. május 09. 13:23 #208
- törölt felhasználó -    
Amíg várunk a válaszra, geek és vicces David biggrin.gif

If you had a time machine where would you go?

I’d go back to the actual opening night of a Will Shakespeare play, I’d get him to sign an original copy of his scripts then come back and sell them on eBay. I’d make a fortune.

rofl.gif rofl.gif

Casanova interjú részlet:

"It's saucy without being offensive - although I'm bound to say that, aren't I?" he laughs. "But the really embarrassing time for me was filming a sequence when Casanova remembers a catalogue of women he's had, and there were a lot of very, very quick scenes involving actresses who don't appear at any other time.
"It was like, 'this is Tracy'. Here we go, sh@g sh@g, thanks very much, nice to meet you, Tracy, bye! I got blasé about it, then I realised some poor girl had been shipped in and was having to drop her drawers."

” While filming in Venice, the unit called themselves Little Casanova, because the megamillion Hollywood version, starring Heath Ledger, was also in town and sharing their production facilities. When the city flooded, Big Casanova bided its time; Tennant’s gang strapped plastic round their trousers and got on with it. "
2011. május 09. 20:41 #209
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 0
Azonosító: 148328
Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 11:48)

Nekem mindig is lámpalázam volt és mindig azt hittem, hogy a színházi embereknek olyan nincs, sőt, nem is félnek a nyomástól, sem attól, hogy elfelejtik a szöveget. Nem tudom miért.

Én még akkor is begazolok, ha valamire válaszolni kell az egyetemen, mondjuk mi általában vagyunk hatan vagy heten a csoportban, és mindenkit jól ismerek. De amint elhangzik, hogy nekem kell válaszolni, még ha biztos vagyok a dolgomban akkor is elönt valami forróság, kalapál a szívem és próbálok szépen artikulálni, ami persze nem mindig sikerül.
Én egy színházban meghalnék..annyi ember és mind téged néz...

Hallottam olyan sztorit színházi embertől, hogy a főszereplő férfit (arra már nem emlékszem ki) előadás előtt szedték össze a kocsmában, totál ki volt ütve. Bevitték a színházba a figyelő meg mondta az öltöztetőknek, hogy adják rá a ruhát és vigyék fel a színpadra, azok felvitték de még mindig az ájulás szélén állt a muki. Felgördült a függöny hősünk életre kelt eljátszotta a szerepét a szünetben arcot mosott, majd lement a második felvonás, simán végig játszotta. Lement a taps és ott helyben összeesett a sok piától a színpadon, bevitték az öltözőjébe, ahol másnap ébredt fel..
Ilyenek a színészek..
2011. május 09. 21:00 #210
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.09. 20:41)
Én még akkor is begazolok, ha valamire válaszolni kell az egyetemen, mondjuk mi általában vagyunk hatan vagy heten a csoportban, és mindenkit jól ismerek. De amint elhangzik, hogy nekem kell válaszolni, még ha biztos vagyok a dolgomban akkor is elönt valami forróság, kalapál a szívem és próbálok szépen artikulálni, ami persze nem mindig sikerül.
Hallottam olyan sztorit színházi embertől, hogy a főszereplő férfit (arra már nem emlékszem ki) előadás előtt szedték össze a kocsmában, totál ki volt ütve. Bevitték a színházba a figyelő meg mondta az öltöztetőknek, hogy adják rá a ruhát és vigyék fel a színpadra, azok felvitték de még mindig az ájulás szélén állt a muki. Felgördült a függöny hősünk életre kelt eljátszotta a szerepét a szünetben arcot mosott, majd lement a második felvonás, simán végig játszotta. Lement a taps és ott helyben összeesett a sok piától a színpadon, bevitték az öltözőjébe, ahol másnap ébredt fel..
Ilyenek a színészek..

Ez durva sztori ohmy.gif blink.gif

És neked van valami tipped hogy mit tegyünk? Vagy te is hasonló problémával küszködsz & nem tudsz mit kezdeni? sad.gif Én már próbáltam többféle módszert is de egyik sem vált be, egyszerűen nem használ semmi sem, lámpalázas vagyok és néha azt gondolom, szeretnék kifutni a világból is. Iskolában csúfoltak is érte, elég sokat, vége a sulinak már több éve de a lámpaláz nem múlt el teljesen .. cray.gif
2011. május 09. 21:30 #211
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 21:00)
Ez durva sztori  ohmy.gif  blink.gif 
És neked van valami tipped hogy mit tegyünk? Vagy te is hasonló problémával küszködsz & nem tudsz mit kezdeni?  sad.gif Én már próbáltam többféle módszert is de egyik sem vált be, egyszerűen nem használ semmi sem, lámpalázas vagyok és néha azt gondolom, szeretnék kifutni a világból is. Iskolában csúfoltak is érte, elég sokat, barátkozni sem barátkozott velem senki emiatt, vége a sulinak már több éve de a lámpaláz nem múlt el teljesen .. cray.gif

Hát nekem a vizsgaidőszak egy picit segített, de mondjuk ott a tanárokat is ismertem, majd most kiderül, mert most vannak 50 fős kurzusaim is, ahol nem ismerem úgy a tanárt..aki töri minort vesz fel annak ez jár..

Én nekem egy kicsit alább hagyott az idővel, de rossz még mindig. Én olyat is próbáltam hogy dalszövegeket dudoltam a fejembe, vagy valami jó filmet, jelenetet idéztem fel a "nagy produkció" előtt. Az kicsit segített, de ez nekem jön be, nem tudom neked mi segíthet. Bár ez attól is függ mire készülsz.
Én a vizsgák előtt például Haribo gumicukrot eszem, ha nem ennék félek nem is sikerülne a vizsga, nem tudom megmagyarázni. biggrin.gif cool.gif
2011. május 09. 21:36 #212
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.09. 21:30)
Hát nekem a vizsgaidőszak egy picit segített, de mondjuk ott a tanárokat is ismertem, majd most kiderül, mert most vannak 50 fős kurzusaim is, ahol nem ismerem úgy a tanárt..aki töri minort vesz fel annak ez jár..
Én nekem egy kicsit alább hagyott az idővel, de rossz még mindig. Én olyat is próbáltam hogy dalszövegeket dudoltam a fejembe, vagy valami jó filmet, jelenetet idéztem fel a "nagy produkció" előtt. Az kicsit segített, de ez nekem jön be, nem tudom neked mi segíthet. Bár ez attól is függ mire készülsz. 
Én a vizsgák előtt például Haribo gumicukrot eszem, ha nem ennék félek nem is sikerülne a vizsga, nem tudom megmagyarázni. biggrin.gif  cool.gif

Nekem csak az vált be, hogy kiszúrtam egy pontot a 'semmiben' és oda néztem, néha néztem oldalra (de szintén a szembenlévő falra) eldaráltam s szöveget pardon.gif
2011. május 09. 21:43 #213
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 21:36)
Nekem csak az vált be, hogy kiszúrtam egy pontot a 'semmiben' és oda néztem, néha néztem oldalra (de szintén a szembenlévő falra) eldaráltam s szöveget pardon.gif

Én a plafont szoktam nézni a bal felső sarokban... biggrin.gif
2011. május 09. 21:48 #214
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.05.09. 21:43)
Én a plafont szoktam nézni a bal felső sarokban... biggrin.gif

Én anno el is vörösödtem és a kezem is remegett unsure.gif
2011. május 10. 08:40 #215
- törölt felhasználó -    
Jó reggelt mindenkinek! biggrin.gif

Mozikban a Fright Night trailer és David állítólag benne van. Többen látták már és mind azt mondták, hogy 'fangörl' pillanatok kerültek be a trailerbe. Valaki el is mondta, hogy mik voltak az érzései a trailerrel kapcsolatban, konkrétan semmire sem emlékszik belőle, mert túl elfoglalt vagy a 'ssquee-vel' és csak annyit írt, hogy mire gondolt, mikor látta a trailert, mennyire 'kimelegedett' és inkább nem folytatom mit írt de azt hiszem el tudjátok képzelni. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2011. május 10. 09:55 #216
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ilyenek a színészek..

Ezt a sztorit én is ismerem. smileeee.gif
2011. május 10. 10:05 #217
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Én is egy gyáva nyúl vagyok alapvetően. De jártam drámafoglalkozásra és meglepően jól képes voltam levetkőzni az izgalmat. Az embernek (esetünkben színész), ha a színpadon áll, MEGSZŰNIK a külvilág. A kollégákra figyel és a saját feladatára. Mintha nem lenne ott egy néző sem. A legtöbb színész úgy játszik az előadásokon, mintha nem lennének ott nézők. Mintha nem nézné őket senki. A színészek általában felnőtt gyerekek, akik egyszerűen szeretnek játszani. És nem csinálnak mást, csak játszanak. Kemény munka, de játék. Így fogják fel, máskülönben bele is bolondulnának, ha nem szívből-lélekből csinálnák, hanem mert csak... smileeee.gif
2011. május 10. 10:08 #218
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.09. 12:51)
Oh yes. Sally itt van valahol a környéken? Mit szólna ahhoz, ha reggel beállítana hozzá fent látott személy, ugyanígy, ugyanilyen mondandóval? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Sally azt mondaná erre, hogy "You're stupid, spaceman." biggrin.gif
2011. május 10. 10:20 #219
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.10. 10:08)
Sally azt mondaná erre, hogy "You're stupid, spaceman." biggrin.gif

stupid? ohmy.gif
Mégis miért? blink.gif
2011. május 10. 10:21 #220
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2011.05.10. 10:20)
stupid?  ohmy.gif 
Mégis miért?  blink.gif

I'm not awesome. biggrin.gif
100 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok